2016 Şubat Anneleri

Biz seninle aynıyız canım bebişlerin tosbikliğide aynı benim doktorda 20 şubat dedi. Sezeryan tarihim 10.11 şubat
Bende 20 şubat doğumluyum. Balık burcunun sınır günü.

İlk kese görmeye gittiğimizde tek kese görünmüştü ve doğum tarihini 8 mart verdi doktorumuz. Sonra kalp atışı için gittiğimizde 2 kalp sesi duyuldu. İkiz olduğumuzu öğrendik. Dolayısıyla 37. hafta alırız dedi doktorum. 15 şubat sonrası alacak sezaryen ile. Eşimin ilk pazarlığı lütfen 20 şubat öncesi olsun :) oldu. Niye bebekler balık burcu olmasınmış.

eşinde bir alemmiş ama ikiz olunca 36 dan sonra alırlar canım. Hem balık burcunda ne varmışki benimkide kova olacak gibi eşim 10 şubat doğum tarihi.. büyük ihtimalle babası ile aynı olacak gibi

eşinde bir alemmiş ama ikiz olunca 36 dan sonra alırlar canım. Hem balık burcunda ne varmışki benimkide kova olacak gibi eşim 10 şubat doğum tarihi.. büyük ihtimalle babası ile aynı olacak gibi
Bu arada kova erkeği nasıl. Benim bebeklerimin ikisi de erkek.

Benimde aynı canım devamlı birşeyler yemek istiyorum. Uykusuzlukla ilgili problemim yok çok şükür :) ama ara sıra adet sancısı veya kasığım da gerilme kasılıyormuş gibi yaşıyorum dünde karnımın sağ tarafı sancılandı ama sırt üstü yatınca geçti normalde yatılmaması lazım ama öyle geçince tam pozisyonumu değiştirdim sonra :) insAn o anki azıcık acıya bile dAyanamıyor birde normal istiyorum güvenip :) ay inşallah hepimize rabbim kolay doğum nasip eder ben özlemeye başladım hareketlerini daha net hissedince resmen içimizdeler şuan 2 büklüm :)

Tesekkur ederim aydinlik getirdigin icin

Bende kac gundur sadece daginikligi toplayip supurge aciyorum,camasir astim bide bugun.Benim kizimda 20 aylik canim ev aksamlari oyle bir hal aliyor ki herseyin ustunden atlayarak geciyoruz.Olsun canlari sagolsun napalim kardeste gelince evimiz daha da senlenecek insallah,cok seviniyorum ben.Uyumayan cocuk cok zor insanin tum dengesini bozuyor,insallah bebis dogana kadar duzene girer.

Kızlar merhaba 30 haftalik hamileyim bende bi kaç haftadır karnımın belli kisimlari kasıklarımda doğru kalp gibi atıyo 3-4dk. Sürüyo neden olabilir korkuyorum ya

Slm lar
Azda olsa biseyler yapanlari tebrik ediyorum zira bugun benim icimden bisey gelmedii tv karsisinda ivir zivir yemekden baska aksamada yemek yoook ne yiyecegiz hic fikrim yok pratik ne yapsam yoksa yine disarisi mii

Kızlar 32.haftada bebekleriniz kaç kiloydu bşz bugün kontrole gittik 32+4 2.29 kilosu biraz tontiş mi bizim kız

Balık burcu olmasın istiyorum babamız balık da bir balık erkeği daha olmasa da olur gelişimi bi hafta öndeydi en son bir hafta da sezaryen olduğu için yani 15 gün önce olacak sat A göre inşallah bi aksilik olmazsa.. Öyle olunca da kova :) yarın dr A gidiyorum siz burda yazdıkça ölçüleri merak ediyorum artık ne yalan söyliyim :) 3 hafta oldu bakalım.. Hastane fiyatını da sormamız lazım ben cekiniyorum soramıyorum eşimde öyle.. Belki bu defa cesaret eder sormaya

Kızlar merhaba 30 haftalik hamileyim bende bi kaç haftadır karnımın belli kisimlari kasıklarımda doğru kalp gibi atıyo 3-4dk. Sürüyo neden olabilir korkuyorum ya
Canım önceleri hıçkırık diyordum ama doktora sorunca anladm ki damarmış o bebek o kadar süre arka arkaya hıçkırmaya dayanıbilir mi sen olsan dayanır mısn diye güldü bide.anlıycan normal bişey korkmana gerek yok

Slm lar
Azda olsa biseyler yapanlari tebrik ediyorum zira bugun benim icimden bisey gelmedii tv karsisinda ivir zivir yemekden baska aksamada yemek yoook ne yiyecegiz hic fikrim yok pratik ne yapsam yoksa yine disarisi mii
Tabiki dısarısı:) bulaşık felan var yoksa :)

Bende bebişin ölçülerini merak ediyorum ama kaç kilo aldığımı da çok merak ediyorm iki haftadır tartılmıyorum ayyy yarın inşallah yüzünü gösterir oğluş artık ya

Slm lar

Menemen yap hemencecik, ayran, düdüklüde 10 dk da mercimek çorbası yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…