- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
ne yaptınız canım aldınız mı ? almadıysan boşver aldır. dediğin gibi alsaydı zamanında. ucuzuda var ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama. 1 kere için biraz kıymak gerek sanırım.Ayy yapma yaaben eşime en başında dedim makina alalım diye dinletemedim ki lafimi odesin taksitle bana ne. Alsaydik şimdiye son taksitleri kalmıştı.
new smiles
Yeriniz varsa alınabilir aslında ama erkekler bizm gibi düşünmüyor ki :)Pufff hayir esim cok anlayisli felanda bu bebis geldi gelecek hala bidaki ay sunu alalim bunu alalim demezmi..iyi kotu kiyafet eksigimiz bitti .kendi ihtiyaclarim var birde ufak bi besik lazim..oda yapmadik oglumada yapmadik ki hala benim bekarkenki genc odami kullaniyoruz ona ..bari minik bi iki kapili dolab alip kizin kiyafetino vs ni oraya koyalim dedim...
Tutmus cokmu acil benim dolabimi bosalt (5 kapili dolabin en ufak olan kismi onun )oraya gecici koy diyor..iyide ben karnim burnuma gelmis habire esya kiyafetmi gezdircem evin icinde..ogluma hadtada 3 posta kiyafet yikiyorum krese baslayali...okul bi yandan..daa...istiyorumki iyi kotu kizin esyalarinin bi dolabi olsun temizleyip paklayip yerinde dursun ortaliktalar suan paket icinde..ay gece gece gerildim .mazallah ani bisey olsa ev curcuna esyalar hazir degil hic bu ihtimal aklina gelmiyor...
Ah iyi bari sevindim azalmasına. Kaşıdıkça çatlağa dönüşmesin dikkat etYok canım paylaşmadım. Son randevuda doktora magnezyumu azaltınca kaşıntım azaldı dedm o da herhangi baska birşeyden şüphelenmedi herhalde benim koydugum tanıyı onayladı. 2, 3 günde bir içiyorum artk ve kaşınmıyorum çok şükürsağol sorduğun için
Ben açamadım videoyu :/grup sanırım..Günaydın herkese...
İnsan izlerken kıyamıyor.Herhalde bir iş ancak bu kadar güzel ve miss kokulu olur.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10208283264229247&id=1532775561
Insallah canim saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi bi firsat bulurum heralde 3 cocuk da olsacnm ins buyumuslerdir.. 34. haftan az kaldi senin de merak ediyorum... firsatin olursa dogumdan sonra goruslerini yazarsin... merak ediyorum ikiz annelerinin neler yasadigini... bana doktor en gec subatin ilk haftasi dedi...
Ben varım canım bazen gözümü Bilene açamıyorumKızlar Bende baş ağrısı oluyor çok fenaa. Bazı hamilelerde olurmuş böyle galiba ama çok felaket birşey ağrısı gözüme vuruyor o derecebenim gibi olanlar var mı
Benim de felaket ya. Dun biraz alisveris yaptik ikizlere ablalarindan kalanlari iki katina cikardik ufak tefek eksiklerimiz kaldi onlar da yikanip utulenecek tanidigimiz bi abla var temizlige gelen. O da baska bi ise girdi kv.le birlikte kadinin bos zamanini yokluyoruz cok guzel temizlik yapiyor umarim haftaya pers.ye kadar dogurmamÇoğu maalesef böyle... Bizde de acil erken doğum olsa ev ortalık felaket ...
Canim ogrendigimde cok sasirmistim ama kizimi emzirirken inandim. Urettigimiz sut uykusuzlugu azaltiyor emzirdigim surece az uykuyla idare ettim ustelik hic yorgun hissetmemistim kendimi. Rabbim hepimizi o kadar mukemmel yaratmis ki bebisimize de kendimize de yeteriz merak etmeyinSadece yarım saat uyumak istiyorum
Bebek gelmeden bu hallerdeysek o gelince nasil olacak endiseliyim.
1 saat sonra yola çıkacağız kv gidiyorum :/
Anne candir hatta candan otedir gozun aydin canim onlar islerini hafifletir hemen biter islerinMemleketten gelen annemlere kavuştum ohh çok mutluyum :) birazdan kahvaltı hazırlıcam Allah'ım onları başımdan eksik etmesin :)
Canım annecim prensesimize bisürü ciciler getirmiş, ilk torun, çok heyecan, sonsuz merak, bol dua, heves, mutluluk... Hepsi birarada :)
Yeni cicileri hemen yıkayıp ütülücess:)
Kızlar Bende baş ağrısı oluyor çok fenaa. Bazı hamilelerde olurmuş böyle galiba ama çok felaket birşey ağrısı gözüme vuruyor o derecebenim gibi olanlar var mı
Çok güzeller canım. Görmüştüm bunları sitesinde.Annisler bunlar da benim lohusa takimlarim. Internetten aldim. Sabhlikli olan kalinligi falan gayet guzel. Digeri biraz daha ince ama malllarini cok begendim. Sahinler in ikisi de. Fiyatlari da oyle cok pahali degil.
