2016 Şubat Anneleri

Eczaneden deniz suyu fısfısı al canım.burundan sıkıyorsun ama yatınca genzine boğazına da gidiyor.bu ara ben de Öyleyim de...gece daha çok oluyor.yatmadan da ılık Ballı süt iyi geliyor.bir de yine kendin hazırladığın tuzlu suyu burnuna çek sümkür ve gargara da Yap.ben bunlarla idare ediyorum...yalnız sağlam bi nezle geliyor gibi bana da...

Ay canım benim ya... Neyse daha var bir şey olmazdır. 35 ten sonra daha dikkatli olmak lazım sanırım. Gerçi 34ün içindeyiz şaka gibi. Ya ben evime hiç başka birini temizlik için almadim. Gelen gidenimiz pek olmaz olan da zaten bellidir o yüzden kendi yaptığımız temizlik yetiyor. Ben hamileyim aman yormayayim kendimi diye iki haftadır temizliği salladim. Kocamda benden âlâ hamile olduğu için o da salladı. Eskiden böyle değildin diyorum şimdi inanmıyor. Neyse bu haftada temixlemezse birini cagiracagim.

ne yaptınız canım aldınız mı ? almadıysan boşver aldır. dediğin gibi alsaydı zamanında. ucuzuda var ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama. 1 kere için biraz kıymak gerek sanırım.

Aldim canım aldım. Rowenta aldım. Yanına. Birşeyler de aldım.. Girdik borca :) ama eve henüz gelmediler

Kizlar gunaydin.yarin 32+0 oluyorum.doktor kontrolum persembe gunu 32+3 ken yani rapor alicam calisir raporu bu iki ic gunun bi skintisi olmaz deilmi .bu rapor illa 32+0 da mi alinmaliki gunlerimiz bosa cikmasin..bebis icin 3 gun 3 gundur

Mudur yardimcim hocam istediğin zaman getir istersen getirme :) 37de getir calisamazi filan dedi :) ben de 32+3 te aldım baktım ne dediği belli değil :)

canım park yatak için uyku setleri var ben öyle aldım. Yan korumalıkları yok

Kullandıgım serumdan cok memnunum karnım coktan yarılmıştı bence cunku üst bacaklarım popom ve malum bölgede bile çatlaklar olusmus serumu sürmedgım yerler catlamıs demek karnım ne hale gelecekti (
Belimin arkasını yağlamıyordum ama boşluklarımı yaplıylrdum. Bir kontrol edeyim bel ne alemde diye
Bacaklarımda gençlikten kalma (birden kendimi yaşlı hissettim :) ) çatlaklar vardı. Bacaklarımın şişğini hissetmediğim için sürmemiştim.
Ama şu bel işi fena kontrol edeyim bi

İyi olmana çooıkkk sevindim. Ay bende valiz konusunda ikilemdeydim. Takımlı valizler dediğin gibi ateş pahası. Avmlerde daha bi tuhaf fiyatlara.
Çarşıdayken gördüm bir çantacıda hostes valizi diyorlarmış. Hem çanta hem valiz tipinde. Netten araştırdım daha güzelleri var, kalın kumaşlısı falan. Fikir olsun diye atıyorum fotoğrafını.
Ben sık sık yalovaya gidip geliyordum gebelik öncesi. Böyle birşey lazım oluyordu. Anladığım kadarıyla sende kv falan gidip geliyorsun arada sana da lazım olacaktır.

Yatak konusunda annem pamuk yorgan için hep yazlık yorgan der :) neden bilmiyorum :) yorganın yazlığı mı olurmuş ? Bende mevsim geçişlerinde pamuk kış gelince de yün yorgan kullanıyorum.
Benim favorimdir yün yorgan.
Ağır olmayıp İnce olduktan sonra, çift kat astarlandıktan sonra mis gibi en sağlıklısı
Ben de yünden hem şilte yaptıracağım yatağına hem de yorgan visko misko hikaye

