2016 Şubat Anneleri

gunaydinnnn :))
yine saga sola donmekten ve cise kalkmaktan berbat olmus bir uykuyla ayaktayim ama yeni bir gunnn mutluyumm oglum 1 gun daha buyudu
Benimde 1 günüm yokki deliksiz uyuduğu sanırım hepimiz bundan muzdaribiz sağlık olsun cnm onlar için katlanacagiz

Ben sormasindan da geçtim keşke
hiç sormasa.cunku sorunca ihtiyacın varmı diye sormuyor annen ne aldı diye soruyor sonrada işte ben kızımda şunu almıştım bunu almıştım bukadar para vermiştim şu kadar altın takmıştim. (Buralarda adettir ilk bebeğin eşyalarını kızın annesi alır)(millette onu almış bunu almamış diye dedikodu eder) yani işte okadar saçma ki bu adetler sürekli bi kıyaslama.oldum olası hiç sevmedim kiyaslamalari da böyle adettendir adı başlığı altında zorlatmalari da herkes gücünün yettigini alır zaten niyeki bu diretme

Kullanmayı bırakmıştım bende öyleyse durmk yok devam
Saol canim yorumun için

M melankoliaLover

bende anamdan dert yanayım bari kardeşimin ikizleri olacak aynı döneme denk geldik kısmet işte, geçmişte benim için ördüğü yelekler vardı, geçen bi bakıyım dedim. oda ne eksik, eşim yanımdaydı açık vermedim ama anladım ki kardeşimi desteklemiş. gelinciğimiz annesini ziyarete giderken belki bebeğe alışverişe çıkarsın diye bi ton para vermiş, bide anlatıyo. geçen haftalardada ufak tefek alışveriş yapmışlar. Hani annemin gözbebeği, prensesi hepsi mi lafmış. erkek evlattan gelen torun daha kıymetli olsa gerek.

Tabii şükürler olsun Allah düşürmesin bebeğimin hiç eksiği yok.

Yok artik ya dalga gecmek ne demek bi iki susardim 3.sunde herkesin yaninda ben de bozardim Allah yardimcin olsun. Annem duzeldi sayilir iki kardesim daha var ama biri 8-20 arasi calisiyor biri de uni.de baska sehirde. Ben izne ayrilmistimAllah.tan. cok sukur iyilesti sayilir bugun calisan kardesime teslim edicem Rabbim hic birini basimizdan eksik etmesin. Benim eltimin cocuklari buyuk ama onun kimseye faydasi olmaz. Ama kendi grip olsun herkes ciceklerle gelip ona yemek yapmani evini supurmeni bekler kv.m de genelde hasta oldugu icin pek faydasi olmaz bana. Ama eltimin korkusuna grip oldugunda da bile evini bekler. Ilk dogumumda ufak bi kaza gecirdi ilk basta biz de bi sey beklemedik o yuzden. Ama kizim daha 20gunlukken 6-7saatlik yol gidip tatile gitti her ailede gariplik var canim ama bebegin dogdugu zaman misafirleri agirlamak etrafi derleyip toplayip temizlemek icin birine ihtiyacin olacak

Aynı benim kv aynı benim koca :)) garibim de inaniyor ya

üff.. hala bazen unutuyorum hamile olduğumu desem
azönce ayakkabımı giyim derken biri uzağa fırladı zıpladım istemsiz olarak ama nasıl bir zıplamak.
karnım psikolojik olarak mı nedir hemen tepki verdi korktum şimdide plasentaya bişey olur mu ki ondan ya

Aynı benim kv aynı benim koca :)) garibim de inaniyor ya
bizimki de öyle ya
dedenin adını koycaz biz,
almasa da zaten koycam yani verdik kararımızı.
sanki onun için koyacakmışız gibi kv bayaa coştu şununu alacam bununu alacam 2 aydır yok ses yok bana tee bidaki ay memlekete gel de alalım diyo :) karnım burnumda iki kıyafet için yol yapacaktım ben de oldu canım :)

Hic bi sey almayan kv.lerden intikam alin misafirleriniz geldikce bunu da annem aldi sunu da annem aldi diye annenizi ovun hatta sizin annenize cok laf soyluyorsa herkesin icinde sahi anne (kv) sen ne almistin hatirlayamadim ark.in kv.si sunu almis bunu almis diyin biraz kotu bi fikir ama ben cok sabrederim hala ustume geliniyorsa intikamim aci olur

hahah
bazen yapasım gelmiyo değil
aman diyorum sonra boşver muhtaç mısın
ama bizimki kurusıkı attı tuttu ondan insan sinir oluyo ne yani deme bşy almayacaksan da demi :)
annemin aldıklarına bakıyo ben böyle tek tek almıycm 500 lira harcadımmı neler alırım diyo e al da görelim ozaman
onu da yuttu o da yok.
allaha şükür maaşım var da onlara ihtiyacım yok

Bu kv çoğu böyle valla bizimki kalın battaniye ve dandik bi kundak dışında hiçbişey almadı ki onları da ben aldırdım. Disardaydik al deyince aldı istemeyerek. Beşiğini ben alcam diyodu daha bisey yok oda öyle ufak 180 küsur bi beşik yaniii.. annemin yaptığı masraflar yanında devede kulak kalır

ufff sabah sabah canım istedi
şu komagene nin mega dürümü var bol çiğköfte sevenlerdensen onu öneririm bak

Sevmek ne demem canım hastasıyım hemdee :) komagene yok yakinlarmda da oses var. Bi porsiyon alcam tek başıma lavasa sarıp sarıp yicem hahahaha

Sevmek ne demem canım hastasıyım hemdee :) komagene yok yakinlarmda da oses var. Bi porsiyon alcam tek başıma lavasa sarıp sarıp yicem hahahaha
ye vallah yarasın bi zararı olcak deilya bulgur anacım.
uff öğle yemeğine yine mi sipariş etsem
bol nar ekşili şöyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…