2016 Şubat Anneleri

Ayy yapma yaa ben eşime en başında dedim makina alalım diye dinletemedim ki lafimi odesin taksitle bana ne. Alsaydik şimdiye son taksitleri kalmıştı.
new smiles
ne yaptınız canım aldınız mı ? almadıysan boşver aldır. dediğin gibi alsaydı zamanında. ucuzuda var ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama. 1 kere için biraz kıymak gerek sanırım.

Günaydın herkese

Yeriniz varsa alınabilir aslında ama erkekler bizm gibi düşünmüyor ki :)
düşün bak bizimki de ayrı cins. beşik salonda puset koridorda duruyor gel çekelim şunları odaya diyorum dursunlar nolacak diyor :/ eskiden dağınıklık gözüne batardı, iyice bana benzedi bu konuda

Ah iyi bari sevindim azalmasına. Kaşıdıkça çatlağa dönüşmesin dikkat et

Günaydın herkese...
İnsan izlerken kıyamıyor. Herhalde bir iş ancak bu kadar güzel ve miss kokulu olur.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10208283264229247&id=1532775561
Ben açamadım videoyu :/grup sanırım..

Günaydın kızlarrr, zor uyudum bu gece, dün temizlik yaptım, üstüne misafirim geldi börek kek yapıyim dedim çayın yanına.. Biraz fazla ayakta kaldım diye her yerim dökülüyor, gece birde kahve içtik son olarak sanırım o bana dokundu.. Bir saat döndüm durdum yatakta.. Neyse yeni bir gün bu güne odaklanalım :))

cnm ins buyumuslerdir.. 34. haftan az kaldi senin de merak ediyorum... firsatin olursa dogumdan sonra goruslerini yazarsin... merak ediyorum ikiz annelerinin neler yasadigini... bana doktor en gec subatin ilk haftasi dedi...
Insallah canim saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi bi firsat bulurum heralde 3 cocuk da olsa

Kızlar Bende baş ağrısı oluyor çok fenaa. Bazı hamilelerde olurmuş böyle galiba ama çok felaket birşey ağrısı gözüme vuruyor o derece benim gibi olanlar var mı

Çoğu maalesef böyle... Bizde de acil erken doğum olsa ev ortalık felaket ...
Benim de felaket ya. Dun biraz alisveris yaptik ikizlere ablalarindan kalanlari iki katina cikardik ufak tefek eksiklerimiz kaldi onlar da yikanip utulenecek tanidigimiz bi abla var temizlige gelen. O da baska bi ise girdi kv.le birlikte kadinin bos zamanini yokluyoruz cok guzel temizlik yapiyor umarim haftaya pers.ye kadar dogurmam

Sadece yarım saat uyumak istiyorum
Bebek gelmeden bu hallerdeysek o gelince nasil olacak endiseliyim.

1 saat sonra yola çıkacağız kv gidiyorum :/
Canim ogrendigimde cok sasirmistim ama kizimi emzirirken inandim. Urettigimiz sut uykusuzlugu azaltiyor emzirdigim surece az uykuyla idare ettim ustelik hic yorgun hissetmemistim kendimi. Rabbim hepimizi o kadar mukemmel yaratmis ki bebisimize de kendimize de yeteriz merak etmeyin

Anne candir hatta candan otedir gozun aydin canim onlar islerini hafifletir hemen biter islerin

Kızlar Bende baş ağrısı oluyor çok fenaa. Bazı hamilelerde olurmuş böyle galiba ama çok felaket birşey ağrısı gözüme vuruyor o derece benim gibi olanlar var mı

Benimde cok agriyor son 2 haftadir. Ve tum heryerimi etkiliyor resmen. Gozlerime vuruyor agrisi. Zonk zonk kafamin icinde

Migren falan mi oldum diyorum. Uykudan bile bazen agriyla kalkiyorum. Ki uyku problemim.yok, cok sukur gayet rahat uyuyorum. Sadece gece 5-6kez tuvalete kalkiyorum

Annisler bunlar da benim lohusa takimlarim. Internetten aldim. Sabhlikli olan kalinligi falan gayet guzel. Digeri biraz daha ince ama malllarini cok begendim. Sahinler in ikisi de. Fiyatlari da oyle cok pahali degil.

