Ben tutmuyorum bu saatte makarna koydumGece acligi cok fenaaaa..tutuyorum kendimi mutfaga gitmemek icin
Ben tutmuyorum bu saatte makarna koydum
Iyi geceler canim.vajina bolgesindeki sorunun aynisi bende de var hemde cok fena agri oturunca yatinca kalkinca yuruyunce cok canim aciyo yarin gidicem ben doktora dayanamiyorum artik.umarim ciddi bisey degildir korkmuyo degilimIyi geceler annişler size bişey sorcam ya doktorum iltihaptn dolayı fitil vermişti 3 gündür kullanıyorum ama sabah uyandigimda bakıyorum resmen erimemis yani hepsi olmasada bi kalıntı olarak elime geliyor acaba ben mi kullanmayı beceremiyorum diyorumaranızda fitil kullanıp benimle aynı sorunu yaşayan oldu mu?
birde çok Afedersiniz ama iki gündür vajina bölgesinde ağrı var sanki biyere carpmisim da ezilmiş gibi özellikle de ayağa kalktigimda öyle şiddetli oluyor ki ağrı canım yanıyor
yorgunluktan mi acaba diyorum
bu sebeplerden tekrar Dr a gitmeli miyim sizce?
Saol cnm. Lohusalık dır dır çeneli KV gececek bakalım ne kaprisler hazırlıyor . Eşimi zaten 7 ay evvel doldurmaya çalıştı neymiş eltim her gün annesind kapıyı açıyorum...Ama inan bu sefer susmayacam ağzının payını vercem...Cnm Allah yardimcin olsun..
Benimde aynı herbyerlerim ağrıyor geceleri belkide 100 kere dönüyorumKizlar yaa saga yatmak iyi degil deniyor duz yatiyorum nefes alamiyorum sola yatinca da sag taraf gogus alti kaburga kemigim resmen sirtima batiyor. Sinirden aglamak uzereyim.
Inşallah yoktur canım ben biraz nette araştırmaya çalıştım bebek doğum şeklini aldığı icinmis bu ağrıyı şiddetli yasamamiz.nekadar doğru bilmiyorum tabi ama bende aynı senin gibi hele oturdugum yerden kalktiysam yurumeme engel oluyor resmenIyi geceler canim.vajina bolgesindeki sorunun aynisi bende de var hemde cok fena agri oturunca yatinca kalkinca yuruyunce cok canim aciyo yarin gidicem ben doktora dayanamiyorum artik.umarim ciddi bisey degildir korkmuyo degilim
Benim bastan beri biraz sorunlu geciyo o yuzden cesaretimi topladim gidicem.en azindan icim rahat olsun.Inşallah yoktur canım ben biraz nette araştırmaya çalıştım bebek doğum şeklini aldığı icinmis bu ağrıyı şiddetli yasamamiz.nekadar doğru bilmiyorum tabi ama bende aynı senin gibi hele oturdugum yerden kalktiysam yurumeme engel oluyor resmen
Bende gitmek istiyorum ama bir yandan da Dr ya alttan muane edeyim derse diye hem korkuyorum hem çekiniyorumbiliyorum bunun kaçışı yok şimdi olmasa birkaç hafta sonra olacak ama işte cesaretim yok şuan
Benim de eğer gecmezsse giderim bir iki.gune şimdilik dinlenmeye çalışıyorum geçer inşaallah yoksa düşünemiyorum bile bu ağrıyı iki ay boyuncaBenim bastan beri biraz sorunlu geciyo o yuzden cesaretimi topladim gidicem.en azindan icim rahat olsun.
