2016 Şubat Anneleri

Ben de sebamedin çatlak kremini kullanıyorum ama karnımın altını hiç faktmemiştim kırmızı kırmızı çatlak için zemin hazırlanmış maalesef. Ben ki 48 kilo 170 boy ile hamile kaldım düşünün yani baya zayıftım şu an 62kiloya çıktım bu kilolar nereye gidiyor inanın bilmiyorum çünkü hala zayıf görünüyorum ama göbek aldı başını gitti :))

Kızlar hastane çantası hazır olanlar varmı? Eğer hazırsa yazabilir misiniz Neler koydunuz

ben hazırladım eksiğim var mı bilemiyorum

2 adet hastahane çıkışı (5li + 10lu)
2 adet bebek çorabı
4 adet bebek bezi
temizleme pamuğu
1 adet gecelik takımı
2 adet emzirme südyeni
lohusa tacı ve lohusa terliği - çorap
korse
lohusa kilodu , hasta bezi 1 adet

Teşekkür ederim canım cevabın için bende hazırlama aşamasına geçtim malum 32. Haftalık olduk artık eksiğim var mı diye genel olarak sormak istedim ben bir de bebeğe emzikle biberon koymayı düşündüm ama

bazıları koy diyor bazıları koyma diyor, annem koyma yoksa seni emmez dedi sen
elinden geldiğince emzirmeye zorla dedi o yüzden şimdilik koymadım

Sevgili anneler biberon ve pompa nasıl temizlenecek ilk kullanım için. Biberon kaynatılıyor peki diğeri?

Güzel ya yeterli, emzikte ekle sen en iyisi, birde ben nst çektirirken biberon istedi hemşire sanırım annenin sütü gelmedi diye..

Ben de hep bnu diyorum kendime. Millet çatır çatır doğuruyor hiçbir şey olmuyor diye. Gel gor ki günlerdir nasıl normal doğum yaparım ben diyorum sonra... Kesinlikle vücut ona haxir oluyor aslında biz geriyoruz kendimizi. Rabbime bir birakabilsek

Ya aslında en kötü olan kısmı bekleyiş.. Hani olup bitse sorun yok o kadar sanki.. Birde benim şu erken doğurma riskim çıkınca bende var olan korku yok oldu bir anda yerini bebeğimin Erken doğma korkusuna bıraktı.. Yeterki ona birşey olmasın

Selam güzellikler :) 30+4üz

Bugün eşimle hamile foto çekimi yaptık, başbaşa çok hoş vakit geçirdik, 2 foto atıyorum, özet olsun

Kadın doğum acilden 10 gün rapor aldım, ohh işe gitmicem hastane çantamı hazırlıcam evdeki işleri halletcem sonra çalışabilir raporu alcam

Bugün civilden alışveriş yaptık, ekstra 2 emzirme atleti ve 2 yüksek bel külot aldım, hastane çantasında olsun diye
Ayrıca bebedor göğüs kalkanı, Cemren0604ün tavsiyesi üzerine milkway süt saklama kabı, kızımıza mevlid kıyafeti aldık:)

Eklentiler

• 20151213_175510.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 287
  • 20151213_175520.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 250
  • 20151213_175734.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 262
  • 20151213_180149.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 261
  • 14500366519191.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 289
  • 2015-12-13_23.23.20.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 274
Bi kac tane mendil koymayi unutmayin bi de pijama takimini. Ben ilkinde 2gecelik takimi koymustum hemsireler pijama alti giymemde israr etmisti. Hastane cikisini da bi tane daha koyabilorsiniz. Kizim ilk kakasini yaptiginda annem kiyamayip bezini gevsek bagladigindan ustune gecmisti tetikte bekledik bi kez daha batsa baska yedek yoktu yanimizda kapkalin battaniye alin eylulde cok sicakken dogdugu halde kizim yeni dogdugu icin cok usumustu simdiki bebislerimiz kisin ortasinda gelecek ben onden fermuarli battaniyelerden almayi dusunuyorum

Salı gideceğim ama sormaya cekiniyorum dr A değilde hastane muhasebesine sorarım :) dr umdan cok memnunuz değiştirmeyi hiç düşünmem :) aklıma takıldı napsam kiii
Gidince sor bence ben olsam çok merak ederdim
Canım 4 bez yetmez biraz daha koy. Bebek için Battaniye mutlaka lazım. Kusmuk mendilleri koy. Kendin için kagıt havlu ıslak mendil ve kolonya ayrıca tarak (olurda gece kalırsan) kendini çok bakımsız hissetmemek için... yedek alt iç çamaşırı.

Olmayacak canım inslah :) geçti inşallah o korkulu günler canım. Sukur kendilerini toplarlar bundan sonra :) hiç dert etme canım :)

Canimm bence bebek bezini cogalt, sonra kendin için usuyebilirsin , hırka veya yelek.. Hasta bezini hastane vermiyor ise bir tane yetmiyor. Ablamdan biliyorum
Biberon, gogus ucu kremi, kanama olabileceği için kendine bri takım daha pijama koyabilirsin birde imm yanına ayna, allık, rimel falan da koysan nasıl olur :)

dediklerinizi dikkate alıyorum canlarımmmmm ^_^
battaniyem annemde o yıkayacak o sebebten su an bende değil
tarak makyaj esyaları aklımda ama su an cantaya koyamam kullanıyorum
diğer eksikleri de hemen tamamlıyorum

Kizlar iyi aksamlar bugun farkettim benim gobek deliğimin cevresi morarmis sizde de oldu mu sıkıntı olmaz dimi

Kizlar iyi aksamlar bugun farkettim benim gobek deliğimin cevresi morarmis sizde de oldu mu sıkıntı olmaz dimi

göbek deliği, vajinal bölge ve göğüs uçu renk değiştirebiliyor
vajinal bölge ve göğüs ucu renk değiştirdi, göbek deliğimde hafif kahvemsi bi ton aldı
silik bir kahve ince bir cizgide göbeğimden aşağı iniyor sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…