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-20-11-19-59-1.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_2015-12-20-11-19-39-1.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 97
Annisler bunlar da benim lohusa takimlarim. Internetten aldim. Sabhlikli olan kalinligi falan gayet guzel. Digeri biraz daha ince ama malllarini cok begendim. Sahinler in ikisi de. Fiyatlari da oyle cok pahali degil.
Çok güzeller canım. Görmüştüm bunları sitesinde.

Bedenini normal bedeniniz mi aldiniz.lohusa pijsmasinda s bile genistir herhalde 61.5 kiloyum ben daha cok almam..bende sahinlere bakop duruyorum bedenini bilemiyorum zaten bitiyo bedenler ben alana kadar

Bedenini normal bedeniniz mi aldiniz.lohusa pijsmasinda s bile genistir herhalde 61.5 kiloyum ben daha cok almam..bende sahinlere bakop duruyorum bedenini bilemiyorum zaten bitiyo bedenler ben alana kadar
Sabahlikli olani m aldim 65 kgyim ben de ama dedigin gibi biraz genis oldu o. Baya genismis kaliplari. Digerini sonradan aldim s beden iyi oldu. Boyum 1.71 olmasina ragmen boyu falan gayet iyi oldu s bedenin.

Kullandıgım serumdan cok memnunum karnım coktan yarılmıştı bence cunku üst bacaklarım popom ve malum bölgede bile çatlaklar olusmus serumu sürmedgım yerler catlamıs demek karnım ne hale gelecekti (

Benim de bir ara öyleydi doktorum bol su iç demişti ve iyi gelmişti bi dene istersen..

Kızlar boğaz kuruluğu yaşıyorum sanki çok bağırmışım gibi boğazım hırpalanmış.. Farenjit mi bronsit mi oluyor bilmiyorum nefes aldıkça hava öksürüğümü tetikliyo kaşındırıp öksürdüğümde de hani gögüsten gelen boru gibi ses cıkıyor anlamıştırsınız eminim nasıl geçirebilirim bunu ilerlermeden acaba ? Çok sıcak soğuk şeylerde zarar verebiliyormuş

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin.yarin 32+0 oluyorum.doktor kontrolum persembe gunu 32+3 ken yani rapor alicam calisir raporu bu iki ic gunun bi skintisi olmaz deilmi .bu rapor illa 32+0 da mi alinmaliki gunlerimiz bosa cikmasin..bebis icin 3 gun 3 gundur

bebek geliyor artık sen eşin ve bebeğin aile oluyorsunuz ... sana bir şey söleyeyimmi çok sevdiğin kardeşlerin evlendikten sonra çocukluğundaki kardeşlerin olmuyor. evlendikten sonra herkes değiiyor ailesini düşünüyor o çocukluktaki bağ kalmıyor ...

Kızlar günaydınn... Sizlere teşekkür etmek istiyorum dünkü desteğiniz için.. Bugun daha iyiyim .. İzin bitti evime gideceğim kafamda planlar var bu hafta temizliğimi yaptıracağım bebeğin eşyalarına yer açacağım ve hastane çantasını hazırlamaya baslayacagım... Yatak olarak kraft calipso almaya karar verdim... Park yatak olunca uyku seti almayım diyorum yan korumaya felan gerek yok cunku nevresim takımı alıp uygun ölçülerde yorgancıya yünlü bir yorgan yaptırma niyetindeyim incesinden yada pamuk mu yaptırmalıyım? Ve yastıklar yaptıracağım ve yatağı böylece halletmiş olu rı m diye düşündüm ne dersiniz? Fikir verin de bu hafta içi dr beyden izin alıp bi şehre ineyim yaptırmaya baslayım dediğim gibi kimseden hayır yokk... Kv önayak olur diye düşünüyordum ama hiç ses yok işte bi alışverişe cıktık bi önayak olup suna bakalım buna bakalım diye önayak olmadı ben ne lazım dediysek baktık ve en pahalısını beğendi biliyorsunuz... Dün valiz almaya gönderdi 500 liralık valiz alacam işim gücüm yok... Dedim valiz cocuktan sonraki iş hastaneye hazırlanacak canta var.. Kızıyor poşetle mi gideceksin diye.. (Poset hazırlamayacagım heralde ama daha beşik almamışken 500 liraya valiz alamam...) Dedim istesemde bu ay alamayız diye... Ama sakin olacagım kızlar dediğiniz gibi kimse beni ve oğlusu üzemez

Yorgancı dışındakileri de netten halledeceğiz hepsini kendi kendime.. Kimseye dert anlatmama da gerek kalmaz burada size danışarak hallederimm :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…