bende ni hamilelik takip programi var ordavyaziyordu yattiginizda bas donmeleri yasayabilirsiniz bu vucudunuzun aniden dusen tansiyona etkisidir gibisinden.Gunaydin arkadaslar. Bugun geceden beri bi bas dönmesi basladi. Ama oyle boyle degil. Ozellikle sagimdan soluma, solumdan sagima donerken, ev resmen ters duz oluyor. Nedendir acaba? Bu arada o meshur kasilmalari ben de yasiyorum. Sag tarafima toplaniyor bi an. Hepimiz yasadigimiza gore normal gibi geliyor. Ama benim bastan beri riskli bi gebelik oldugu icin cok korkuyorum.
Evet tabi yeterki sağlıklı olsun işte bende ondan korkuyorum.
Çünkü bana şey dedi doğumda sıkıntı oluyo 2.5 kilolardaki bebekler kalpleri v vucudu zorlaniyo gibi birsey dedi hareketi nasil dedi bende hic durmuyo ondan mi zayif dedim güldü.
Ben 30.haftada 1440 dı
31. Haftada 1550 gram zayıf dedi kilo aldirmak icin güzel beslen deid sola yat dedi ve dinlen dedi.
Anladim canim. Sag ol. Aslinda diger tarafa donmek zaten artjk zor. Yani aniden dönülmüyor istesen de. Ama bilemedim yabende ni hamilelik takip programi var ordavyaziyordu yattiginizda bas donmeleri yasayabilirsiniz bu vucudunuzun aniden dusen tansiyona etkisidir gibisinden.
ani donmemeye calis canm.bazen bende de eglip kalkarken oluyor
Anladım canım. Hayırlısı..her ikiside oluyodu bende ama genellikle komple sertlesmeye baslamisti son zamnlarda . 24 haftada sadece sag tarafimda toplaniyodu sik sik sonra butune yayildi
Dediklerini yap bakalım. İnş dahada kg alır. Muzda ye bol bol. Doktorum bebege kg aldırır demişti.Evet tabi yeterki sağlıklı olsun işte bende ondan korkuyorum.
Çünkü bana şey dedi doğumda sıkıntı oluyo 2.5 kilolardaki bebekler kalpleri v vucudu zorlaniyo gibi birsey dedi hareketi nasil dedi bende hic durmuyo ondan mi zayif dedim güldü.
Ben 30.haftada 1440 dı
31. Haftada 1550 gram zayıf dedi kilo aldirmak icin güzel beslen deid sola yat dedi ve dinlen dedi.
Canım benim vertigom var. Bu baş dönmelerini bilirim çook fenadır.Gunaydin arkadaslar. Bugun geceden beri bi bas dönmesi basladi. Ama oyle boyle degil. Ozellikle sagimdan soluma, solumdan sagima donerken, ev resmen ters duz oluyor. Nedendir acaba? Bu arada o meshur kasilmalari ben de yasiyorum. Sag tarafima toplaniyor bi an. Hepimiz yasadigimiza gore normal gibi geliyor. Ama benim bastan beri riskli bi gebelik oldugu icin cok korkuyorum.
Canım en iyi protein deposu bıldırcın yumurtası iki günde bir haşlayarak bir tane ye. her gün yeme bir gün ara vererek ye bıldırcın yumurtası yediğin gün tavuk yumurtası yemeBebeği gördüm ama yine zayifmis yavrum öğün mu atluyorsub dedi yok dedim 7 de başlarım yemeye süt yumurta yoğurt yerim peynit bazen kek gibi catallayip yerim ama plesantayla alakali olabiliyor dedi yani her plesanta aynı beslemiyor dedi. Protein ye dedi 31.haftadayiz 1550 gram
ben kullanacağım canım, normal doğum olur ise evdeki korse mi giyerim, göbek ile diz kapağımın hafif üstüne kadar gelen bir korsem var.. ama sezeryan olacaksa dikiş bölgelerine gelmeyen bir korse bulacağım. belki benim korsemde olur yine sezeryan içinde.GÜNAYDIN KIZLAR.Doğumdan sonra korse kullanmayı düşünen var mı aranızda?varsa ne tür korseler tercih ediceksiniz?
Daha bu gece basladi canim. Su anda yatiyorum ama gozumu acip kapatirken bile rahatsiz ediyor beni. Dr kontrolum de daha sali gunu.Anladım canım. Hayırlısı..
