geçen haftaki kontrolümde ilk kez girdim canım 31+1 di.Kızlar nstye kaçıncı haftadan itibaren giriyoruz
İnş canım bakalım yarın bana ne diyecek benim karnımda tahta gibi sertkasılmalar artmaz sa cumartesi kontrolum canım. Karnım ilaç saati yaklasınca bi agresiflesiyor sertleşiyor sanki. Ara ara da kasiliyor ama ritmik değil gibi. İnşallah canim yaa cumartesi 32+0olicaz bir ay daha dayanır iz inşallah.
Problem yoksa 36 dan sonra ama kasılmalar artarsa yada sancın varsa daha erken başlıyor canım.Kızlar nstye kaçıncı haftadan itibaren giriyoruz
Tamam canım sagol ben en son 28 haftalıkken gtmstm çarşamba randevum var bakalm girck mymgeçen haftaki kontrolümde ilk kez girdim canım 31+1 di.
demekki aniden olabilecek bişi.nekadar dikkat edilsede boş sanırım. genetik etkiside olduğu söyleniyor ve özelikle 35. haftadan sonra oluyormuş.Valla gebelik sonrasi olur mu bilmem ama benim resmen bir günde oldu.onceki gun krem surerken hic birsey yoktu.dun akşam şok oldum.pijama lastiği izi sandim önce. Sonra dikkat edince kırmızı kırmızı cizgiler olduğunu farkettim.sabahbir ümit kontrol ettim.duruyorlardi
Tamam Canm merak ettm bende artk sonlara yaklasyorz karnim sert demssn benmde semsert hemşire dedi hatta ne kadar sert karnin diye sorun olur mu sert olmasiİnş canım bakalım yarın bana ne diyecek benim karnımda tahta gibi sertarada nadiren düzeliyor.
Problem yoksa 36 dan sonra ama kasılmalar artarsa yada sancın varsa daha erken başlıyor canım.
36 sanırım. ama ben girdim sancı var diye. hiç bişi çıkmadı :) artık alıştım o hafif sancılaraKızlar nstye kaçıncı haftadan itibaren giriyoruz
Bana 30.haftadan itibaren gireceksin dedi doktorum geçen kontrolde girdim canimKızlar nstye kaçıncı haftadan itibaren giriyoruz
İnş canım bakalım yarın bana ne diyecek benim karnımda tahta gibi sertarada nadiren düzeliyor.
Problem yoksa 36 dan sonra ama kasılmalar artarsa yada sancın varsa daha erken başlıyor canım.
Benmde bazen belime ağrı giriyo ama tutulmus gbi oda normalmis36 sanırım. ama ben girdim sancı var diye. hiç bişi çıkmadı :) artık alıştım o hafif sancılara
Bakalm bana ne dicek çarşamba randevum var benmdeBana 30.haftadan itibaren gireceksin dedi doktorum geçen kontrolde girdim canim
Sen bilirsin bu nst yüzyıl da ücretli mi ??İnş canım bakalım yarın bana ne diyecek benim karnımda tahta gibi sertarada nadiren düzeliyor.
Peki canım dozunu ne söyledi? Benim doktorun ve eczacının söylediği tutmadı da. Gerçi Eczacı da Dr un yazdığı dozu söylüyor ama Dr bana sözel olarak farklı bişey söylemişti. Decavit gibi bir vitamin kullanıyor musun? Ben onu düzenli kullanamadim. Sonra da bıraktım. Ondan mi acaba eksiklik?
Canım karnın sert olması kasılmaların ve içerde sancının olabilecegi ihtimali olduğu gibi bebegin tamamen poposunun ve sırtını yaslama pozisyonuda olabilir canım. Eger sen sancıda hissediyorsan gitmen lazım doktora.. ben sancı hissetmiyorum sadece komple semsert.. birde bebişin hareketleri çok normal devam ediyor. Ondan acile falan gitmedim. Kontrol günümü bekledim. Bakalım ne diyecek doktor?Tamam Canm merak ettm bende artk sonlara yaklasyorz karnim sert demssn benmde semsert hemşire dedi hatta ne kadar sert karnin diye sorun olur mu sert olmasi
Yoo nst ekstra ücret degildir. Yani 5 sene önce degildi. O rutin bişey ekstra bişey yapmıyorki. Sadece atışların ve sancıların gözüktüğü kagıt veriyor onun parasınıda hala almıyorlardır herhalde.. bilmiyorumki hiç sormadım.Sen bilirsin bu nst yüzyıl da ücretli mi ??
Valla o hastaneyi bilmiyorumda benim hastanemde 10 tl aliyorlar nst ye canim,gecen gebelikte bazi hastanelerde 15,20 verdigimi biliyorum.Sen bilirsin bu nst yüzyıl da ücretli mi ??
Kızlar chicco lite way indirimde alsammı bilemedim kullananlar yada alanlar varmı aranızda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?