2016 Şubat Anneleri

Yüzünü net hatırlamıyorum canım ama senin olduğunu biliyorum çok tatlı bebeğin vardı
MasAllah canim insallah zamaninda dogum yapalim hepimiz sag salim
Evet canim olmuyor malasef keske her istedigimizi yapa bilecek guce sahip ola bilsek
Bende bazen böyle düşünüyorum hele bu ara çok sık düşünmeye başladım bunu canım ailem ve eşim bebeğim bu kadar ..
Yabanci ulkelerde boglede bi bizde zaten istemedigin insanlarla muhattap olmak
Ailesi bizi mutsuz ediyorsa onunda anlamasi lazim ama canim boglede hayat gecmez
Yaw kizlar genital bolgenizi nasil görüyorsunuz. ben göbek deligimi dhi göremiyorum
Canim ayiptir soglemesi dokununca hiss ede biliyorsun bi de aci oluyor nedense

Tatlim doktorlari bende anlayabilmis degilim.benim kız adetimden baya önde gidiyor o kesin.ama işin karmaşık tarafi bedeni bir hafta önden kafasi iki hafta onden gidiyor.sonuc olarak neye göre hafta belirliyor dr bilmiyorum

Seninkide ilginçmiş canım.. gerçekten sebebini çok merak ettim şimdi.. belki bilgisi olan arkadaşlar varsa öğreniriz bizde
Kızlar bu gebelik hesabında adet tarihi baz alınıyor. Ama cihazda bebek gelişimine göre gösteriyor. Geri çıkması çok önemli degil. Sonuçta geç döllenmiş olabiliyor. Adet içinde hamile kalmıyoruz sonuçta. Önde gitmeside tamamen bebegin bir yerlerinin ölçüleri ile alakalı. Ama doktorum son gittiğimde dediki biz ultrason cihazının ilk gösterdiği tarihi önemsiyoruz. Sezwryan ise ona göre tarih veriyoruz dedi. Mesela benim bu siteye göre 18 şubat ama cihaz normal ölçülerde 20 şubat gösteriyor. Ona göre bana sezeryan tarihi 10 gün önce dedi. Yani 10 şubata gün verdi.
Ayrıca birde cihaz bebegin kilo ve kafasına göre haftalık gelişimini söylüyor. Oda benim 30+5 olmama ragmen 32 +0 gözüktü çünkü bebek iriymiş. 2079 gr 45 cm çıktı. Ee böyle olunca bebegin doğum tarihini cihaz öne çekiyor. Ama doktor bunun önemli olmadığını İLK GÖSTERDİĞİ TARİHİ baz aldıklarını söyledi. Umarım açıklayabilmişimdir

Herkeslere günaydın bu hafta ve ay hesabı merak edenler doktorum bana 30. Haftamı bitirdiğim için 7. Ayın bitmiş. 8 e girmişsin dedi. Artık kaç aylıksın diye soranlara 8. Aya girdik diyebiliriz. Ayyy böyle deyince daha bir heyecan basıyor. Vakit yaklaşıyoooor... Herkese musmutlu günler

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr, yine beş yaştıkla uyuyabildim, benim bebek artık kabuğuna sığmayacak kıvamda, sırt üstü uzanınca nefesimi kesiyor velet..ama uygun yastık konumunu buldum bacak arası yastıtğımla hızlı uykuya geçiş moduna girebiliyoruz :))

Doğru diyosun...beni benden başkası düşünmez...

Z zeynada canım bilmiyorum ama sen bir doktora git istersen kahverengi diyorsun sümüksü diyorsun.. nişanda böyle olabiliyor ama illa olacak diye bir durum yok bilemedim gidersen için rahat eder canım.

günaydın anne adayları

ben dün gene kasılma ile uyandım ne zaman magnezyum içsem kasılıyor bacaklarım. Magnezyum içmemizin manası tam tersi değilmi ki?

Günaydın annişlerrr nasılsınızz ?

Ben bugün biraz hastayım.. faranjit oldum sanırım boğazım şişmiş tahriş olmuş.. ne yapmam lazım?? Dün ballı süt içtim başka da bişey yapmadım...

Doğum tarihinden daha önce doğum yapan kadın memurun, erken doğum nedeniyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süreleri doğum sonrası analık izni süresine eklenir.

Doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan ve doğum sonrası analık iznine eklenmesi gereken azami beş haftalık süre içerisinde kanuni izinlerini kullanan kadın memurun, doğum sonrası analık iznine sadece doğum öncesi analık izni içerisinde Kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği sürelerin eklenmesi gerekmekte olup, bu süre içerisinde alınan kanuni izinler doğum sonrası analık iznine ilave edilemeyecektir
Bes hafta içinde de rapor alınırsa alınan rapor bş haftadan düşülüyormuş anladığım kadarıyla.ınşllh çalışabılırız hersey yavrularımız için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…