Canım ben 5 sene önce orada doğum yaptım çok memnun kaldım. Kendim kartalda orturuyorum ama şimdide oraya gidiyorum. Doğum anında sonrasında bebegim hastalandığında hep çok ilgilendiler. Çocuğumuda hala hastalandığında oraya götürüyorum. Doktorlardan bazıları çok boş bazıları çok yoğun. En yoğun olanlar neslihan alan ve neslihan şeker.. ben Şeker'e gidiyorum. hep ilk randevu saatini alıyorum. En fazlayarım saat bekleyip giriyorum. Öğleden sonraları aldığında yoğunluk oluyor çünkü sabah doğuma girebiliyorlar. O zaman bütün randevular aksıyor. Haliyle çok bekliyorsun. İmkanın varsa ilk saate al.. ayrıca doktorumdan çok memnunum çok ilgili güleryüzlü. Bebegim ilk yüzünü gösterdiğinde öyle bir sevindiki kendi bebegini sever gibi konuştu. Şahsen benim çok hoşuma gitti..
Hastanenin diğer hastanelere göre uygun olması bakımından her türlü hastası var. Ondan devlet hastanesi gibi gözükmüştür sana :) şahsen fiyatlarıda çok uygun aynı şeyleri yapan diğer hastanelerde fiyatlar 2 katı.. ben başka bir yere gitmeyi bu yüzden düşünmedim canım.
Hayırlısı bakalım vaktinde gelsinlerde canım
Dediğim gibi bu saatten sonra hiç bişe yapmıycam demeyeceğim... Oğlumun adı da yok bu konuyu da erteledikçe erteledi... Bilgisayarda bşrsürübbebek alışveriş sayfası actım anlasın diye liste çıkardım ortalarda süründü.. Kk dan bahsediyorum anlatıyorum yok umrunda değil bende hiç bişe yapmayacağım artık...
Canım ben 5 sene önce orada doğum yaptım çok memnun kaldım. Kendim kartalda orturuyorum ama şimdide oraya gidiyorum. Doğum anında sonrasında bebegim hastalandığında hep çok ilgilendiler. Çocuğumuda hala hastalandığında oraya götürüyorum. Doktorlardan bazıları çok boş bazıları çok yoğun. En yoğun olanlar neslihan alan ve neslihan şeker.. ben Şeker'e gidiyorum. hep ilk randevu saatini alıyorum. En fazlayarım saat bekleyip giriyorum. Öğleden sonraları aldığında yoğunluk oluyor çünkü sabah doğuma girebiliyorlar. O zaman bütün randevular aksıyor. Haliyle çok bekliyorsun. İmkanın varsa ilk saate al.. ayrıca doktorumdan çok memnunum çok ilgili güleryüzlü. Bebegim ilk yüzünü gösterdiğinde öyle bir sevindiki kendi bebegini sever gibi konuştu. Şahsen benim çok hoşuma gitti..
Hastanenin diğer hastanelere göre uygun olması bakımından her türlü hastası var. Ondan devlet hastanesi gibi gözükmüştür sana :) şahsen fiyatlarıda çok uygun aynı şeyleri yapan diğer hastanelerde fiyatlar 2 katı.. ben başka bir yere gitmeyi bu yüzden düşünmedim canım.
Öyle şey mi olur canım tamam şeker su bu düşüyorlarda hamile kadın canı ceker diye düşünmüyorlar mıbencede değil kötü. doktorum son yükleme için normal dedi. ye ama abartma dedi. bende abartmıyorum zaten şuan ama çevre psilolojisi çok bende çalışma arkdaşlarm kilo aldın çok şiştin falan dio. halbuki şişlik yok bende. aynaya baktığımda da bi tek karnım war. abartılacak lilom yok derli toplu vücüdum. ama çok bunaldım hakkaten şubat ayı gelse de doğursam diyorum. .Eşime göre de normalim yani... offf valla bugün ekler ısmarladılar sende gel ye demediler. yesem kıyamet kopar ofiste. sanki ben bebğimin sağlığını düşünmüyorum ya. 1 küçük dilim yemek isterdim ama teklif eden olmadı.
