2016 Şubat Anneleri

Kendime az önce 100 soruda doğal doğum ve HypnoBirthing kitaplarından siparis verdim. Okuyan epey övgü ile bahsetti bakalım nasillar :)

Kızlar çok çok affedersiniz özür diliyorum ama bişey dicem
Ben taharetlenirken çooooooook zorlanıyorum artık, tuvalete gitmek işkence

Hahaha
Aynı durumdayiz artık cok zor ve o yüzden günde 10 kere belden aşağısını banyoda yıkıyorum :)

Ben çok irsi olduğuna katılmıyorum.öyle olsaydı ben catlamazdim cnm.Dedign gibi şans biraz ama pek hoş gözükmüyorum.Buraya kadarmis
Hepimiz çatlıcaz canım ya dert ettiğin şeye bak.. Çatlamayanda ikincide çatlıyor, hiç kaçarı yok yani Biraz abarttımmı ne ahaha

Cok duygusalim kizlar ya insanlar neden bu kadar ikiyülü bazen hic kimseyi görmek istemiyorum tiksinoyurum artik çogu insandan
Canim hormonlar insan bazı günler kimseyi sevmiyor..ikiyüzlü insanlar daha fazla takoyarız
Bgn calisabilir raporumu aldim kizlar..bakalm nasil gecicek bu bes hafta..bebegimizde 2237 gr 43 cm...onde gidiomus kizim
Maşallah canim

kızlar bende e bebekten sıparıs gırmeyecegım.. bugun 12de son 40 tl ındırım olcak ısteyen varsa kodu atayım... buhar makınesı alcaktım ama sıcak- soguk almaya karar verdım ıstedıgım urunlerde ındırımde degıl ısteyen varsa kodu atayım...

Anne gibisi yok valla..

Ben sipariş giremedim e bebekte site son noktada hata veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…