2016 Şubat Anneleri

ayy kendin mi yapiyorsun cok tatlii..
evde sikintidan patlayip duracagima ben de mi yapsam
netten mi siparis ettin canim
Canım aynen öyle böyle şeylere elimde yatkın, aldım malzemeleri giriştim :)) .. Ama makasla kesmekten elimi hissetmiyorum şuan, yarın suratlara başlıcam İnşallah :))

Selam kizlar :) tartida 63 bucugu da gordum 11-11bck kg civari almisim bazen diyorum sallama tadini cikar ama yarin dr fazla almissin diyonce psikolojim bozulacak kesin kac kilo aliriz ki daha 29. Haftadayim daha sizde nasil durumlar bebisler iyi degil mi benimki burg burg bisiler yapio masallah hareketli guzel kuzum

bizimkide oyle yaa.
bu rahatligi sinir ediyor beni :)
tee 5.ayimda nasil hevesliydim biseyler almaya ama yok heves mi kaldi simdi keyifi birak sirf olsun diye alaxagiz tadini bile cikaramadim
neyse saglikli olsunlar da olur gider napalim :)
bidakinde tovbeler olsun dinlemem ama babamizi

başka yardım eden yokmu sana hazırlıklar konusunda? mesela annen gibi?
aman çokta takma kafana, bebeklerimiz hayırlı sağlıklı gelsinler inş ta kıyafet falan teferruat... hepsi olur gider.

Kızlar tozlu.com dan gecelik falan alan var mı kalitesi nasıl ona göre alayım diyorum kötüyse iadeyle falan ugrasmak istemiyorum

evet artmaması çok tuhaf insan sınırsız çikolata yeme hakkı varmış gibi hissediyor :=)))

daha ikinci günden cihaza olan güvenim sarsıldı benımde ya :/

hele diyet konusunu artık hiç açmıyorum :) benımde umurum dışı artık:)

benim neslihau2 ama dıaşrı kapalı ya sanırım sen takipte deilsin

yaa ben tatlı konusunda avartmıyorum. 50 gram yüüklemede tokluk 179 çıkınca doktorum 100 gram yükletti. onda da;
Açlık:82
1 Saat:168
2.Saat:145
3.Saat:112 çıktı.

Doktorum normal şekerin dedi. Canım çok tatlı çekiyor. Talı ve çikolata ye ama abartma dedi. Ben tatlı bşy yemediğimde kendimi çok mutsuz hissediyorum. mutluluk hormonlarım tükendi sanki.. ofiste tatlı yiolar mesela bi dilim yememe izin vermiolar. çocuğunu düşün diolar. tamam da ben 1 dilim yicem bi kutu değil... Nasıl kötü oluyorum anlatamam. sinirlerim bozuldu. bebeğim bunlar yüzünden huysuz olcak... .bende evucumu yalıorum gizlice çocuğuma bşy olmasın veya bi yerim şişmesin diye... hiç yememek olur mu kiii offff psikolojim alt üst oldu yemin ederim

Okuldan sonra pazara ve markete gittim eve geldim.nasıl bir yorgunluk anlatamam.halbuki sadece toplantı vardı ,derse de girmedim.öyle böyle değil,yerimden kalkamıyorum...hafife alıyorum galiba kaçıncı haftada olduğumu.5-6 torba şey taşıdım.yolda kaç kez durdum bilmiyorum.

Selam herkese bugün kontrolümüz vardı,herşey yolunda şükürler olsun bizim nazlı kız yine yüzünü göstermedi,sırtı karnıma dayalı yüzü içeri dönük birde elleri yüzünün önünde yumruktu aynen imzamdaki gibi duruyor bizim prenses eşim yine göremedi kızının yüzünü. Boyu 45 cm kilosu 2.298 gram olmuş gelişimi 1 hafta önde gidiyor dedi,bende 6 kilo almışım en başından beri doğum içinde konuştuk 37.hafta çatı muayenesi yapacak uygunsa normal deneyeceğiz hayırlısı ile hepimiz kavuşuruz bebeklerimize

başka yardım eden yokmu sana hazırlıklar konusunda? mesela annen gibi?
aman çokta takma kafana, bebeklerimiz hayırlı sağlıklı gelsinler inş ta kıyafet falan teferruat... hepsi olur gider.

yok malesef
ailem baska bir sehirde.
burda akrabam bile yok
esim yardim eder eminim de
acele etmiyo iste cok guveniyo kendine

artik cabuk yoruluyoruz
ben de marketten alir alir yari yolda pisman olurim birakip gelesim gelir ..

Olmaz mi nefes alamiyorum bazen. Genelde normal olcude yedigimde oluyor. Mideme yer kalmadigi icin az az yemem gerekiyor ikizlerim midemi kuculttu

canım yaaa, sen bizden bir tık daha zordasın tabi ikiz olunca, allahım yardımcın olsun inş.

yok malesef
ailem baska bir sehirde.
burda akrabam bile yok
esim yardim eder eminim de
acele etmiyo iste cok guveniyo kendine

anladım canım, boşver takma kafana, dedimya bebeklerimiz hayırlıca sağlıklıca gelsinlerde kıyafet falan nedirki hepsi olur gider.
benim ailemde başka şehirde.

Bir de gittiğim hastane doğum paketleri yapmışlar,1 sene boyunca bebeğin %40 indirimli muayenesi,anne baba için bir kereye mahsus check-up,oda süslemesi,erkek bebek için ücretsiz sünnet,ücretsiz işitme testi,loğusa şerbeti,ücretsiz fotoğraf çekimi, ücretsiz kuaför gibi hizmetleri var. Bu şekilde 3 paket hazırlamışlar normalde 1.200 liraydı ocak ayında zamlanacak dediler 1.600 lira olacakmış en uygun paket,konuştuk 15-20 gün için sizden 1600 değil daha indirimli alırız dediler ama bilmiyorum tam fiyat belli olmamış daha sizde yeni yıl zamlarını sorun hanımlar ihmal etmeyin

Bende yatamiyorum ama gün içinde sola dönük uzaniyorum gecede sağ yada sırt üstü yapacak bişey yok canım olmuyor sola dönük mümkün değil yatamiyorum

Tatlıya deli gibi düşkün biri olarak çok iyi anlıyorum hiç yememek diye bişey yok abartmadan ye bence o kadar kötü hissedecegine... allah yardımcın olsun canım

hangi hastane bu
çok iyiymiş
uygun yani
kesin ankarada değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…