2016 Şubat Anneleri

Bio oil kullanan var mı ? Durdum durdum aldım ben de şimdiye kadar çatlağım yok ama şimdiden sonraya fayda sağlar belki ..

Bende yaptırmak istiyorum eşim lüzumsuz masraf diye yaptırmıyor
Aynen Bizimki de lüzumsuz olduğunu söylüyor ama dün beyninin etini yedim ikna oldu esim.ama daha 1.5 ay var doğuma dedi.Yinede ayin 15 i gelsin ben sekercim sitesinden siparis edeceğim 50 bebek sekeri+5 balon+puset+kapı süsü +lohusa taci+ 5m de kapı bağlama tülü 120 lira.cnm

Çok güzelmiş fiyatı canım inşallah bende ikna ederim canım. :) bazen işten ayrılmasaydım diyorum

Canım nasıl bir site bu

nevzamansiz
Aaa olabilir zaten mercimekten biraz büyüktü, öyle vajinadan gelen akıntı gibi değidi.. Neyse şuan için herşey normale döndü :)

Bir hafta var aramızda)4 subat dedi.önceden 10 subat diyordu ama çekti geriye doktorum.Bende 4 subat doğumluyum bakalım.
Bizimde 12 şubat diyordu ama en son gittiğimde 29 ocak dedi bende bilmiyorum bu bebişler ne zaman gelicek buara çevremde 36haftasını dolduran doğuruyo banada bi heyecan geliyo onları duydukça stres oluyorum daha çok haftaya 25 aralıkta tekrar kontrolüm var sonra hastane çantasını hazırlıcam

Kizlarimiza bugun bu karyolalari aldik cok sukur. Tabi once buyuk kizim icin aldik ikizlerin yatmasina daha cok var. Ranza pek istemiyordum ama ya odalari yatakhane gibi cok dar kalacakti sifonyer falan kullanamayacaktik ya da ranza alacaktik. Kizim 2.kattaki yatagi kullanir 1-2 sene. Ikizler park yataktan normal yataga gecince en uste terfi eder

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-14-19-24-31.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 187
Bizim kapı süsümuz lohusa tacimida ve benim aldığım bir kaç kıyafet yenilerden..
Kapı süsümuzu ben yaptım esimde yardım etti ama allah için..lohusa Tacım h&m'den aldım 10 TL..esasında kızım'a aldım yılbaşı için ama sonrasında ben kullanıcam..

Ben İzmirde yaşıyorum yarın annem ve kayinvaldem eminönü ne gidiyor lohusa gecelik bebek şekeri falan bakicaklar.. Bakalım bana resim yollucaklar inşallah güzel olur.

Eklentiler

• IMG_20151214_205416.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 197
  • IMG_20150917_122931.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 182
  • IMG-20151202-WA0003.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 177
  • IMG-20151107-WA0006.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 182
Normal canim ilk mi senin benim ikinci ilkinde bu kadar zorlnmamistim doktorum kanaman olmadiktan sonra normal diyodu Kilsu suyun vs normalse korkma tadini cikarr

Hiç çatlağım yok derken kızıl çizgiler hiç ummadığm yerde kendini gösterdi. Hergun krem kullandığım halde.Olmaz demeyin her yerinize sürün elinizden geliyorsa tüm vücudunuza sürün bayanlar
Aiyyy o her yerden kastın neresi
Senin ummadığın ama çatlayan yer neresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…