2016 Şubat Anneleri

Valla gebelik sonrasi olur mu bilmem ama benim resmen bir günde oldu.onceki gun krem surerken hic birsey yoktu.dun akşam şok oldum.pijama lastiği izi sandim önce. Sonra dikkat edince kırmızı kırmızı cizgiler olduğunu farkettim.sabahbir ümit kontrol ettim.duruyorlardi

Beyazlasinca cok belli olmaz demi.of ben eski formuma nasil donerimdiye düşünürken catlakta nerden çıktı

Ya kasma nasıl istiyosan öyle yaparsın Ben epidural normal doğum yaptırcam büyük ihtimalle.. Sancıları bir görelimde, acı eşiğim yüksektir belkide kolay olur bilemiyorum..
Benim acı esigimde cok yuksektir aksine nedense tedirginim hakkimizda hayirlisi canim

Çok güzel bir bilgilendirme canım, Çok sağol

Çok mutlu oldum canım böyle cok Zevkli geldi arada sinir oldum kız bebeklere daha cok cicili şey var felan diye :))
Teşekkürler canım... :) gecen aylarda bi hesaplama yapmıştık 10 bin tuttu diye hatırlıyorum bebek ve benim için herşey ki oda felan yapmıyorum ve cok detaylı abartı olmadan. Ama doğumu da kattık heralde o hesaba :) Allah hepimize sağlık sıhatle giydirmeye nasip etsin :)
Ohhh be ne güzel :) valla senin için çok sevindim hayırlı olsun güle güle kullanın inş
Bak 1 günde bile bisürü şey aldın artık moralini bozma :) Yaşar için mutlu ol
Evet cok teşekkür ederim tek hastane cıkısı alırım die düşünerek girmiştim kapanıyordu nerdeyse... Bi sürü let aldım hatta bebek arabasına bile karar verdim gibi :)) park yatakta istesiğim modeldeki indirimdeymiş gecen ay bitmiş cok üzüldüm onu bile alacaktım yoksa :)) tekrar girerse haber verecekler :)
itham etmek değil biliyoruz ki Hepimiz fazla hassasız bu nedenle böyle anlaşıldı kabul edelim herkes bu süreçte korkulu ve gergin.. Rahat olun hanımlar :)) hormon yoldaşları Bizi Biden iyi kimse Anlamazzz:))

Bi ark.imda ayni tirnakta bi kac defa oldu cektirdi canim cok gecmis olsun
Teşekkürler canım aynı tırnağım gebelik başından beri batık foto koymayım öyle yani.. Cektirmekte kesin çözüm olmuyor ki kesin acaba baska bi islem yöntem bilen var mı diye sordum çünkü böyle devam ederse bende Cektirmeyi düşüncem

Allah yardımcın olsun canım.. Eşlerin bu zamanlarda destek olacaklarına duyarsız kalmaları hem üzücü. Hem yıpratıcı..
Yardım edecek kimselerin yok mu yanında. Ayy kızınla gün içinde 1,2 saat birisi ilgilense o ara uzansan dinlensen ne güzel olur. Bebekler doğunca ne yapacaksın canım benim

Utanmak ona baya uzak bi kelime bi kere mutfagi berbat biraktim
Bi ark da soylemis sonradan okudum onun dedigi gibi kilodi degistir canim acik acik soyle evime izinsiz girmeni istemiyorum de. Bi kac gun alinganlik yapar kuser sen hic bi sey yokmus gibi davraninca en son alisir mecburen

Annem ve kv.m burda ama kv.m zaten devamli hasta. Lenf odem var bacaklarinda kadin kalkana kadar oluyor zaten. Annem de hastalandi bu siralar ben baktim ona. Ama cok sukur dun kizkardesimin izin gunuydu annemi de kizimi da ona birakip gezdik kocamla

Maşallah canım. Çok güzel bir oda olmuş. Her şey çok güzel gözüküyor. Allah ağız tadiyla büyütmeyi nasip etsin minigini
Nasılsın canım kasılmalar ne alemde? Kontrole ne zaman gideceksin. Bak 32. De bitiyor ha gayret 4 hafta daha durdumu tamamdır

Allah düşürmesin açmadığım doktor kalmamıştır sorunlar küçüklükten başlayınca böyle oluyor.

Hesaplama sırasında fazla fazla yazılmıştır tahmini olarak. Ayrıca tabi doğum kısmı da var. Her yerde doğum ücreti çok farklı:/ biz doğum ücreti içinde 850(2015fiyatı) biçiyoruz.
Eh onlarda olunca yaklaştık be 10bine

Nasılsın canım kasılmalar ne alemde? Kontrole ne zaman gideceksin. Bak 32. De bitiyor ha gayret 4 hafta daha durdumu tamamdır

kasılmalar artmaz sa cumartesi kontrolum canım. Karnım ilaç saati yaklasınca bi agresiflesiyor sertleşiyor sanki. Ara ara da kasiliyor ama ritmik değil gibi. İnşallah canim yaa cumartesi 32+0olicaz bir ay daha dayanır iz inşallah.

Bi ark da soylemis sonradan okudum onun dedigi gibi kilodi degistir canim acik acik soyle evime izinsiz girmeni istemiyorum de. Bi kac gun alinganlik yapar kuser sen hic bi sey yokmus gibi davraninca en son alisir mecburen
Su halimle benle kavga ediyo 2 aydir konusmuyo konusmamasina ragmen giriyo ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…