Evet. Uyuyamadım gece dedi.. Gozlerim doldu öyle diyince.. Zaten. burada sizlerin yardımıyla o beşiği Sevmiştim. Annemde böyle yapınca. Eve geldim ağladım.. Tesekkur ederim canim
Canım instagramdan buldum ama bursada yapan bayan benim bi arkadaşımın komşusu çıktı sen hangi ildeydin şehir dışınada yapar herhalde evet süsleme dahil 1,25 50 adet üzerine
Ben krem almadım canım normal nemlendirici sürüyorum aklıma geldikçe ergenlikten çatlaklarm var birazda genetik sanırım bu iş çevremde hiç krem, yağ vs. kullanmayıp çatlamayan okadar çok kisi var ki lireac alıcaktım bende ama onları gördükten sonra Ya işi olduğunu düşünmüyorum bizimkiler çatlama ben çatladim
Ben krem almadım canım normal nemlendirici sürüyorum aklıma geldikçe ergenlikten çatlaklarm var birazda genetik sanırım bu iş çevremde hiç krem, yağ vs. kullanmayıp çatlamayan okadar çok kisi var ki lireac alıcaktım bende ama onları gördükten sonra hersey olucağına varır dedim bakalım nolucak halim
Canım instagramdan buldum ama bursada yapan bayan benim bi arkadaşımın komşusu çıktı sen hangi ildeydin şehir dışınada yapar herhalde evet süsleme dahil 1,25 50 adet üzerine
Sen ve bebeğin iyi olsun gerisi önemli değil canım hem benimkiler güneşlendikçe baya azaldı yıllar içinde oldu tabi bu ama ilk günki gibi değil sen kaçıncı haftadasın şuan canım?
Sen ve bebeğin iyi olsun gerisi önemli değil canım hem benimkiler güneşlendikçe baya azaldı yıllar içinde oldu tabi bu ama ilk günki gibi değil sen kaçıncı haftadasın şuan canım?