2016 Şubat Anneleri

ne güzel işte böyle kv de varrmışş.. bizde şans yokkiii . kv çalıştığı halde pintilik yapıyorr

ayy resmen senin kendinin aldigini ima ediyorr

Anammm snn kayınvalidenin kafasını azcik bizimkilere surtelim mi napalim Yarabbim mübarek cuma günü :) hayır bide kadın mutfak yaptırdı kendine kredi kartları yok diye esim den çektiler ankastre aldilar bide onu oduyoruz insan eksik sircagi yerde bide borçlarını oduyoruz eşime de hc diyemem parasını iste diye ne diim anne sonuçta kendisi düşünmesi gerekir . annemle evi temizlicem demstim geçen aradığında bi daha arasın kadın tutcam dicem amaan annemden kıymetli diil niye bnm annem yoruluyomus ayyyy yaaa dolmusum ben dolmussss

Kizlar bugun ki nstm iyi cikti, zorlada olsa calisabilir raporumu aldim bir 5 hafta daha calisabilicem bir sıkıntı olmazsa tabi.. Haftaya yine randevu aldım İnşaalah herşey yolunda gider

Sevindim canım. Ben de 36 ya kadar devam diyordum da nerdeee. Evde o zamanı yakalayabilirsem derin bir ohhhh Çekicem.

Canım sen nerelisin acaba benim kv dede öyle bir adetmi varda haberim yok merak ettim suan almamak için özen gösteriyor da. Ama adetse bile o adetten bende yok inşan söyler :))))
Yok canım demekki sizde böyle bi adet yok olsa bilmesen de zorla bildirirdi zaten :)) tabi her kv aynı değil ama benimkisi tam hükümet gbi

Aynen bnm eşimde inanıyor da hiç mi demiyor yahu Bebek oldu 8 aylık annem ne aldı hıc ama bol bol konuşuyor:)) erkek cocuk kafası bu bence :))))

bende arada bir soruyorum. aşkım annen daha bişey almadı ya zaman kalmadı alır mı torununa sence diyorum bilerek. oda alır alırrr diyor surat asarak. gıcıklık olsun diye annemin aldıklarını belirtirim hep.sağolsun annem şunuda aldı bunuda aldı o olmasa biz nasıl alırdık vs. yarın bigün evde başkaları varkende kv yüzüne vurcam ki kudursun.. eşimde görüyoe gerçekleri aslında ama görmezlikten geliyor söz konusu kendi anası olunca pek bi sus pussss

ohhh valla en güzelii bende öyle yapcamm

Sizin yuxunuzden bnmde cnm çektiği :))) esim in çiğköfte dükkânı var oglenden snra gdeyim barı hava almış olurum normalde sevmem hc çiğköfte :)))

valla kötü oldum şimdi. hepimizin çiğköfte günü olcak bugün deseneee .. Topitikk Girlmother kızlar valla kusura bakmayın burda ballandıra ballandıra anlatınca tabi sizinde canınız çekti. ayy keşke hepimiz yanyana olsaydık ta toplu yerdik hahahaha bi yandanda kv çekiştirmece yapardık

kim patlatti bu cikofte furyasini
milletin cani istedi yapmayin soyle seyler arkadas

ya dün akşam bi arkadaş yazmış çiğköfte söylüyodum bugünde çorba yaptm kaşıkladım diye hatırlayamadım şimdi kim olduğunu.. bende aaa yenilebiliyor muydu deyince konu dün akşamdan beri uzadı benim yüzümden oldu hep ne soruyosun işte git al yee bi kereden nolcakk hakkınızı helal edin kızlar valla kusuruma bakmayınn

Kızlar çok açım ama Türkiyede bulunmayan şeyler canım çekiyor, deliricemmm Neyse omlet filan yapıyım bari

Umurlarinda olur da hem islerine gelmez hem de kendileri herseyi yapmis da sen nankorluk ediyormussun gibi davranirlar tek tek konusmak gerekiyor aslinda ama dinlemeyecekleri icin susuyor insan

Kızlar sabah kalktığımda Boğaz'ımda ağrı hissettim böyle yutkunurken bitkisel birşey öneren var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…