2016 Şubat Anneleri

netten mı verdın cnm sen.. suslemesı dahıl sanırım.. ben gıttıgıdıyor ve n11den baktım ıkız fıguru var mıdır acaba senın sıparıs verdıgın kısıde...
Canım instagramdan buldum ama bursada yapan bayan benim bi arkadaşımın komşusu çıktı sen hangi ildeydin şehir dışınada yapar herhalde evet süsleme dahil 1,25 50 adet üzerine

Ben çok irsi olduğuna katılmıyorum.öyle olsaydı ben catlamazdim cnm.Dedign gibi şans biraz ama pek hoş gözükmüyorum.Buraya kadarmis

Canım instagramdan buldum ama bursada yapan bayan benim bi arkadaşımın komşusu çıktı sen hangi ildeydin şehir dışınada yapar herhalde evet süsleme dahil 1,25 50 adet üzerine
ailem bursada ordan da teslım alabilirler... ama ıkız fıguru var mıdır kı ınstagram adı nedır acaba...

Ben çok irsi olduğuna katılmıyorum.öyle olsaydı ben catlamazdim cnm.Dedign gibi şans biraz ama pek hoş gözükmüyorum.Buraya kadarmis
Sen ve bebeğin iyi olsun gerisi önemli değil canım hem benimkiler güneşlendikçe baya azaldı yıllar içinde oldu tabi bu ama ilk günki gibi değil sen kaçıncı haftadasın şuan canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…