- 13 Eylül 2015
- 366
- 424
- 23
- 41
Bende 20 şubat doğumluyum. Balık burcunun sınır günü.Biz seninle aynıyız canım bebişlerin tosbikliğide aynıbenim doktorda 20 şubat dedi. Sezeryan tarihim 10.11 şubat
Bu gidişle öyle olacak canımEvet canım yaa herhalde aynı gün sezeryan a gireriz erken gelmek istemezlerse
Bende 20 şubat doğumluyum. Balık burcunun sınır günü.
İlk kese görmeye gittiğimizde tek kese görünmüştü ve doğum tarihini 8 mart verdi doktorumuz. Sonra kalp atışı için gittiğimizde 2 kalp sesi duyuldu. İkiz olduğumuzu öğrendik. Dolayısıyla 37. hafta alırız dedi doktorum. 15 şubat sonrası alacak sezaryen ile. Eşimin ilk pazarlığı lütfen 20 şubat öncesi olsun :) oldu. Niye bebekler balık burcu olmasınmış.
artık adama neler yapmışsam :)) 3 balıkla baş edemem evde dedi.eşinde bir alemmiş ama ikiz olunca 36 dan sonra alırlar canım. Hem balık burcunda ne varmışki benimkide kova olacak gibi eşim 10 şubat doğum tarihi.. büyük ihtimalle babası ile aynı olacak gibi
Bu arada kova erkeği nasıl. Benim bebeklerimin ikisi de erkek.eşinde bir alemmiş ama ikiz olunca 36 dan sonra alırlar canım. Hem balık burcunda ne varmışki benimkide kova olacak gibi eşim 10 şubat doğum tarihi.. büyük ihtimalle babası ile aynı olacak gibi
Benimde aynı canım devamlı birşeyler yemek istiyorum. Uykusuzlukla ilgili problemim yok çok şükür :) ama ara sıra adet sancısı veya kasığım da gerilme kasılıyormuş gibi yaşıyorum dünde karnımın sağ tarafı sancılandı ama sırt üstü yatınca geçti normalde yatılmaması lazım ama öyle geçince tam pozisyonumu değiştirdim sonra :) insAn o anki azıcık acıya bile dAyanamıyor birde normal istiyorum güvenip :) ay inşallah hepimize rabbim kolay doğum nasip eder ben özlemeye başladım hareketlerini daha net hissedince resmen içimizdeler şuan 2 büklüm :)Günlerim; Her dakika aç, her dakika yorgun, tembellik içinde geçiyor :) uyku konusunda abartılı bi sorunum yok ama havadan mıdır bilinmez doymuyorum uykuya :) dün gece baya bi sancı oldu ama geçti. Sadece kızıma kavuşmaya 1.5 ay kaldığının hayalini kurunca hepsi geçiyor
Tesekkur ederim aydinlik getirdigin icinSayısız normal doğum görmüş biri olarak genelleme yapayım her 5 kadından birinin vajinasi şiş oluyor rengi koyulasip büyüyor sebebini bilmiyorum ama anormal birşey olmadığıni biliyorum içiniz rahat olsun kızlar
Bende kac gundur sadece daginikligi toplayip supurge aciyorum,camasir astim bide bugun.Benim kizimda 20 aylik canim ev aksamlari oyle bir hal aliyor ki herseyin ustunden atlayarak geciyoruz.Olsun canlari sagolsun napalim kardeste gelince evimiz daha da senlenecek insallah,cok seviniyorum ben.Uyumayan cocuk cok zor insanin tum dengesini bozuyor,insallah bebis dogana kadar duzene girer.Evde birde hareketli yerinde durmayan söz dinlemeyen 3 yasında bir kızın varsa hiç yapmak gelmek.içinden..bugün sadece evi supurdum çamaşırları yikadim astım o kadar gel Gorki salon bir facianyastiklar bir yerde oyuncaklarnbir yerde bazen bunaliyorun desem yeridir..
Ayrıca benim kız uyumuyor da böyle bir sıkıntımız var..bazen düşünüyorum doğru zamanda mi yaptım bu 2. Çocuğu??((
Canım önceleri hıçkırık diyordum ama doktora sorunca anladm ki damarmış oKızlar merhaba 30 haftalik hamileyim bende bi kaç haftadır karnımın belli kisimlari kasıklarımda doğru kalp gibi atıyo 3-4dk. Sürüyo neden olabilir korkuyorum ya
Tabiki dısarısı:) bulaşık felan var yoksa :)Slm lar
Azda olsa biseyler yapanlari tebrik ediyorum zira bugun benim icimden bisey gelmedii tv karsisinda ivir zivir yemekden baskaaksamada yemek yoook ne yiyecegiz hic fikrim yok pratik ne yapsam yoksa yine disarisi mii
Bende bebişin ölçülerini merak ediyorum ama kaç kilo aldığımı da çok merak ediyorm iki haftadır tartılmıyorumBalık burcu olmasın istiyorum babamız balık da bir balık erkeği daha olmasa da olurgelişimi bi hafta öndeydi en son bir hafta da sezaryen olduğu için yani 15 gün önce olacak sat A göre inşallah bi aksilik olmazsa.. Öyle olunca da kova :) yarın dr A gidiyorum siz burda yazdıkça ölçüleri merak ediyorum artık ne yalan söyliyim :) 3 hafta oldu bakalım.. Hastane fiyatını da sormamız lazım ben cekiniyorum soramıyorum eşimde öyle.. Belki bu defa cesaret eder sormaya
Slm lar
Azda olsa biseyler yapanlari tebrik ediyorum zira bugun benim icimden bisey gelmedii tv karsisinda ivir zivir yemekden baskaaksamada yemek yoook ne yiyecegiz hic fikrim yok pratik ne yapsam yoksa yine disarisi mii
Bende sizinle ayniyim aksilik olmazsa bizde subatin 10u gibi oluruz herhalde ...henuz gun vermediEvet canım yaa herhalde aynı gün sezeryan a gireriz erken gelmek istemezlerse
Bana 13 14 gibi dedi.. Dedim 14 olsun bari de sevgililer günü hediyesi olsun :)Bende sizinle ayniyim aksilik olmazsa bizde subatin 10u gibi oluruz herhalde ...henuz gun vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?