Burun aspiratörü kış bebekeri olacağı için lazım olacaktır. Tıkanıklığı gidermek için. Minicik delikleri olacak bebekken :)Burun Aspiratör ü almak gerekiyor mu cnm
Bnm bazen ayağımın ortasına giriyor parmağıma değilde.yok mu ayak parmaklarına kramp giren ? ne bu böyle anlamadım
O zaman bende alayımBurun aspiratörü kış bebekeri olacağı için lazım olacaktır. Tıkanıklığı gidermek için. Minicik delikleri olacak bebekken :)
Tabi aspiratör yerine başka yöntrmler kullananlar vardır onu bilemem
en son 1350 gr dı canım 1 hafta öndeydi. nezaman diye sorarsan, sanırım 28 de gittik en sonCanım peki bebeğin kaç kilo
içiyorum aslında canım. ama tabi bazı günler unutuyorum. aslında gerçekten banada iyi geldi mg. benim kalça ağrımda çoktu geçti. ama bu parmakta kasılma ne kötü bişi. olmazsa 2 doza çıkarmasını söyleyim dr. a daha var ama artık böyle idare ederimBen chicconun fırça tarak setini aldım tırnak makasını bebedor aldım
Burun aspiratörünü otri bebe aldım yedek uç da aldım
Emzik kutusunu ve zincirini wee baby aldım
Burun sıvısı almadım henüz
Mg eksikliğinden oluyo cnm
Magnezinc içiyorum ben olmuyo
Sen içmiyo musun
Muz ye sade soda iç badem ye
Evet çok kötü bir şey, önceden bana da oluyodu, canım yanıyodu, şükür geçti, zentius d de alıyorum ben kalsiyum için, bolca yoğurt ye, belki tek ilaç yetmiyoduriçiyorum aslında canım. ama tabi bazı günler unutuyorum. aslında gerçekten banada iyi geldi mg. benim kalça ağrımda çoktu geçti. ama bu parmakta kasılma ne kötü bişi. olmazsa 2 doza çıkarmasını söyleyim dr. a daha var ama artık böyle idare ederim
olabilir canım süt içiyorum 2 bardak ama yoğurt daha etkiliymiş yeni duydum bende. teşekkürler tavsiye için.Evet çok kötü bir şey, önceden bana da oluyodu, canım yanıyodu, şükür geçti, zentius d de alıyorum ben kalsiyum için, bolca yoğurt ye, belki tek ilaç yetmiyodur
Aynen valla eşim bi tartıl dediğinde 40 takla atıyorum çıkmamak için ama sonuç her seferinde en az +5bende haftada 2 kere tartı ile buluşuyorum her defasında gerilim müziği çalıyor resmen
+6dayım daha ve korkuyorum +10 gececeğim diye
Canım burun aspiratörü herhalukarda lazım oluyor. Hasta olmasalar bile her büyük insan gibi burunlarında sümük oluyor. Kuru veya sulu.. agız ile çekilenleri kesinlikle tavsiye ederim. Burunlarında sümük olduğunu emerken anlarsınız. İki emip ağzını açar. O zaman burnunu temizlersin. Sümük çıkmazsa fizyolojik sıvılardan sıkarsın. Çok fazla sıkmayı tavsiye etmiyor doktor. Özellikle hastayken ondan sıkıp temizlersin. Bebişler rahatlıyorO zaman bende alayım
Benim ilk defa geçen akşam uzanırken oldu. Parmaklarım kasıldı kaldı düzeltemedim. Eşimden istedim düzeltti ayaga kalktım hemen. Belki bebek bir sinire falan baskı yapınca oluyordur. Bütün damarlarımız ayaklarının ellerinin altında dilediğince oynuyorlar minnoşlariçiyorum aslında canım. ama tabi bazı günler unutuyorum. aslında gerçekten banada iyi geldi mg. benim kalça ağrımda çoktu geçti. ama bu parmakta kasılma ne kötü bişi. olmazsa 2 doza çıkarmasını söyleyim dr. a daha var ama artık böyle idare ederim
Canim gittim bugun doktora sukur cok ciddi bisey cikmadi.idrar tahlili yapti doktor alttan bakmadi tahlilim iyi cikti sadce klasik üşütmusum eenfeksiyon olmus anlasilan.ilac verdi duzelir dedi.Benim de eğer gecmezsse giderim bir iki.gune şimdilik dinlenmeye çalışıyorum geçer inşaallah yoksa düşünemiyorum bile bu ağrıyı iki ay boyunca
sende dr a gidersen eğer benide haberdar et canım burdan olur mu
Kızlar bebek bakım çantası hangi marka aldınız.iki gündür netten bakıyorm mağaza gezdm ama hiç içime sinen bişey bulamadm hem şık hem kullanışlı olsun istiyorm.
ben daha önce koymuştum resmini çok hoç carter s ve çok kullanışlı bunun kahve yerleri gri olanını aldım
Masallah oglusa :)) bosverelim uykuyu bence.. bir tek bana koyucak ben hic istifimi bozmadan uyuyorum, ama bebegim icin deger kuzum yeterki ac ve gazli olmasinn
Ay ne güzel canım ben 12 kilo aldım coktan
Aynen valla eşim bi tartıl dediğinde 40 takla atıyorum çıkmamak için ama sonuç her seferinde en az +5
Tarak fırça chicco al kıl fırça olsun ben başka almıştım naylonmus o tekrar aldım burun aspiratoru otribebe öneriyorlar ben onuda chicco aldım tırnak makası bebedor emzik kutusu chicco emzikle beraber kutusuda vardı yanında emzik zinciri 2 tane aldım biri pelus hayvanli diğeri aslan figürlu onda marka önemli değil görüntü güzel olsun yeter bide bebedor termometre aldım banyo için oda gerekli bencekizlar son olarak tarak firca
tirnak makasi
burun aspiratoru
burun icin deniz suyu
emzik kutusu
emzik zinciri yada emzik bandi
bunlari alcam da hangi markalar sizce...
selam benimki daha dönmedi dönmesini bekliyorum dönmezse sezaryan ...İyi akşamlar hanımlarr keyifler nasil. Bu haftalarda bebişi ters olan varmi acaba.? Dr um son haftaya kadar dönme ihtimali var, dönmeme ihtimali %4 deyip rahatlattı ama hep normal doğum düşünen sezaryenden korkan ben tabii taktım biraz kafama
Canm benimki 5.aydan beri tesr duruyor dr hep doner dedi simdiye kadar ama dunku kontrolde bu kiz her gelisinizde ters donmeyedebilir dedi :) gerci sezeryan olcak bizim yuzde 90 ama insallah doner senin bebisinİyi akşamlar hanımlarr keyifler nasil. Bu haftalarda bebişi ters olan varmi acaba.? Dr um son haftaya kadar dönme ihtimali var, dönmeme ihtimali %4 deyip rahatlattı ama hep normal doğum düşünen sezaryenden korkan ben tabii taktım biraz kafama
selam benimki daha dönmedi dönmesini bekliyorum dönmezse sezaryan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?