2016 Şubat Anneleri

Canim balli süt iltihapı tetikliyor diye biliyorum bogazinin agrisini ilk etapta hafifletse de iyilisme surecini uzatabilir. Sana siddetle ahududu yu oneriririm. Simdi meyvesini bulamayacagin icin ya recelini ye ya da bitkisel cayini al muthis faydasini gorurusun emin ol.

çok düzenli değildi. sabah akşam şeklinde değildi. ama akşamları sürüyordum. hiç çatlayacak gibi bi halim de yoktu. bir gece ansızın çatlamışım galiba
Ürün olarak ne kullanıyordun? Ben sabah akşam hiç ihmal etmeden bitkisel yağ karışımı kullanıyorum. Henüz çatlamadı ama inşallah böyle devam eder.

Aaa bende ballı süt iyi gelir diye dün gece içip yattım sabah bi baktım boğazım tahriş olmuş yanıyor... dün hafifti bugün arrtı boğazımın şişliği... Ahududuyu deneyeyim o zaman... ayyy ne güzel hasta olmadım hiç diye sewiniyordum ilk defa hamileliğimde hastayım

Doktor testi tekrarla dedi. Ama bakıyorum birkaç ay öncede eser miktarda protein yazıyor. O zaman neden demedi. Kafam karıştı.
Canim bir onceki gun et tuketince genelde idrarda cikiyormus.. ben aile doktorunda yaptirdim, hemsire bayan dun gece yada sabah yediysen mutlaka cikar demisti.. Sonra kendi doktorumda yaptirdim oyle abarticak bir kacak vs cikmadi cok sukur.. bunu doktorunla konus, cok protein tuketiyorsan idrarda gozukmesi cok normal.

anneler e bebekten 40 tl ındırımım var sızce .. buhar makınesı alayım mı ankarada oturuyorum oldukca karasal...
ben kullanıyorum Ankara da o bile kar etmiyor. kesinlikle al derim. evim aşırı sıcak camlar hep açık. yönetim kısmaya izin vermiyor kaloriferleri. evde tişörtle terliyoruz :) kuzey cephe biz kadar ısınamıyor çünkü o yüzden fazlaca yakıyorlar.

Aynen canim ya bende, sifayi kaptim ilk defa hemde evde istirahat ederken :) .. sanirim dustan sonra saclarimi kurutmamistim bu yuzden oldu.. ama iki gunde gecti cok sukur. Benim tavsiyem ve bende mutlaka ise yarayan, sicak sut yada bol limonlu cay.. ertesi gun hemen hafifledi bende tavsiye ederim

aynen bendede var canim neden olabilir acaba normal doguma engel oluyor mu ki
Daha yeni hamileyken normal oldugunu okumustum tabi o zamanlar bogle bisey yokty daha dka sorsakmi acaba
bekmikide ayni ve ben bunu farkedeli uzun zaman aldi gice kilo aliyo :)

Gunaydin kizlar herkeseeeeee mutlu bir gun olsu insallah
Evet bayaga kilo aliyo
Herkese gunaydin kizlar

Him tamam canım. O zaten testi yenile normal dedi. Ama benim kafama takıldı. Sağ ol canım

Damar damar degil bayagi sislik var yani oraya kilo almisim gibi töbe estafurillah

aynen bendede var canim neden olabilir acaba normal doguma engel oluyor mu ki
Sayısız normal doğum görmüş biri olarak genelleme yapayım her 5 kadından birinin vajinasi şiş oluyor rengi koyulasip büyüyor sebebini bilmiyorum ama anormal birşey olmadığıni biliyorum içiniz rahat olsun kızlar

canım hemşire ya da dr. musun ? belki ilerde senden normal doğum hakkında yardım isteriz. ne yapmamız gerekiyor falan diye vakit ayırısan sevinirim. tabi daha var. 36 bi geçsinde :) nekadar hastane eğitimi ya da video olsada insanın aklında sorular ve korkular oluyor :)

Çokta güzel açıkladın canım. Anladım şimdi. Dediklerine göre çok ta abartacağım bi durum yok ortada. Gelişimi normal o zaman geç döllenmeden kaynaklıdır benimki. Çünkü her zaman 4 gün fark var. Teşekkür ederim canım zaman ayırıp açıkladıgin için

peki önde giden bebekler içinde mi aynıymış ? yani usg 1 hafta önde gösteriyor diyelim. bu bebeği 1 hafta önce bekleyebilirsin anlamında mı oluyormuş. ben hiç sormadım dr. a. şu sınavlar bi bitseydi. yoksa sınavlarda doğurcam

Ne sınavı canım

Rica ederim canım
Ultrason cihazında önce normal muhtemel tarihini yazıyor sonrada alt tarafta bebegin kafasona ve gelişimine göre başka bir tarih yazıyor. Yani benim öyle haftasından büyük çıktığı için. (Haftasıyla tamamen aynı olanda vardır tabi)
Eğer böyle gözüksede benim doktorum bunun önemli olmadığını ilk gösterdiği tarihin doğru olduğunu herhangi bir problem olmadığında o tarihe kadar beklediklerini söyledi.
Bebek büyüdükçe gelişimi arttıkça cihazdaki tarih degişiyor. Önemli olan ilk gösterdiğiymiş. Oda şu demek bu siteler bana 18 şubat diyordu. Ama cihaz 20 şubat dedi. Bebegim 1.5 hafta önde olmasına ve iri olmasına ragmen bekletecek. Ama olurda sancı olursa herşey degişir tabi.
Bu doğum tarihlerine çok takılmamak lazım canım.

benimkide 14 şubat aslında. ama usg 7 şubat gibi gösterdi. birde hani daha erken gelen bebekler var. bu ocak sonu falan olursa diye düşündüm :) gerçi sağlıklı olsunda hemen kavuşmak istiyorum ocağın 20 sinden sonra olsa çok sevinirim gerçekten. ama tabi sağlıklı olacaksa. hayırlısı bakalım. şu sıralar etrafımdaki bebekler 40. haftasını hep doldurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…