Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yatamiyorum ama gün içinde sola dönük uzaniyorum gecede sağ yada sırt üstü yapacak bişey yok canım olmuyor sola dönük mümkün değil yatamiyorum
Hiç sorma aynen senin gibiyim sola mümkün değil olmuyor zorlayım diyorum bu sefer Bebek sayısız tekme atıyo demekki rahatsız oluyor minnoş bende hemen sırt üstü pozisyonu alıyorum inşallah bir an önce sağlıkla dünyaya gelirler de bu günleri yad ederiz :)
evet evet aynı durumdayız.. valla dusundukce sinirlerim bozuluyor.. hani maddi imkan olmasada almasam neyse ama imkan varken alamamak daha kötü şimdi hiç birşey yokken internetten almak da olmuyor.. keşke en bastan yavas yavas baslasaydım diyorum esimi dinlemeyip.. bu saatten sonra da acıkcası hiç netten felan ugrasmayacagım hadi derse alacagım yok demezse beni cocugunda tek cöpü yok olmasın artık beni doğuma götürürken bi yere ugrar bi hastane cıkısı alır diye dusunuyorum... ya cok duygusalım bilmiyorum ama acıkcası bu konuya cok uzuluyorum.. ki biliyor görüştüğüm kimse yok aile arkadas anne baba e bende burda dağbasında bişe yapamıyorum.. nolcak demiyor..tabi dusuncesi son ay biyere grip almak.. oldu bitti olacak yani..
Canim ama dogum zaten saatler surebiliyor. Acilma artana kadar. 8cm den sonra gelmesi normal bencede. Oncesinde yapacak birseyi yok ki. Sen oda da bekleyeceksin
Sadece telefonunu vermemesi kotu bir durum. Iyice dusunmen lazim. Icin bulandiysada devam etme tabi ki![]()
ben günlük ped mantar yapıyor diye duydum. çok hijyenik değil diyorlar ama ne derece doğru bilemiyorum canım.
aslında öyle demekte iyi yapmışsın. tam tersini dediğini, çalışmıyacam dediğini düşünsenesormakeşke herkes benim kadar saf olsa. bana özellikle soruldu izinden sonra gelecek misin? diye. bende sazan gibi gelicem diye atladım. doğrucu davut.
halbuki bu durumu kullanması gereken biziz.
ama şimdi onlar 'nasıl olsa yatacaklar' gözüyle bakıp, seni memnun etmeye çalışmıyolar. benim arkadaşım istirahat süresinde maaşını almaya devam etmiş. işe başlayınca şirkete ödeme yapmış. böyle kolaylıklar sağlanabiliyor.
ama bende şu an pek mutlu hissetmiyorum. belki hamilelikten kafama göre.
uzatırım ayaklarımı bende .......
ah sormayin.
esim hepsini girer bi magazadan aliriz dedi
mobilya da bir gunde begeniriz bir gunde odasini getirirler kurarlar dedi
temizligi de bir gunde yaptiririz dedi
oyle oyle kaldim ben.
annemin aldigi ufak tefekten baska hicbiseyi yok kuzumun suan.
bakalim bu hafta alalim artik diyoruz
hicbiseyim olmadigini dusundukce panikliyorum daha hastane cantasi hazirlayacagim kendim icin.
yukarda hepsini bir gunde yapariz dediklerimiz acaba son gune kalinca nasil eksiyecegim kocamin basina simdi pnu bekliyorum sabirla :)
Selam kizlar :) tartida 63 bucugu da gordum11-11bck kg civari almisim bazen diyorum sallama tadini cikar ama yarin dr fazla almissin diyonce psikolojim bozulacak kesin
kac kilo aliriz ki daha 29. Haftadayim daha sizde nasil durumlar bebisler iyi degil mi benimki burg burg bisiler yapio masallah hareketli guzel kuzum
evet artmaması çok tuhaf insan sınırsız çikolata yeme hakkı varmış gibi hissediyor :=)))
daha ikinci günden cihaza olan güvenim sarsıldı benımde ya :/
hele diyet konusunu artık hiç açmıyorum :) benımde umurum dışı artık:)
benim neslihau2 ama dıaşrı kapalı ya sanırım sen takipte deilsin![]()
Ben de bu hafta sonu yıkayıp utuleyip çekmecesine dizecegim. Umarım güneşli bir hafta sonu olur.
