- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Nerden aldin canim bunlari bir de boyaya zarar veriyor mu acaba?Kızlar minnoşun duvarına bu puantiyeleri yapıştırdım da acaba gold rengi puantiye de eklesemmi güzel olur gibi geliyor ne dersiniz??
Ben de de oluyor çarpıntı doktordan sonra yazar mısın canım
Kızlar hastane çantası hazır olanlar varmı? Eğer hazırsa yazabilir misiniz Neler koydunuz
Çok iyi ya gece gece güldümBir kaç defa kendi başıma doğurduğumu görmüştüm rüyamda, ne olur ne olmaz kesiyoruz göbek bağınıı ve iple bağlıyoruzz, eşi gelene kadarda ambulans geliyorr güzel güzel
ben hazırladım eksiğim var mı bilemiyorum
2 adet hastahane çıkışı (5li + 10lu)
2 adet bebek çorabı
4 adet bebek bezi
temizleme pamuğu
1 adet gecelik takımı
2 adet emzirme südyeni
lohusa tacı ve lohusa terliği - çorap
korse
lohusa kilodu , hasta bezi 1 adet
Teşekkür ederim canım cevabın için bende hazırlama aşamasına geçtim malum 32. Haftalık olduk artık eksiğim var mı diye genel olarak sormak istedim ben bir de bebeğe emzikle biberon koymayı düşündüm ama
Güzel ya yeterli, emzikte ekle sen en iyisi, birde ben nst çektirirken biberon istedi hemşire sanırım annenin sütü gelmedi diye..ben hazırladım eksiğim var mı bilemiyorum
2 adet bebek çorabı
4 adet bebek bezi
temizleme pamuğu
1 adet gecelik takımı
2 adet emzirme südyeni
korse
Çalıştığım yerde 16 17 yasında hep doğum yapanlar ve cok cahiller hepsi normal doğuruyor.. 13 yasında cocugunu normal doğurmuş topuk kanı aldırmaya geleni de gördümne dr görüyorlar ne ilaç muayene... Bi doğuma gidiyorlar normal doğurup geliyor cocuk yaşta bide aile buyurler göndermiyor hemen. Sancı gelince kimisi yolda doğuruyor... Diyeceğim o ki vücut doğum yapıyor önemli olan psikoloji bayanlar .. İçinizden gelip istediğiniz neyse onu yapınn
Ya aslında en kötü olan kısmı bekleyiş.. Hani olup bitse sorun yok o kadar sanki.. Birde benim şu erken doğurma riskim çıkınca bende var olan korku yok oldu bir anda yerini bebeğimin Erken doğma korkusuna bıraktı.. Yeterki ona birşey olmasınBen de hep bnu diyorum kendime. Millet çatır çatır doğuruyor hiçbir şey olmuyor diye. Gel gor ki günlerdir nasıl normal doğum yaparım ben diyorum sonra... Kesinlikle vücut ona haxir oluyor aslında biz geriyoruz kendimizi. Rabbime bir birakabilsek
Bi kac tane mendil koymayi unutmayin bi de pijama takimini. Ben ilkinde 2gecelik takimi koymustum hemsireler pijama alti giymemde israr etmisti. Hastane cikisini da bi tane daha koyabilorsiniz. Kizim ilk kakasini yaptiginda annem kiyamayip bezini gevsek bagladigindan ustune gecmisti tetikte bekledik bi kez daha batsa baska yedek yoktu yanimizdaben hazırladım eksiğim var mı bilemiyorum
2 adet bebek çorabı
4 adet bebek bezi
temizleme pamuğu
1 adet gecelik takımı
2 adet emzirme südyeni
korse
Gidince sor bence ben olsam çok merak ederdimSalı gideceğim ama sormaya cekiniyorum dr A değilde hastane muhasebesine sorarım :) dr umdan cok memnunuz değiştirmeyi hiç düşünmem :) aklıma takıldı napsam kiii