Bedenini normal bedeniniz mi aldiniz.lohusa pijsmasinda s bile genistir herhalde 61.5 kiloyum ben daha cok almam..bende sahinlere bakop duruyorum bedenini bilemiyorum zaten bitiyo bedenler ben alana kadarAnnisler bunlar da benim lohusa takimlarim. Internetten aldim. Sabhlikli olan kalinligi falan gayet guzel. Digeri biraz daha ince ama malllarini cok begendim. Sahinler in ikisi de. Fiyatlari da oyle cok pahali degil.
Sabahlikli olani m aldim 65 kgyim ben de ama dedigin gibi biraz genis oldu o. Baya genismis kaliplari. Digerini sonradan aldim s beden iyi oldu. Boyum 1.71 olmasina ragmen boyu falan gayet iyi oldu s bedenin.Bedenini normal bedeniniz mi aldiniz.lohusa pijsmasinda s bile genistir herhalde 61.5 kiloyum ben daha cok almam..bende sahinlere bakop duruyorum bedenini bilemiyorum zaten bitiyo bedenler ben alana kadar
Günaydın herkese
Yeriniz varsa alınabilir aslında ama erkekler bizm gibi düşünmüyor ki :)
düşün bak bizimki de ayrı cins. beşik salonda puset koridorda duruyor gel çekelim şunları odaya diyorum dursunlar nolacak diyor :/ eskiden dağınıklık gözüne batardı, iyice bana benzedi bu konuda
Ah iyi bari sevindim azalmasına. Kaşıdıkça çatlağa dönüşmesin dikkat et
Ben açamadım videoyu :/grup sanırım..
Benimde cok agriyor son 2 haftadir. Ve tum heryerimi etkiliyor resmen. Gozlerime vuruyor agrisi. Zonk zonk kafamin icinde
Migren falan mi oldum diyorum. Uykudan bile bazen agriyla kalkiyorum. Ki uyku problemim.yok, cok sukur gayet rahat uyuyorum. Sadece gece 5-6kez tuvalete kalkiyorum
Beni anlayabilirsin o zaman canım herşey cok iyiydi.. Bekardım başka ildeydim o kadar iyiydim ailemle onların olduğu ile atamamı istedim ailenin en küçüğü olarak buyukler evliydi hepsini sürekli ziyarete giderdim başka illere yiğenlerim felan.. Sonra tam atamam oldu eşimle tanıştım neymiş cok değer vermişim onları görmemişim ya daha tanışmadan rezillikler cıkardılar herbiri ayrı bir yerden neler neler nişan alışverişine gittik akşamdan ablamın olduğu yerde yapacaktık gece tartıştım sabah ezanıyla babam aldı getirdi yol olmayacak felan diye sonra öyle bir boyuta geldi ki dedim siz bilirsiniz gider nikahımı yaparım siz bilirsiniz.. Falan filan istemeye geldiler hepsi geldi evi dağıttı kirletti odalarından cıkmadılar istemede.. Nişanda onlar nişan için girerken evi terk ettiler felan olan bana oldu p kadar değersiz ve kötü hissettirdikler ki benim değer verdiğim ailem.. Yazıklar olsun diyorum hep cünkü hele böyle hamileliğimde cok içime batıyor herşey tek nikah yaptım düğün bile yapmadım eşimin ailesi bana ailemden gizli kına gecesi yaptı evden tek giysi valizimle cıktım eşimin bekar evini Düzenlemeye calıstık.. tüm kuzenlerim arkadaşlarım koptu gitti bende ben olmaktan cıktım artık... Şükür eşimi cok seviyorum oda beni.. Pişman olmadım ama düşünüyorum insanoplu bilemezsin ya eşimden yana da yuzumuz gülmeseydi ( ki ailem öyle olacağına inanıyordu) sonuç olarak hiçbirşeyde hayaller ve hayatlar tutmadı :/ bu saatten sonra bana sadece huzursuzluk getirirler diye inanıyorum.. Hamileliğimin 4. Ayı falandı galiba annem cıkmış gelmiş özledim falan filan 18 ay oldu diyor ( aynı ildeydim yani düşün altında arabası) dedim K. Bakma gec kaldın evime almadım sağlık ocağında konuştum biraz söyleyim dedim içimden geçenleri hala kendini savunuyor yok söyle oldu yok böyle oldu diye dedim şimdiye kadar neredeydin onların umrunda mı içlerine batıyor mu yok diyor benden baska kimsenin umrunda değil adını andırmıyorlar falan filan... Bende böyle üzüldüğümle kalayım... Eşim anne bile diyemedi hiç teyze dedi ve kaldı düşünsene sen kv ye annem diye hitap ederken annen öyle bir anne oluyor ki eşin x teyze diyor.... Bu arada sebeb olarak sunacaklarını hiç birşey yok eşimin işi kariyeri herşeyi uygun... Biraz yaş farkı var ama hiç bir şekilde görülmüyor.. Ki olmaz derken su yuzden bile demiyorlar.. Tek aklıma gelen ihtiyacları olmadığı halde maddi desteğim oluyordu onun için felan istemediler kullanmak felan istiyorlarmış demekkiK bakma cok uzun yazdım ama işte birikiyor hep içimde...
