Kotex bende mantar yapmistiben kotex günlük kullanıyorum, belki o da artırıyor ama öbür türlü mümkün değil. çok kötü hissederim kendimi. kullanmadan yapamam
aynı durumdayız canım ne yapacagız bilmiyorum.. dugunumdede hersey paldır kuldur oldu şimdide öyle olacak ve ben bu duruma cok uzuluyorum..wauw yıkama ütüleme aşamasına geçmişsin ben daha alışveriş bile yapmadım uff düğünümde de herşeyi böyle son dakikaya bırakıp perişan olmuştum
Beni kotex mantar yapmisti bence bekleme eczaneden gebelerin kullanabilecegi mantar kremi al kullan mantarin devamli kalmasi bebek icin zararli doktorum soylemisti. Aksatilcak bi hafta beklenilcek bisey degil canm.Hem artti hem de mantar olustu galiba bende. Gunluk ped kullanmaya basladim akintim artinca. Ondan mi oldu acaba diyorum. Haftaya kontrolum var dayanabilirim umarim bu kasintiya
aynı durumdayız canım ne yapacagız bilmiyorum.. dugunumdede hersey paldır kuldur oldu şimdide öyle olacak ve ben bu duruma cok uzuluyorum..böyle keyifle yavas yavas elbirliği ile hiçbişeyim olmadı olmuyor herşey tek bana bakıyor ve son ana kalıyor
çok teşekkür edeirm canım :) o senin tatlılığın :)
galiba ortak yönlerimiz çok :)
Çalışan gebe sorunları belki de
nasılsa izne çıkacak biraz daha yüklenelim mantığında oldukları içindir.
bu aralar zaten kim çıkarttı eşitliği diye söylenip duruyorum
ne güzel evimin hanımı çocuğumun anası olacaktımgünlerde sıkılıp kendimi ev işlerine verecektim
aynen gunluk pedi onermiyor doktorlar.ben günlük ped mantar yapıyor diye duydum. çok hijyenik değil diyorlar ama ne derece doğru bilemiyorum canım.
İyi sabredebilmissiniz ben herseyini aldm gardrobunu odasini besigini halisini hep yerlestirdim birtek yikayip utuliycem cantamizi hazirliycaz. Sona birakmaniz kotu olmus eksikleri anlamak.icin bi yerlestrip bakmak gerekiyo. Ki suan ben kalkip onca alisverisi yapicak halim kalmadi.nasil ozeniyorum soyle herseyi tamamlayip katlayip kaldiranlara.eli karninda dogum bekleyenlere.dogum tacinj terligini bile hazirluyor insanlar. ne taci daha bebeme don almadim don.
esim tiptan aliriz toptan aliriz diyee diye bugune koydu bicok seyi eminim eksik olacak.birden olunca ne kadar olabilir ki
öyle tabiki ama biliyorum hediye getirecek kimse yok diyebilirim.. ailemle görüşmüyorum.. son dk ya kalacak ve olmus olması için olacak.. maddi imkanım sıkıntılı değil aslında sukur işte böyle olunca uzuluyorum listemi felan hazırlamıştım zaten cok abartı alısveriş en bastan istemiyorum dedim ama hiç bişey yok şuanda ortada ve bu durum umrunda olan kimse de yok cevremde erkekler malum... yasadığım yer uygun olsa hergun ufak ufak bitirmiştim bile.. düğünümde de böyle oldu sonuc olarak apar topar oldu bitti işteüzülmeTopitikk , bebeğinin sağlıklı ve huzurlu olması hepsinden önemli. mümkünse başkalarıyla kendini kıyaslama, ve listelere bakma. en acilinden ne varsa alırsın daha vakit var.
doğduktan sonra da hediye vs gelir, telaş etme. bebek berekettir. unutma
Kızlar madem evde oturuyorum o zaman magnetlerime başlıyim dedim.. Mafoldum, daha yarısı bitmedi bile :/
haftalardır çok yordular. bu hafta da çok üzdüler. o yüzden az yer az gezer az giyinir, kocamın kahrını çekerim daha iyi düşüncesine dört elle sarılıyorum.ben utanarak söylüyorum, o süsleri ilk 3 ay evde saklayıp sonra koyacak yer bulamamaktan, eve uymamasından veya aynı şeyden görmekten bıktığım için atıyorum
o yüzden kokulu taş yaptık. 35 tane kadar. kesinlikle bu fiikir de çok hoşmuşaklımızda bulunsun.
https://www.instagram.com/p/-Uc1OPJ0y9/?taken-by=ayomisan
iş konusunda bende aynıyım. ücretsiz izni biraz uzatıp, o arada farklı yerlere bakmayı düşünüyorum. belli olmaz yeni bebek yeni bir başlangıç olur benim için.
burdaki memnuniyetime göre değişecek durum. hayırlısı herzaman tabi.
