2016 Şubat Anneleri

sıkma tatlı canını sen. nasıl işine geliyorsa öyle yap. artık ben öyle yapıyorum çoğu zaman

kimse mükemmel olmak zorunda değil. sonuçta hamilesin. tadını, keyfini çıkar. sen naz yap

Yatınca miden ağrımıyor mu
Ben en son8buçıkta yedim o bile midemi mahfetti

Mide yanması yaşayanlar için, ben dün akşam yatmadan bir şişe sade sodanın içine limon sıkıp içtim.
meyveli sodanın iyi olmadığını okumuştum. glikoz nedeniyle.

çok rahatlattı, bana iyi geldi. bilemiyorum tabi. denemek isterseniz

Ben de oyle dusunuyorum ayni ailede yetisen kardesler bile gecinemiyor 20yildan sonra farkli kulture alismaya calisiyoruz cok zor cok sukur eltiler kv.ler hep birlikte ayni evde yasamiyoruz oncekiler gibi

Evet. Bizim şehitler bile farklı :)

Teşekkür ederim canım benim tamam ben de civilden alayım:) bu arada senin hastane çantası msjının çıktısını aldım çok güzel bir liste eline sağlık ben de bakarak hazırlıcam
Sağol canım, hazırlayabilirsin tabi ki benim ekstra aklıma gelen olursa yazarım yine ama temel ihtiyaçlar onlar bence fazlası lüzumsuz geliyor bana boşuna götürmek istemiyorum :)

Kızlar bi 1o dk önce karnimda çok fena bir ağrı oldu, böyle sertleşti birşeyler , sanki iğneler batiriyorlar bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı nasıl tabir edeceğimi de bilemiyorum.. Neydi acaba bu böyle..disarda otobüste falan olsa allah korusun çok zor durumda kalirdm.. Su an karnim gevsedi ama hala acıyor bir yerleri

işte aynısı bende bu gece sabaha kadar oldu nerdeyse.
araştırıp duruyorum erken doğum bellirtisi diyorlar canım sıkkın..

Duymamazlıktan gelmek güzel taktikmiş Canım benimkiler cok ısrarcıdır sökecegını sanmıyorum ama konu bebegımse lafımı da sokmam gerekecekse sokarım artk ..

:) görünce o zaman obez bebek doğurmuş

merak ettim cnm kv seker hastaligi var mi bizimki de 5 kilodan az dogurmamis seker hastasi simdi...

Yok canım şekeri 61 yasında bu sene alkoldür gezmektir gecelerdir saçma sapan diyetlerdir çok bokunu çıkardığı ıcın biraz yuksek cıkmıs sadece. Bizimki kendni genc kız sanıyorda

:) görünce o zaman obez bebek doğurmuş

hele bebeğin 3 aylık halini tanıyamıyorsun zavallım nefes alamıyor heryeri kat kat et gözleri kapanmış kilodan bu sefer başlıyor sütüm cok iyi yarıyordu ay inek diyorlardı bana yok efendim doktorlar şaşıyordu. benım Bebek öyle şişko olmazsa vay halime artık kıyaslamaları dinle dur

işte aynısı bende bu gece sabaha kadar oldu nerdeyse.
araştırıp duruyorum erken doğum bellirtisi diyorlar canım sıkkın..

Ayy allah korusun canım.ya .. Nasıl dayandin sabaha kadar. Ben ne yapacağını bilemedim. Dr una sorsana bir ne olur olmaz .. sabah kalktim çamaşırları astım, ceviz falan yedim. Mutfakta birşeyler hazırlarken oldu bana

Anladım canım alışveriş yaparken konak tarağı diye gördüm de o yüzden öyle düşündüm. Alırız olmazsa ya bir fırçamız eksikti alalım tam olsun napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…