2016 Şubat Anneleri

Kizlar yaa saga yatmak iyi degil deniyor duz yatiyorum nefes alamiyorum sola yatinca da sag taraf gogus alti kaburga kemigim resmen sirtima batiyor. Sinirden aglamak uzereyim.

bende aynen öyleydim canım. işe resmen zombi gibi geliyodum. ama sonra 3 yastık bi de üstüne emzirme yastığını koydum. Şimdi oturur gibi uyuyorum ama çok şükür ki uyuyabiliyorum :KK76:

annem bugün bana geliyor şehirden ne istersin dedi, çiğ köfte dicektim
sonra dedim 2 saat yol gelecek çiğköfte yalan olur en iyisi isteme
bende kısır yapmaya karar verdim o da çiğ köfte sayılır :KK70:
Ay sorma yedim yemesine de psikolojik midir nedir Karnım ağrıyor sanki benim oğlan da vurdukça vuruyor vicdan azabı niye yaptıysam artık zararlı değildir di mi ya

Herkezde aynı şey sanırım :) bizde aynı durumdan müzdaribiz :) kimseden ses seda yok herşeyini kendim yaptımm bişeyide eksikmi diye soranda olmadı bende bişeye karıştırmam bu saatten sonra :63: ben ne dersem o olur kimse kusura bakmasın :KK76:çamaşırlarınıda yıkadım ütüledim herşeyini hallettim :63: kimseye ihtiyacımız yok çok şükür Allah can sağlığı versin kocama bana ve minnak kızıma :KK36:bana bişey takanda olmaz kendimi geçtim bakalım ilk torunları ona ne yapacaklar :KK45:

valla benim her 2 tarafnda ilk torunu eşimin tarafı birşey takmazsa ben kendi ailemden de bişey almıycam..bunu söyliycemde 2 tarafa da

Ay sorma yedim yemesine de psikolojik midir nedir Karnım ağrıyor sanki benim oğlan da vurdukça vuruyor vicdan azabı niye yaptıysam artık zararlı değildir di mi ya

yok kuzum ya, zaten bulgur ve baharattan oluşuyor
acılı yemişsen bağırsakların güzelce temizlenir :D
azcık çıkması zahmetli olur ama olsundu :D

ya bendee susamıyorum bu da kocamı çok geriyor,
patronum bana derdi ki, bak kızım ben 60 yaşındayım baban sayılır sana tavsiye vereyim
kocana çok şikayetçi olma haklıyken haksız duruma düşersin, onlar birer çocuk sen ne dersen de
hep anneleri haklıdır, kendini ezdirme ama süreklide anan böyle dedi anan bunu yaptı deme onlar
anasının değil senin yaptıklarını görürler :KK70: adam azcık haklı sankim :110:
Icime ata ata siserim ama beno_O

afiyet olsun cnm bende söyledim şimdi getircekler. karnın doymuştur bence ondan vuruyodur ya sorun etme. bende hamileliğim boyunca canım çok çektiği halde yememiştim nasip olursa birazdan yicem. bi sorun olmuyormuş ya yiyen arkadaşlar var çünkü

canım ben sık sık yaşarım bunu. ama şu aralar baya dikkatliyim. ben ballı süt, nane limon bol meyve ve bol suylaa 2 günde atlatırım genelde. yemene içmene dikkat et ve nane limon tam bi ilaççç. geçenlerde sadece ilk gün 1 tane parol almıştm oda çok zorlandığım içindi. normalde kolay kolay kullanmam
Ya cnm iciyorum bende.zencefil tarcin kusburnu limon vs.ama cok inat etti bu sefer gecmiyo.bol meyvede yiyiyorum.zaten hamileligmde en cok aserdgm ve yedgim mandalina.ona ragmen kötü düştüm.neyse bakalim doktor ne dicek.ben de ilac istemiyorum ama galiba mecburen baslarim

eşim 3 hafta izin alcak temizliği benim bakımı o yapa

amin canım. eşim allah tan anlayışlı ben bakarım sana dedi. .sancı odasında o kalıcak benimle doktor tek kişi girebilir kalabilir dedi . doğurduktan sonra ararım ailemi dedi inş ole olur . doğum kaç saat sürer oda belli değil .30 gün izin aldı birde doğum izini var . ailesini sevmediğimi çok iyi bilir ki zaten beni kv ye götüremez iki haftadan giderim yeterli fazla bile .eltime hiç gitmm oda gelmez. ne kadar uzak dursam o kadar iyi. eşim yemek falan yapar temzliği de kendim yaparım. kv de ihtiyacım olmaz zaten yardım etmez. yenidoğan bebekse zaten annesinin kokusunu ister 2 saatten emer.
Allah yardimciniz olsun canim esine de sana da guc kuvvet versin. Yapilamayacak isler degil ilk ayi atlatirsan zaten hem daha uzun araliklarla emzirmen gerekir rahat edersin

afiyet olsun cnm bende söyledim şimdi getircekler. karnın doymuştur bence ondan vuruyodur ya sorun etme. bende hamileliğim boyunca canım çok çektiği halde yememiştim nasip olursa birazdan yicem. bi sorun olmuyormuş ya yiyen arkadaşlar var çünkü

Can'ım ben hamileliğimin başından beri yiyorum kısırdan bir farkı yok etsiz neticede bakteri üretmiyor gönlüm rahat ben çok yiyorum Canım çektikçe :KK47:

Icime ata ata siserim ama beno_O

ben şişip şişip fena patlıyorum ama genelde o patlamaları kavga anlarına denk getiriryorum
zaten herkes herşeyi döküyorken dök gitsin diyorum ama normalde pek umursamıyorum
durduk yere evde ki hzuurmu bozuyorum yoksa :D

ya bendee susamıyorum bu da kocamı çok geriyor,
patronum bana derdi ki, bak kızım ben 60 yaşındayım baban sayılır sana tavsiye vereyim
kocana çok şikayetçi olma haklıyken haksız duruma düşersin, onlar birer çocuk sen ne dersen de
hep anneleri haklıdır, kendini ezdirme ama süreklide anan böyle dedi anan bunu yaptı deme onlar
anasının değil senin yaptıklarını görürler :KK70: adam azcık haklı sankim :110:
Kisiden kisiye degisir tabi ama cogu patronunun dedigi gibi maalesef. Cogu seyi gormuyorlar anlamiyorlar. Allah.tan kv ne yaparsa yapsin kp anlayisli oldugundan kv.ye kiziyor soyluyor bunu esim de gorunce sorun olmuyor :KK48:

çok can sıkıcı malesef eşimde farkında bu ayrımın, sizin bebek bizim bebek diye konuşuyo hep

ah takmamak lazım aslında ama işte olmuyor. ee doğum zamanlarınız ne kadar ara ile?

bu arada benim dr. dediki çok su içen annelerin bebekleri anne karnında çok mutlu olur dedi. tabi bilmem ne derece doğru. beni suya teşvik etmek içinde söylemiş olabilir ama işe yaradı sonuçta. hergün 3 lt su içiyorum:KK76:
bence de işe yarasın. çnkü bence çok mutlu benim bebeğim. sürekli kıpır kıpır :KK6::KK71::rolleyes::KK73:

2 gün önce yazdım canım :) neyse webannemarket kargo kayboldu diye bana yeni ürünler gonderiyormus :KK49:

ya ben çok üzüldüm senin kargo durumuna. vicdanım sızladı hatta. webanne yi söyleyen bendim çünkü o_O

ne kadar su içtiniz hatunlar ?
ben 1,5lt yi geçmiş durumdayım

Back
X