bebek geliyor artık sen eşin ve bebeğin aile oluyorsunuz ... sana bir şey söleyeyimmi çok sevdiğin kardeşlerin evlendikten sonra çocukluğundaki kardeşlerin olmuyor. evlendikten sonra herkes değiiyor ailesini düşünüyor o çocukluktaki bağ kalmıyor ...Beni anlayabilirsin o zaman canım herşey cok iyiydi.. Bekardım başka ildeydim o kadar iyiydim ailemle onların olduğu ile atamamı istedim ailenin en küçüğü olarak buyukler evliydi hepsini sürekli ziyarete giderdim başka illere yiğenlerim felan.. Sonra tam atamam oldu eşimle tanıştım neymiş cok değer vermişim onları görmemişim ya daha tanışmadan rezillikler cıkardılar herbiri ayrı bir yerden neler neler nişan alışverişine gittik akşamdan ablamın olduğu yerde yapacaktık gece tartıştım sabah ezanıyla babam aldı getirdi yol olmayacak felan diye sonra öyle bir boyuta geldi ki dedim siz bilirsiniz gider nikahımı yaparım siz bilirsiniz.. Falan filan istemeye geldiler hepsi geldi evi dağıttı kirletti odalarından cıkmadılar istemede.. Nişanda onlar nişan için girerken evi terk ettiler felan olan bana oldu p kadar değersiz ve kötü hissettirdikler ki benim değer verdiğim ailem.. Yazıklar olsun diyorum hep cünkü hele böyle hamileliğimde cok içime batıyor herşey tek nikah yaptım düğün bile yapmadım eşimin ailesi bana ailemden gizli kına gecesi yaptı evden tek giysi valizimle cıktım eşimin bekar evini Düzenlemeye calıstık.. tüm kuzenlerim arkadaşlarım koptu gitti bende ben olmaktan cıktım artık... Şükür eşimi cok seviyorum oda beni.. Pişman olmadım ama düşünüyorum insanoplu bilemezsin ya eşimden yana da yuzumuz gülmeseydi ( ki ailem öyle olacağına inanıyordu) sonuç olarak hiçbirşeyde hayaller ve hayatlar tutmadı :/ bu saatten sonra bana sadece huzursuzluk getirirler diye inanıyorum.. Hamileliğimin 4. Ayı falandı galiba annem cıkmış gelmiş özledim falan filan 18 ay oldu diyor ( aynı ildeydim yani düşün altında arabası) dedim K. Bakma gec kaldın evime almadım sağlık ocağında konuştum biraz söyleyim dedim içimden geçenleri hala kendini savunuyor yok söyle oldu yok böyle oldu diye dedim şimdiye kadar neredeydin onların umrunda mı içlerine batıyor mu yok diyor benden baska kimsenin umrunda değil adını andırmıyorlar falan filan... Bende böyle üzüldüğümle kalayım... Eşim anne bile diyemedi hiç teyze dedi ve kaldı düşünsene sen kv ye annem diye hitap ederken annen öyle bir anne oluyor ki eşin x teyze diyor.... Bu arada sebeb olarak sunacaklarını hiç birşey yok eşimin işi kariyeri herşeyi uygun... Biraz yaş farkı var ama hiç bir şekilde görülmüyor.. Ki olmaz derken su yuzden bile demiyorlar.. Tek aklıma gelen ihtiyacları olmadığı halde maddi desteğim oluyordu onun için felan istemediler kullanmak felan istiyorlarmış demekkiK bakma cok uzun yazdım ama işte birikiyor hep içimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?