Dediklerini yap bakalım. İnş dahada kg alır. Muzda ye bol bol. Doktorum bebege kg aldırır demişti.
Canım benim vertigom var. Bu baş dönmelerini bilirim çook fenadır.benim çok olduğu için hap verdi doktorum. Hergün 1 taneiçiyorum. Yoksa dönmeye başlarsa kalkamıyorum egilip kalkamıyorum. Birde 5 yaşında oğlum var. Zor. Ama seninki tansiyon düşüklüğünden olabilir. Gündüz nasılsın?
ben ilk doğumumda kullanmadım hafif göbek kaldı.normal doğumdu.bu 2. hamileliğim bunda kullanmak istiyorum ama bir sürü model var var.kafam karıştıben kullanacağım canım, normal doğum olur ise evdeki korse mi giyerim, göbek ile diz kapağımın hafif üstüne kadar gelen bir korsem var.. ama sezeryan olacaksa dikiş bölgelerine gelmeyen bir korse bulacağım. belki benim korsemde olur yine sezeryan içinde.
Cnm kasik ağrısı bendede oluyor.Niye oluyorum acaba?????benim akşamları kasık ağrım çok oluyor. o değildir herhalde :))
İnş geçer canım. Kalkman gerekirse yavşça dümdüz otur 5 dk kadar dümdüz karşıya bak. Kafanı hiç oynatma sonra yavaşça kalk. Sakın bir anda kalkma..Daha bu gece basladi canim. Su anda yatiyorum ama gozumu acip kapatirken bile rahatsiz ediyor beni. Dr kontrolum de daha sali gunu.
bebişler baskı yapıyorlar herhalde :)Cnm kasik ağrısı bendede oluyor.Niye oluyorum acaba?????
Aynen canım doğru hesap yapmışsın istersen 35+2 de doktoruna gidip çalışamaz alabilirsin yada 37 ye kadar çalışmaya devam edip 5 haftayı doğum sonu iznine ekletebilirsingünaydın kızlarr.. ya bir hesap yapmam lazım bana yardım eder misiniz?
şimdi yarın ben 32. hafta çalışabilir raporu alacağım.. 17 iş günü iznim var 3 hafta +2 gün.. yani ben 35 hafta+2 gün olana kadaar izinli olacağım sonrasında çalışamaz raporu alacağım değil mi?
Gebelikte kolesterol un yüksek çıkması normalmis canım bir çoğumuzun yüksek çıktı zatenGünaydın güzel anneler evde int problemim var bayadir yazamıyorum.su an dr dayım sıra bekliyorum.sağlık ocağında kan testi yaptırmistim kolestrol ler yüksek çıkmış korkuyorum su an bakalım drum ne diyecek dua edin bana da.
Aynen canım doğru hesap yapmışsın istersen 35+2 de doktoruna gidip çalışamaz alabilirsin yada 37 ye kadar çalışmaya devam edip 5 haftayı doğum sonu iznine ekletebilirsin
Gerçekten mi daha önce hiç kolestrol çıkmadı bende çok endişelendim.heyecandan midem bulanıyor su an bakalım sıra var bekliyorum ilaç falan gerek olmaz ınş
Gebelikte kolesterol un yüksek çıkması normalmis canım bir çoğumuzun yüksek çıktı zaten
Yok canim hickirik degil o gecenlerde okudum bi de o dedigin karnin altinda oluyor bende gobek kisminda ve ya gobegin yanlarndaHıçkırıktır o canım :) Bazen karnıda oynatıyor, bazen derinlerde hissettiriyor kendini..
Nasil yani kalbinin atmasi karnimdan hiss ediliyormu?Kesinlikle oluyo ama kalvi daha hızlı atıyordur bence ya hickirik yada videoda izledim ziolamagibi bi hareket yapıyo . Bendede oluyo güçlü ardasik hareketler.
günaydın kızlarr.. ya bir hesap yapmam lazım bana yardım eder misiniz?
şimdi yarın ben 32. hafta çalışabilir raporu alacağım.. 17 iş günü iznim var 3 hafta +2 gün.. yani ben 35 hafta+2 gün olana kadaar izinli olacağım sonrasında çalışamaz raporu alacağım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?