Normal doğum için riskli deniyor yapabilen de varmış. Doktorlar da risk almak istemiyor işin en kötü tarafı hayatta belki bir defa yaşayacağımız bu özel Zaman'ı evde geçirmek ben bebeğime şöyle geze geze bir şeyler almaya çıkamadım hiç. Kaç aydır evdeyim. Ancak haftasonları eşimle o da apar topar Ağrı'yla eve dönerek sonuçlandı. Banyo yapmak bile zor çünkü ne oturabiliyorsun ne de ayakta uzun süre kalabiliyorsun. Allah bebişlerimize de bize de sağlık versin inşallahDiş Ağrısı da çok zor canım normalde de en çok korktuğum şeydir disciye gitmek allah yardım etsin
Cok saol canim .Ben özellikle son bir aydır çekiyorum ama yok boyle bir acıistirahat bile etsem ayağa kalktigim an o acı dahada artıyor sanki.ben iki defa fizik tedavi gördüm ama oda çözüm değildi sadece ağrıları azalttı şimdi de bu durum normal doğuma engel olur mu onu düşünmeye başladım
Birine vermediysen kullanabilirim :)Evet canim geçiyor
iyiymiş 60ar lira..bebeişin ihtiyacları daha bitmedi bende şöyle uygun bişey bulup alabilseydim iyice gerildim ..ayrıca ben kapalıyım ondanda bi karar verip alamıyorum nasıl bişey giyicem hastanede.pembe bi sabahlığım var yeni ..ama netten alıcağım pijamanın rengiyle tutturamayabilirim .3lü takımda almak istemiyorum pahalı diye
Canım sabahlıgın ıcıne bayaz al ılla aynı renkte olcak dıye bırsey yokkı. HErseyı kuralına uydurmak zorudna degılız. Ben hırka ya da şal alıcam dedıgım gıbı sabahlık yerıne. Yarım kollu aldık gecelık ve pıjamayı. Sen de uzun kollu alabılırsın, kapalısın dıye gecelık gıymem dersen pıjama alırsın.iyiymiş 60ar lira..bebeişin ihtiyacları daha bitmedi bende şöyle uygun bişey bulup alabilseydim iyice gerildim ..ayrıca ben kapalıyım ondanda bi karar verip alamıyorum nasıl bişey giyicem hastanede.pembe bi sabahlığım var yeni ..ama netten alıcağım pijamanın rengiyle tutturamayabilirim .3lü takımda almak istemiyorum pahalı diye
ben mercan rengi şal aldım.hem o anda eşarp bone uğraşmak istemiyorum. bonesiz şal bağlayacağım. üstüne de mercan pembe karışımı taç yapacağımBir şey soracagim kapaliyim ben de başörtüsü nasıl yapacaksınız. Bir fikrinjz var mi
Canım sabahlıklı takımımız aynıymış ben özellikle sabahlığın arkasındaki baskıyı çok beğendim bir de dediğin gibi kalitesi kumaşı gayet güzel güle güle kullanAnnisler bunlar da benim lohusa takimlarim. Internetten aldim. Sabhlikli olan kalinligi falan gayet guzel. Digeri biraz daha ince ama malllarini cok begendim. Sahinler in ikisi de. Fiyatlari da oyle cok pahali degil.
