Hahaha bizimki de tam tersi..kayinvaldem sanki benim gerçek annem..ben İzmirde yaşıyorum annemler ve kayinvaldemler İstanbulda.. Ocak başı kayinvaldem geliyor taaaki 40ina kadar kalacak.. Sonra da hep gidip gidip gelecek.. :)) alışveriş konusunda da annem 1 alırken kayinvaldem 5 alıyor.. :))) bizde de böyle..
Benim kv onun yerini bile yaptı daha şimdiden
Bazı gelinler masrafı kendi yaparmis da herseyi annem aldı diye anlatırmış herkese.artik kime laf atiyosa buyur burdan yak yani
Benim mi böyle yaptığımı düşünüyorsun diye sorsam eminim ki sende herseyden bi ima arıyorsun herseyi kendi üstüne alınıyorsun der der de oyleyse daha niye bunları bana anlatiyosun diyemem işte
Hahaha bizimki de tam tersi..kayinvaldem sanki benim gerçek annem..ben İzmirde yaşıyorum annemler ve kayinvaldemler İstanbulda.. Ocak başı kayinvaldem geliyor taaaki 40ina kadar kalacak.. Sonra da hep gidip gidip gelecek.. :)) alışveriş konusunda da annem 1 alırken kayinvaldem 5 alıyor.. :))) bizde de böyle..
Anammm snn kayınvalidenin kafasını azcik bizimkilere surtelim mi napalim Yarabbim mübarek cuma günü :) hayır bide kadın mutfak yaptırdı kendine kredi kartları yok diye esim den çektiler ankastre aldilar bide onu oduyoruz insan eksik sircagi yerde bide borçlarını oduyoruz eşime de hc diyemem parasını iste diye ne diim anne sonuçta kendisi düşünmesi gerekir . annemle evi temizlicem demstim geçen aradığında bi daha arasın kadın tutcam dicem amaan annemden kıymetli diil niye bnm annem yoruluyomus ayyyy yaaa dolmusum ben dolmussss
Kizlar bugun ki nstm iyi cikti, zorlada olsa calisabilir raporumu aldim bir 5 hafta daha calisabilicem bir sıkıntı olmazsa tabi.. Haftaya yine randevu aldım İnşaalah herşey yolunda gider
Canım sen nerelisin acaba benim kv dede öyle bir adetmi varda haberim yok merak ettim suan almamak için özen gösteriyor da. Ama adetse bile o adetten bende yok inşan söyler :))))
bende arada bir soruyorum. aşkım annen daha bişey almadı ya zaman kalmadı alır mı torununa sence diyorum bilerek. oda alır alırrr diyor surat asarak. gıcıklık olsun diye annemin aldıklarını belirtirim hep.sağolsun annem şunuda aldı bunuda aldı o olmasa biz nasıl alırdık vs. yarın bigün evde başkaları varkende kv yüzüne vurcam ki kudursun.. eşimde görüyoe gerçekleri aslında ama görmezlikten geliyor söz konusu kendi anası olunca pek bi sus pussss
Hahayy dün misafirim vardı aynen öyle yaptım gorumcem vardı bide .dedim her gdiyorum annem bise almış hevesli fln doğumdan sırada gtcem annem de kalcam kimse gelmesin lazım değil kimsem yok burada annemden başka dedim artık ustune alınan alınsın daha ne diyim yanı :) hiç umurlarnda olcgni sanmıyorum ama ::)
valla kötü oldum şimdi. hepimizin çiğköfte günü olcak bugün deseneee .. TopitikkGirlmother
kızlar valla kusura bakmayın burda ballandıra ballandıra anlatınca tabi sizinde canınız çekti. ayy keşke hepimiz yanyana olsaydık ta toplu yerdik hahahaha bi yandanda kv çekiştirmece yapardık
ya dün akşam bi arkadaş yazmış çiğköfte söylüyodum bugünde çorba yaptm kaşıkladım diye hatırlayamadım şimdi kim olduğunu.. bende aaa yenilebiliyor muydu deyince konu dün akşamdan beri uzadı benim yüzümden oldu hep ne soruyosun işte git al yee bi kereden nolcakk hakkınızı helal edin kızlar valla kusuruma bakmayınn
Hahayy dün misafirim vardı aynen öyle yaptım gorumcem vardı bide .dedim her gdiyorum annem bise almış hevesli fln doğumdan sırada gtcem annem de kalcam kimse gelmesin lazım değil kimsem yok burada annemden başka dedim artık ustune alınan alınsın daha ne diyim yanı :) hiç umurlarnda olcgni sanmıyorum ama ::)
Umurlarinda olur da hem islerine gelmez hem de kendileri herseyi yapmis da sen nankorluk ediyormussun gibi davranirlar tek tek konusmak gerekiyor aslinda ama dinlemeyecekleri icin susuyor insan
2,5 kilo ve kendi odası var benim bile yok burda çok güldüm sağol canım sonlara doğru gerçekten gözlerm doldu bizde hayırlısıyla kavuşuruz inşallah bebişlerimize