2016 Şubat Anneleri

benimde baskım çok arttı ve hafif ağrı var. kalkarken, yatakta dönerken randevuyada 1 hafta var. yine böyle pimpiriklenip 2 hafta arayla gitmiştim bişi çıkmadı.

bu açılma denen şey pat diye mi oluyormuş kızlar ? yani mesela 3-4 cm açıklık kaç günde oluyor acaba ?

Benmde bazen belime ağrı giriyo ama tutulmus gbi oda normalmis
bi doğuraydık bi tanesini nezaman dr. akoşa koşa gitmemiz gerek anlardık :)
yine benim baskım ve ağrım var korkuyorum ama süreklide dr. a 2 hafta arayla gitmek istemiyorum :)
inşallah bişi yoktur.

Benmde komple sert Canm karnim sancim felan yok normalde hep sert yanı o zaman sorun yoktur heralde

eşim nöbette ben evdeyim şu programı izleyebilcem. bakalım bu defa indirim alabilecek miyim ?
dün annem beşik ve salıncak aldı tosunumuza, ebebek mağazası salıncağa 50 tl indirim verdi. buradanda alırsam aynı alışverişte belki kullanırım

Cnm 10 tl fark alıyorlar özelde benden aldılar geçen. Bizde nst ye girmeye başladık 30 san sonra

Valla ya dogrsaydk bi an önce ne kadar korksamda cabk olsn istyrm
bende çok zorlanmaya başladım. 41 de doğuranlar var ya nasıl zordur ben şimdi bile çok zorlanıyorum. 36 bir dolsa başka bişi gerçekten istemiyorum. 37-38 gelse çok iyi ama daha önce gelmesin sakın

bende çok zorlanmaya başladım. 41 de doğuranlar var ya nasıl zordur ben şimdi bile çok zorlanıyorum. 36 bir dolsa başka bişi gerçekten istemiyorum. 37-38 gelse çok iyi ama daha önce gelmesin sakın
Zorlanman oluyo mu Canm benm hareketlerde bi sorun yok sukur hiç odem felanda olsmadi gayet rahat iş yapyrm kalkyrm sadece arada belim agriyo oda bebek buyudugu için bele baski yapyoms

Benmde komple sert Canm karnim sancim felan yok normalde hep sert yanı o zaman sorun yoktur heralde

o bende de var, oğlum kendini sol tarafıma yaslıyor sanırım yaslamakla kalmayıp bide kendini ittiriyor eşek
karnım yamuklastı azcık msj yapınca toparlıyor içeri alıyor kendini ama yarım saat sonra yine dışarıya doğru ittiriyor ve öylece kalıyor, karnımda yırtıklar oluşturuyor ama umurumda değil

iki indirimi malesef aynı alışveriş siparişinde kullanamıyorsun

Zorlanman oluyo mu Canm benm hareketlerde bi sorun yok sukur hiç odem felanda olsmadi gayet rahat iş yapyrm kalkyrm sadece arada belim agriyo oda bebek buyudugu için bele baski yapyoms
zaten 4 kilo aldım baya koşturuyordum zorlanmadan canım.
tempom yüksekti. ama dün ayakta fazla kaldım ondan mı bilmeme dün ve bugün çok baskı var. sürekli wc ihtiyacı dahada arttı ve hafif ağrıda var. anlamadımki. yatamıyorumda ders çalışmama gerek masa başındayım

hımmm öyle mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…