2016 Şubat Anneleri

Bugun Zeyneb'imin ilk esyalarini alcam nasip olursa. Tavsiye edeceginiz biseyler var mi kizlar? Marka da kumasta oncelikli alinmasi gerekenlerde falan?

İnş canım bakalım yarın bana ne diyecek benim karnımda tahta gibi sert arada nadiren düzeliyor.

Kızlar nstye kaçıncı haftadan itibaren giriyoruz
Problem yoksa 36 dan sonra ama kasılmalar artarsa yada sancın varsa daha erken başlıyor canım.

demekki aniden olabilecek bişi.nekadar dikkat edilsede boş sanırım. genetik etkiside olduğu söyleniyor ve özelikle 35. haftadan sonra oluyormuş.

İnş canım bakalım yarın bana ne diyecek benim karnımda tahta gibi sert arada nadiren düzeliyor.

Problem yoksa 36 dan sonra ama kasılmalar artarsa yada sancın varsa daha erken başlıyor canım.
Tamam Canm merak ettm bende artk sonlara yaklasyorz karnim sert demssn benmde semsert hemşire dedi hatta ne kadar sert karnin diye sorun olur mu sert olmasi

Selam herkese iyi pazarlar,
Ben bugün 30+0 im..21 aralık kontrolüm..bakalım neler olucak??
Ben ilk doğumda 32 haftalıkken nstye girmisim..taaaki doğum yapana kadar 37 haftaya kadar ne kasılma oldu ne sancı..
Hiç belli olmuyor ne zaman sancinin kasilmanin geleceği..dün de benim sağ kasigim agridi ama önemsemedim..sancı da gelse kasılma da gelse gerçek anlarız cnk.. :))

Bu arada ben 2.ye hamile olduğum için daha doğru durust hiç bir şey almadim 1 2 parça bir şey ve tabii eskilerden kalanlar var..daha hiç birini düzenlemedim bile.. Kontrolden sonra ve kredi kartın kesilmesi ile alış veriş tam gaz olucak..
Birde kızımın ilk çocuğumun yanı tüm kıyafetleri dolabında duruyor oğlum için sifonyer var 3 cekmeceli ama ardiye odasında orda eşyalar falan bosalicakta ben toparlicam..bizim evde de iş var yanı..bekliyoruz eşim ocak 15 e kadar yapar umuyorum.. :)))

Merhabaaaaa tatlı anneler ^_^
Epey aayfa birikmiş ben girmeyeli teeek teek okudum ama altı yapmaya usendim

*oda duzenleyer, alışveriş yapanlar eksiklerini tamamlayanlar yeni cicilerniz hayırlı olsun

*karnımda ki 2 kırmızı cizgi hala duruyor

*dün geceden beri sağ elim bilekten aşağı aşırı şişkin ve kapanmıyor resmen. Aç kapa ac kapa yaparak dağıtmaya çalışıyorum simdi biraz daha iyi.

Sen bilirsin bu nst yüzyıl da ücretli mi ??

Bisey demedi bende sormayı unuttum.
kağıdı okudum hamileler için günde 5 - 30 damla yazıyor. Herseyi ilacta almayabilirsin gıdaları da dene bi belki düzelir

Kızlar chicco lite way indirimde alsammı bilemedim kullananlar yada alanlar varmı aranızda??

Tamam Canm merak ettm bende artk sonlara yaklasyorz karnim sert demssn benmde semsert hemşire dedi hatta ne kadar sert karnin diye sorun olur mu sert olmasi
Canım karnın sert olması kasılmaların ve içerde sancının olabilecegi ihtimali olduğu gibi bebegin tamamen poposunun ve sırtını yaslama pozisyonuda olabilir canım. Eger sen sancıda hissediyorsan gitmen lazım doktora.. ben sancı hissetmiyorum sadece komple semsert.. birde bebişin hareketleri çok normal devam ediyor. Ondan acile falan gitmedim. Kontrol günümü bekledim. Bakalım ne diyecek doktor?
Sen bilirsin bu nst yüzyıl da ücretli mi ??
Yoo nst ekstra ücret degildir. Yani 5 sene önce degildi. O rutin bişey ekstra bişey yapmıyorki. Sadece atışların ve sancıların gözüktüğü kagıt veriyor onun parasınıda hala almıyorlardır herhalde.. bilmiyorumki hiç sormadım.

Yarın randevumda var. İlk defa nts ye gireceğim insallah. Dün gece hiç uyuyadim. Üzerimde olumsuz bir enerji var.

Kızlar chicco lite way indirimde alsammı bilemedim kullananlar yada alanlar varmı aranızda??

Kesinlikle al derin ben..çocuğun elini tutarken bile kapatıp açabiliyordu..ben kızım biraz kuduruktur ben onunla bu işi yapıp arabaya binip gezebiliyorsam kesin al derim..pişman olmasın ayrıca bagajda da az yer kaplıyor..kazuletler gibi değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…