2016 Şubat Anneleri

bende ni hamilelik takip programi var ordavyaziyordu yattiginizda bas donmeleri yasayabilirsiniz bu vucudunuzun aniden dusen tansiyona etkisidir gibisinden.
ani donmemeye calis canm.bazen bende de eglip kalkarken oluyor

Benim ilk hamileliğimde yani kızım 2.798 gr Doğdu.bana doktor Demişti kilo almıyor ama merak etme doğunca toparlar nitekim öyle oldu... 1 hafta sonra 2.550 olduk..şimdi 3 yasında maşallah..benimki plesantanın eskiliğinden kaynaklanıyordu yaşlanması diyorlar o Yüzden ben her yemekten sonra soluma yattım 20 dakika falan ki besin direk bebeğe gitsin diye..

Sende öyle yap. )

bende ni hamilelik takip programi var ordavyaziyordu yattiginizda bas donmeleri yasayabilirsiniz bu vucudunuzun aniden dusen tansiyona etkisidir gibisinden.
ani donmemeye calis canm.bazen bende de eglip kalkarken oluyor
Anladim canim. Sag ol. Aslinda diger tarafa donmek zaten artjk zor. Yani aniden dönülmüyor istesen de. Ama bilemedim ya

her ikiside oluyodu bende ama genellikle komple sertlesmeye baslamisti son zamnlarda . 24 haftada sadece sag tarafimda toplaniyodu sik sik sonra butune yayildi
Anladım canım. Hayırlısı..
Dediklerini yap bakalım. İnş dahada kg alır. Muzda ye bol bol. Doktorum bebege kg aldırır demişti.
Canım benim vertigom var. Bu baş dönmelerini bilirim çook fenadır. benim çok olduğu için hap verdi doktorum. Hergün 1 taneiçiyorum. Yoksa dönmeye başlarsa kalkamıyorum egilip kalkamıyorum. Birde 5 yaşında oğlum var. Zor. Ama seninki tansiyon düşüklüğünden olabilir. Gündüz nasılsın?

Canım en iyi protein deposu bıldırcın yumurtası iki günde bir haşlayarak bir tane ye. her gün yeme bir gün ara vererek ye bıldırcın yumurtası yediğin gün tavuk yumurtası yeme bir de pekmez ye.

günaydın kızlarr.. ya bir hesap yapmam lazım bana yardım eder misiniz?
şimdi yarın ben 32. hafta çalışabilir raporu alacağım.. 17 iş günü iznim var 3 hafta +2 gün.. yani ben 35 hafta+2 gün olana kadaar izinli olacağım sonrasında çalışamaz raporu alacağım değil mi?

GÜNAYDIN KIZLAR.Doğumdan sonra korse kullanmayı düşünen var mı aranızda?varsa ne tür korseler tercih ediceksiniz?
ben kullanacağım canım, normal doğum olur ise evdeki korse mi giyerim, göbek ile diz kapağımın hafif üstüne kadar gelen bir korsem var.. ama sezeryan olacaksa dikiş bölgelerine gelmeyen bir korse bulacağım. belki benim korsemde olur yine sezeryan içinde.

Daha bu gece basladi canim. Su anda yatiyorum ama gozumu acip kapatirken bile rahatsiz ediyor beni. Dr kontrolum de daha sali gunu.

ben ilk doğumumda kullanmadım hafif göbek kaldı.normal doğumdu.bu 2. hamileliğim bunda kullanmak istiyorum ama bir sürü model var var.kafam karıştı http://www.lohusasepeti.com/lohusa-korseler

Günaydın kızlar. . Yine uyumadan geçen bir gecenin sabahına başladım zombi gibiyim yahu daha çok erken ayıp olmuyor mu ama yaa bari son haftalarda baslasaydi uykusuz kalıyorum sonra da gün içinde sersem gibiyim uff

Daha bu gece basladi canim. Su anda yatiyorum ama gozumu acip kapatirken bile rahatsiz ediyor beni. Dr kontrolum de daha sali gunu.
İnş geçer canım. Kalkman gerekirse yavşça dümdüz otur 5 dk kadar dümdüz karşıya bak. Kafanı hiç oynatma sonra yavaşça kalk. Sakın bir anda kalkma..

Günaydın güzel anneler evde int problemim var bayadir yazamıyorum.su an dr dayım sıra bekliyorum.sağlık ocağında kan testi yaptırmistim kolestrol ler yüksek çıkmış korkuyorum su an bakalım drum ne diyecek dua edin bana da.

Aynen canım doğru hesap yapmışsın istersen 35+2 de doktoruna gidip çalışamaz alabilirsin yada 37 ye kadar çalışmaya devam edip 5 haftayı doğum sonu iznine ekletebilirsin

Gebelikte kolesterol un yüksek çıkması normalmis canım bir çoğumuzun yüksek çıktı zaten

Bende daha önce hiç çıkmadı ya korktum bilgim yok bu konuda heyecan yaptım su an mideme vurdu.bakalım siradayim dr um ne diyecek ilaç falan gerekmez ınş oznur65

Hıçkırıktır o canım :) Bazen karnıda oynatıyor, bazen derinlerde hissettiriyor kendini..
Yok canim hickirik degil o gecenlerde okudum bi de o dedigin karnin altinda oluyor bende gobek kisminda ve ya gobegin yanlarnda
Kesinlikle oluyo ama kalvi daha hızlı atıyordur bence ya hickirik yada videoda izledim ziolamagibi bi hareket yapıyo . Bendede oluyo güçlü ardasik hareketler.
Nasil yani kalbinin atmasi karnimdan hiss ediliyormu?

17 ıs gunu ıznını daha sonra kullanman daha mantılı dgeılmı eger calısabılıyosan. En azından dogum ıznın bıtınce kullansan sankı bebegınle daha cok vakıt gecırmıs olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…