2016 Şubat Anneleri

Bence de kendini psikolojik olarak alistir. Sonuçta bunu yapabilecek kaabiliyette yaratilmisiz. Benim ilk doğumum normaldi. Bunu da öyle istiyorum şartlar uygun giderse. İlk doğum da son aylarda ne yürüyüş yapabildim ne de diger olayı yaşadım. Doğumum gayet kolay oldu. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim

Güle güle kullan. Benim yakından da inceleme fırsatım olmadı hiç. Doğumdan itibaren kullanılabilir mi?
Travel sistem canim, dogumdan itibaren kullanima hazir.. zaten puset 6 aydan fazla kullanilmiyormus.. sonra digerine geciliyormus.. saticinin en vurucu darbesi yeni dogan bebek icin alinanlar uzun gitmez 1 senesini doldurmadan baston tipe gecersiniz demesi.. almisken bende iyi birsey olsun diye chicco aliyim dedim :)

O zaman bebişim gelişim olarak her zaman 4 gün geriden mi geliyor canım.. bide, doktorun dediği mi önemli oluyor bu durumda
Canim dr dedigi onemli ona gore takip yapiyorlar normal adet tarihine gore dogum zamani var birde cocugun gelisimine bağli tahmini doğum tarihi hani geriden gelince ne oluyor bilmiyorum ama benim ilerde oldugu icin dr 15 gunde bir gelmemi soyledi son ayda daha da siklasir sanirim

Canım fırsat vermiyorlar ki daha bugün komşum o iş yok yürüyüş yok senin sonun sezeryan dedi çıktı.sanki çatı muayenemi yapıverdi ayaküstü çıkaramazmışım

Yaaa bana da bazen oluyo en çok ta eşimi şöyle olduresim geliyoo hele bide ben kivranirken falan oo rahat rahat uyuyo yaa işte gel beni oldur diyo sanki

Evet canım benim de öyle galiba plesantayı besleyen damar mı ne çokta anlamam ama basınçla ilgiliymiş.ve normal bişeymiş

Kizlar yaa bu bebişker için küçuk susler varya siz ne yaptiniz bunun icin veya neler aldiniz şimdi sonucta mevlüt yapilirken dağitilacak süslu sekerlemeler magnetler falan ama istiyorum ki hayirli olsuna gelenler ziyarete gelenlere de hatira bisiyler vereyim hani çok kisi gelmez aileler teyzemler halamlar falan onlar icin siz nasil bisiyler yaptiniz aldiniz

Bebek sekeri için bulut magneti yapiyorun kendim, Mevlüt icin de onun ismine ozel yasin i Şerif kitapçığı bastirmayi düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-17-01-13-34.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 143
  • Screenshot_2015-12-15-20-03-15.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 141
Ya bıktım bu insanlardan her gören aaaa göbeğin ne kadar aşağıda aaa öyle olmaması lazım bebeğin çok aşağıda deyip duruyo canımı sıkıyor soruyorum ee ne olur ki ayy iyi değil diyorlar o kadar kızlar aşağıda olması sorun mu gerçekten

Benimde asagida .banada oyle diyorlar..ama benim ilk gebelikte oyleydi..yani yapi meselesi bu haa son aylarda tasimasi zor oluyor kiloda aldikca agri yapiyor hop hop gezemiyosun o yani..bosver cnm

Benim hastane çıkışım bebitof çok güzel çıktı yıkadık yine yumuşacık bence alabilirsin
Ayy sagolun kizlar butikbebede hemen hemen tum markalar var.aziz bebede var ama model olarak bebitoflari begenmistim fiyatlari 70 80 arasi..siz kaca aldnz.gayet uygun dimi 10lu parca..oglumu uyutiim bakicam .sonunda kizima biseyler alabilecegim cok sukur

Benimde asagida .banada oyle diyorlar..ama benim ilk gebelikte oyleydi..yani yapi meselesi bu haa son aylarda tasimasi zor oluyor kiloda aldikca agri yapiyor hop hop gezemiyosun o yani..bosver cnm
Ay canım Sağol valla sinir oldum moralimi bozuyorlar benim boyum zaten kısa öyle deyip korkutuyorlar

Ben de 70 e aldım

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun yazdıklarını foto olarak çekip kaydettim

Kizlar bebitof hastane cikisi alucam butikbebeden..bebitof mali nasil alan oldumu hic aranizda

Ben burdaki bi bebek mağazasından 65 tlye bebitof 10lu hastane çıkışı aldım yıkadım ütüledim yumuşacık:)

bnm ıkı aydır asagıda :) oyle kı hıc yukarıda hıssetmedım resmen tam vajınamın ustunde kafası ve sıkıstırıyor ama ıyıyım cok sukur kımseyı dınleme bana da oyle dıyorlar aaaa asagıda bu dıye . doktorum bı sıkıntı oldugunu soylemedıgı muddetce sıkıntı yoktur ıcını ferah tut milletin hepsi prof dr uzman :)

Yarin kizimin odasi gelecek cok mutluyum :)

Bizim de oda gelicek yarın :) hoş biz önce yerleştireceğiz sonra boya için tekrar bozacağız boyayı çizgili yapacağız bu eziyet ondan:)

Çupra yasak dediler bana yaaaa en sevdigim balık halbuki

Ben önemsemiyorum artık :)
balık yağı içmektense balık yağı diye alıyoruz ama kimbilir nelerden yapılıyor :/

Çok güzel bilgiler. Hastanenin organizesi mi?

Zeytinyağının asidinin öyle çıktığını ilk defa duydum. Deneyip asitliğinin geçip geçmediğini söylicem
Ayrıca benceeee zeytinyağlı pamuk ile silersen zaten bebişin totosu pişik olmaz vee kreme ihtiyacın olmaz bende pamuk aldım, zeytin yağı ile sileceğim.
Bebe yağları kesinlikle kimyasal içerikli oluyorlar. Hiç birşey olmasa da koruyucu vs illa birşey katılıyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…