2016 Şubat Anneleri

ben kotex günlük kullanıyorum, belki o da artırıyor ama öbür türlü mümkün değil. çok kötü hissederim kendimi. kullanmadan yapamam
Kotex bende mantar yapmisti o nedenle biraktim. 3 katli havlu pecete kullaniorm surekli degisiorum. Gunluk pedleri drlar onermiyor

wauw yıkama ütüleme aşamasına geçmişsin ben daha alışveriş bile yapmadım uff düğünümde de herşeyi böyle son dakikaya bırakıp perişan olmuştum
aynı durumdayız canım ne yapacagız bilmiyorum.. dugunumdede hersey paldır kuldur oldu şimdide öyle olacak ve ben bu duruma cok uzuluyorum.. böyle keyifle yavas yavas elbirliği ile hiçbişeyim olmadı olmuyor herşey tek bana bakıyor ve son ana kalıyor

Hem artti hem de mantar olustu galiba bende. Gunluk ped kullanmaya basladim akintim artinca. Ondan mi oldu acaba diyorum. Haftaya kontrolum var dayanabilirim umarim bu kasintiya
Beni kotex mantar yapmisti bence bekleme eczaneden gebelerin kullanabilecegi mantar kremi al kullan mantarin devamli kalmasi bebek icin zararli doktorum soylemisti. Aksatilcak bi hafta beklenilcek bisey degil canm.

nasil ozeniyorum soyle herseyi tamamlayip katlayip kaldiranlara.eli karninda dogum bekleyenlere.dogum tacinj terligini bile hazirluyor insanlar. ne taci daha bebeme don almadim don.
esim tiptan aliriz toptan aliriz diyee diye bugune koydu bicok seyi eminim eksik olacak.birden olunca ne kadar olabilir ki

sorma keşke herkes benim kadar saf olsa. bana özellikle soruldu izinden sonra gelecek misin? diye. bende sazan gibi gelicem diye atladım. doğrucu davut.
halbuki bu durumu kullanması gereken biziz.
ama şimdi onlar 'nasıl olsa yatacaklar' gözüyle bakıp, seni memnun etmeye çalışmıyolar. benim arkadaşım istirahat süresinde maaşını almaya devam etmiş. işe başlayınca şirkete ödeme yapmış. böyle kolaylıklar sağlanabiliyor.
ama bende şu an pek mutlu hissetmiyorum. belki hamilelikten kafama göre.

uzatırım ayaklarımı bende .......

ben günlük ped mantar yapıyor diye duydum. çok hijyenik değil diyorlar ama ne derece doğru bilemiyorum canım.
aynen gunluk pedi onermiyor doktorlar.
hatta bisey daha diyim sasirin;hijyenik pedi de saglikli bulmuyorlar .. onceden kadin hastaliklari bukadar yokmus pamuklu bez kullanilirmis adet doneminde. ben de acikcasi mantikli buldm hijyenik ped cidden hava aldirmiyor ve hasta ediyor demekki.
e tabi gunumuzde bunu kullanmamak mumkun mu? asla

İyi sabredebilmissiniz ben herseyini aldm gardrobunu odasini besigini halisini hep yerlestirdim birtek yikayip utuliycem cantamizi hazirliycaz. Sona birakmaniz kotu olmus eksikleri anlamak.icin bi yerlestrip bakmak gerekiyo. Ki suan ben kalkip onca alisverisi yapicak halim kalmadi.

öyle tabiki ama biliyorum hediye getirecek kimse yok diyebilirim.. ailemle görüşmüyorum.. son dk ya kalacak ve olmus olması için olacak.. maddi imkanım sıkıntılı değil aslında sukur işte böyle olunca uzuluyorum listemi felan hazırlamıştım zaten cok abartı alısveriş en bastan istemiyorum dedim ama hiç bişey yok şuanda ortada ve bu durum umrunda olan kimse de yok cevremde erkekler malum... yasadığım yer uygun olsa hergun ufak ufak bitirmiştim bile.. düğünümde de böyle oldu sonuc olarak apar topar oldu bitti işte

