Benimde 1 günüm yokki deliksiz uyuduğu sanırım hepimiz bundan muzdaribiz sağlık olsun cnm onlar için katlanacagizgunaydinnnn :))
yine saga sola donmekten ve cise kalkmaktan berbat olmus bir uykuyla ayaktayim ama yeni bir gunnn mutluyumm oglum 1 gun daha buyudu
Ben sormasindan da geçtim keşkeAyyy masallahhhhh tututuuuu ulen bi bna mi denk gelmedi şöyle KVsonra işte kendini ye dur :/ bizimki daha bi kere bile sormadi bi eksiğiniz var mi diye. Arar nasılsın iyi misin iyi hadi gorusuruz BBY :) ihtiyacım yok çok sukur ama insan bekliyor ... O da zamanı gelince benden bekler...
Kullanmayı bırakmıştım bende öyleyse durmk yok devamgÜNAYDIN. Ben daha önce fitil kullanmıştım ve dediğin gibi hepsi tamamen erimiyor. bir parçası artıyordu.
acı için bir şey diyemem ama fitili doğru kullanıyorsundur. zaten içeri ittirmekten başka bir kullanımı yok :)
M melankoliaLoverBen sormasindan da geçtim keşke
hiç sormasa.cunku sorunca ihtiyacın varmı diye sormuyor annen ne aldı diye soruyor sonrada işte ben kızımda şunu almıştım bunu almıştım bukadar para vermiştim şu kadar altın takmıştim. (Buralarda adettir ilk bebeğin eşyalarını kızın annesi alır)(millette onu almış bunu almamış diye dedikodu eder) yani işte okadar saçma ki bu adetler sürekli bi kıyaslama.oldum olası hiç sevmedim kiyaslamalari da böyle adettendir adı başlığı altında zorlatmalari da herkes gücünün yettigini alır zaten niyeki bu diretme
Yok artik ya dalga gecmek ne demek bi iki susardim 3.sunde herkesin yaninda ben de bozardim Allah yardimcin olsun. Annem duzeldi sayilir iki kardesim daha var ama biri 8-20 arasi calisiyor biri de uni.de baska sehirde. Ben izne ayrilmistimAllah.tan. cok sukur iyilesti sayilir bugun calisan kardesime teslim edicemAllah kolaylık versin canım ya ... bir annene bakıyorsun birde kv iftar hazırlıyorsun ... aslında kv sana yemek getirmesi gerekiyi dayanıyorsun inan allah kolaylık versin dinlen arada yavaş yavaş gör işlerini fazla zorlame kendini.annene bakacak başka kardeşin yok mu ? çok mu hasta ? bu arda annene geçmiş olsun canım ona iyi bak ben annemi 5 sene evvel kaybettim Allah annene uzun ömürler versin . bende lohusa stresi doğum stresi başladı . ilk bebeğim kv nin yanında emzirmek istemiyorum doğumdada kimseyi istemiyorum dogum sancı odasına çekinmeden girer diye korkuyorum çekinmeyen bi kadın ... zaten başta beni stres eden o ... neymiş evi 100 m de geceleri bizde kalcakmış bir ay ... ben wc ye duşa rahat giremem rahatsız olurum eşimle bebeğimle yalnız kalmak isterim gündüzleri gelirse gelir...ztn kv eltiden uzak duran biriyim ... . ehh tabi eltim 7 ay evvel doğum yaptı kv le eltimin annesinin arası kötü... torununu istediği zaman görmeye gidemedi anlıcağın acısını benden cıkaracak . bakarsan kv eltime canım cicim davranırdı beni hep aşalardı nemiş onun malı mülkü çokmuş boyu uzunmuş... evlendikten sonra eltim 20 kilo aldı bide gebelik kilolarıla 30 40 olmuştur... onunla dalga geçmezdi benim evliliğn ilk ayında aldığım 2 kilomla dalga geçerdi... evine gelen misafirlerinin yanında sen yeme derdi ona gelince sen ye canım derdi daha nelr var bunlar hiç ... eltim doğurduktan sonra kv kibarca kazığı yedi cici gelininden şimdi bana döndü, sırf bebek için ama ... bide kızımı sahiplendi ona ben bakcam diyor ikide bir... zaten evdeyim kendim bakarım ...kendimi taşıyıcı anne gibi hissediyorum kv mi görünce...
ben yedim 1 kere, etsiz olduğu için sıkıntı olmaz. yiyebilirsin.
Valla ne zamandir canım çekiyor bugün bende gidip alicam :) bir kereden birsey çıkmaz etsiz dedigin gibi canım
Tabikii yaparız beni sıkan çok hevesliyiz ölüyoruz bitiyoruz çok şöyleyiz çok böyleyiz gibi görünüp tam aksini uygulamak hevesli insan böylemi olur bırak tiyatroyu neysen o ol da seveyim seni diyesim varrr diyemiyorum :) yoksa almasın hiç sıkıntı değil aklıma gelmez aldı almadı. Beni dellendiren eşime karşı oynadığı bu sevimli babanne rolleri :)))
bizimki de öyle yaAynı benim kv aynı benim koca :)) garibim de inaniyor ya
Hic bi sey almayan kv.lerden intikam alin misafirleriniz geldikce bunu da annem aldi sunu da annem aldi diye annenizi ovun hatta sizin annenize cok laf soyluyorsa herkesin icinde sahi anne (kv) sen ne almistin hatirlayamadim ark.in kv.si sunu almis bunu almis diyinBnmki onu da yapmadi bide güya laf sokuyorum kadına annem şöyle yaptı böyle yaptı diye kadın dort köşe oluyo yapsın yapsın ilk torunu diyo sanki kendinin torunu diil.isine geliyo tabi herseyi bnm annem alsin ohh miss.sonra dogunca oyy torunum babanne kurban der .yazın torununu alıp gelirsiniz demiyo mu bide varyaaa gormek isteyen gelip girur dicektim de bogazmda kaldı diyemedim :/ niye demedim yaaaaa
aynen ben de canım istedi yedim öyle bikaç sefer.
abur cubura girmesin diye dururuyorum kendımı.
fazla yemezsek bşy olmaz ya
Hic bi sey almayan kv.lerden intikam alin misafirleriniz geldikce bunu da annem aldi sunu da annem aldi diye annenizi ovun hatta sizin annenize cok laf soyluyorsa herkesin icinde sahi anne (kv) sen ne almistin hatirlayamadim ark.in kv.si sunu almis bunu almis diyinbiraz kotu bi fikir ama ben cok sabrederim hala ustume geliniyorsa intikamim aci olur
ufff sabah sabah canım istediYalnız değilmişim çiğköfte sevenler varmış benm gibi :) 1 dürüm yetmiyor bide illa porsiyon olcakacı sossuzda olmaz
bizimki de öyle ya
dedenin adını koycaz biz,
almasa da zaten koycam yani verdik kararımızı.
sanki onun için koyacakmışız gibi kv bayaa coştu şununu alacam bununu alacam 2 aydır yok ses yok bana tee bidaki ay memlekete gel de alalım diyo :) karnım burnumda iki kıyafet için yol yapacaktım ben de oldu canım :)
ufff sabah sabah canım istedi
şu komagene nin mega dürümü var bol çiğköfte sevenlerdensen onu öneririm bak
ye vallah yarasınSevmek ne demem canım hastasıyım hemdee :) komagene yok yakinlarmda da oses var. Bi porsiyon alcam tek başıma lavasa sarıp sarıp yicem hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?