Maalesef eşleri almıyorlarmış evet.. yeni doğan yoğun bakım var küvez var. Ben ilk o yüzden bu hastaneyi tercih etmiştim. Kordon kanını bilmiyorum hiç myle bişey aklıma gelmedi canım..Hımmm anladım canım.çok faydalı bilgiler alıyorum senden çok telekkürler :)
Gittğimde bir liste ile oturayım karşılarına. hastaneye gidiyorum amayeni doğan ünitesi falan var mı, küvezi olmayan hastane kaldı mı bilmiyrm ama o bile var mı yok mu sormadım. Sürekli herkes orayı tavsiye ediyor diye gidiyorum. :) Allah arayışlarda bırakmasın kimseyi..
Bir de şu kordon kanı saklama işi için gelecek olan görevlileri hastaneye alacaklar mı bu ayrıntıyı da sorayım. Olmadı yeni hastane arayışlarına girerim.
Bir tek öğrendiğim Eşi dopuma almıyorlarmış sanırım :/
Canım bende ilkinde hiçbişey kullanmadım ve çatlamadım. Bundada daha çatlak olmadı sonra olurmu bilmem olabilir. Ama krem kullanıp çatlayan tanıdığım çok. Bu kremlere çok itimat etmeyin derimBen krem almadım canım normal nemlendirici sürüyorum aklıma geldikçe ergenlikten çatlaklarm var birazda genetik sanırım bu iş çevremde hiç krem, yağ vs. kullanmayıp çatlamayan okadar çok kisi var ki lireac alıcaktım bende ama onları gördükten sonra hersey olucağına varır dedim bakalım nolucak halim
Ayy hayalimdeki yatak benimde 3 oğlum olursa alırım bunlardanKizlarimiza bugun bu karyolalari aldik cok sukur. Tabi once buyuk kizim icin aldik ikizlerin yatmasina daha cok var. Ranza pek istemiyordum ama ya odalari yatakhane gibi cok dar kalacakti sifonyer falan kullanamayacaktik ya da ranza alacaktik. Kizim 2.kattaki yatagi kullanir 1-2 sene. Ikizler park yataktan normal yataga gecince en uste terfi eder
Öyle ama işte olmuyor cnm biyerde buluyorlar.sen rahat ol yeter herseyi kafaya takma bence.Çünkü sen kafaya taktikca sarpa saracak ve kendini daha çok uzeceksin.çünkü kimsenin taktiği yok biz anca kendi kendimizi yiyoruz. Üstelik bebeklerimizin uzmus oluyoruz.Yapmak istediyim oz ailem bi de esim cocugumla herkesten uzak bi hayat kurmak ama mumkun olmadigini biliyorum keske her sey elimizde olsa
Hahaha
Aynı durumdayiz artık cok zor ve o yüzden günde 10 kere belden aşağısını banyoda yıkıyorum :)
Yapmak istediyim oz ailem bi de esim cocugumla herkesten uzak bi hayat kurmak ama mumkun olmadigini biliyorum keske her sey elimizde olsa
Bebişin gelişimiyle alakali diye biliyorum canim benimde aralarinda iki hafta var degisebiliyoKızlaaar, şimdi aklıma bisey geldi gece gece :) bi de size sorayım dedim .
İnternet üzerindeki hesaplayıcıda bebegimin kac haftalık olduğuna bakınca : mesela 32+5 gözüküyorsa, doktorum 32+1 diyor. Her zaman arada 4 gün fark var. Bunun sebebi nedir bilen var mı???
Bebişin gelişimiyle alakali diye biliyorum canim benimde aralarinda iki hafta var degisebiliyo
Kizlar buhar makinesi isini iyi arastirin...ben yillardir alerji hastasiyim,ankaraliyim ve neme ihtiyacim var ama buhar makineleri onerilmiyo,daha buyuk sorunlara yol acabiliyoBence en önemli eksiklerden biri bende iç anadoludayım biz bile etkileniyoruz cocuk olmasa da kendimiz için alacaktık.. Cok hassas oluyor solunum sistemleri ve kuruması demek enfeksiyona acık kalması demek bence direk buhar makinesi al ve şimdiden kullanmaya başla yatak odanda sende rahatlarsın :)
Tatlim doktorlari bende anlayabilmis degilim.benim kız adetimden baya önde gidiyor o kesin.ama işin karmaşık tarafi bedeni bir hafta önden kafasi iki hafta onden gidiyor.sonuc olarak neye göre hafta belirliyor dr bilmiyorumO zaman bebişim gelişim olarak her zaman 4 gün geriden mi geliyor canım.. bide, doktorun dediği mi önemli oluyor bu durumda
Tatlim doktorlari bende anlayabilmis degilim.benim kız adetimden baya önde gidiyor o kesin.ama işin karmaşık tarafi bedeni bir hafta önden kafasi iki hafta onden gidiyor.sonuc olarak neye göre hafta belirliyor dr bilmiyorum
Ayse2016 Girlmother Kızlar ama eşinizde ailesinden vazgeçemez, aksi durumda çok mutsuz olurdu sanırım.. Beni kendi ailem çok mutsuz etti, eğitimimde karıştılar, yaşayacağım ülkeye karıştılar, evleneceğim adama karıştılar ve farkettim ki hep kendi çıkarlarını düşündükleri için karıştılar, mutluyken mutsuz oldular ve hissettirdiler, şuan konuşmuyoruz ve sanırım en doğrusuda bu. Bu insanlar ailem dahi olsalar, hep onların aksini yaptığım için mutsuz olarak kalıcak ve hissettiricekler.. En iyisimi uzak durmak.
Gelişimi cnm net.ultrason veriyor gelişimine göre kc haftalik olduğunu.Kızlaaar, şimdi aklıma bisey geldi gece gece :) bi de size sorayım dedim .
İnternet üzerindeki hesaplayıcıda bebegimin kac haftalık olduğuna bakınca : mesela 32+5 gözüküyorsa, doktorum 32+1 diyor. Her zaman arada 4 gün fark var. Bunun sebebi nedir bilen var mı???
sağol canım doktorum iyi demişti sıkıntılı bi durum yok evet ilk hamileliğim bebişler iyice büyüyor güçleniyorlar demekkiNormal canim ilk mi senin benim ikinci ilkinde bu kadar zorlnmamistim doktorum kanaman olmadiktan sonra normal diyodu Kilsu suyun vs normalse korkma tadini cikarr
Gelişimi cnm net.ultrason veriyor gelişimine göre kc haftalik olduğunu.
Aynen.ölçüleri alıyor uyluk kemiği, baş çevresi, karın çevresi felan.ultrason hesapliyor doktor da ordan bakıp söylüyor benim anladigim kadariyla.Benim de haftam 30+1 iken ultrasonda 29+4 gösterdi. Doktor normal dedi. Ve ultrason da ki haftayi baz alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?