- 2 Ağustos 2013
- 4.129
- 3.930
- 448
ahhh ahhh, alanı bende çok beklemişliğim ve vazgeçip yandaki esra hnma girmişliğim var.
randevu saat 3 deyse 2 -2buçuk gibi gidin diyorlardı. geçen öyle yaptım.
erken gittim. hem hastaneyi ve odaları gezerim dedim. ama gezemeden erkenden aldı beniilk girişimdi zaten ama kadını çok beğendim. doğum konusunda nasıldır bilmiyorum ama sonuçta nöbetçi kimse o doğurtuyormuş hastanede.
bende aslında kararsızım. görümcemler çok methediyorlardı bende o yüzden gittim oraya, hem yol üstü hem görümcemlere yakın falan diye. bir de başta yalovada doğum yapma niyetim vardı ondan çok önemsememiştim
gidenler memnun ama ne aradığı da önemli tabi... biraz özel ama devlet gibi olmuş bir hastane bana kalırsa
Bence de dağıtabilirsinbskn . Sonuçta hazırlanan ikramlık ya da süslerin çoğunu insanlar bir süre sonra atacaklar. Ama fidanı dikmeyecek olan biri alıp eve götürmez, alırsa da bir yere diker illa ki .Dikili ağaçları olsun dört bir yanda.
bugün bende bu konuları tekrardan gözden geçirdim :)
aldığım son karara göre 32.de izne çıkıp izin sonrası çalışmak istememe yönündebelki başka bir yerde çalışırım ama burası orası değil...
kızdırmayacaklardı beni
aslında para hesabını karışık anlatmışlar. brüt maaşın 2/3 ünü alacağız sonuçta... neredeyse aynı maaşımızı almış olacağız...
ah bir de arkadaş bugün haberlerde okumuş, yeni haklar tanınmış çalışan annelere ? haberi olanben baktım aama borçlanmayla ilgili haberleri gördüm. borçlanma işlerine dha var
Hem artti hem de mantar olustu galiba bende. Gunluk ped kullanmaya basladim akintim artinca. Ondan mi oldu acaba diyorum. Haftaya kontrolum var dayanabilirim umarim bu kasintiyahanımlar akıntınız arttı mı şu sıralar?
Cnm benimde arttı. Kotex kullanıyorum bende.baya arttı yani.kullanmamak elde degilbende koteks kullanıyorum ama pedin arttırdığını düşünmüyorum. çünkü evdeyken kullanmıyorum ve evde de aynı durumdayım.
hatta geeçen h.sonu kahvaltıya oturmadan değiştirmiştim. kahvaltı sonrası çamaşırımı görünce inanamadım.
gebelik öncesi de akıntım çoktu ama artık baya baya artışlarda
Hem artti hem de mantar olustu galiba bende. Gunluk ped kullanmaya basladim akintim artinca. Ondan mi oldu acaba diyorum. Haftaya kontrolum var dayanabilirim umarim bu kasintiya
Hamilelikten once kullanmistim travazolu ama doktora sormadan surmek istemedim. Kullansam bir sorun olur mu ki.günlük ped bende alerji yaptı, kaşıntı ve yanmam çoğaldı,
travazol krem aldım günlük pedi bıraktım şimdi iyiym çok şükür
Evet canım sen hangi hastaneye gidiyorsun? Kanama cumartesi olduğu için VİA HASPİTALDA 1 NÖBETÇİ DOKTOR VARMIŞ ODA DOĞUMDA VE 2 DOĞUM BEKLIYORMUS BANA BEKLEME GİT BAŞKA HASTANEYE DEDİLER. BÖLGEYE GİTTİM ORDA DA DOKTOR AMELİYATTA DEDİLER. OGLEDEN SONRA GEL DEDİLER. ACABA BEN HATA Mİ YAPTIM ACILE Mİ GİTSEYDİM BİLMİYORUM SONRADAN AKLIMA GELDİ ACİL. BAŞKA BİLDİĞİMİZ HASTANE DE YOKTU .
Hamilelikten once kullanmistim travazolu ama doktora sormadan surmek istemedim. Kullansam bir sorun olur mu ki.
Canim sen ne zmn gideceksin kontrole? Hakan Gürbüz sancaktepedeki Bölge hastanesine de geliyor mu acaba gittiğimde adını duymuştum sanki öğrenebilir misin?
