2016 Şubat Anneleri

kizlar son olarak tarak firca
tirnak makasi
burun aspiratoru
burun icin deniz suyu
emzik kutusu
emzik zinciri yada emzik bandi
bunlari alcam da hangi markalar sizce...

Kizlar dun misafir geldi gorumcemler ve bi komsu; bir bende kiz,iki komsunun cocugu bide gorumcenin kizi,evde savas cikmis sanki topla topla topla bitmedi,heryerden bir oyuncak cikiyo girip cikmadiklari yer kalmamis,gerci sevdigim insanlar canlari sagolsun ama basimda agriyor hic gucum yok,zar zor topladim daha mutfak var
Valla hortum tutup evi yikayasim var,bi ay daha gecsinde buyuk bir temizlige kalkcam

Her tartıya çıkışım hayal kırıklığı olmaya başladı.. Geçen cuma 59 kiloyken dün 63 kilo çıktım anlamıyorum nasıl bu kadar hızlı kilo alıyorum

Kaçış yok desenize neyse bebişlerimiz iyi sağlıklı olsun da biz sarkanları toplarız

ayak parmaklarıma kramp giriyor kızlar. yani nasıl anlatayım öne doğru gidiyorlar ve sıkıca çekip yerine getirmem gerek. son 2 haftadır hep oluyor. hele de ayakkabımı çıkaramayacak durumdaysam çok zor oluyor. az önce annemle markete gittik markette oldu yine, gelene kadar çektim acıyı. parmaklarımı büktüm ağrımasın diye
niyeki bu ?

tepki göstermezsek daha çok zıvanadan çıkarlar. susmayalım en iyisi. ha ama bişey yaparlarsada sevincimizi iyice belli edelim şımarsınlar accık
Nasıl ses çıkarcaz ne diycez bende de dirum aynı da evlenirken bir çöp almadılar torunlarına da aynısı daha bir şey gelmedi bakalım

Her tartıya çıkışım hayal kırıklığı olmaya başladı.. Geçen cuma 59 kiloyken dün 63 kilo çıktım anlamıyorum nasıl bu kadar hızlı kilo alıyorum

bende haftada 2 kere tartı ile buluşuyorum her defasında gerilim müziği çalıyor resmen
+6dayım daha ve korkuyorum +10 gececeğim diye

Bende 3 kilo aldım 53 den 56 Bnmde sinirim bozuluyor kilo almıyorum diye
Ayy ne guzel yaa..ilkinde 23 kilo almistim..bunda suan 9 kilo aldim insallah 16yi gecmem..sonra vermek icin 1 sene bekliyorum..ayrica gogusler cok sarkiyoo....benim enbuyuk problemim derdim suan bu .insan kendine guvenini etkiliyor ((

Günaydın annişler

oğlum gece gece jimnastik yaptı sağolsun. Hoppppp tooppplan, hopppp uzat ayakları hoppp popoyu dik. Anam anam garip anam sen uyuyamıyorsun bari beni izle dedi.

Hepimiz resmen uykuyu Özler olduk
Masallah oglusa :)) bosverelim uykuyu bence.. bir tek bana koyucak ben hic istifimi bozmadan uyuyorum, ama bebegim icin deger kuzum yeterki ac ve gazli olmasinn

Ayy ne guzel yaa..ilkinde 23 kilo almistim..bunda suan 9 kilo aldim insallah 16yi gecmem..sonra vermek icin 1 sene bekliyorum..ayrica gogusler cok sarkiyoo....benim enbuyuk problemim derdim suan bu .insan kendine guvenini etkiliyor ((
Geçmezsin canım bn vitamin ilacı kullanmıyorum acaba ondan olabilir mi

Bende 3 kilo aldım 53 den 56 Bnmde sinirim bozuluyor kilo almıyorum diye
ne güzel işte canım. daha önecede konuştuk sanki senle bende yeni 4 kilo almış oldum işte. bitek karnım var, bende vitamin ilacı kullanmıyorum. sadece demir ve mg. belki bununla ilgilidir. kişiden kişiye çok değişiyor. bazısı yemese biel alıyor.

tirnak makasi
burun aspiratoru
burun icin deniz suyu
emzik kutusu
Burun aspiratörü otri bebe aldım. Kimi görsem otei bebe al dediler.
FiZyolojik sıvı da aldım ama onun markasının önemli olacağını sanmıyorum. Sonuçta fizyolojik sıvı yani

Ewet canım. Bende sadece demir ilacı kullanıyorum

Burun aspiratörü otri bebe aldım. Kimi görsem otei bebe al dediler.
FiZyolojik sıvı da aldım ama onun markasının önemli olacağını sanmıyorum. Sonuçta fizyolojik sıvı yani
Burun Aspiratör ü almak gerekiyor mu cnm

Canım peki bebeğin kaç kilo

tirnak makasi
burun aspiratoru
burun icin deniz suyu
emzik kutusu

Ben chicconun fırça tarak setini aldım tırnak makasını bebedor aldım
Burun aspiratörünü otri bebe aldım yedek uç da aldım
Emzik kutusunu ve zincirini wee baby aldım

Burun sıvısı almadım henüz

Mg eksikliğinden oluyo cnm
Magnezinc içiyorum ben olmuyo
Sen içmiyo musun
Muz ye sade soda iç badem ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…