Canım 4 bez yetmez biraz daha koy. Bebek için Battaniye mutlaka lazım. Kusmuk mendilleri koy. Kendin için kagıt havlu ıslak mendil ve kolonya ayrıca tarak (olurda gece kalırsan) kendini çok bakımsız hissetmemek için... yedek alt iç çamaşırı.ben hazırladım eksiğim var mı bilemiyorum
2 adet bebek çorabı
4 adet bebek bezi
temizleme pamuğu
1 adet gecelik takımı
2 adet emzirme südyeni
korse
Ya aslında en kötü olan kısmı bekleyiş.. Hani olup bitse sorun yok o kadar sanki.. Birde benim şu erken doğurma riskim çıkınca bende var olan korku yok oldu bir anda yerini bebeğimin Erken doğma korkusuna bıraktı.. Yeterki ona birşey olmasın
ben hazırladım eksiğim var mı bilemiyorum
2 adet bebek çorabı
4 adet bebek bezi
temizleme pamuğu
1 adet gecelik takımı
2 adet emzirme südyeni
korse
Kızlar cok mutlu oldum bebeğime ilk alışverişi yaptım.. Eşim kahve içmeye cıkardı alışveriş Merkezine gidince sen içedur şuradan bişeyler alıp gelecem kapanmadan dedim mothercare den bebeğime ilk ihtiyaç giysilerini aldım.. İndirim varmışşş hem yuzden 30 hem 3 al iki öde bende
5 li paket kısa kol
5 li paket Uzun kol cıtcıtlı
3lü paket tulum
3lü paket uzun kol üst
2li paket patikli alt
3 çorap
2li eldiven
2li şapka
coklu ağızbezi
bide yine atletli tulum aldım :)) cok mutluyum hepsi 450 tuttu... Şimdi
iki set hastane cıkısı alayım diyorum coklu olanlardan
yelek
hırka
Havlu
alayım
çorap şapka felan.. Kalın battaniye var kuzeninden bir sürü.. Penye de hastane cıkışından olacak 2 tane bitane daha alıp 03 ay kıyafet olayını kapatmak fikrindeyim sizce? Sonra
park yatak
araba
yastık nevresim
alt acma
kanguru
Çanta ve kendi ihtiyaclarımı alcam bide bakım ürünleri kalıyor ( onları eczacımız sponsor olcak) var mı baska eksik :) iki kıyafet aldım hazırım diye geziyorumda yazarken farkettim cok varmış :))) alışveriş listesi 10 bin tl tutuyor du unutmuşum :))
Bi kac tane mendil koymayi unutmayin bi de pijama takimini. Ben ilkinde 2gecelik takimi koymustum hemsireler pijama alti giymemde israr etmisti. Hastane cikisini da bi tane daha koyabilorsiniz. Kizim ilk kakasini yaptiginda annem kiyamayip bezini gevsek bagladigindan ustune gecmisti tetikte bekledik bi kez daha batsa baska yedek yoktu yanimizdakapkalin battaniye alin eylulde cok sicakken dogdugu halde kizim yeni dogdugu icin cok usumustu simdiki bebislerimiz kisin ortasinda gelecek ben onden fermuarli battaniyelerden almayi dusunuyorum
Gidince sor bence ben olsam çok merak ederdim
Canım 4 bez yetmez biraz daha koy. Bebek için Battaniye mutlaka lazım. Kusmuk mendilleri koy. Kendin için kagıt havlu ıslak mendil ve kolonya ayrıca tarak (olurda gece kalırsan) kendini çok bakımsız hissetmemek için... yedek alt iç çamaşırı.
Canimm bence bebek bezini cogalt, sonra kendin için usuyebilirsin , hırka veya yelek.. Hasta bezini hastane vermiyor ise bir tane yetmiyor. Ablamdan biliyorum
Biberon, gogus ucu kremi, kanama olabileceği için kendine bri takım daha pijama koyabilirsin birde imm yanına ayna, allık, rimel falan da koysan nasıl olur :)
Kizlar iyi aksamlar bugun farkettim benim gobek deliğimin cevresi morarmis sizde de oldu mu sıkıntı olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?