kizlar son olarak tarak firca
tirnak makasi
burun aspiratoru
burun icin deniz suyu
emzik kutusu
emzik zinciri yada emzik bandi
bunlari alcam da hangi markalar sizce...
Kizlar dun misafir geldi gorumcemler ve bi komsu; bir bende kiz,iki komsunun cocugu bide gorumcenin kizi,evde savas cikmis sanki topla topla topla bitmedi,heryerden bir oyuncak cikiyo girip cikmadiklari yer kalmamis,gerci sevdigim insanlar canlari sagolsun ama basimda agriyor hic gucum yok,zar zor topladim daha mutfak var
Valla hortum tutup evi yikayasim var,bi ay daha gecsinde buyuk bir temizlige kalkcam
Günaydıınnn kızlar. Artık uykusuz geceler falan yazmaya bile gerek görmüyorum alışttım artık.. Birgün daha geçti. Doğuma birgün daha yaklaştık. Şu zaman hayırlısıyla bir geçse artık
Canım emzirme sütyen yada atlet çok büyük kolaylık emzirirken komple sütyenin üstünden yada altından çıkarmak zor. Rahat etmezsin. Ben o kadar alışmıştımki 2 yaşında memeyi bırakana kadar kullandım. Sarkmanın sütyen ile alakası yok. Süt dolacak emecek. Sarkarsa yine sarkacak
ayak parmaklarıma kramp giriyor kızlar. yani nasıl anlatayım öne doğru gidiyorlar ve sıkıca çekip yerine getirmem gerek. son 2 haftadır hep oluyor. hele de ayakkabımı çıkaramayacak durumdaysam çok zor oluyor. az önce annemle markete gittik markette oldu yine, gelene kadar çektim acıyı. parmaklarımı büktüm ağrımasın diye
niyeki bu ?
Ayy ne guzel yaa..ilkinde 23 kilo almistim..bunda suan 9 kilo aldim insallah 16yi gecmem..sonra vermek icin 1 sene bekliyorum..ayrica gogusler cok sarkiyoo....benim enbuyuk problemim derdim suan bu .insan kendine guvenini etkiliyor ((
oğlum gece gece jimnastik yaptı sağolsun. Hoppppp tooppplan, hopppp uzat ayakları hoppp popoyu dik. Anam anam garip anam sen uyuyamıyorsun bari beni izle dedi.
Masallah oglusa :)) bosverelim uykuyu bence.. bir tek bana koyucak ben hic istifimi bozmadan uyuyorum, ama bebegim icin deger kuzum yeterki ac ve gazli olmasinn
Ayy ne guzel yaa..ilkinde 23 kilo almistim..bunda suan 9 kilo aldim insallah 16yi gecmem..sonra vermek icin 1 sene bekliyorum..ayrica gogusler cok sarkiyoo....benim enbuyuk problemim derdim suan bu .insan kendine guvenini etkiliyor ((
ne güzel işte canım. daha önecede konuştuk sanki senle bende yeni 4 kilo almış oldum işte. bitek karnım var, bende vitamin ilacı kullanmıyorum. sadece demir ve mg. belki bununla ilgilidir. kişiden kişiye çok değişiyor. bazısı yemese biel alıyor.
tirnak makasi
burun aspiratoru
burun icin deniz suyu
emzik kutusu
Burun aspiratörü otri bebe aldım. Kimi görsem otei bebe al dediler.
FiZyolojik sıvı da aldım ama onun markasının önemli olacağını sanmıyorum. Sonuçta fizyolojik sıvı yani
ne güzel işte canım. daha önecede konuştuk sanki senle bende yeni 4 kilo almış oldum işte. bitek karnım var, bende vitamin ilacı kullanmıyorum. sadece demir ve mg. belki bununla ilgilidir. kişiden kişiye çok değişiyor. bazısı yemese biel alıyor.
Burun aspiratörü otri bebe aldım. Kimi görsem otei bebe al dediler.
FiZyolojik sıvı da aldım ama onun markasının önemli olacağını sanmıyorum. Sonuçta fizyolojik sıvı yani
tirnak makasi
burun aspiratoru
burun icin deniz suyu
emzik kutusu
ayak parmaklarıma kramp giriyor kızlar. yani nasıl anlatayım öne doğru gidiyorlar ve sıkıca çekip yerine getirmem gerek. son 2 haftadır hep oluyor. hele de ayakkabımı çıkaramayacak durumdaysam çok zor oluyor. az önce annemle markete gittik markette oldu yine, gelene kadar çektim acıyı. parmaklarımı büktüm ağrımasın diye
niyeki bu ?