.yok yok karismasin. Maltepe Bolge Hastanesi bambaska bir yerde. Ben kucukyali Delta Hospital dan bahsediyorum. E5 uzerindeYoksa bu Delta dediğin Bölge mi? Kafam karıştı şimdi
Doguma gelıyormus ama işte 10 cm acıklık oldugunda yani ha dogurdun ha doğurucan o anda teşrif ediyor cnm doktorum :))) ay gülüyorum artık
aynen.. fazla detay vermek istemedimbskn ama bende senin gibi düşünüyorum. sanki devlet hast. çok ayrıcalıklı hizmet göremedim. randevu iptali istedim, başka hastane olsa sorar sorgular şikayetini alır.
o dr. denk geleceğimiz de kesin değil. yakın olması avantaj sadece. iyi sakin bir dr. olduğunu güzel takip ettiğini biliyorum ama çok yoğun olması
inşallah hayırlısıyla olur bakalım.
ay evet hatırlıyorum hatta o zaman söylemiştin bizede :) ve ben seni istagramdan takip ediyorum galibaah bende bir gün öğle yemeği sonrası tatlı yemiştim. hatta instagramda paylaşmıştım fotoğrafı.
o zaamanlar o kadar dikakt ediyorum ki anlatamam kilo almamak için falan da önemsiyorum (sonuç o dikkat ettiğim 1,5 ayda 6 kilo aldım)
tabi öğleden sonraki açlık 112, bir dilim baklavada 156 olmuş
ya bir de ben geçen şeker yüklemesi yaptırdım ya. cihazın doğruluğana bakmak için deneme yaptım.
kan vermeden önce kendim açlığımı ölçtüm. 80 çıktı. hastanede 88.
ama tokluk vereceğim zaman ölçtüm 142 çıktı. kan verdim, çıkınca nası olur yaa diye tekrar ölçtüm cihazla 110 civarı çıktı.
aman bu cihaz kafayı yemiş dedim bıraktım.
hastane de ölçülen 115 çıktı
yani ilk ölçümüm hatalı olmuşeee cihaza olan güvenim artık sıfır
kim bilir kaç tane böyle boşuna yüksek ölçtüğü oldu
ben hep öyle uyuyorum yarı yuzustu baska turlu uyuyamıyorum :) ama hangi tarafa yatacagımı bebek belirliyor:) saga yattığımda sıkısıyorsam sağda sola yattığımda sıkısıyorsam solda demek oluyor ve diğer tarafata yatabiliyorum sadece.. dr a bi sorayım ama ben bska turlu hiç uyumadım dahaAy iyice kafayı yedimgece hiç uyuyamadım sabaha karşı dalmışım bir kalktım resmen göbeğimin yarısının üstüne yatmışım anlamadım nasıl oldu hiç mi rahatsız olmadım sızmışım resmen . Ay çocuğa bi zararı olmaz di mi oynamıyorda o da mı uykuya geçti nedir uff kafamda deli sorular
çok teşekkür edeirm canım :) o senin tatlılığın :)
galiba ortak yönlerimiz çok :)ne çok ortak noktamız varmışinşallah gönlümüze göre olur herşey. yeni bebek bereket getirir bize
ay evet hatırlıyorum hatta o zaman söylemiştin bizede :) ve ben seni istagramdan takip ediyorum galiba
bendede aynı şey oluyor ben anlamadım bu işi ya dikkat ettiğim zamanlarda daha çok kilo alıyorum dikkat etmediğim zaman ya düşüyor yada olduğu gibi kalıyor o ay
ayrıca az önce ölçtüm 116 çıktı ne yani koskoca çikolata hiçmi çıkarmamış şekerimi benimde kafam karıştı şimdi... ayrıca şimdiden parmaklarım delik deşik oldu hofff ne zahmetli işmiş daha ikinci günden sıkıldım
bende koteks kullanıyorum ama pedin arttırdığını düşünmüyorum. çünkü evdeyken kullanmıyorum ve evde de aynı durumdayım.
hatta geeçen h.sonu kahvaltıya oturmadan değiştirmiştim. kahvaltı sonrası çamaşırımı görünce inanamadım.
gebelik öncesi de akıntım çoktu ama artık baya baya artışlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?