2016 Şubat Anneleri

Ayyy kızlar koydeyiz sofra bezini balkonda cırpayım derken yerler buz tutmus ayağım kaydı yere düştüm. Hamd olsun bisey olmadı bi ağrı hissetmiyorum ama korktum yaaa
Geçmiş olsun canım.korkulacak bişey yoktur. Hamileliğin ilk aylarında sert düşüşler tehlikeli. Bu aylarda bebişe bişey olmaz. Çünkü bayagı büyüdü.

Prospan isimli bitkisel ilaç iyi geliyor. Çocuk ilacı zaten. Eczanelerde var. Ihlamur, ballı limonlu sıak su davrahatlatır. Saeece ılık -sıcak su da iyi geli

Canım park yatak aldıysan besıgın acelesı yok bence. Onunla ıdare eder ılerde oda alırsın. Benım arkadaslarım normal oda almadı hıc hep park yatak kullandılar . 500 lıraya valız cok pahalı onun yerıne bebegıne bırseyler alırsın

Park yatagın kenarlarına koruma koymauya gerek yok. Yun yprgan yaptır bence ınce , zaten uzerıne nevresım gecıreceksın boylelıkle yazın sıcaklatmaz bebegını.

Bel fitigim yok ama benimde bel ve bacak agrisi cektim hala var simdi disim agriyo of offf

Kızlarrr çok şükür bebeğimizin banyo ihtiyaçlarını aldık, şimdi gecelik bakıcam.. Lahusa takımları filan hiç benlik değildi bebek mağazalarındakiler, normal birşey alıcam önü düğmeli olsun yeter .. İyi bir önerisi olan varsa uygun fiyatlara çok makbule geçer

Bel fitigim yok ama benimde bel ve bacak agrisi cektim hala var simdi disim agriyo of offf

Diş Ağrısı da çok zor canım normalde de en çok korktuğum şeydir disciye gitmek allah yardım etsin

Cok saol canim .Ben özellikle son bir aydır çekiyorum ama yok boyle bir acı istirahat bile etsem ayağa kalktigim an o acı dahada artıyor sanki.ben iki defa fizik tedavi gördüm ama oda çözüm değildi sadece ağrıları azalttı şimdi de bu durum normal doğuma engel olur mu onu düşünmeye başladım

Hayırlı olsun canjm.. Biz daha banyoya baslamadik :) önümüzde ki bir iki haftaa içerisinde aliriz umarım. İnternetten bir şahinler tekstile baksana canim pijama icin

Ben dagiden aldım morhıpodan ındırım varken, 2 kısa kollu gecelık bır de pıjama takımı aldım 60ar tl den, sabahlıklı almadım cunku normalde evde kullanmam sabahlık, onun yerıne kıslık kalın bır sal alıcam hastanede kullanmak ıcın

Kızlar bugün saatlerce çarşıda gezdim istediğim gibi lohusa p. takımı bulamadım ;( elbise ve üstü tümden düğmeli iki takım aldım. Netten bakacağım sabahlikli şık bir takım. Siz nerelerden aldınız netten? Hem spor hem şık olsun istiyorum :)

bende hala bakınıyorum..iki takım almak istiyorum ama biraz tuzlu geliyor ..n11 de çeşit çok ama fiyatlarıda epey yuksek..normal pijama şahinlershopa bakabilirsin 45-5den başlıyor güzel görünüyor alanlar memnun ama onlarda olurmu ya ben sezeryan oluyorum göbek kalıyor önümde dar gelirmi bedeni nasıl alıcam bilemiyorum..yoksa lohusa pijamalarını bende pek sevemedim kokoş kokoş ve hep altüst pembe var gibi.bari altı füme felan bulsam alıcam

Canim sabah paylasmistim kendime aldiklarimi. Nasil birsey begenirsin bilmiyorum ama bir bak istersen. N11 deki kampanyalari falan takip edersen daha uuguna da getirebilirsin ben oyle yaptim

iyiymiş 60ar lira..bebeişin ihtiyacları daha bitmedi bende şöyle uygun bişey bulup alabilseydim iyice gerildim ..ayrıca ben kapalıyım ondanda bi karar verip alamıyorum nasıl bişey giyicem hastanede.pembe bi sabahlığım var yeni ..ama netten alıcağım pijamanın rengiyle tutturamayabilirim .3lü takımda almak istemiyorum pahalı diye

Bacak aram benimde iki haftadir agriyor. Sanki bacak ust bölge için ağır spor yapmisim gibi.. Bebek irilesti karnim asiri buyuk 7 kilo almama rağmen, sanirim bacaklarim kaldırmıyor yükü

Aynı ağrı burda bende ve birçok kişide var canım aynı sanki bi yere carpmisim da ezilmiş gibi ama bicogumuz da olunca artık normal görmeye başladım

Ayyy kızlar koydeyiz sofra bezini balkonda cırpayım derken yerler buz tutmus ayağım kaydı yere düştüm. Hamd olsun bisey olmadı bi ağrı hissetmiyorum ama korktum yaaa

Cok geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım.. Zordur eminim senin durumun.. Kilo durumuna dikkatda etmen gerek..

Oyy bu kilo konusunu hiç sorma canım ilk 5 ay 3 kilo alıp sonra bunu 12 ye kadar getirmeyi nasıl başardım hiç bilmiyorum öyle aşırı derecede istahim da artmadi ki bu kilolar nerden geliyo anlamıyorum
Seninde dediğin gibi muhtemelen artan kilo bel ağrısını ve fıtığı tetikliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…