zaten 4 kilo aldım baya koşturuyordum zorlanmadan canım.
tempom yüksekti. ama dün ayakta fazla kaldım ondan mı bilmeme dün ve bugün çok baskı var. sürekli wc ihtiyacı dahada arttı ve hafif ağrıda var. anlamadımki. yatamıyorumda ders çalışmama gerek masa başındayım
o bende de var, oğlum kendini sol tarafıma yaslıyor sanırım yaslamakla kalmayıp bide kendini ittiriyor eşek
karnım yamuklastı azcık msj yapınca toparlıyor içeri alıyor kendini ama yarım saat sonra yine dışarıya doğru ittiriyor ve öylece kalıyor, karnımda yırtıklar oluşturuyor ama umurumda değil
iki indirimi malesef aynı alışveriş siparişinde kullanamıyorsun
anneler buhar makinesi kullananlar var mı? Tavsiye eder misiniz? Bugün merhabebek programına özel buhar makinelerinde %20 indirim var weewell marka buhar makinesine baktım 80 tl ye düşüyor. Diğer sitelere göre gayet uygun da nasıldır daha önce hiç kullanmadım. Bu arada merhababebek programı başladı indirim kodunu bekleyenler kaçırmayın
valla ne zaman çatlak oluşur ne kadar devam eder bilmiyorum ki
ben her banyo sonrası kurulanmadan bebek yağı kullanıyorum
ama ne derece fayda eder bilmıyorum
Kızlar, biz 33. Haftaya girdik. Henüz hiç Nst'ye falan girmedik. Benim kontrollerim: 27 haftalıkken gitmiştim, ardından 32. Hafta başında gitmiştim. Doktorum çok ilgisiz. Sırada Ne zaman gideceğimi bilmiyorum. Ama 36 yada 37 de giderim ben bi sorun cikmadikca öyle 2 haftada 1 gidemem valla çok şükür bi problemimiz de yok zaten. Ha kasılma, bel ağrısı, kalça ağrısı vs hepsi bende de oluyor ama fazla önemsemiyorum hepsi normal yaşamamız gereken şeyler.. sizde endişelenmeyin erken doğum riski olanlar dışındaki arkadaşlar çok acil bisey olmadıkça hiç biseyi kafaya takmayın bence, tabiki yine herkesin fikri kendine bu sadece benim fikrim..
valla ne zaman çatlak oluşur ne kadar devam eder bilmiyorum ki
ben her banyo sonrası kurulanmadan bebek yağı kullanıyorum
ama ne derece fayda eder bilmıyorum
bende çok zorlanmaya başladım. 41 de doğuranlar var ya nasıl zordur ben şimdi bile çok zorlanıyorum. 36 bir dolsa başka bişi gerçekten istemiyorum. 37-38 gelse çok iyi ama daha önce gelmesin sakın
İnan bende normalde çok kararsız bir insanım. Erkek bebekler için onca güzel isim buluyorken (ki bunlardan biri kerem) kendi kızım için isim bulamıyorum yada begenemiyorum. Üstelik bizde kimse karışmıyor eşimle seçicez. Eşim Eylül diyor bense kararsızim