Asla yapmayacağım bişey bu benim canım bir söyledim iki söyledim tamam baska söylemem isim konusunda da öyle bana sence demediği sürece su olsun bile demeyeceğim tamam der geçerim o düşünmedikten sonra benim düşündürtmemin bi anlamı yokkibıkmadan usanmadan her gün söyle. kadının fendi sonuçtasöylemiycemmm etmiycemmm deme . sonra sıkıntıyı yine sen çekeceksin. dediğim gibi erkeklerin dayanamadığı şey çene açık açık söyle artık almamız gerek ve bu haftasonu alıyoruz de. baskı biraz daha baskıııııı
Amanin nasıl arkadaş onlar ya hamile yanında ekler yemeler cagirmamalar falan.. eve giderken al kendine ya da esin alsın valla içinde kalmasın. . Benim alt komşu da bana artık hamile olduğun suratından da anlaşılıyor hamile ablakligi oldu suratinda dedi ahahahbencede değil kötü. doktorum son yükleme için normal dedi. ye ama abartma dedi. bende abartmıyorum zaten şuan ama çevre psilolojisi çok bende çalışma arkdaşlarm kilo aldın çok şiştin falan dio. halbuki şişlik yok bende. aynaya baktığımda da bi tek karnım war. abartılacak lilom yok derli toplu vücüdum. ama çok bunaldım hakkaten şubat ayı gelse de doğursam diyorum. .Eşime göre de normalim yani... offf valla bugün ekler ısmarladılar sende gel ye demediler. yesem kıyamet kopar ofiste. sanki ben bebğimin sağlığını düşünmüyorum ya. 1 küçük dilim yemek isterdim ama teklif eden olmadı.
Öyle şey mi olur canım tamam şeker su bu düşüyorlarda hamile kadın canı ceker diye düşünmüyorlar mısinir oldum onlara şimdi... Destek olacakları yerde.. Erkekler rahat ben tek calısıyorum tek iş arkadasım eşim o Yuzden insanda görmeyince daralıyorum ama bu konularda rahatım şükür
evet bir de eskiden doğum hastanesiymiş sanırım,çocuk ve doğum hastanesi olarak iyi olduğunu herkes söylüyor ama benim ters tarafıma geldi sanırım. bir de yoğun bakım ünitesi olması çok iyi. doktorları da hep bayan. yani bana göre daha iyi. nöbetçi doktorlarda hep bayan oluyor. Çok tercih edilmesinin nedeni bir de bu sanırım. çünkü tesettürlü bayanlar çoğunlukta sanki.
neyse bakıcaz sağlık olsun biraz sabredicez artık bizde.
Canım ben siteyi paylaşmıştım ama ismi aklımda kalmadı yacanım çok güzel olmuş eline sağlık, nerden aldın malzemelerini arkasına magnet mi yapıştırıyorsun?
Çoğu erkek öyle ki...benim eşim de bebişe şimdiden çok düşkün fakat alışveriş deyince bi duruyorlar.ilk bebek alışverişimizi netten değil gezerek yaptık ve topu topu e bebek ve chicco ya girdim o kadar.sıkılıyorlar.ki ben çabuk karar veren biriyimdir.içime sineni bilirim.ona rağmen...ben de kalanları oturdum netten aldım.Dediğim gibi bu saatten sonra hiç bişe yapmıycam demeyeceğim... Oğlumun adı da yok bu konuyu da erteledikçe erteledi... Bilgisayarda bşrsürübbebek alışveriş sayfası actım anlasın diye liste çıkardım ortalarda süründü.. Kk dan bahsediyorum anlatıyorum yok umrunda değil bende hiç bişe yapmayacağım artık...
bu erkekler hep mi aynı .. canım üzme kendi,ni netten ver sende siparişini kargo gelmiyor mu orayaDediğim gibi bu saatten sonra hiç bişe yapmıycam demeyeceğim... Oğlumun adı da yok bu konuyu da erteledikçe erteledi... Bilgisayarda bşrsürübbebek alışveriş sayfası actım anlasın diye liste çıkardım ortalarda süründü.. Kk dan bahsediyorum anlatıyorum yok umrunda değil bende hiç bişe yapmayacağım artık...
