2016 Şubat Anneleri

ben e bebek kodunu yazayım... bekledım kımse donus yapmadı kullanmak ısteyen kullanır... 125 tl 40 tl ındırım...

PKC364D6100

Maalesef eşleri almıyorlarmış evet.. yeni doğan yoğun bakım var küvez var. Ben ilk o yüzden bu hastaneyi tercih etmiştim. Kordon kanını bilmiyorum hiç myle bişey aklıma gelmedi canım..
Canım bende ilkinde hiçbişey kullanmadım ve çatlamadım. Bundada daha çatlak olmadı sonra olurmu bilmem olabilir. Ama krem kullanıp çatlayan tanıdığım çok. Bu kremlere çok itimat etmeyin derim
Ayy hayalimdeki yatak benimde 3 oğlum olursa alırım bunlardan çok güzel güle güle kullansınlar inş.

Yapmak istediyim oz ailem bi de esim cocugumla herkesten uzak bi hayat kurmak ama mumkun olmadigini biliyorum keske her sey elimizde olsa
Öyle ama işte olmuyor cnm biyerde buluyorlar.sen rahat ol yeter herseyi kafaya takma bence.Çünkü sen kafaya taktikca sarpa saracak ve kendini daha çok uzeceksin.çünkü kimsenin taktiği yok biz anca kendi kendimizi yiyoruz. Üstelik bebeklerimizin uzmus oluyoruz.

Kızlaaar, şimdi aklıma bisey geldi gece gece :) bi de size sorayım dedim .
İnternet üzerindeki hesaplayıcıda bebegimin kac haftalık olduğuna bakınca : mesela 32+5 gözüküyorsa, doktorum 32+1 diyor. Her zaman arada 4 gün fark var. Bunun sebebi nedir bilen var mı???

Yapmak istediyim oz ailem bi de esim cocugumla herkesten uzak bi hayat kurmak ama mumkun olmadigini biliyorum keske her sey elimizde olsa

Bende bazen böyle düşünüyorum hele bu ara çok sık düşünmeye başladım bunu canım ailem ve eşim bebeğim bu kadar ..

Bebişin gelişimiyle alakali diye biliyorum canim benimde aralarinda iki hafta var degisebiliyo

Ayse2016 Girlmother Kızlar ama eşinizde ailesinden vazgeçemez, aksi durumda çok mutsuz olurdu sanırım.. Beni kendi ailem çok mutsuz etti, eğitimimde karıştılar, yaşayacağım ülkeye karıştılar, evleneceğim adama karıştılar ve farkettim ki hep kendi çıkarlarını düşündükleri için karıştılar, mutluyken mutsuz oldular ve hissettirdiler, şuan konuşmuyoruz ve sanırım en doğrusuda bu. Bu insanlar ailem dahi olsalar, hep onların aksini yaptığım için mutsuz olarak kalıcak ve hissettiricekler.. En iyisimi uzak durmak.

Kizlar buhar makinesi isini iyi arastirin...ben yillardir alerji hastasiyim,ankaraliyim ve neme ihtiyacim var ama buhar makineleri onerilmiyo,daha buyuk sorunlara yol acabiliyo

O zaman bebişim gelişim olarak her zaman 4 gün geriden mi geliyor canım.. bide, doktorun dediği mi önemli oluyor bu durumda
Tatlim doktorlari bende anlayabilmis degilim.benim kız adetimden baya önde gidiyor o kesin.ama işin karmaşık tarafi bedeni bir hafta önden kafasi iki hafta onden gidiyor.sonuc olarak neye göre hafta belirliyor dr bilmiyorum

Tatlim doktorlari bende anlayabilmis degilim.benim kız adetimden baya önde gidiyor o kesin.ama işin karmaşık tarafi bedeni bir hafta önden kafasi iki hafta onden gidiyor.sonuc olarak neye göre hafta belirliyor dr bilmiyorum

Seninkide ilginçmiş canım.. gerçekten sebebini çok merak ettim şimdi.. belki bilgisi olan arkadaşlar varsa öğreniriz bizde

Ama bak insan zarar görünce kendi ailesinden bile uzaklasabiliyorsa eşinin ailesinden hayli hayli uzaklaşır. Ben onları kastederek söylemedim zaten uzağım farklı sehırlerdeyiz. Ben genel olarak bazen insan fazlalığından sıkılıyorum artık her ağızdan bir ses iyi niyet kötü niyet birbirine giriyor.. Yada hassaslıgımdan dolayı ben öyle algılıyorum bilmiyorum ama kalabalıktan biraz uzak kalmak şu sıralar tercihim arkadaşlarım akrabalarım dahil..

Gelişimi cnm net.ultrason veriyor gelişimine göre kc haftalik olduğunu.

Normal canim ilk mi senin benim ikinci ilkinde bu kadar zorlnmamistim doktorum kanaman olmadiktan sonra normal diyodu Kilsu suyun vs normalse korkma tadini cikarr
sağol canım doktorum iyi demişti sıkıntılı bi durum yok evet ilk hamileliğim bebişler iyice büyüyor güçleniyorlar demekki

Benim de haftam 30+1 iken ultrasonda 29+4 gösterdi. Doktor normal dedi. Ve ultrason da ki haftayi baz alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…