Offf cok yorgunum ama uyku sifir malesefYine uykusuz bir gecelohusa terliğimi ve tacımı yaptım oyalanmak için ama yinede uyuyamıyorum. Eşimin horlamasınamı yanayım yoksa kendi yatış pozisyon sıkıntılarımamı birini çözdem diğeri dert offff
Ayyy masallahhhhh tututuuuu ulen bi bna mi denk gelmedi şöyle KVKızlar iki koli eşya geldi kv ve kp'den.. Bende güya alışverişe çıkıcaktım Allahtan çıkmamışım, magnetleri bitiricem diye telef etmekle meşguldüm kendimi bu arada çoğu bitti sayılır.. Yarın bir kaç malzeme alıp kapı süsünüde bitiricem kısmetse.. Amaaaa bittim şuan yorgunluktan sinirlerim had safhada, açta kaldım, ortalıkta dağınık kolileri açınca paketler poşetler etrafa savruldu haliyle... Daha bu kadar eşyayı yıkamak var... Havlusuydu, yatak takımıydı, pikesi, battaniyesi, üstü başıydı herşeyi düşünmüşler sağolsunlarr, en çok sevindiğimse babyphone oldu..Birsürü eksik vardı sağolsunlar benim annemin babamın yapmadığını yaptılarAllaha şükür durumumuz kötü değil ama böyle günlerde insan destek arıyor.. Sağolsunlar, çok düşünceliler
Aynı bennnn :) güya araba alacaklardı baktım ses çıkmıyor eşime dedim kartı ver bn alırım netten lazim diilNe güzel Canım ya helal olsun biz daha kv den mendil görmedik
Bnmki onu da yapmadi bide güya laf sokuyorum kadına annem şöyle yaptı böyle yaptı diye kadın dort köşe oluyo yapsın yapsın ilk torunu diyo sanki kendinin torunu diil.isine geliyo tabi herseyi bnm annem alsin ohh miss.sonra dogunca oyy torunum babanne kurban der .yazın torununu alıp gelirsiniz demiyo mu bide varyaaa gormek isteyen gelip girur dicektim de bogazmda kaldı diyemedim :/ niye demedim yaaaaaaynı bizimki
ahh kuzum hele hamile kal herseyini ben yapıcam kurban olurum falan filan hamile kaldım cok sevindi
dedim aha hersey geliyor, erkek olduğunu öğrenince hıı hayırlısı olsun size dedi, 3 de yelek ördü
the and
Ben iyice abarttım her gece tost felan yapıp yiyorum daha doğrusu yiyoruz ben bir tabak eşim iki tabak o da benle kilo aldı... Napayım ya dopum sonu diyet beni bekliyor... Hem bu saate kadar ayaktayım hemen uyumuyorum ki vicdan azabı cekeyim :)Ayy makarnamı koydun ben bugun akşamı aksattım ceviz muz falan geçiştirdim ama makarna fikri çok iyimiş bir kac dakıka düşüneyim ben bunu :)
Canım emzirme sütyen yada atlet çok büyük kolaylık emzirirken komple sütyenin üstünden yada altından çıkarmak zor. Rahat etmezsin. Ben o kadar alışmıştımki 2 yaşında memeyi bırakana kadar kullandım. Sarkmanın sütyen ile alakası yok. Süt dolacak emecek. Sarkarsa yine sarkacakBen emzirme atleti sütyeni almadım göğüslerim sarkar diye korkuyorumAlmasak olmazmı ki
Günaydın :) her sabah ve her akşam aynı şeyi söylüyorum bende hayırlısıyla doğuraydım diye :) öylede böylede uykusuz kalıyorum en azından kıcağımda olsa kokusunu çekerim içime :)Günaydıınnn kızlar. Artık uykusuz geceler falan yazmaya bile gerek görmüyorumalışttım artık.. Birgün daha geçti. Doğuma birgün daha yaklaştık. Şu zaman hayırlısıyla bir geçse artık
Canım emzirme sütyen yada atlet çok büyük kolaylık emzirirken komple sütyenin üstünden yada altından çıkarmak zor. Rahat etmezsin. Ben o kadar alışmıştımki 2 yaşında memeyi bırakana kadar kullandım. Sarkmanın sütyen ile alakası yok. Süt dolacak emecek. Sarkarsa yine sarkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?