Bir şey soracagim kapaliyim ben de başörtüsü nasıl yapacaksınız. Bir fikrinjz var mi
Ay ben sana valizim fotosunu atacaktım. Unuttum. Bence çift kat nevresimle Alerjik bir durum oluşturmaz diye düşünüyorum:/Evet her haftasonu kv gidiyoruz bebekten sonra buyuk valiz alayım diyordum eşime tek parça olsun şimdiki tek ikimizin eşyasına anca yetiyor diye bebek olunca birsürü eşya olur az parca olsun diyordum eşime olay oldu aman ya neyse :) park yatak alma sebebimiz de her hafta sonu yer değişmemiz bi önceki mesajımda yırtanlar gördüm o yun olanı mı alsam ki yorgancıya ulaşmam sıkıntı biraz:)
Bacak bacak üstüne atmak mı? Ben 2-3 hafta oldu atamayalı :) bence atmaya da çalışma. Göbüşümü bacak arama alıp öyle oturuyrum ofiste. Misafirlikte sıkıntılı :)Kizlar belimdeki agrilar yerlesti hic gecmio artik...bacak bacak ustune atamiorum kolay kolay..tek bacagimin uzerinde duramiorum...agrilar cogaldi..karnimda baya ufak agirligim yok..millet sasirio nasi hamilesin diye..bu kadar agrisi olan varmi baskaa
Amannn dikkat et. Allahtan bebişler koruma altında. Ama gene de dikkatli ol zaten ağrılarımız çok yenisini eklenmesin...Ayyy kızlar koydeyiz sofra bezini balkonda cırpayım derken yerler buz tutmus ayağım kaydı yere düştüm. Hamd olsun bisey olmadı bi ağrı hissetmiyorum ama korktum yaaa
sorma arkadaşım bende bilmiyorum nasıl yapacağım.pijamamı alabilseydim ona göre uygun bi şal veya çember alıcaktım veya yaptıracağım ..sezeryanlı halim baya sancılı oluyor benim ilkinde açıktım .bilmiyorum bunda acemi gibiyim..örtülü olunca nasıl giyilir ne yapılır((
O zaman ocagın 22 si gibi ayrılabiliyorsunuz degil miTarih olarak yazmadilar. 37. Haftaya kadar calisabilir demisler.
slm kızlar. bir sorum olcaktı. bebeğimiz dogduktan sonra aşılarını doğum yaptığımız özel hastanede yaptırabilirmiyiz??* yoksa sağlık ocağında yaptırmak şart mı??? açıkçası doğum yaptıktan sonra bebeğimi sağlık ocağına götürmek istemiyorum orada hep sıra var birde şubat ayı üşütmüş hasta insanlar dolu olur diye düşünüyorum kızıma hastalık bulaşşın istemiyorum
...
Allah korumuş canım geçmiş olsun ama dikkat et.Az kaldı bastığınızda yerleri toprak diyerek geçme taniAyyy kızlar koydeyiz sofra bezini balkonda cırpayım derken yerler buz tutmus ayağım kaydı yere düştüm. Hamd olsun bisey olmadı bi ağrı hissetmiyorum ama korktum yaaa
Aşı için sıra beklemiyorsun canım. Girip aşı yapan hemşireyi bulup yaptırıyorsun.slm kızlar. bir sorum olcaktı. bebeğimiz dogduktan sonra aşılarını doğum yaptığımız özel hastanede yaptırabilirmiyiz??* yoksa sağlık ocağında yaptırmak şart mı??? açıkçası doğum yaptıktan sonra bebeğimi sağlık ocağına götürmek istemiyorum orada hep sıra var birde şubat ayı üşütmüş hasta insanlar dolu olur diye düşünüyorum kızıma hastalık bulaşşın istemiyorum
...
Canım ben geçen son kontrolüme gittim sağlık ocağına ebe ilk aşıyı hastanen yapıyor dedi özel hastane.[/QUO
ben sağlık ocağında sadece tetanoz aşımı yaptırdım gebelik tak
özelde de mikrop doludur haklısın... ama ben tetanoz aşısı için sağlık ocağına gitmiştim bana sıra almamı sölediler baya bi beklemiştim ... birde ebeye özel hastanede takip ediliyorum dedim sürekli beni arıyor tahlil yaptırmak için özelde kan ver sağlık ocağında kan ver bıktım ya kollarımı delik deşik ettilerAşı için sıra beklemiyorsun canım. Girip aşı yapan hemşireyi bulup yaptırıyorsun.
Gebe takibi için de sıra beklemiyorum mesela. Aşı odasına gidiyorum, hemşire oralarda oluyor
Hastanelerde de hasta insanlar oluyor giriş çıkış yapınca kapabilir. Ama böyle böyle mikroplarla savaşmayı öğrenecekler zaten
canım çok güzelmiş, güle güle kullan :)Hayırlı Akşamlar hanımlar ayyy çok yoğun bir gün geçirdim daha yeni oturdum :) bugün bir firmanin katalog cekimini yaptik tam çıkarken bana süpriz yaptılar, Oğluma bebek sepeti ici de tavşan dolu magnet hediye ettiler çok sevindim. Yaptığım bulut magnetlerini de içine koyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?