2016 Şubat Anneleri

Bende normal doğum istiyorum ama epidural ile olması kafama daha yakın geliyor.. Veya hanı sezeryan dönülecek ise şayet kesinlikle genel anestezi istemiyorum. Sezeryan olursa da spinal anestezi olsun derim.. Mutlaka anestezi uzmaniyla gorusulup onunda fikrini alırım.. Ama kendimi böyle daha mutlu hissediyorum bu arada çok güzel aciklamissin tesekkur ederim

Canım çok geçmiş olsun.. Seni üzmemek için söylememiş anne işte

Ay ben genel olmayı düşünüyordum ya epidural ve spinal olan arkadaslarim baş ağrısından gözlerini açamadılar
Bas ağrısı cok kötü oluyor oldugu zaman ama dediğim gibi bol su ve kafeinle baslamadan önleniyor bide şu var anestezi uzmanı ince iğne kullanırsa bas ağrısı olma ihtimali az kalın kullanırsa daha fazla oluyor dr iğne kalınlığını genelde hasta kilosuna ve kendi becerisine göre seciyo fakat arık sık uygulanan işlemler olduğu için dr ların eli iyi ve ince iğne kullanıyorlar.. Kahve ve suyla ağrısız atlatan cok gördüm.. Genel oldugunda uyanma ve ertesi güne kadar olan ağrıyı bi şekilde hissediyorsun cunku ağrı kesici cok etki etmiyo ama böyle olunca uyusuk olduğu için ağrı kesici kullanmadan asıl ağrısı dönem rahat atlatılıyor :)

Kizlar icim rahat etmedi nobetci eczaneden alip esime yaptirdim, Allah korusun yavrularimizi
insanın başına kötü şeyler gelince korkuyor gerçekten. neyse canım iyi yapmışsın boşver. epey para ödedin sanırım :) raporsuz çok pahalıymış iğneler

Dilimin döndüğünce anlatayım diyorum... Ameliyathanede calışırken anestezi uzmanlarımız cok iyiydi hastaya bir saat anlatırdı bunları acil durumda bile hastanın konforu için spinal yaparlardı bi Dr o kadar sabırlı değildi hasta yok ben genel istiyorum diye iyi uyut derdi teknisyene teknisyen uyandırırken ağrı kesici yapardı sütü felan 2. Plana atıp kadın karnım karnım diye ağlayarak uyanırdı.. Teknisyen hatırlamayacak burayı derdi.. Ama yinede o ağrıyı yasıyor kadın.. Spinal iyi ama etkisi uzun sürsün ve süte gecme acısından belden ağrı kesici almak daha konforlu geliyor bana :) uyuşukluk geçmeye başlayınca her ağrıda bas düğmeye ağrı kesici hazır:) kimseden ilaç isteme derdi yok :) o yuzden epidural istiyorum.. Dr dan hemşireden ağrı kesici istemeden :) zaten ertesi gün cıkarılıyor o boru ve asıl ameliyat ağrısı 24 saat sürdüğü için gecmiş oluyor

Muzlu yemek istiyorum da şeker yüzünden yiyemiyorum canım
Anladım canım önemli degil dediğim gibi anne karnında çok zayıf kalmadıysa doğduğunda zaten toparlıyor.
Kabuz yapar yapmazmı? Bol kayısı ve incirde yiyorum. Şekerim düşük diye doktor elinin altına koy hep ye dedi. O zaman dengeliyor

Banada epidural daha ürkütücü geliyor boru takıyorlar orada kalıyor falan.. ben spinal yapmıştım. Bundada spinal tercih edecegim inş.

Canım günde bir muz şekeri yükseltmez demi

Evet bir tarafta oluyordu tabi yorgunluğun ve üzüntünün verdiği birşeydir diye düşündüm.
Neyse ki bugün daha iyiyim.
Aaa tabi bu arada su miktarımda azdı dün

Canım çok geçmiş olsun.. Seni üzmemek için söylememiş anne işte
Evet resmen bende ilgisizler diye kızıp duruyordum. Son zamanlarda hele teyzemlerle olan whatsap grubuna bir heyecan paylaşıyorum tepki veren yoktu :/
Arada ay işim var diyip kaçıyorlardı... Bende resmen yedim bu numaraları.
balık yağı miktarımı arttırmam lazım, bu kadar saf değildim ben :)

Çok şükür acil annemi görmeye gittim, iyi gördüm kendisini. İnşallah iyi olur

valla benim içinde en büyük sorunlardan biri bu.
birde ben yüzüm için epilasyona giderdim ona da gidemiyorum. çakmakla yakıyorum

Tam da yarın e bebeğe gidecektim malum yeni başladım daha :) :) :)

Ama alınacak hediye çeki 500tl de kullanılabiliyormuş.
Biraz tuhaf kampanya olmuş
600tl ye 100tl indirim mi olmuş oluyor.
Daha önceki kampanyalarda Aynı gün kullandırmıyorlardı çekleri.inşallah öyle değildir bu sefer.

İnşallah çok çok iyi olur hele anane olsun :) içini ferah tut yavrumm

Ayy bende bi günde catladim resmen kasık bölgesinde solda bolca ( görünce şok oldum çok aniden oldu ya moralim de bozuldu. Sanırım beyaz tenliler için kaçınılmazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…