Ayyy bende balik sevmiyorummm.. booooh .. baliklar kadar duygusal baska varlik yoktur, birde kendi dunyalari var, garip bir dunya buBalık burcu olmasın istiyorum babamız balık da bir balık erkeği daha olmasa da olurgelişimi bi hafta öndeydi en son bir hafta da sezaryen olduğu için yani 15 gün önce olacak sat A göre inşallah bi aksilik olmazsa.. Öyle olunca da kova :) yarın dr A gidiyorum siz burda yazdıkça ölçüleri merak ediyorum artık ne yalan söyliyim :) 3 hafta oldu bakalım.. Hastane fiyatını da sormamız lazım ben cekiniyorum soramıyorum eşimde öyle.. Belki bu defa cesaret eder sormaya
Evet guzel bende oyle dusunuyorum :))Bana 13 14 gibi dedi.. Dedim 14 olsun bari de sevgililer günü hediyesi olsun :)
benim en pratik yemeğim, fırına tavuk patates atmak :) zahmetsiz ve doyurucu :)Slm lar
Azda olsa biseyler yapanlari tebrik ediyorum zira bugun benim icimden bisey gelmedii tv karsisinda ivir zivir yemekden baskaaksamada yemek yoook ne yiyecegiz hic fikrim yok pratik ne yapsam yoksa yine disarisi mii
Bana da 14 u olur istersen diyor da ben istemedim sevgililer günü diye yazik çocuğa kendi özel günü olsunBende sizinle ayniyim aksilik olmazsa bizde subatin 10u gibi oluruz herhalde ...henuz gun vermedi
Aynisefa çatlak kremi kullaniyordum.bitkisel bir kremdi.banyoda da dusta nemlendirici ozellikli nivea nin kremini kullaniyordum.ins catlamazsin.bn cok cok düzenli degildim ama aksamlari genelde surerdim.sanki hep sürmüş olsam da catlardim gibime geliyoÜrün olarak ne kullanıyordun? Ben sabah akşam hiç ihmal etmeden bitkisel yağ karışımı kullanıyorum. Henüz çatlamadı ama inşallah böyle devam eder.
Tatlis merak etme, sen icini ferah tut yeter.. yaparsiniz ufak ufak.. benimde eksiklerim var daha.. hic ummadigim anda bir kv-kp eli uzandi bizeYa ben nasil yetistircem bu esya isini..henuz hastane cikisi pijamaymis bebek sekeriymis besikmis hicbisey yok..bu ayin 15ini bekledik maddi acidan..ama suan neye nerden baslicam bilmiyorum..oglumu hergun krese birakip okula gidiyorum hangi ara merkeze gidip biseyler bakicam ki pek cevreyide bilmiyorum(
benim en pratik yemeğim, fırına tavuk patates atmak :) zahmetsiz ve doyurucu :)
Tek umudum elbet yetişir demeleri cünkü bende biraz bebek kıyafeti aldım işte haftasonu... Yoksa benim ve bebeğin birsürü eksiği var daha...Ya ben nasil yetistircem bu esya isini..henuz hastane cikisi pijamaymis bebek sekeriymis besikmis hicbisey yok..bu ayin 15ini bekledik maddi acidan..ama suan neye nerden baslicam bilmiyorum..oglumu hergun krese birakip okula gidiyorum hangi ara merkeze gidip biseyler bakicam ki pek cevreyide bilmiyorum(
Ahahah evet disarda olunca bulasik vs derdi de yoook :)Tabiki dısarısı:) bulaşık felan var yoksa :)
Hıçkırık olamaz Evet çünkü baya karnım atıyo uzun süre damarda okadar belli birşekilde atarmi biri elini karnıma koyduğunda bariz hissedebiliyo atışı acaba bebekle alakalı bi problem olmasında canım ya haftaya randevum var sorayım doktoradaCanım önceleri hıçkırık diyordum ama doktora sorunca anladm ki damarmış obebek o kadar süre arka arkaya hıçkırmaya dayanıbilir mi sen olsan dayanır mısn diye güldü bide.anlıycan normal bişey korkmana gerek yok
Ya ben nasil yetistircem bu esya isini..henuz hastane cikisi pijamaymis bebek sekeriymis besikmis hicbisey yok..bu ayin 15ini bekledik maddi acidan..ama suan neye nerden baslicam bilmiyorum..oglumu hergun krese birakip okula gidiyorum hangi ara merkeze gidip biseyler bakicam ki pek cevreyide bilmiyorum(
Menemen yap hemencecik, ayran, düdüklüde 10 dk da mercimek çorbası yap
ooo sıkıntı o zaman :) valla ben hergün kocamın önüne koysam hergün sesini çıkarmadan yer valla, çok seviyor :)seviyorum fırında tavuk - patatesi ama kocam yüzünden yapamıyorum
evlenene kadar bekar evinde hergün yedikleri için 1,5 yıldır yemiyor bende yapamıyorum
Canim yemek fikri aklima senin yazdigin bezelye pilav la geldi acikcasi ve soruyorum bezelyeyi dondurulmus mu aldin marketten ?benim en pratik yemeğim, fırına tavuk patates atmak :) zahmetsiz ve doyurucu :)
Ya ben nasil yetistircem bu esya isini..henuz hastane cikisi pijamaymis bebek sekeriymis besikmis hicbisey yok..bu ayin 15ini bekledik maddi acidan..ama suan neye nerden baslicam bilmiyorum..oglumu hergun krese birakip okula gidiyorum hangi ara merkeze gidip biseyler bakicam ki pek cevreyide bilmiyorum(
valla ben pazardan alıp buzluğa atmıştım birer yemeklik olarak onları kullandım. ama daha önceden superfresh dondurulmuş ürünlerden de alıp yapmışlığım var. bezelyeler biraz minik çıkıyor içinden ama lezzet aynı sıkıntı yok.Canim yemek fikri aklima senin yazdigin bezelye pilav la geldi acikcasi ve soruyorum bezelyeyi dondurulmus mu aldin marketten ?
Ben atamadim buzlugu bu sene gecen benimde aklima geldi kararsiz kaldm konserce ni su dondurulmuslardan mi alsam die lezzetli mi
valla ben pazardan alıp buzluğa atmıştım birer yemeklik olarak onları kullandım. ama daha önceden superfresh dondurulmuş ürünlerden de alıp yapmışlığım var. bezelyeler biraz minik çıkıyor içinden ama lezzet aynı sıkıntı yok.
valla ben pazardan alıp buzluğa atmıştım birer yemeklik olarak onları kullandım. ama daha önceden superfresh dondurulmuş ürünlerden de alıp yapmışlığım var. bezelyeler biraz minik çıkıyor içinden ama lezzet aynı sıkıntı yok.
ooo sıkıntı o zaman :) valla ben hergün kocamın önüne koysam hergün sesini çıkarmadan yer valla, çok seviyor :)
o zaman makarna yap, sarımsaklı yoğurt yap ,salçalı kıyma kavur üst üste koyunca bunları mantı gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?