Yok canim bende yazmamislar. Sadece hafta olarak belirtilmis. Tarihini iş yerim hesaplayacak sanirim.Benim raporumda tarih yazıyordu sanırım. Su tarihe kadar çalışması uygundur, su tarihte kontrole gelecektir diye.
Canım geçmiş olsun. Benimde özellikle akşamları tutuyor ama boğazım dışında burnumla ilgili bir sıkıntım yok. Pastil var acaba emsemmi diyorum ama zararı olursa diye de korkuyorum bence yaptıkların yeterli gelmeyecek canım ama inşallah atlatırız öksürmesemde boğazım acıyorEczaneden deniz suyu fısfısı al canım.burundan sıkıyorsun ama yatınca genzine boğazına da gidiyor.bu ara ben de Öyleyim de...gece daha çok oluyor.yatmadan da ılık Ballı süt iyi geliyor.bir de yine kendin hazırladığın tuzlu suyu burnuna çek sümkür ve gargara da Yap.ben bunlarla idare ediyorum...yalnız sağlam bi nezle geliyor gibi bana da...
benimde bazen bacak aram hafif arıyor yürürken bile bazen karnımın alt taraflarında asılmalar var... sabahları uyandığımda her yerim ezilmiş gibi daha yorgun uyanıyorum ...Kizlar belimdeki agrilar yerlesti hic gecmio artik...bacak bacak ustune atamiorum kolay kolay..tek bacagimin uzerinde duramiorum...agrilar cogaldi..karnimda baya ufak agirligim yok..millet sasirio nasi hamilesin diye..bu kadar agrisi olan varmi baskaa
Kaç kiloyla kalıp kaç kilo aldım canım?Canım bir kaç hafta önce bana da benzer şeyler oldu eşimle ilgili problemim yokta yan tarafımda hafif kırmızı çizgiler oldu bütün gün ağladım kendimi mutsuz şişman çirkin hissediyordum.. Sonra kendimi toparladım çıktım yürüdüm yiyip içtiklerime dikkat etmeye başladım sadce sağlıklı şeyler bol bol su ve yağsız süt içiyorum elemis markasının çatlaklar için olan yağını kullanıyorum aklıma geldikçe sürmeye başladım günde 3-4 kez hep elimin altında ve hergün yürüyorum.. 1 kilo verdim o kırmızı çizgiler olduğu gibi kaldı ve yağlı şeyler yemediğm için cildim güzelleşti parladı yürüdüğm için bacaklarım güzelleşti.. Şimdi herkes bu nasıl 8 aylık hamilelik maşallah iyi görünüyosun diyorlar dahası bebeğimde sanki daha mutlu sürekli oynuyor :)
Temizlik islerini ben de saldım çayira Mevlam kayira. Hatta bu hafta sonu tatil bile yapamadım. Bugün Veli Toplantısı vardı okulda oraya gittim. Cumartesileri kursa gidiyorum. Hafta içi zaten iş var. Kayinpederim de bizde kaç gündür. Ona rağmen salmış durumdayım. Kahvaltı masasını bile bıraktığım oluyor bazen.Millet pazartesi sendromu yasar biz pazar sendromu...evi toparlamama yardimci olan esim iki supurup 3 uzandigindan is bitmiyor.bi esyayi alip bir odadan digerine yer degistirip ortada birakiyor. Birazdanda disari cikar.oglum heryere oyuncak yaymis..bu aralar benim hormonlardanmi nedir gozume batiyor bunlar...yapma dinlen demezmi bide deliricem..kim yapicak bu isleri bilmem..
