- 28 Mayıs 2014
- 489
- 449
- 103
haha aynen ya, sağ olsun kv yolluyor bana 3-4 çeşit yemek onları yiyoruz. dün kalktım bezelye pilav yaptım. bide lezzetli olmuş, hoşuma gittiHaha :) bu aralar bende öyleyim, yemek yaparken hep birşey eksik. En son ne zaman pilav yaptığımı hatırlamıyorum :) Salata yapmak bile uğraştırıcı geliyor banaAllahtan eşim anlayışla karşılıyor
Canım ben hemşireyim eşimde doktor istanbul da 5 yıl kadın doğumda çalıştım istediğin zaman istediğini sorabilirsin bilgim dahilinde eşimden de destek alarak cevap vermeye çalışırım
haha aynen ya, sağ olsun kv yolluyor bana 3-4 çeşit yemek onları yiyoruz. dün kalktım bezelye pilav yaptım. bide lezzetli olmuş, hoşuma gittisalata yapacak gücü bulamadım ama :)
sağolsun benim eşimde çok anlayışlı, sen bırak yemeği ben yaparım diyor hep. sofra bile toplattırmıyor bana.
tabi canım, herkesin kendi el lezzeti :) eşimde akşam diyo, sen çok lezzetli yemek yapıyorsun bizim oğlan kesin tombiş olcakVayyy :) aman maşallah :) benim eşimde anlayışlı sofrayı o toplar, çay içerken bana doldurtmaz kendi doldurur.. ama bide yemek yapaydı seninki gibi iyi olurduusenin kv de düşünceliymis efferim bak :) bravo valla.. Ammaaa insanın kendi yaptığı yemeğin lezzeti de bi başka oluyor degilmi canım
tabi canım, herkesin kendi el lezzeti :) eşimde akşam diyo, sen çok lezzetli yemek yapıyorsun bizim oğlan kesin tombiş olcakKV'dem de iyidir, annem uzakta olduğu için sağolsun yardımcı oluyor.
tabi canım önemli olan o. Ne olursa olsun Allah başımızdan eksik etmesin onları :)Valla benim annemde uzakta ama benim Kv daha bisey yapıp yollamadı. O beni düşünüp 1 adım atsa ben ona 2 adım atarım. Seninki gibi Kv can feda :) yeterki manevi destekleri olsun. Maddi destek varsın olmasın. Düşünceli olsunlar yeter
Şöyle sağıma soluma bakıyorum etraf darmadağınık. Kalkıp heryeri tertemiz temizleyesim var gelin görün kiii kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum. Başladıktan 5 dk sonra yorulup oturacakmışım gibi hissediyorum. İyice tembelleştim sanırım
Şöyle sağıma soluma bakıyorum etraf darmadağınık. Kalkıp heryeri tertemiz temizleyesim var gelin görün kiii kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum. Başladıktan 5 dk sonra yorulup oturacakmışım gibi hissediyorum. İyice tembelleştim sanırım
haha aynen ya, sağ olsun kv yolluyor bana 3-4 çeşit yemek onları yiyoruz. dün kalktım bezelye pilav yaptım. bide lezzetli olmuş, hoşuma gittisalata yapacak gücü bulamadım ama :)
sağolsun benim eşimde çok anlayışlı, sen bırak yemeği ben yaparım diyor hep. sofra bile toplattırmıyor bana.
ohh süper afiyet olsun, can olsun kan olsun bebişine :)Bizde de bugün balık var ben yapmıyorum eşim yapar hep balıkları..ben sadece salata yaparim.. :)
Benim SAT a göre 31+3, dr a göre 30+3, ultrasona göre 32. Burdaki imzaya birşey demiyorum bileAaa benim bebekte bir hafta onde gidiyor.. yaw ne garip is ben o zaman subatin ilk haftasi dogurucam :)) benim imzada yanlis o zaman ben 32 haftaligim, 33. hafta icerisindeyimm.. neyse yaa :)
Canim akintidan olabilir dedi ve benim bebek oldukca asagida o yuzden baski yapiyormus.genel olarak da sordum yine ayni dedi cogunlukla baskidan. Malum havalrdan dolayi usutmemeye gayret et dedi.Iyi bari canım korktuğumuz kadar bişey yok demekki ama ne kadar dikkat etsekte bu enfeksiyondan kurtulamiyoruz maalesefbu arada ağrın için bişey dedi mi Dr un ?
tabi canım önemli olan o. Ne olursa olsun Allah başımızdan eksik etmesin onları :)
Evde birde hareketli yerinde durmayan söz dinlemeyen 3 yasında bir kızın varsa hiç yapmak gelmek.içinden..bugün sadece evi supurdum çamaşırları yikadim astım o kadar gel Gorki salon bir facianyastiklar bir yerde oyuncaklarnbir yerde bazen bunaliyorun desem yeridir..
Ayrıca benim kız uyumuyor da böyle bir sıkıntımız var..bazen düşünüyorum doğru zamanda mi yaptım bu 2. Çocuğu??((
Benim SAT a göre 31+3, dr a göre 30+3, ultrasona göre 32. Burdaki imzaya birşey demiyorum bile
Biz seninle aynıyız canım bebişlerin tosbikliğide aynıCanim benim bebiş 1 - 1.5 hafta önden gidiyor ama dr yine de 19u diyor hep doğum için sezeryan olursa 12 si 14 ü gibi alırız diyor.. 5 kilo doguracagim bu gidişle
Kızlar nasıl geçiyor günleriniz ara sıra sancınız kasılmalarınız başladı mı? :)
Amiiin canım :)
Haklisin canım senin bide 3 yaşında bi çocuğun var. Benim durumuma göre daha zor senin işin. Allah kolaylık versin sana. Ama bence 2. Çocuk için hic sıkma canını. madem kızınla zaten uğraşıyorsun uyumuyor vs. en azından 2. Bebisdea arada kaynar ikisiyle uğraşırsın beraber büyürler. Hem belki kardeş gelince kızında birazcık değişir.olmaz mı?
Evet canım yaa herhalde aynı gün sezeryan a gireriz erken gelmek istemezlerseBiz seninle aynıyız canım bebişlerin tosbikliğide aynıbenim doktorda 20 şubat dedi. Sezeryan tarihim 10.11 şubat
Benim satim yok ben ondan yirttimBenim SAT a göre 31+3, dr a göre 30+3, ultrasona göre 32. Burdaki imzaya birşey demiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?