Geçmiş olsun canım dikkat et kendineAyyy kızlar koydeyiz sofra bezini balkonda cırpayım derken yerler buz tutmus ayağım kaydı yere düştüm. Hamd olsun bisey olmadı bi ağrı hissetmiyorum ama korktum yaaa
Geçmiş olsun canım.korkulacak bişey yoktur. Hamileliğin ilk aylarında sert düşüşler tehlikeli. Bu aylarda bebişe bişey olmaz. Çünkü bayagı büyüdü.Ayyy kızlar koydeyiz sofra bezini balkonda cırpayım derken yerler buz tutmus ayağım kaydı yere düştüm. Hamd olsun bisey olmadı bi ağrı hissetmiyorum ama korktum yaaa
Prospan isimli bitkisel ilaç iyi geliyor. Çocuk ilacı zaten. Eczanelerde var. Ihlamur, ballı limonlu sıak su davrahatlatır. Saeece ılık -sıcak su da iyi geliKızlar boğaz kuruluğu yaşıyorum sanki çok bağırmışım gibi boğazım hırpalanmış.. Farenjit mi bronsit mi oluyor bilmiyorum nefes aldıkça hava öksürüğümü tetikliyo kaşındırıp öksürdüğümde de hani gögüsten gelen boru gibi ses cıkıyoranlamıştırsınız eminim nasıl geçirebilirim bunu ilerlermeden acaba ? Çok sıcak soğuk şeylerde zarar verebiliyormuş
oyun olacak canım.ama benim link açılmıyor.sende açılıyor muKızlar merhaba bebek ilk kodunu kacirdim bilen varmı aranızda
Kızlar günaydınn... Sizlere teşekkür etmek istiyorum dünkü desteğiniz için.. Bugun daha iyiyim .. İzin bitti evime gideceğim kafamda planlar var bu hafta temizliğimi yaptıracağım bebeğin eşyalarına yer açacağım ve hastane çantasını hazırlamaya baslayacagım... Yatak olarak kraft calipso almaya karar verdim... Park yatak olunca uyku seti almayım diyorum yan korumaya felan gerek yok cunku nevresim takımı alıp uygun ölçülerde yorgancıya yünlü bir yorgan yaptırma niyetindeyim incesinden yada pamuk mu yaptırmalıyım? Ve yastıklar yaptıracağım ve yatağı böylece halletmiş olu rı m diye düşündüm ne dersiniz? Fikir verin de bu hafta içi dr beyden izin alıp bi şehre ineyim yaptırmaya baslayım dediğim gibi kimseden hayır yokk... Kv önayak olur diye düşünüyordum ama hiç ses yok işte bi alışverişe cıktık bi önayak olup suna bakalım buna bakalım diye önayak olmadı ben ne lazım dediysek baktık ve en pahalısını beğendi biliyorsunuz... Dün valiz almaya gönderdi 500 liralık valiz alacam işim gücüm yok... Dedim valiz cocuktan sonraki iş hastaneye hazırlanacak canta var.. Kızıyor poşetle mi gideceksin diye.. (Poset hazırlamayacagım heralde ama daha beşik almamışken 500 liraya valiz alamam...) Dedim istesemde bu ay alamayız diye... Ama sakin olacagım kızlar dediğiniz gibi kimse beni ve oğlusu üzemez
Yorgancı dışındakileri de netten halledeceğiz hepsini kendi kendime.. Kimseye dert anlatmama da gerek kalmaz burada size danışarak hallederimm :)
Bel fitigim yok ama benimde bel ve bacak agrisi cektim hala var simdi disim agriyo of offfKızlar yaa ben bu bel ağrımdan dolayı hiç iyi değilimevde resmen çığlık çığlığa dolasiyorum biri sesimi duysa doğum sancısı başladı zanneder ama benim tahminimce bu bel fıtığı ağrısı çünkü bi yere uzanmak istediğimde merdivende inip çıkarken daha doğrusu sağ ayagimin üzerine basmamla fitigin olduğu yerde öyle bi batma oluyoki bende ki acı o an dayanılmaz oluyo resmen oturup kalkmayi bile kendi başıma yapmakta zorlanıyorum
Varmı böyle benim gibi bel fıtığı olup da ağrılarını bu kadar şiddetli yaşayan?
Mağazada geçiyomu?Kızlar 125 TL üzerine 3o TL indirim kodu alışveriş yapacak olan varsa kodu verebilirim
Mağazada geçiyomu?
