2016 Şubat Anneleri

Bende atamadım bu kış geçen kışta annem buzluğundan verdi ama ne hikmetse tadı değişmişti konserve yaptım bi kerede o da berbat çıktı geçenlerde TAT marka aldım bakkalda denk gelince 2.50tl Geçen markette denk geldim 4.50 di şok oldum :) ama çok lezzetliydi tazesinden farkı yok o marka alablirsin :)

Tatlis merak etme, sen icini ferah tut yeter.. yaparsiniz ufak ufak.. benimde eksiklerim var daha.. hic ummadigim anda bir kv-kp eli uzandi bize .. sanada son anda birileri yardim edicektir eminim
Canim keskee yaa kayinvalidem diyarbakirda annem sinopta bense taaa mugladayim...hic zannetmiyorum biri yardim edebilsin bakalim bisey olucak elbet ama yarimyamalak olacak

Son carem o elimle dokunup kumasini vs goreyim istiyorum ..civilden bakim cantasi isteyeli 1 hafta oldu hala temin edilip kargolanmadi...guvenemiyorumki kargoya vs ..

Canim keskee yaa kayinvalidem diyarbakirda annem sinopta bense taaa mugladayim...hic zannetmiyorum biri yardim edebilsin bakalim bisey olucak elbet ama yarimyamalak olacak
Canim benim kvlerde Istanbuldalar.. laf arasinda sevdigim renkleri eksikleri bir bir ogrenmis iki koli esya gonderdiler ustune para.. yardim etmek isteyen eder merak etme sen

Son carem o elimle dokunup kumasini vs goreyim istiyorum ..civilden bakim cantasi isteyeli 1 hafta oldu hala temin edilip kargolanmadi...guvenemiyorumki kargoya vs ..

Ya bana 3 günde göndermişti cıvıl. Facebooktan yazınca hemen dönüyorlar. Problemi ilettiniz mi?

Z zeynada canım bilmiyorum ama sen bir doktora git istersen kahverengi diyorsun sümüksü diyorsun.. nişanda böyle olabiliyor ama illa olacak diye bir durum yok bilemedim gidersen için rahat eder canım.

dr. aradım ağrı yoksa gelmene gerekte yok dedi. açık renk olmadığı sürece problem yokmuş. 24 saat içinde doğurursam haber veririm Ayyyy Allah korusunnnn

1- yatağımız hala yok ve muallaktayız
2- hangi hastahanede doğum yapacağım belli değil, bu gidişle devlete kalıcam
3- bugün halsızlık ve mutsuzluk bir arada
4- kocamı iki kaşının arasında sebebsiz vurasım var
5- çok yoruldum pc başında photoshop yapmaktan artık kafam almıyor

Çupra yasak dediler bana yaaaa en sevdigim balık halbuki

benimde aynı canımmm.2-3 dk bile sürüyo bazen. karnım pıt pıt atıyo. dışarıdan da gözüküyor. dr.hıçkırık dedi. bebek parmağını emerken amniyo sıvısı yutuyomuş. o zamanda hıçkırık tutuyomuş. korkulucak bişey yok. ciğerleri de gelişir bebeğin dedi.

Uf bugün yine hep kasıklarıma vuruyo sanki bu çocuk hep orda ağrı tepik gerginlik bugün havuzluhana gidip kendimi kaybettim yordum heralde kendimi yaa bir kaç negatif enerjili saçma sapan insan yüzünden artık herseyden korkmaya başladım halbuki 7 aydır hep normal der gecerdim şimdi herseyde her ağrı da korkar oldum

Bende tarhana corbasi yaptim esim tavuk cigeri alacak onu kizartip ekmek arasi yapicaz gelince.Bugunlerde hicbirsey yapasim yok Allah tan benim esimde yemek secmez ne bulursa yer yoksa yanmistim.

kızlaaaarrr çok önemli haberlerim var. aranızda tecrübeli olanlar zaten biliyordur. Ama ben yinede anlatayım. bugün emzirme dersi aldım 1 saatlik. Aklımda kalanları paylaşayım.
bebek emerken asla uyumamalıymış. ayağına dokunup hafif alnına dokunup elini sallayıp bi şekilde uyandırmalıymışız. bebek memede asla uyumamalıymış. kesintisiz 20 dk bi meme 20 dk diğer meme emzirilmeliymiş. emzirdikten sonra önce popoya hafif hafif sonra sırtına hafif hafif vurulmalıymış. gazı çıkınca yatırabilirmişiz.

memenin sadece ucunu değil koyu kısmın tamamını bebeğin ağzına vermeliymişiz. çünkü sadece memenin ucunu verdiğimizde damağına geliyormuş ve bebek sütü ememiyormuş. tamamını verdiğimizde rahat rahat emebiliyormuş.

kız bebeklerin altını silerken asla arkadan öne silinmemeliymiş. zeytinyağlı pamukla önden arkaya silip atmalıymışız pamuğu. sonra yenide tekrarlamalıymışız. hatta her bezde altını yıksaka daha iyiymiş ama kış bebeğinde o biraz zor.

asla ıslak mendil sürme cildine dedi. zeytinyağını cezvede ısıt. ondan bi duman çıkacak hemen kapat. o asidini almak için dedi. sonra boş fıs fıs şişesine suyla karıştırıp altını silerken onu kullanabilirsin dedi. hatta bebek vücut yağları da kimyasal dedi. başka şişeye yine ısıtılmış zeytinyağı ve su hazırla içine de bi kaç damla lavanta yağı koy. vücut yağı olarak da onu kullan dedi.

bi de pişik kremi weleda marka önerdi. çok iyiymiş.

şimdilik bu kadar aklımda kalanlar. daha aklıma gelirse yazarım kızlar. öptüm hepinizi

Tesekkurler bizimle bu bilgileri paylastigin icin canim

Ne güzel bilgiler canım. Zeytinyağı olayi hem de çok pratik altını temizlemek için. 2 fis fis tamam işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…