- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
bi doğuraydık bi tanesini nezaman dr. akoşa koşa gitmemiz gerek anlardık :)Benmde bazen belime ağrı giriyo ama tutulmus gbi oda normalmis
Benmde komple sert Canm karnim sancim felan yok normalde hep sert yanı o zaman sorun yoktur heraldeCanım karnın sert olması kasılmaların ve içerde sancının olabilecegi ihtimali olduğu gibi bebegin tamamen poposunun ve sırtını yaslama pozisyonuda olabilir canım. Eger sen sancıda hissediyorsan gitmen lazım doktora.. ben sancı hissetmiyorum sadece komple semsert.. birde bebişin hareketleri çok normal devam ediyor. Ondan acile falan gitmedim. Kontrol günümü bekledim. Bakalım ne diyecek doktor?
Yoo nst ekstra ücret degildir. Yani 5 sene önce degildi. O rutin bişey ekstra bişey yapmıyorki. Sadece atışların ve sancıların gözüktüğü kagıt veriyor onun parasınıda hala almıyorlardır herhalde.. bilmiyorumki hiç sormadım.
İnşallah hayırlı geçer canım.benim kız çok sevmiyor çok kipirdiyor nst deBakalm bana ne dicek çarşamba randevum var benmde
Valla ya dogrsaydk bi an önce ne kadar korksamda cabk olsn istyrmbi doğuraydık bi tanesini nezaman dr. akoşa koşa gitmemiz gerek anlardık :)
yine benim baskım ve ağrım var korkuyorum ama süreklide dr. a 2 hafta arayla gitmek istemiyorum :)
inşallah bişi yoktur.
Biz daha girmedk ya blmyrmİnşallah hayırlı geçer canım.benim kız çok sevmiyor çok kipirdiyor nst de
Cnm 10 tl fark alıyorlar özelde benden aldılar geçen. Bizde nst ye girmeye başladık 30 san sonraCanım karnın sert olması kasılmaların ve içerde sancının olabilecegi ihtimali olduğu gibi bebegin tamamen poposunun ve sırtını yaslama pozisyonuda olabilir canım. Eger sen sancıda hissediyorsan gitmen lazım doktora.. ben sancı hissetmiyorum sadece komple semsert.. birde bebişin hareketleri çok normal devam ediyor. Ondan acile falan gitmedim. Kontrol günümü bekledim. Bakalım ne diyecek doktor?
Yoo nst ekstra ücret degildir. Yani 5 sene önce degildi. O rutin bişey ekstra bişey yapmıyorki. Sadece atışların ve sancıların gözüktüğü kagıt veriyor onun parasınıda hala almıyorlardır herhalde.. bilmiyorumki hiç sormadım.
Bende bu arabadan düşünüyorum. Nerde indirimde acaba? Arkadaşlarım tavsiye etti bana da.Kızlar chicco lite way indirimde alsammı bilemedim kullananlar yada alanlar varmı aranızda??
bende çok zorlanmaya başladım. 41 de doğuranlar var ya nasıl zordur ben şimdi bile çok zorlanıyorum. 36 bir dolsa başka bişi gerçekten istemiyorum. 37-38 gelse çok iyi ama daha önce gelmesin sakınValla ya dogrsaydk bi an önce ne kadar korksamda cabk olsn istyrm
aaa niye fark aldıki bende girdim ama almadılar bizden farkCnm 10 tl fark alıyorlar özelde benden aldılar geçen. Bizde nst ye girmeye başladık 30 san sonra
İyi bişey aslında kasilma felan varsa çıkıyor. Farkında olmadan kasılmalar olabiliyor cnm.bende şimdilik çıkmadı bakalimBiz daha girmedk ya blmyrm
Cnm sen ne kadar öduyorsun kontrolleri? ??aaa niye fark aldıki bende girdim ama almadılar bizden fark
İzmirde bir bebek dükkanı ismi aklımda değil 800 liraya veriyorBende bu arabadan düşünüyorum. Nerde indirimde acaba? Arkadaşlarım tavsiye etti bana da.
Zorlanman oluyo mu Canm benm hareketlerde bi sorun yok sukur hiç odem felanda olsmadi gayet rahat iş yapyrm kalkyrm sadece arada belim agriyo oda bebek buyudugu için bele baski yapyomsbende çok zorlanmaya başladım. 41 de doğuranlar var ya nasıl zordur ben şimdi bile çok zorlanıyorum. 36 bir dolsa başka bişi gerçekten istemiyorum. 37-38 gelse çok iyi ama daha önce gelmesin sakın
Benmde komple sert Canm karnim sancim felan yok normalde hep sert yanı o zaman sorun yoktur heralde
eşim nöbette ben evdeyim şu programı izleyebilcem. bakalım bu defa indirim alabilecek miyim ?
dün annem beşik ve salıncak aldı tosunumuza, ebebek mağazası salıncağa 50 tl indirim verdi. buradanda alırsam aynı alışverişte belki kullanırım
105 tl oldu canım bizimCnm sen ne kadar öduyorsun kontrolleri? ??
zaten 4 kilo aldım baya koşturuyordum zorlanmadan canım.Zorlanman oluyo mu Canm benm hareketlerde bi sorun yok sukur hiç odem felanda olsmadi gayet rahat iş yapyrm kalkyrm sadece arada belim agriyo oda bebek buyudugu için bele baski yapyoms
hımmm öyle mi ?o bende de var, oğlum kendini sol tarafıma yaslıyor sanırım yaslamakla kalmayıp bide kendini ittiriyor eşek
karnım yamuklastı azcık msj yapınca toparlıyor içeri alıyor kendini ama yarım saat sonra yine dışarıya doğru ittiriyor ve öylece kalıyor, karnımda yırtıklar oluşturuyor ama umurumda değil
iki indirimi malesef aynı alışveriş siparişinde kullanamıyorsun
Bende de olmadı yanı olsa anlardm heraldeİyi bişey aslında kasilma felan varsa çıkıyor. Farkında olmadan kasılmalar olabiliyor cnm.bende şimdilik çıkmadı bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?