Canm benimki 5.aydan beri tesr duruyor dr hep doner dedi simdiye kadar ama dunku kontrolde bu kiz her gelisinizde ters donmeyedebilir dedi :) gerci sezeryan olcak bizim yuzde 90 ama insallah doner senin bebisin
Idrar testine tok karnına da gidilebiliyor mu? Sağlık ocağındaki hemşire idrar tahlili yaptır bu aylarda idrarda enfeksiyon ya da protein falan çok önemli dedi bizim sağlık ocağı yapmıyormuş ayrıca başka yerde yaptır sonucu getir dedi
Arkadaşlar yarın 32. haftaya giriyorum kısmetse. 31+0 olacağız yani. şimdi ben çalışabilir raporunu 32+0 da mı alacağım 31+4 te de alabilir miyim?
32+0 cumartesi gününe denk geliyor o gün alamayacağım doktorum da sadece çarşamba günleri hastanede oluyor böyle olunca da raporum 32+4 e kalacak. kafam allak bullak oldu.
canım ben 32+1 de yani yarın alıcam çalışabilir raporunu. 32 dolmadan 4-5 gün önce alanı duydum. Ama benim doktorum geçen hafta gittiğimde haftaya gel 32 dolunca vericem dedi.
Hanımlar 32.hftam bıttı bugn kntrolum vardı.1900gram olmuşuz şükür,dr sankı küçük gibi hissettrdi sizin bebişler nasıl? Sekız hftam var inşllh nasıl doğar ki acaba?
1 hafta önce gittim canım en son 1654 gramdı. Seninle günlerimiz aynı, benimki de şuan seninki civarındadır. Takvime göre normal görünüyor ama çok tombik bi bebek olmayacak gibi geliyor bana.
kizlar son olarak tarak firca
tirnak makasi
burun aspiratoru
burun icin deniz suyu
emzik kutusu
emzik zinciri yada emzik bandi
bunlari alcam da hangi markalar sizce...
Canım ben ya lacoste un çantalarından alıcam yada Adidas sırt cantası. Ayıcıklı agucuklular hoşuma gitmıyor hem onu hem kendi çantamı tasıyacagıma tek canta en güzeli
Canım ben ya lacoste un çantalarından alıcam yada Adidas sırt cantası. Ayıcıklı agucuklular hoşuma gitmıyor hem onu hem kendi çantamı tasıyacagıma tek canta en güzeli
Ya benimde çok güzel sırt çantam var nike, 10 tane gözü vardır heralde, onu kullanmak istiyorum eşim olmaz diyo, ama bu kadar iyisini bulamamki zaten.. Tırt modellere bile 100 - 200 istiyolar, bedava verseler takmam oysaki
göğüs pedi, göğüs kremi alırken süt saklama poşeti de almıştım. Süt sağma makinesi vs emzirmeyle ilgili bütün ürünleri lansinoh aldım. Ben de çok kararsız kaldım ama hepsini alırken onu da alayım dedim aslında bunlar için erken. Bebek doğunca nasıl olacak bilemiyoruz. Küçük bi yerdeyim elimin altında olsun diye aldım açıkçası ben.
aa 2 gün evvel düğün derneğe gittik ve film boyunca kızım hiç durmamıştı valla zararı olduğunu bilmiyodum ilk defa o kadar şiddetli ve sürekli hareket etmişti demek rahatsız olmuş yavruumm tüh çok üzüldüm şu an