2016 Şubat Anneleri

canım ben çok pimpirikliyim bu konuda asla unutmadım 2 kayıp olunca ama şöyle durumlar oldu, 2-3 saat zorunlu gecikmeler. yolculukta vuramama vs. bişicik olmadı çok şükür. hem zaten mesela sezeryanda 2 gün önce bırak diyorlarmış o 2 günde bişi olmuyor demekki. sen nöbetçi eczaneden yinede coraspirin al onu iç. gidene kadar. yada 1 limon suyunu suya katıp iç, bişi olmaz. 1 gün bile geçmicek sonuçta

Teşekkür ederim canım bende senin hazırlıklarını hayran hayran takip ediyorum maşallah yıkayıp utulemissin herşeyini bende haftaya haftasonu yakın arkadaşlarımı çağırdım onlarla ütü yapicaz inşallah yasemin ela ya da inci ye de hepimizin bebeklerine rabbim sağlıkli sıhhatli ömür nasip etsin inşallah

Ac google amcayı natural birth yaz izle :/ :) nasıl cıktığını... Kuzu tv die Bi sitede de yayınlanıyor dopum videoları
hahah tamam bakacagim mutlaka
simdi alintilayamadim ama normal dogumla ilgili cok guzel yazmissin eger vajinismus yasamamis olsaydim mahakkak onu okur motive olurdum.haklisin bircogunda
bir arkadas da demis cati ile bilmem neyle burda yazip korkutmayin insanlarj diye

ancak bn ayri bir durum olarak vajinusmus yasadigimi buyuzden istemsiz bu muayenelerde kendimi kastigimi ve buyuzden normal doguramayacagimi anlatmistim ama burda herkesin psikolojisi etkilemekle itham edilmisim :))

Anlıyorum 2-3 cmse ne ala, bir sürü şey duyuyorum yok bacağıma kadar kesti vs, gerçi benim gittiğim hastane de olmaz böyle şeyler heralde umarım ufak sıyrıklarla atlatırım, Ben karın kası filanda çalışmıştım geçmişte umarım bana yardımcı olur kaslarım, bebeğime zarar gelsin istemiyorum, endişeleniyor insan ister istemez

Canım bende normalden çok korkuyorum.bide eşimle 7 aydır ilişki falan yok.böyle olunca vajina iyice darlaşıyormuş ve normal doğum daha da zorlaşıyormuş.ne yapacağımı bilmiyorum hiç
Canim dogum esnasinda acilma oluyor vajina agzi cok genisliyor ustelik bebislerin de kafatasi kemikleri henuz kaynasmis degil.bingildaklari sayesinde biraz kuculuyor kafalari keske normal yapabilseydim o duyguyu tadabilseydim

Kizlar acayip moralim bozuldu.kendimi nemlendirme me ragmen karnimin altindA kirmizi kirmizi çatlaklar gördüm. damar gibi. Yani catlamisim resmen. Yok yaaa bunun önüne gecilmiyormus
Benim de catliyor galiba hafif kirmiziliklar var karnimin yan kisimlarinda. Ilk kizimda kalcamdan ve bacaklarimdan cok kilo aldigimdan oralarda catlaklar oldu cok uzulmustum ama kizimi kucagima alinca aklima bile gelmedi herseyi unutturdu kuzum ustelik zamanla beyazlasiyorlar hic dert etme canim

Yok kız herkesin durumu farklı bende hiçbir farklı durum olmadı diye girmedim o ultrasona... ayrıca o tip aletlerden korktuğum için smear testi bile hiç yaptırmadım ilerde mecbur kalırsam ne yaparım bilmiyorum evet 2. Cocuğum olacak inş :)

Bi ark.imda ayni tirnakta bi kac defa oldu cektirdi canim cok gecmis olsun

Olur canım şimdiden teşekkür ederimm

??
konuyu basindan bilmediginiz icin boyle yazdiniz sanirsam ama biz arkadasla cati muayenesi konusmuyoruz ki?
kim dedi cati diye
Biri yazmis kim olduguna bakmadim siz olup olmadiginizi bile bilmiyorum tam okumadim cunku insani gercekten etkiliyo polemik yaratmak icinde yazmadim ama en ufak olumsuz bisey insanin aklinda yer ediyo

Ah bu dusuncesiz insanlar iyi niyet goremiyorum valla

Rica ederim canım ben de teşekkür ederim Allah razı olsun şurda 1 hafta kalmış sen de halledersin inşallah çok zevkli ütülemesi gerçi biraz yorucu ama tatlı yorgunluk:) amin bebişlerimiz sağlıkla doğup musmutlu büyüsünler inş

Tatlim ignenin etki süresi 12 saat zaten.o zaman vurabilirsin.ne zaman vurursan ertesi gün icin 12 saat geçsin öyle vur ama

dün sağlık ocağına gittim bana verdi ama daha başlamadım
Peki canım dozunu ne söyledi? Benim doktorun ve eczacının söylediği tutmadı da. Gerçi Eczacı da Dr un yazdığı dozu söylüyor ama Dr bana sözel olarak farklı bişey söylemişti. Decavit gibi bir vitamin kullanıyor musun? Ben onu düzenli kullanamadim. Sonra da bıraktım. Ondan mi acaba eksiklik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…