Canım aynen öyle böyle şeylere elimde yatkın, aldım malzemeleri giriştim :)) .. Ama makasla kesmekten elimi hissetmiyorum şuan, yarın suratlara başlıcam İnşallah :))ayy kendin mi yapiyorsun cok tatlii..
evde sikintidan patlayip duracagima ben de mi yapsam
netten mi siparis ettin canim
evet evet aynı durumdayız.. valla dusundukce sinirlerim bozuluyor.. hani maddi imkan olmasada almasam neyse ama imkan varken alamamak daha kötü şimdi hiç birşey yokken internetten almak da olmuyor.. keşke en bastan yavas yavas baslasaydım diyorum esimi dinlemeyip.. bu saatten sonra da acıkcası hiç netten felan ugrasmayacagım hadi derse alacagım yok demezse beni cocugunda tek cöpü yok olmasın artık beni doğuma götürürken bi yere ugrar bi hastane cıkısı alır diye dusunuyorum... ya cok duygusalım bilmiyorum ama acıkcası bu konuya cok uzuluyorum.. ki biliyor görüştüğüm kimse yok aile arkadas anne baba e bende burda dağbasında bişe yapamıyorum.. nolcak demiyor..tabi dusuncesi son ay biyere grip almak.. oldu bitti olacak yani..
nasil ozeniyorum soyle herseyi tamamlayip katlayip kaldiranlara.eli karninda dogum bekleyenlere.dogum tacinj terligini bile hazirluyor insanlar. ne taci daha bebeme don almadim don.
esim tiptan aliriz toptan aliriz diyee diye bugune koydu bicok seyi eminim eksik olacak.birden olunca ne kadar olabilir ki
Valla ben acayip yiyorum tatliyi hatta bazen midem bulaniyo cok yedigimdenkızlarr canınız deli gibi tatlı çekiyor diyelim... 1 dilim dahi yemiyor musunuz?? Yemiyorsanız kendinizi nasıl zabtediyorsunuz??
Olmaz mi nefes alamiyorum bazen. Genelde normal olcude yedigimde oluyor. Mideme yer kalmadigi icin az az yemem gerekiyor ikizlerim midemi kuculttukızlar karnınızda ara ara setleşme oluyormu sizinde?
poff sorma cihazlar zaten üç aşa beş yukarı ölçüm yapıyor ama çikolata bana da etki etmiuordu. detaylıya girmeden önce ne çikolatalar yedim artmamıştıama artmaması tuhaf tabi...
bilime , diyete , yememeye inancım kalmadışuan umrumda değil kilo
bu arada sen kimsin bende takiptemiyim acaba snei
benim seker yuklemem 50 lik ti tek ve normal cıkmıstı.. onun dısında sağlık pcagında calışmama ragmen hiç ölçmedim sekerimi.. zaten tatlı seven biriyim cekinmeden erim .. son bir aydır gunde 3-4 cikolaya yediğim olyor her gece 1 tabak meyve vs de cabası tabi haftasonlar dısarı cıktıgımda da pasta ve tatlılar... bazen diyorum zararlı die ama canım istiyor napıyımeşim zaten doğum sonu direk diyete sokacak hiç yiyemiycem
başka yardım eden yokmu sana hazırlıklar konusunda? mesela annen gibi?
aman çokta takma kafana, bebeklerimiz hayırlı sağlıklı gelsinler inş ta kıyafet falan teferruat... hepsi olur gider.
Okuldan sonra pazara ve markete gittim eve geldim.nasıl bir yorgunluk anlatamam.halbuki sadece toplantı vardı ,derse de girmedim.öyle böyle değil,yerimden kalkamıyorum...hafife alıyorum galiba kaçıncı haftada olduğumu.5-6 torba şey taşıdım.yolda kaç kez durdum bilmiyorum.
Olmaz mi nefes alamiyorum bazen. Genelde normal olcude yedigimde oluyor. Mideme yer kalmadigi icin az az yemem gerekiyor ikizlerim midemi kuculttu
yok malesef
ailem baska bir sehirde.
burda akrabam bile yok
esim yardim eder eminim de
acele etmiyo iste cok guveniyo kendine
Bende yatamiyorum ama gün içinde sola dönük uzaniyorum gecede sağ yada sırt üstü yapacak bişey yok canım olmuyor sola dönük mümkün değil yatamiyorumKızlar ya bu sola yatma konusunu bi ben mi yapamıyorum acaba? Resmen soluma döndüğüm an etlerim çürümüş gibi oluyor ve Bebek hemen harekete geçiyor sırt üstü yatmak biliyorum sağlıksız ama başka türlü de uyuyamıyorum napcam
Tatlıya deli gibi düşkün biri olarak çok iyi anlıyorumyaa ben tatlı konusunda avartmıyorum. 50 gram yüüklemede tokluk 179 çıkınca doktorum 100 gram yükletti. onda da;
Açlık:82
1 Saat:168
2.Saat:145
3.Saat:112 çıktı.
Doktorum normal şekerin dedi. Canım çok tatlı çekiyor. Talı ve çikolata ye ama abartma dedi. Ben tatlı bşy yemediğimde kendimi çok mutsuz hissediyorum. mutluluk hormonlarım tükendi sanki.. ofiste tatlı yiolar mesela bi dilim yememe izin vermiolar. çocuğunu düşün diolar. tamam da ben 1 dilim yicem bi kutu değil... Nasıl kötü oluyorum anlatamam. sinirlerim bozuldu. bebeğim bunlar yüzünden huysuz olcak... .bende evucumu yalıorum gizlice çocuğuma bşy olmasın veya bi yerim şişmesin diye... hiç yememek olur mu kiii offff psikolojim alt üst oldu yemin ederim
Bir de gittiğim hastane doğum paketleri yapmışlar,1 sene boyunca bebeğin %40 indirimli muayenesi,anne baba için bir kereye mahsus check-up,oda süslemesi,erkek bebek için ücretsiz sünnet,ücretsiz işitme testi,loğusa şerbeti,ücretsiz fotoğraf çekimi, ücretsiz kuaför gibi hizmetleri var. Bu şekilde 3 paket hazırlamışlar normalde 1.200 liraydı ocak ayında zamlanacak dediler 1.600 lira olacakmış en uygun paket,konuştuk 15-20 gün için sizden 1600 değil daha indirimli alırız dediler ama bilmiyorum tam fiyat belli olmamış daha sizde yeni yıl zamlarını sorun hanımlar ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?