benim seker yuklemem 50 lik ti tek ve normal cıkmıstı.. onun dısında sağlık pcagında calışmama ragmen hiç ölçmedim sekerimi.. zaten tatlı seven biriyim cekinmeden erim .. son bir aydır gunde 3-4 cikolaya yediğim olyor her gece 1 tabak meyve vs de cabası tabi haftasonlar dısarı cıktıgımda da pasta ve tatlılar... bazen diyorum zararlı die ama canım istiyor napıyımkızlarr canınız deli gibi tatlı çekiyor diyelim... 1 dilim dahi yemiyor musunuz?? Yemiyorsanız kendinizi nasıl zabtediyorsunuz??
ah sormayin.İyi sabredebilmissiniz ben herseyini aldm gardrobunu odasini besigini halisini hep yerlestirdim birtek yikayip utuliycem cantamizi hazirliycaz. Sona birakmaniz kotu olmus eksikleri anlamak.icin bi yerlestrip bakmak gerekiyo. Ki suan ben kalkip onca alisverisi yapicak halim kalmadi.
aynen gunluk pedi onermiyor doktorlar.
hatta bisey daha diyim sasirin;hijyenik pedi de saglikli bulmuyorlar .. onceden kadin hastaliklari bukadar yokmus pamuklu bez kullanilirmis adet doneminde. ben de acikcasi mantikli buldm hijyenik ped cidden hava aldirmiyor ve hasta ediyor demekki.
e tabi gunumuzde bunu kullanmamak mumkun mu? asla
olmaz mi hemde nasil.kızlar karnınızda ara ara setleşme oluyormu sizinde?
ben kendimi bildim bileli hep günlük ped kullandım. ama hep te mantar akıntım oldu. fitil kullanıyodum geçiyodu. sonra hooop yine. En son iki ay önce dr.a söyledim mantar akıntım var çocuğa zararı olur mu diye. önlemini alalım yine de dedi. fitil verdi. Bi de pamuklu bol çamaşırlar giy. ıslandıkçada olabildiğince değiştir dedi. E ped kullan vs. demediği için ben de bıraktım günlük ped kullanmayı. o gün bugündür mantar akıntım yok. çok şükür çok rahatım. ben hep bünye yapıyor diye düşünüyordum. demekki günlük pedmiş asıl suçlu
33.hf.ta olan var canim da 33.hf.da olup ikiz olan bi tek benim. Allah korusun hepinizi hepimizi bi aksilik olmazsa ilk doguracak olan benimBiliyorum canım. Kanama falan başka bir problemim yok diye bekliyorum pzrts bakalım ne olacak??
Canım aramızda en önde olan sensin galiba senden başka 33. Hafta görmedim.
Ekstradan küçük kolonya tavsiye ederim. Sezeryan olup 2 gün hastanede kalınca insan kendini pis gibi hissediyor kolonya iyi geliyor. Ayrıca kagıt havlu peçetede koy herhangi birşey için çok lazım olabiliyor. Habire banyodan gir çık al zor olmasın. Saçını taramak için tarakda koy.insan kendini çok bakımsız hissediyor.bu dediklerim sezeryan olacaklar için.. 2 gün hastanede kalıyorsun ya ondan
evet evet aynı durumdayız.. valla dusundukce sinirlerim bozuluyor.. hani maddi imkan olmasada almasam neyse ama imkan varken alamamak daha kötü şimdi hiç birşey yokken internetten almak da olmuyor.. keşke en bastan yavas yavas baslasaydım diyorum esimi dinlemeyip.. bu saatten sonra da acıkcası hiç netten felan ugrasmayacagım hadi derse alacagım yok demezse beni cocugunda tek cöpü yok olmasın artık beni doğuma götürürken bi yere ugrar bi hastane cıkısı alır diye dusunuyorum... ya cok duygusalım bilmiyorum ama acıkcası bu konuya cok uzuluyorum.. ki biliyor görüştüğüm kimse yok aile arkadas anne baba e bende burda dağbasında bişe yapamıyorum.. nolcak demiyor..tabi dusuncesi son ay biyere grip almak.. oldu bitti olacak yani..nasil ozeniyorum soyle herseyi tamamlayip katlayip kaldiranlara.eli karninda dogum bekleyenlere.dogum tacinj terligini bile hazirluyor insanlar. ne taci daha bebeme don almadim don.
esim tiptan aliriz toptan aliriz diyee diye bugune koydu bicok seyi eminim eksik olacak.birden olunca ne kadar olabilir ki
olmaz mi hemde nasil.
top gibi oluyor 30 saniye suruyor rahat
duzensiz oldugu surece sikinti yok
iki gun once benim 20 kez felan oldu nasil korktum sonra olmadi bida oyle fazla. yani tek tuk oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?