Amanin nasıl arkadaş onlar ya hamile yanında ekler yemeler cagirmamalar falan.. eve giderken al kendine ya da esin alsın valla içinde kalmasın. . Benim alt komşu da bana artık hamile olduğun suratından da anlaşılıyor hamile ablakligi oldu suratinda dedi ahahah
Asla yapmayacağım bişey bu benim canım bir söyledim iki söyledim tamam baska söylemem isim konusunda da öyle bana sence demediği sürece su olsun bile demeyeceğim tamam der geçerim o düşünmedikten sonra benim düşündürtmemin bi anlamı yokki
İsim sen koy o zaman hiç hoşuna giden bir isim yok mu canım. . Valla ben eşimi bekleseydim ooo bir çöp bile olmazdı evde.. ama şansıma yakında e bebek falan var kalanı da netten hallettim.. erkeklerin çoğu aynı kuzum..Asla yapmayacağım bişey bu benim canım bir söyledim iki söyledim tamam baska söylemem isim konusunda da öyle bana sence demediği sürece su olsun bile demeyeceğim tamam der geçerim o düşünmedikten sonra benim düşündürtmemin bi anlamı yokki
Kargo içinde merkeze gitmem gerekbu erkekler hep mi aynı .. canım üzme kendi,ni netten ver sende siparişini kargo gelmiyor mu oraya
Ben ikizlerim eşim balık canım ama yükseleni aslan ve tam ikisi gerçektenkuzummmm inan bana erkeklerin büyük çoğunluğu bizim gibi düşünmüyor. aslında çok ta kızmamak gerek. gerçekten beyinleri bizim gibi işlemiyor. ince ayrıntıları düşünemiyorlar. Kabak sonrasında sana patlıycaksa mecbur başının etini yiyiceksin. ya da internetten sen alıcaksın azar azar. bu arada burcun oğlak mı?
Bana da bi tek karnin var kilo almadin diyorlar evde hic durmayan bi kizim var sanirim ne yersem yiyeyim kilo aldirmicak banane güzel walla ne iyi yapıon ye bencede ben abartmadan yiorum o da haftada bi kere eşim ye ye der ısrar eder ben yemiyorum. çevre psikolojisi çok baskın bnde.. çalışma arkadaşlarım kilo aldın diolar sinir oluyorm halbuki aynaya baktgmda bi tek karnım var
ahhh ahhh, alanı bende çok beklemişliğim ve vazgeçip yandaki esra hnma girmişliğim var.
randevu saat 3 deyse 2 -2buçuk gibi gidin diyorlardı. geçen öyle yaptım.
erken gittim. hem hastaneyi ve odaları gezerim dedim. ama gezemeden erkenden aldı beniilk girişimdi zaten ama kadını çok beğendim. doğum konusunda nasıldır bilmiyorum ama sonuçta nöbetçi kimse o doğurtuyormuş hastanede.
bende aslında kararsızım. görümcemler çok methediyorlardı bende o yüzden gittim oraya, hem yol üstü hem görümcemlere yakın falan diye. bir de başta yalovada doğum yapma niyetim vardı ondan çok önemsememiştim
gidenler memnun ama ne aradığı da önemli tabi... biraz özel ama devlet gibi olmuş bir hastane bana kalırsa
aynen.. fazla detay vermek istemedimbskn ama bende senin gibi düşünüyorum. sanki devlet hast. çok ayrıcalıklı hizmet göremedim. randevu iptali istedim, başka hastane olsa sorar sorgular şikayetini alır.
o dr. denk geleceğimiz de kesin değil. yakın olması avantaj sadece. iyi sakin bir dr. olduğunu güzel takip ettiğini biliyorum ama çok yoğun olması
inşallah hayırlısıyla olur bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?