2016 Şubat Anneleri

Canim ben de oyle dusunup ilk dogumumda 2 gecelik takimi almistim mutlaka pijama alti giy dedi hemsireler sanirim usutmemek icin ya da akinti yuzunden
Bende iki tane pijama takımı aldım üç arkadaşım da sezaryan oldu üçü de pijama giyinmiş pijama daha rahat oluyor dediler bende bel kısımları ayarlanabilir takımlardan aldım

Bunalima girdim izne ayrilinca resmen. Aliskin olunca calismamak cok zorluyor insani ama calisamiyordum da. Esime bi kac sefer atar yaptiktan sonra bi gun sinemaya gitmeye karar verdik tabi once kizimizi bi yere birakmamiz lazim bi hafta boyunca kv.in misafirleri bitmedi annemin hastaligi ne bahtsizmisim yahu simdi annem bende yatiyor kizim bi yandan kuduruyor eserekli zamanlari sanirim son azi dislerini cikariyor bi yandan habire yemek temizlik derdi bitmiyor ustune ikizlerimin ve bizim utulenecek iki kocaman sepet camasiri bosaltilip temizlenip ikizlerin kiyafetlerinin yerlesecegi dolap ve cadoloz kizima alinacak yatak karyola ve sifonyeri bulunuyor

Bende iki tane pijama takımı aldım üç arkadaşım da sezaryan oldu üçü de pijama giyinmiş pijama daha rahat oluyor dediler bende bel kısımları ayarlanabilir takımlardan aldım
Ben de simdilik bi tane aldim bi tane daha almam lazim kizimda yazlik gecelik almistim simdi kis vakti lohusa lohusa donarim onlarla

Daha önceden tecrübeli annelerimiz var aramızda. bir şey sormak istiyorum.
emzirme yastığı işe yarıyor mu? alsam mı kararsız kaldım.
Sonrasında kol desteği için bence iyi olur ama şu an için bile bana öyle faydalı oldu ki..gece bir bacak aramda bir boynumda bir karnımda.şu an çok memnunum yani :))

Aynen valla parasıyla rezil oluyor insan. Bende özele gidiyorum ama devlette de aynı muameleyi görüyordum pek bi fark yok malesef :/

Vallaa kıymetini bil canım :) benimde doktorum böyle olsa can feda ahh ahh ne akıl veriyor, ne olacakları anlatıyor. Yataga uzanıp bebeğim le bakıp doğrulmam 1 buçuk dk tuttu bugün. Renkli ultrason var ama tek 1 sefer baktık geçen ay. Utanmasa kovacak yani senin doktorcuguna kurban olsun

Kızlar bugün gittik doktora balık falan yiyemiyorum diye omega3 istedim oceans diye bir marka yazdı kullanan var mı omega3 ben daha yeni içeceğim bu aylarda zeka gelişimi için iyiymiş . Bir yerde de okudum 7.aydan sonra vermiyolar yazıyo omega3 anlamadım. Biraz karışık oldu ama özetle omega3 kullanan ve devam eden var mı? Varsa hangi marka

aynen öyle. 2 saat sonrası ölçüm yap.
bende öğle açlıklarım yüksek çıkıyordu . zaten ona takıldı. halbuki mantıken 8 de kahvaltı. 10 de meyve vs , 12 de öğle yemeği. açlık olmuyor ki şekerim düşsün.
ama anlatamadım kadına

akşam açlık şeekerin daaha düşük çıkacaktır
bugün yüksek olsa bile yarın düşer

Canım ben 3 ay hamileyken imom omega 3 balık yağı hapı kullanmaya başladım, önceleri balıktan tiksiniyodum çünkü ama 3 ay sonra bıraktım artık her hafta somon yiyorum

Arkadaşım ocean ve efa daily kullandı, 2 marka da çok güvenilir, rahat ol, ben yaşadığım yerde 2sini de bulamadığım için imom içtim inş işe yaramıştur

Ayrıca günde 3 ceviz 5 zeytin de aynı etkiyi yapıyomuş

Bende doğumu Delta'da yapıcam. doktorum dışarıdan gelecek. 30 Aralıkta Hakan Bey'e gidicem bende çalışabilir kağıdı için. Ama yeğenlerimin doğumunu hep Hakan Bey yaptı. herkes çok memnun :)

Ilgili bir doktor. Benim cocugumda kalp anomalisi var. O konuda bize cok yardimci oldu. O yuzden ben cok memnunum :)

Canim bizde 3-4 ay once Sancaktepe ye tasindik. Zor oluyor gercekten

Kanamanin oluo ilgilenmemeleride ayri bir gariplikmis gercekten. Gecmis olsun cok

Kızlar aranızda bacağında uyuşma veya gece sol tarafına yattığında iğne batması gibi bacak uyuşması olan var mı? Her gün kalsiyum ve magnezyum almama rağmen bunu yaşıyorum.

Ayy sezeryan acımaz mı yaww ne yapsın kız ayrıca naz da yapabiliriz sanki 100 kere hamile kalıyoruz.
Benim sevgili dr um herzaman ben kız tarafiyim esine naz yap yat dinlen hayatinda kac kere hamile olacaksin der. Bak pek bi sevmeye başladım adami adam normal dogum yanlısı mesela ben esimin yaninda sakin normal demeyin ben korkuyorum dedim diye daha sesini cikarmadi.

Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha

Gecmis olsun canim simdi nasilsiniz

Cok uzuldum bekler biraz daha ins

Canım meraklanma bence benimki de neredeyse hiç tekme atmıyor arada bir ufak kıpırtılar hissediyorum doktor da normal diyor. kimileri daha hassas çabuk hissediyor herhalde.

şimdilik böyle teselli ediyorum sıkmamak için uğraşıyorum ama arada aklıma gelmiyor değil :)

Sakin bir cocuk demek ki ne guzel :)

Bende kilolu hamile kaldim. Boyun 173. 85 kilo ile hamile kaldim suan 90 kilo oldum. 16+0 dan beri hareketlerini hissediyorum. Ama surekli her sakika degil. Bugun mesela sabah iste cok sikildim o sirada tekmeledi birde az once 2 dakika kadar. Gayet hissediyorum ama her dakika degil yani :)

Saglikliysa sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…