Şimdi nevresim dünyası diye bi siteye baktım burada duymuştum.. Yatak ölçüleri 70*120 nevresim ölçüleri 90 *145 ve bu sitede sadece yorgan yastıklarda va bu ölçülerde uygun olur heralde bu ölçü yataga.. Eve gidince sipariş vereceğim ama sizce pamuk mu yün mü alayım yoksa yün alerjik mi olur? Ama silikonlu da plastik içeriyor napsamm bunlardan birini alsam 2 takım nevresim alsam bide yatak koruyucu alez tamamdır dimi :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-20-13-29-00.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_2015-12-20-13-28-29.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2015-12-20-13-28-11.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 57
Niye zararlı olsun ki, boğazını üşütme yeter
Nebileyim bebege gaz
Cok sevindim canim gozun aydin darisi bana artik bende yurtdisindayim burda yalnizim hem benim ilk cocugum hem ailemin ilk torunu olacak insallah benim annemde gelebilir dogumdan once

Evet her haftasonu kv gidiyoruz bebekten sonra buyuk valiz alayım diyordum eşime tek parça olsun şimdiki tek ikimizin eşyasına anca yetiyor diye bebek olunca birsürü eşya olur az parca olsun diyordum eşime olay oldu aman ya neyse :) park yatak alma sebebimiz de her hafta sonu yer değişmemiz bi önceki mesajımda yırtanlar gördüm o yun olanı mı alsam ki yorgancıya ulaşmam sıkıntı biraz:)

Kızlar Bende baş ağrısı oluyor çok fenaa. Bazı hamilelerde olurmuş böyle galiba ama çok felaket birşey ağrısı gözüme vuruyor o derece benim gibi olanlar var mı
Canim bende de oldu ve inanirmisin 2 gün falan sürdü inatla agri kesici almadim ama paracetamol icebilirsin bisey olmaz bende sonra bidaha olmadi cok sukur insallah gecicidir seninkide

Valla bende herseyimi kendim hallediyorum kolay gelsin canim

Annisler bunlar da benim lohusa takimlarim. Internetten aldim. Sabhlikli olan kalinligi falan gayet guzel. Digeri biraz daha ince ama malllarini cok begendim. Sahinler in ikisi de. Fiyatlari da oyle cok pahali degil.
Canım üstteki geceliği hangi siteden aldın acaba? Ben de onu beğendim ama hepsiburadada sadece s bedeni kalmıştı

Kizlar belimdeki agrilar yerlesti hic gecmio artik...bacak bacak ustune atamiorum kolay kolay..tek bacagimin uzerinde duramiorum...agrilar cogaldi..karnimda baya ufak agirligim yok..millet sasirio nasi hamilesin diye..bu kadar agrisi olan varmi baskaa

Ayy saga yatiyorum olmuyo tekmeyi yiyorum sola yatiyorum ayni sekilde sirt ustu ancak yatabiliyorum bebek tum karnimi mi kapliyo nedir :/ sanirim artik en zor zamanlari yasiyoruz hamileligin neyse ki 1 ay bisey kaldi Allah hepimizin yardimcisi olsun :)

ferrum fort aynı şekilde benim de kan değerlerimi hiç yükseltmedi hem de günde iki kez içiyordum ve çok dikkat ediyordum yeme içmeme. sonuç hgb 8, demir 19, ferritin 4. tüm değerlerim yerlerdeydi. sonuçta doktor değiştirdim yeni doktorum da ferro sanol verdi ferrumun hiç katkısı olmuyormuş çünkü bana, ferro sanol iyi geldi. ben de boşuna 6 ay kansızlıktan sürünmüş ve yok yere ferrum fort içtiğimle kalmış oldum.

Kendini cok mu yoruyorsun fazla mi ayakta kaliyorsun acaba? Bende de 3. Ayda siyatik basladi kuyruk sokumumdan sag bacagima dogru sonra fazla agir is yapmayarak ve hergun yuruyus yaparak agrilari kontrol altina aldim su an coook yorulmadigim surece bisey yok

Bacak arasinda tuhaf bi agri, sizi gibi bisey olan var mi?? Boyle sanki cok fazla iliskiye girmis ya da bi yere vurmussunuz gibi ozellikle sabah yataktan kalkarken oluyo sanirim dogum yaklasiyo diye normal agrilar sonucta bi baski var orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…