2016 Şubat Anneleri

Burun Aspiratör ü almak gerekiyor mu cnm
Burun aspiratörü kış bebekeri olacağı için lazım olacaktır. Tıkanıklığı gidermek için. Minicik delikleri olacak bebekken :)
Tabi aspiratör yerine başka yöntrmler kullananlar vardır onu bilemem

Burun aspiratörü kış bebekeri olacağı için lazım olacaktır. Tıkanıklığı gidermek için. Minicik delikleri olacak bebekken :)
Tabi aspiratör yerine başka yöntrmler kullananlar vardır onu bilemem
O zaman bende alayım

içiyorum aslında canım. ama tabi bazı günler unutuyorum. aslında gerçekten banada iyi geldi mg. benim kalça ağrımda çoktu geçti. ama bu parmakta kasılma ne kötü bişi. olmazsa 2 doza çıkarmasını söyleyim dr. a daha var ama artık böyle idare ederim

Evet çok kötü bir şey, önceden bana da oluyodu, canım yanıyodu, şükür geçti, zentius d de alıyorum ben kalsiyum için, bolca yoğurt ye, belki tek ilaç yetmiyodur

Evet çok kötü bir şey, önceden bana da oluyodu, canım yanıyodu, şükür geçti, zentius d de alıyorum ben kalsiyum için, bolca yoğurt ye, belki tek ilaç yetmiyodur
olabilir canım süt içiyorum 2 bardak ama yoğurt daha etkiliymiş yeni duydum bende. teşekkürler tavsiye için.

O zaman bende alayım
Canım burun aspiratörü herhalukarda lazım oluyor. Hasta olmasalar bile her büyük insan gibi burunlarında sümük oluyor. Kuru veya sulu.. agız ile çekilenleri kesinlikle tavsiye ederim. Burunlarında sümük olduğunu emerken anlarsınız. İki emip ağzını açar. O zaman burnunu temizlersin. Sümük çıkmazsa fizyolojik sıvılardan sıkarsın. Çok fazla sıkmayı tavsiye etmiyor doktor. Özellikle hastayken ondan sıkıp temizlersin. Bebişler rahatlıyor

Benim ilk defa geçen akşam uzanırken oldu. Parmaklarım kasıldı kaldı düzeltemedim. Eşimden istedim düzeltti ayaga kalktım hemen. Belki bebek bir sinire falan baskı yapınca oluyordur. Bütün damarlarımız ayaklarının ellerinin altında dilediğince oynuyorlar minnoşlar

Bütün gün midem yandı. Nasıl bir şey bu yaa. Ne yapsam geçmedi ilac almamıştırm

Canim gittim bugun doktora sukur cok ciddi bisey cikmadi.idrar tahlili yapti doktor alttan bakmadi tahlilim iyi cikti sadce klasik üşütmusum eenfeksiyon olmus anlasilan.ilac verdi duzelir dedi.

Kızlar bebek bakım çantası hangi marka aldınız.iki gündür netten bakıyorm mağaza gezdm ama hiç içime sinen bişey bulamadm hem şık hem kullanışlı olsun istiyorm.

Canım ben ya lacoste un çantalarından alıcam yada Adidas sırt cantası. Ayıcıklı agucuklular hoşuma gitmıyor hem onu hem kendi çantamı tasıyacagıma tek canta en güzeli

Masallah oglusa :)) bosverelim uykuyu bence.. bir tek bana koyucak ben hic istifimi bozmadan uyuyorum, ama bebegim icin deger kuzum yeterki ac ve gazli olmasinn

ben alışık değilim sıpamın bu kadar hareket etmesine
kendisi tembel bi cocuk olduğundan şaşırdım epeyce

Ay ne güzel canım ben 12 kilo aldım coktan

Aynen valla eşim bi tartıl dediğinde 40 takla atıyorum çıkmamak için ama sonuç her seferinde en az +5

ben obez hamile kaldığım için fazla almak istemiyorum
zayıflar çok kilo alırmış, ebezler az alırmış
85 ile başladım hedefim 95 can çatlasa 100

İyi akşamlar hanımlarr keyifler nasil. Bu haftalarda bebişi ters olan varmi acaba.? Dr um son haftaya kadar dönme ihtimali var, dönmeme ihtimali %4 deyip rahatlattı ama hep normal doğum düşünen sezaryenden korkan ben tabii taktım biraz kafama

kizlar son olarak tarak firca
tirnak makasi
burun aspiratoru
burun icin deniz suyu
emzik kutusu
emzik zinciri yada emzik bandi
bunlari alcam da hangi markalar sizce...
Tarak fırça chicco al kıl fırça olsun ben başka almıştım naylonmus o tekrar aldım burun aspiratoru otribebe öneriyorlar ben onuda chicco aldım tırnak makası bebedor emzik kutusu chicco emzikle beraber kutusuda vardı yanında emzik zinciri 2 tane aldım biri pelus hayvanli diğeri aslan figürlu onda marka önemli değil görüntü güzel olsun yeter bide bebedor termometre aldım banyo için oda gerekli bence

selam benimki daha dönmedi dönmesini bekliyorum dönmezse sezaryan ...

Canm benimki 5.aydan beri tesr duruyor dr hep doner dedi simdiye kadar ama dunku kontrolde bu kiz her gelisinizde ters donmeyedebilir dedi :) gerci sezeryan olcak bizim yuzde 90 ama insallah doner senin bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…