2016 Şubat Anneleri

Devamı gelirdi canım. İnş korkulacak bişey yoktur. Sen yine bir süre sonra tuvaletini yapmadan bir sil bakalım.
148 çıkmıştı canım
Çokda degilmiş canım sınır 140 dı.doktorun sıkı diyetmi dedi dikkat et mi dedi. ??

Devamı gelirdi canım. İnş korkulacak bişey yoktur. Sen yine bir süre sonra tuvaletini yapmadan bir sil bakalım.

Çokda degilmiş canım sınır 140 dı.doktorun sıkı diyetmi dedi dikkat et mi dedi. ??
Yok canım yediklerine dikkat et dedi sadece bugün gittim oğlumu gördüm ama yine yüzünü göstermedi

Bu ucuncu gidisim ustune akinti rengim beyaz..

Yapılıyor bi sorun yok ama anestezi değerlendirmesinde fıtık durumunu ve aralığını dr un bilgilenmek gerekiyor genelde bel fıtığı olan fıtığı üst boşluğundan yapılıyor iğne... Dr la özel görüş

Yok canım yediklerine dikkat et dedi sadece bugün gittim oğlumu gördüm ama yine yüzünü göstermedi
İyi işte canım o zaman birşey olmaz 1 tane ye muz ne kadar şeker çıkarırki..
Bu ucuncu gidisim ustune akinti rengim beyaz..
İnş bişey olmaz canım. Senin erken doğum riskin vardı degilmi? Ne olmuştu sancılarınmı vardı kasılmalarınmı vardı senin?

Kizlar e bebek te geçerli 30 tl indirim kodum var. isteyen varsa kodu vereyim. ben eşime geleni kullandm

Arkadaşlar benim de kodum var e bebekten 125 tl üstüne 3l indirim bu akşama kadar isteyene verebilirim.

Kesinlikle oyle vücutlar değişken ama ben çok sağlıklı beslenemiyorum gibi o yüzden normal dedim zaten :) sizin maşallah ya ne guzel hep bebislere gidiyor kilolari :)

Ederdi bence de canim.kanamanin kaynağını tam bulsan daha rahat ederdin ama orayı gormemiz de iyice zorlaştı artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…