2016 Şubat Anneleri

Aynen o moddayım şuanda.. Bide bu hafta izin akıp sehre inmeninde etkisi oldu.. Evde olsam yine içimden gelmezdi:) bu kadar mutlu olacagımı düşünmüyordum.. Eldiven severken buldum kendimi

O değilde ben cidden artık uyuyama moduna girdim... Normalde 20 saat uyuyan bir insanım nasıl olacak böyle

Ve size bir sorum var... Tırnak batması şikayeti yaşayan var mı? Ama öyle basit değil ciddi boyutta.. Benim önceden vardı ama ayakkabıya dikkat, pedikür felan geciyordu.. Şimdi hamileliğimden beri ciddi boyutta acık yara ve mosmor şiş ayak tırnaklarım ve cok acıyor cok ödemim yok ama parmaklarım çok kötü ne çözüm bulacağımı bilemedim gebelikte ödemden dolayı artacağını biliyordum ama bu boyuta geleceğini düşünmezdim napıcam

Teşekkür ederim canım aslında 10 kilo aldım ama zayıf hamile kaldığım için çok göstermedi kendini
Canım ilk gebeliklerde kesi olmak zorunda gibi bişey dediğin gibi kesi olmazsa birkaç yerden düzgün olmayan yirtiklar oluyor ve dikilmeside zor görüntüsü de estetik olmuyor ama doktor kesince 2-3 cm lik kesi yeterli oluyor bazen kesmeyelim diyorlar da popoya kadar düzensiz yirtiliyor bide genelde uzayan doğum eylemlerinde karına basılıyor ki bebek oksijen siz kalmasın her doğumda basilmiyor yani anne ikinamiyorsa yeterince o zaman destek veriliyor oda bebeğin üstüne değil yukardan bebeğin itilmesine yardımcı oluyorlar oda kötü bişey değil bebek için kurtarıcı çoğu zaman ben normal doğum yaptirsam bir sağlıkci olarak karşı gelmezdim bunlara yani 6 yıllık dogumhane calismisligim var iyiyi kötüyü gören biri olarak böyle düşünüyorum

Canım eller ayaklar şişiyor maalesef yüzügünü çıkar elinden daha sonra çıkaramayabilirsin.
Kizlar acayip moralim bozuldu.kendimi nemlendirme me ragmen karnimin altindA kirmizi kirmizi çatlaklar gördüm. damar gibi. Yani catlamisim resmen. Yok yaaa bunun önüne gecilmiyormus
Ben geçen günde yazmıştım istediğiniz kremi alın çok para verin çatlayan çatlıyor. Yapacak birşey yok maalesef kafana takma
Çatı muayenesi acıtmıyor zaten ben vajinal ultrason aleti ile hiç muayene olmadım onu merak ettim. Nasıl birşey çokmu büyük diye. Ben o tarz aletlerden çekiniyorum
Kizlar kayinvalidrm iznim olmadigi halde bir bahaneyle ben yokken evime giriyor ne dusunursunuz yorumunuz ne olur
Canım söyledipin halde giriyorsa ve kapı kilidini degiştiremiyorsan o zaman yatak odanı kilitle anlasın. İsterse laf söylesin. O zaman rahatsız olduğunu o yüzden kilitlediğini söylersin. Birdde dış kapının tüm anahtarlarımı var onda. Üst kısmının yoksa orayıda kilitle açamasın ..
Gördünmü bak birşeyler alınca nasılda kendini anne gibi hissediyorsun. Birde alılveriş kadını kendine getiriyor. Ayrıca ben anne olduktan sonra dışarı çıktığımda kendimi hep oğluşuma birşey alırken buluyordum. Mutlu mutlu eve dönüyordum bir bakıyordum kendime hiçbişey almamışım.. bu hale bile gelebiliyorsun yani ona aldığın şeyler seni mutlu ediyor.

Gunaydin, Mutlu pazarlar herkese :) kizlar size bi sorun olacak, her sabah clexane kan sulandirici igne kullaniyorum. Misafirlikteyim simdi ve ignemi almayi unutmusum. Bu sabah yapmayip ikindi gibi eve gitcem o zaman yapsam gecikmeli olarak, sakincasi olur mu? Kan sulandirici kullanan arkadaslar yardimci olur musunuz? @pempepink new smiles

cnm ins kapanir da minigin icin sorun olusturmaz... doktora carsamba gidince sorarim... bol bol dua edelim...