Merkeze baya uzak bir köy de.. Liste yapalı cok oldu işte toplu alırız dedi eşim baybmall A gidip e toplu para işi yattı 2 haftada bir merkeze gidiyoruz ondada alışverişe cıkarabilene ask olsun eşimi bide hep bişeyler cıkmış oluyor planlanmış.. Ertele ertele böyle oldu eşim daha erteleyecek ertelensin bakalım artık umrumda değil ben hastanedeyken o alır qrtık ben insan değilim hevesim felan yok zaten...dağ başı dediğin nerde canım. Haftasonu falan alışverişe gidemezmisiniz? inan eksikleri bi kağıda yazsan 1 ayda tastamam alırsın herşeyi. sıkıntı yapma. Geç olsun da güç olmasın![]()
An itibariyle aldığım 9. Kiloyu cikolata ile kutlayabilirim... 77 oldum... Zaten hamilelik boyunca kilodan baska hiç birşey almadımiyice depresyona girdim ya
Canım ben 5 sene önce orada doğum yaptım çok memnun kaldım. Kendim kartalda orturuyorum ama şimdide oraya gidiyorum. Doğum anında sonrasında bebegim hastalandığında hep çok ilgilendiler. Çocuğumuda hala hastalandığında oraya götürüyorum. Doktorlardan bazıları çok boş bazıları çok yoğun. En yoğun olanlar neslihan alan ve neslihan şeker.. ben Şeker'e gidiyorum. hep ilk randevu saatini alıyorum. En fazlayarım saat bekleyip giriyorum. Öğleden sonraları aldığında yoğunluk oluyor çünkü sabah doğuma girebiliyorlar. O zaman bütün randevular aksıyor. Haliyle çok bekliyorsun. İmkanın varsa ilk saate al.. ayrıca doktorumdan çok memnunum çok ilgili güleryüzlü. Bebegim ilk yüzünü gösterdiğinde öyle bir sevindiki kendi bebegini sever gibi konuştu. Şahsen benim çok hoşuma gitti..hastaneden memnun musunbskn , ben geçen 2 saatten fazla bekledim alan'ı.. muayene olamadım, döndüm. hastaneden soğudum resmen. ama evime çok yakın. nasıl yapacağım bilmiyorum. Şifa hastanesi aklımda ama orda dr. erkek
![]()
Hayırlısı bakalım vaktinde gelsinlerde canım33.hf.ta olan var canim da 33.hf.da olup ikiz olan bi tek benim. Allah korusun hepinizi hepimizi bi aksilik olmazsa ilk doguracak olan benim![]()
Merkeze baya uzak bir köy de.. Liste yapalı cok oldu işte toplu alırız dedi eşim baybmall A gidip e toplu para işi yattı 2 haftada bir merkeze gidiyoruz ondada alışverişe cıkarabilene ask olsun eşimi bide hep bişeyler cıkmış oluyor planlanmış.. Ertele ertele böyle oldu eşim daha erteleyecek ertelensin bakalım artık umrumda değil ben hastanedeyken o alır qrtık ben insan değilim hevesim felan yok zaten...
Çıkacak yer yok işte sorun ordakilodan başka bişe almadım nedir ya tatlı anne
E dert etme bu kadar kendine cık yarın alsana eşine ne bakınsın sen keyfine göre aheste aheste yap alışverişini ben eşimle cıkınca sinir oluyorum
bundan soonra kiloyu takmayın yaa. ben taktım da noldu. her hafta hedef koydum kendime noldu hedefi aşmaktan başka birşey yapmadımAn itibariyle aldığım 9. Kiloyu cikolata ile kutlayabilirim... 77 oldum... Zaten hamilelik boyunca kilodan baska hiç birşey almadımiyice depresyona girdim ya
oh ne güzellllMerhaba arkadaşlar ,
Bu konuda şanslıyım desem mi bilemedim . Geçen hafta sonu kayın validem geldi .Tüm eşyaları , yıkadı , ütüledi . Bana sadece bebek odası geldiğinde yerleştirme işlemi kaldı.
Ama bilemedim açıkçası kendim yıkamak , ütülemek isterdim sonucunda bende hevesliyim bu konuda. Onu da kıramadım .
Valla ben acayip yiyorum tatliyi hatta bazen midem bulaniyo cok yedigimden![]()
Dediğim gibi bu saatten sonra hiç bişe yapmıycam demeyeceğim... Oğlumun adı da yok bu konuyu da erteledikçe erteledi... Bilgisayarda bşrsürübbebek alışveriş sayfası actım anlasın diye liste çıkardım ortalarda süründü.. Kk dan bahsediyorum anlatıyorum yok umrunda değil bende hiç bişe yapmayacağım artık...valla bişey diim mi klasik erkek. Eğer ben netten almamış olsaydım uuuuu bizim kızın 3 tane çorabı olucaktı sadeceona göre hala erken. hafta içi çalışıyoruz bizde. hafta sonu planları da hiç bitmiyo zaten. sana tavsiyemm başının etini ye aldırana kadar. yoksaaaa inaaaaannn çoooook rahatlaaaarrrr....
Ayyy bittimmmmm, ellerim artık tutmuyoo, gözlerim görmüyorr![]()
Tatlıya deli gibi düşkün biri olarak çok iyi anlıyorumhiç yememek diye bişey yok abartmadan ye bence o kadar kötü hissedecegine... allah yardımcın olsun canım
![]()