2016 Şubat Anneleri

evet bu n. alan konusunu konuşmuştuk seninle.

aslında beklemelerin çok oluşu, insanların tavırları o izlenimi bıraktı.
en son şeker yüklemesi için gittiğimde inan etrafta peşlerinde ağlayan çocukların dolaştığı araplar, içler acısı durumda olan suriyeliler, eh tabi bizim dünya yansa umursamaz milletimiz çok vardı...
herkes bir geniş, ben özel hastaneye geldim tamam oldum havasındaydılar açıkcası. şaşkınlıkla inceledim etrafımı. hatta o gün kontrol hakkım vardı ama girmeyi unuttum düşün hatta o gün yanımda gelinimiz vardı, sürekli birbirimize bakıp şaşırdık

valla yalovada doğum yapma işine kendimi ve eşimi ikna edebilsem devlet hastanesinde olacağım. buradaki özellere bin basar

bıkmadan usanmadan her gün söyle. kadının fendi sonuçta söylemiycemmm etmiycemmm deme . sonra sıkıntıyı yine sen çekeceksin. dediğim gibi erkeklerin dayanamadığı şey çene açık açık söyle artık almamız gerek ve bu haftasonu alıyoruz de. baskı biraz daha baskıııııı

çocuk ve doğum hastanesi olarak iyi olduğunu herkes söylüyor ama benim ters tarafıma geldi sanırım. bir de yoğun bakım ünitesi olması çok iyi. doktorları da hep bayan. yani bana göre daha iyi. nöbetçi doktorlarda hep bayan oluyor. Çok tercih edilmesinin nedeni bir de bu sanırım. çünkü tesettürlü bayanlar çoğunlukta sanki.

neyse bakıcaz sağlık olsun biraz sabredicez artık bizde.

Öyle şey mi olur canım tamam şeker su bu düşüyorlarda hamile kadın canı ceker diye düşünmüyorlar mı sinir oldum onlara şimdi... Destek olacakları yerde.. Erkekler rahat ben tek calısıyorum tek iş arkadasım eşim o Yuzden insanda görmeyince daralıyorum ama bu konularda rahatım şükür

Asla yapmayacağım bişey bu benim canım bir söyledim iki söyledim tamam baska söylemem isim konusunda da öyle bana sence demediği sürece su olsun bile demeyeceğim tamam der geçerim o düşünmedikten sonra benim düşündürtmemin bi anlamı yokki

Amanin nasıl arkadaş onlar ya hamile yanında ekler yemeler cagirmamalar falan.. eve giderken al kendine ya da esin alsın valla içinde kalmasın. . Benim alt komşu da bana artık hamile olduğun suratından da anlaşılıyor hamile ablakligi oldu suratinda dedi ahahah

Ooo bak ne güzel ne şanslısın. inan benm yerimde olmak istemezdin. destek olan yok kadın erkek hepsi aynı burda tuhaflar yani.. insan bi der canın çeker bi dilim ye der ama nerdeee... üstüne bi de ayy çok iyi geldi ayy çok güzel falan diolar...

evet bir de eskiden doğum hastanesiymiş sanırım, firkan daha iyi bilir. bayan doktor çok, ve doktor da çok. nöbetçi doktor stresi olmayaacak mesela..

bende biz aynı gün gittik doktora
tuhaflıkların hepsini aynı gün görmüş olmalıyız

canım çok güzel olmuş eline sağlık, nerden aldın malzemelerini arkasına magnet mi yapıştırıyorsun?
Canım ben siteyi paylaşmıştım ama ismi aklımda kalmadı ya .. Evet arkasına magnet yapıltırıcam..

Çoğu erkek öyle ki...benim eşim de bebişe şimdiden çok düşkün fakat alışveriş deyince bi duruyorlar.ilk bebek alışverişimizi netten değil gezerek yaptık ve topu topu e bebek ve chicco ya girdim o kadar.sıkılıyorlar.ki ben çabuk karar veren biriyimdir.içime sineni bilirim.ona rağmen...ben de kalanları oturdum netten aldım.
Yok canım azar azar da olur toptan da olur.çok şey Almana gerek yok ki.2 hastane çıkışı,kundak battaniye,5-6 atlet tipi zıbın,birkaç çift Çorap,bebek küveti ve maşrapası,saç-vücut şampuanı,Beşik,bebek bezi,kendine de bir gecelik bir de göğüs ucu kremi alsan sana aciliyette yeter.zaten hergün yıkanacaklar.
Çok çabuk karalar bağlıyorsun kiloyu da veririz napalım...takma o kadar yav

bu erkekler hep mi aynı .. canım üzme kendi,ni netten ver sende siparişini kargo gelmiyor mu oraya

ayy yok burda kimse düşünmüyor bende "canım çekmiyor" die teselli ediyorum kendimi boşwer yeme diyorum kendi kendime... günah yani ne bilim tuhaflar hakketen... Eşim alcak söyledim ona o da sinirlenir böle şeylere..

kuzummmm inan bana erkeklerin büyük çoğunluğu bizim gibi düşünmüyor. aslında çok ta kızmamak gerek. gerçekten beyinleri bizim gibi işlemiyor. ince ayrıntıları düşünemiyorlar. Kabak sonrasında sana patlıycaksa mecbur başının etini yiyiceksin. ya da internetten sen alıcaksın azar azar. bu arada burcun oğlak mı?

İsim sen koy o zaman hiç hoşuna giden bir isim yok mu canım. . Valla ben eşimi bekleseydim ooo bir çöp bile olmazdı evde.. ama şansıma yakında e bebek falan var kalanı da netten hallettim.. erkeklerin çoğu aynı kuzum..

Ben ikizlerim eşim balık canım ama yükseleni aslan ve tam ikisi gerçekten

Bana da bi tek karnin var kilo almadin diyorlar evde hic durmayan bi kizim var sanirim ne yersem yiyeyim kilo aldirmicak bana

belim ve kasıklarım çok ağrıyor ve mesaideyim, kim bilir kaçta çıkarım bugün

Son düzenleme:

Dediklerinizi. Hepsine katılıyorum inşallah acil durumda en tecrübeli ve iyi olan doktor denk gelir bizlere ben hale kayirana gidiyorum naif bi bayan ama pek memnun degilim açıkcasi .
3 aydırda ona gidiyorum şimdi doktr degistirsem gittiğim doktor belki gıcıklik yapar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…