Canim ne guzel tertemiz gayet duzenli yerlestirmissin masallah sana,daha benim o isler hep duruyor eve buyuk bir temizlik lazim nasil altindan kalkacagim bilmiyorum bende nasipse icak ayina girince halletmeyi dusunuyorum.
Sağol canım Allah razı olsun sen de halledersin inş ben gurbetteyim aileler taa doğumda gelcek ertelemek istemedim bi de çalışıyorum artık herşey zor geliyor hayırlısıyla bir de hastane çantasını hazırlasaydım:)

Sıkıntı olmaz canım merak etme kanamamın olduğu dönem beb hep 2 günde 1 kullandım öyle birkaç saatte insanın kanı pihtilasmaz rahat ol eve gidince yaparsın

Kizimizin odasını tamamladık çok şükür rabbim içinde uyutmayida nasip etsin inşallah
Çooooooook beğendim maşallah harika olmuş emeğinize sağlık canım mutlu günlerde kullansın inş İNCİ PRENSES:) şimdikiler çok şanslı valla:) iyiki okuyup hayatımızı kurtardık da bebişlerimize böyle imkanlar sunuyoruz Allah'a şükür Allah olmayanlara da versin

Sıkıntı olmaz canım merak etme kanamamın olduğu dönem beb hep 2 günde 1 kullandım öyle birkaç saatte insanın kanı pihtilasmaz rahat ol eve gidince yaparsın
Canim cok saol yaaa, birisinin cevaplamasini bekliyordum bir saattir. esim de bisey olmaz dedi ama bilen birilerinden duymak insanin icini rahatlatiyor, Allah razi olsun cnm. Rabbim meleklerimize saglik sihhat versin

Ay en çok senin alışveriş yapmana sevindim canım ya :)
Hayırlı olsun kıyafetleriniz :) sağlıkla giymek nasip olsun.
On bin meselesine gelince.
Benim eksiğim lohusa takımı, bebk çantası ve emzik kutusu,bez falan eksiğimiz var.
Sağma makinasından odasına beşiğine kadar herşeyimiz alınmış durumda ama 5bin tl tuttu. Alacaklarım da maximum 1000tl olsa... On bini bulmadı yani.
Hastane masrafımız da tüm tahlillerimzle birlikte 800tl tuttu.
Korkutmayın gözünüzü

Ay ben daha çocuk doğurmadan ne çok açmışım kendimi ortalığa sen ikinci bebek bekleyişindi dimi. Vallahi utandım kendimden
çok kalın birşey değildi. Kalınlığı maksimum üç parmaktır. Hatta o kadar bile yoktur. Uzun bir çubul. Yanlış hatırlamıyorsam üstüne condom takıyor jel sürüyormuydu :/ o an utancımdan çok iyi hatırlamıyorum

Ohhh be ne güzel :) valla senin için çok sevindim hayırlı olsun güle güle kullanın inş
Bak 1 günde bile bisürü şey aldın artık moralini bozma :) Yaşar için mutlu ol

Kizlar acayip moralim bozuldu.kendimi nemlendirme me ragmen karnimin altindA kirmizi kirmizi çatlaklar gördüm. damar gibi. Yani catlamisim resmen. Yok yaaa bunun önüne gecilmiyormus
şu çatlak nasıl bişi bilmek istemiyorum ama önlem olarakta aslında bilmek istiyorum. gebelik önceside bazı arkadaşlar bahsederdi çatlağım var diye. bende hiç bişi yok inşallahta olmaz ama bu görünmeden sinsicede gebelik sonrası olur muki?

Arkadaşlar simdi bazi seyleri okudumda cati muayenesiymis cok acimis kotu seyleri yazmasaksa tedirgin olanlar korkuya dusmese daha iyi olmazmi hic hosuma gitmedi YAZDIKLARIMIZA BIRAZ DIKKAT EDELIM LUTFENNNN

??
konuyu basindan bilmediginiz icin boyle yazdiniz sanirsam ama biz arkadasla cati muayenesi konusmuyoruz ki?
kim dedi cati diye

Kizlar kayinvalidrm iznim olmadigi halde bir bahaneyle ben yokken evime giriyor ne dusunursunuz yorumunuz ne olur
hiç hoş değil. anladığım kadarıyla günü birlik bişibenim görümce ben annemde il dışındayken kardeşiyle kalmaya gelmek istedi. bunu normal görüyor evin hanımı evdeyken gözün neredeydi ? ne yapacak gelin yok deyip doldurup duracak kardeşini. hemde 15 gün evli 43 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…