Kızlar madem evde oturuyorum o zaman magnetlerime başlıyim dedim.. Mafoldum, daha yarısı bitmedi bile :/

ayy kendin mi yapiyorsun cok tatlii..
evde sikintidan patlayip duracagima ben de mi yapsam
netten mi siparis ettin canim

haftalardır çok yordular. bu hafta da çok üzdüler. o yüzden az yer az gezer az giyinir, kocamın kahrını çekerim daha iyi düşüncesine dört elle sarılıyorum.
O dönemde aile şirketi olmayan bir iş bulurum belki.
hatta eşimle şuan kaçıncı hafta izne çıkmam gerek konusunu tartışıyoruz beni kandırmaya çalışıyor ama yemicem [/QUOTE]

o kokulu taslara bayildm yaa acaba kendimiz yapabikir kiyiz.
insanlarin alipta atmayacagi birsey.cok guzelmis

kızlarr canınız deli gibi tatlı çekiyor diyelim... 1 dilim dahi yemiyor musunuz?? Yemiyorsanız kendinizi nasıl zabtediyorsunuz??
benim seker yuklemem 50 lik ti tek ve normal cıkmıstı.. onun dısında sağlık pcagında calışmama ragmen hiç ölçmedim sekerimi.. zaten tatlı seven biriyim cekinmeden erim .. son bir aydır gunde 3-4 cikolaya yediğim olyor her gece 1 tabak meyve vs de cabası tabi haftasonlar dısarı cıktıgımda da pasta ve tatlılar... bazen diyorum zararlı die ama canım istiyor napıyım eşim zaten doğum sonu direk diyete sokacak hiç yiyemiycem

ah sormayin.
esim hepsini girer bi magazadan aliriz dedi
mobilya da bir gunde begeniriz bir gunde odasini getirirler kurarlar dedi
temizligi de bir gunde yaptiririz dedi
oyle oyle kaldim ben.
annemin aldigi ufak tefekten baska hicbiseyi yok kuzumun suan.
bakalim bu hafta alalim artik diyoruz
hicbiseyim olmadigini dusundukce panikliyorum daha hastane cantasi hazirlayacagim kendim icin.
yukarda hepsini bir gunde yapariz dediklerimiz acaba son gune kalinca nasil eksiyecegim kocamin basina simdi pnu bekliyorum sabirla :)

ben kendimi bildim bileli hep günlük ped kullandım. ama hep te mantar akıntım oldu. fitil kullanıyodum geçiyodu. sonra hooop yine. En son iki ay önce dr.a söyledim mantar akıntım var çocuğa zararı olur mu diye. önlemini alalım yine de dedi. fitil verdi. Bi de pamuklu bol çamaşırlar giy. ıslandıkçada olabildiğince değiştir dedi. E ped kullan vs. demediği için ben de bıraktım günlük ped kullanmayı. o gün bugündür mantar akıntım yok. çok şükür çok rahatım. ben hep bünye yapıyor diye düşünüyordum. demekki günlük pedmiş asıl suçlu

kızlar karnınızda ara ara setleşme oluyormu sizinde?
olmaz mi hemde nasil.
top gibi oluyor 30 saniye suruyor rahat
duzensiz oldugu surece sikinti yok
iki gun once benim 20 kez felan oldu nasil korktum sonra olmadi bida oyle fazla. yani tek tuk oldu

kesinlikle.
onermediklerinde vardir bisey hep doktorlar gunluk ped kullanma sik camasir degis diyor

33.hf.ta olan var canim da 33.hf.da olup ikiz olan bi tek benim. Allah korusun hepinizi hepimizi bi aksilik olmazsa ilk doguracak olan benim

evet evet aynı durumdayız.. valla dusundukce sinirlerim bozuluyor.. hani maddi imkan olmasada almasam neyse ama imkan varken alamamak daha kötü şimdi hiç birşey yokken internetten almak da olmuyor.. keşke en bastan yavas yavas baslasaydım diyorum esimi dinlemeyip.. bu saatten sonra da acıkcası hiç netten felan ugrasmayacagım hadi derse alacagım yok demezse beni cocugunda tek cöpü yok olmasın artık beni doğuma götürürken bi yere ugrar bi hastane cıkısı alır diye dusunuyorum... ya cok duygusalım bilmiyorum ama acıkcası bu konuya cok uzuluyorum.. ki biliyor görüştüğüm kimse yok aile arkadas anne baba e bende burda dağbasında bişe yapamıyorum.. nolcak demiyor..tabi dusuncesi son ay biyere grip almak.. oldu bitti olacak yani..

olmaz mi hemde nasil.
top gibi oluyor 30 saniye suruyor rahat
duzensiz oldugu surece sikinti yok
iki gun once benim 20 kez felan oldu nasil korktum sonra olmadi bida oyle fazla. yani tek tuk oldu

sağolasın canım.
benim bilhassa sinirlenince oluyor sanki.

Kızlar ben de kitap okumayı çok seven biriyim. Ve en büyük hayallerimden biri oğlumun da kitap kurdu olması. Kendim ayraç yapmam istiyorum keçeden. Nasıl bir model olur. Herkese değil ama kitap okuyan arkadaşlara güzel bir hediye olur diye dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…