Geçmiş olsun.Ayyy kızlar koydeyiz sofra bezini balkonda cırpayım derken yerler buz tutmus ayağım kaydı yere düştüm. Hamd olsun bisey olmadı bi ağrı hissetmiyorum ama korktum yaaa
Gecmis olsun canim. Dikkat et kendineAyyy kızlar koydeyiz sofra bezini balkonda cırpayım derken yerler buz tutmus ayağım kaydı yere düştüm. Hamd olsun bisey olmadı bi ağrı hissetmiyorum ama korktum yaaa
Herkeste ayni etki yapmiyor olabilir. Ben kan hapi+decaviti aylardir kullaniyorm amankilo alimi normal ilerliyo sanki. Sonlara yaklastik ya sana oyle gelmis de olabilir malum bu aralar hizli kilo aliyoruzHanımlar vitamin kilo yapar mı? Bundan evvel sadece kan hapı kullanıyordum ama doktorum decavit verdi bir haftadır onu kullanıyorum. Şişmiş gibi hissediyorum. Bıraksam mı diye düşünmüyor değilim
60*120 boyutlarındaki park yataklara uygun yapılmış canım tam ölçülerini hatırlamıyorum.Yorganı nasıl canım? Bide ölçüsünü hatırlıyor musun ? 90*145 olur mu ki
geçmiş olsun çok düşmüş değerlerin. Yükselmesine sevindim. Ben de kullanmaya devam etseydim sanırım o değerlere kadar düşerdiferrum fort aynı şekilde benim de kan değerlerimi hiç yükseltmedi hem de günde iki kez içiyordum ve çok dikkat ediyordum yeme içmeme. sonuç hgb 8, demir 19, ferritin 4. tüm değerlerim yerlerdeydi. sonuçta doktor değiştirdim yeni doktorum da ferro sanol verdi ferrumun hiç katkısı olmuyormuş çünkü bana, ferro sanol iyi geldi. ben de boşuna 6 ay kansızlıktan sürünmüş ve yok yere ferrum fort içtiğimle kalmış oldum.
Ayyy kızlar koydeyiz sofra bezini balkonda cırpayım derken yerler buz tutmus ayağım kaydı yere düştüm. Hamd olsun bisey olmadı bi ağrı hissetmiyorum ama korktum yaaa
Kızlar yaa ben bu bel ağrımdan dolayı hiç iyi değilimevde resmen çığlık çığlığa dolasiyorum biri sesimi duysa doğum sancısı başladı zanneder ama benim tahminimce bu bel fıtığı ağrısı çünkü bi yere uzanmak istediğimde merdivende inip çıkarken daha doğrusu sağ ayagimin üzerine basmamla fitigin olduğu yerde öyle bi batma oluyoki bende ki acı o an dayanılmaz oluyo resmen oturup kalkmayi bile kendi başıma yapmakta zorlanıyorum
Varmı böyle benim gibi bel fıtığı olup da ağrılarını bu kadar şiddetli yaşayan?
Normal de kilom 57-58 civariydi ama bebek deneme suresinde surekli folic asid vitamin falan derken 60 kilo ile hamile kaldim 34 haftalik hamileyim 69 um su an ayni kiloda gidiyorum 1 2 haftadirKaç kiloyla kalıp kaç kilo aldım canım?
Bacak aram benimde iki haftadir agriyor. Sanki bacak ust bölge için ağır spor yapmisim gibi.. Bebek irilesti karnim asiri buyuk 7 kilo almama rağmen, sanirim bacaklarim kaldırmıyor yüküBacak arasinda tuhaf bi agri, sizi gibi bisey olan var mi?? Boyle sanki cok fazla iliskiye girmis ya da bi yere vurmussunuz gibi ozellikle sabah yataktan kalkarken oluyo sanirim dogum yaklasiyo diye normal agrilar sonucta bi baski var orda
Seni en iyi ben anlarım canım bende de bel fıtığı var bıçak girmiş gibi o anda o kadar canın yanıyor biliyorum. Yapacağımız maalesef çok birşey yok. Ben sıcak havlu koyup bol bol istirahat ettim. Kalsiyum ve mağnezyumu arttırdım. 4,5 Aydan bu yana çekiyorum. Eğilemiyorum, en ufak harekette bile Can'ım yanıyor. Yavrumun hayrına dayanıyorum doğumdan sonra kesin tedavisini olacağım çoook geçmiş olsun sana da Allah acil şifalar versinKızlar yaa ben bu bel ağrımdan dolayı hiç iyi değilimevde resmen çığlık çığlığa dolasiyorum biri sesimi duysa doğum sancısı başladı zanneder ama benim tahminimce bu bel fıtığı ağrısı çünkü bi yere uzanmak istediğimde merdivende inip çıkarken daha doğrusu sağ ayagimin üzerine basmamla fitigin olduğu yerde öyle bi batma oluyoki bende ki acı o an dayanılmaz oluyo resmen oturup kalkmayi bile kendi başıma yapmakta zorlanıyorum
Varmı böyle benim gibi bel fıtığı olup da ağrılarını bu kadar şiddetli yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?