Bel fitigim yok ama benimde bel ve bacak agrisi cektim hala var simdi disim agriyo of offf
Seni en iyi ben anlarım canım bende de bel fıtığı var bıçak girmiş gibi o anda o kadar canın yanıyor biliyorum. Yapacağımız maalesef çok birşey yok. Ben sıcak havlu koyup bol bol istirahat ettim. Kalsiyum ve mağnezyumu arttırdım. 4,5 Aydan bu yana çekiyorum. Eğilemiyorum, en ufak harekette bile Can'ım yanıyor. Yavrumun hayrına dayanıyorum doğumdan sonra kesin tedavisini olacağım çoook geçmiş olsun sana da Allah acil şifalar versin
Kızlarrr çok şükür bebeğimizin banyo ihtiyaçlarını aldık, şimdi gecelik bakıcam.. Lahusa takımları filan hiç benlik değildi bebek mağazalarındakiler, normal birşey alıcam önü düğmeli olsun yeter .. İyi bir önerisi olan varsa uygun fiyatlara çok makbule geçer
Ben dagiden aldım morhıpodan ındırım varken, 2 kısa kollu gecelık bır de pıjama takımı aldım 60ar tl den, sabahlıklı almadım cunku normalde evde kullanmam sabahlık, onun yerıne kıslık kalın bır sal alıcam hastanede kullanmak ıcınKızlarrr çok şükür bebeğimizin banyo ihtiyaçlarını aldık, şimdi gecelik bakıcam.. Lahusa takımları filan hiç benlik değildi bebek mağazalarındakiler, normal birşey alıcam önü düğmeli olsun yeter .. İyi bir önerisi olan varsa uygun fiyatlara çok makbule geçer
bende hala bakınıyorum..iki takım almak istiyorum ama biraz tuzlu geliyor ..n11 de çeşit çok ama fiyatlarıda epey yuksek..normal pijama şahinlershopa bakabilirsin 45-5den başlıyor güzel görünüyor alanlar memnun ama onlarda olurmu ya ben sezeryan oluyorum göbek kalıyor önümde dar gelirmi bedeni nasıl alıcam bilemiyorum..yoksa lohusa pijamalarını bende pek sevemedim kokoş kokoş ve hep altüst pembe var gibi.bari altı füme felan bulsam alıcamKızlarrr çok şükür bebeğimizin banyo ihtiyaçlarını aldık, şimdi gecelik bakıcam.. Lahusa takımları filan hiç benlik değildi bebek mağazalarındakiler, normal birşey alıcam önü düğmeli olsun yeter .. İyi bir önerisi olan varsa uygun fiyatlara çok makbule geçer
Canim sabah paylasmistim kendime aldiklarimi. Nasil birsey begenirsin bilmiyorum ama bir bak istersen. N11 deki kampanyalari falan takip edersen daha uuguna da getirebilirsin ben oyle yaptimKızlarrr çok şükür bebeğimizin banyo ihtiyaçlarını aldık, şimdi gecelik bakıcam.. Lahusa takımları filan hiç benlik değildi bebek mağazalarındakiler, normal birşey alıcam önü düğmeli olsun yeter .. İyi bir önerisi olan varsa uygun fiyatlara çok makbule geçer
iyiymiş 60ar lira..bebeişin ihtiyacları daha bitmedi bende şöyle uygun bişey bulup alabilseydim iyice gerildim ..ayrıca ben kapalıyım ondanda bi karar verip alamıyorum nasıl bişey giyicem hastanede.pembe bi sabahlığım var yeni ..ama netten alıcağım pijamanın rengiyle tutturamayabilirim .3lü takımda almak istemiyorum pahalı diyeBen dagiden aldım morhıpodan ındırım varken, 2 kısa kollu gecelık bır de pıjama takımı aldım 60ar tl den, sabahlıklı almadım cunku normalde evde kullanmam sabahlık, onun yerıne kıslık kalın bır sal alıcam hastanede kullanmak ıcın
Bacak aram benimde iki haftadir agriyor. Sanki bacak ust bölge için ağır spor yapmisim gibi.. Bebek irilesti karnim asiri buyuk 7 kilo almama rağmen, sanirim bacaklarim kaldırmıyor yükü
Ayyy kızlar koydeyiz sofra bezini balkonda cırpayım derken yerler buz tutmus ayağım kaydı yere düştüm. Hamd olsun bisey olmadı bi ağrı hissetmiyorum ama korktum yaaa
Geçmiş olsun canım.. Zordur eminim senin durumun.. Kilo durumuna dikkatda etmen gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?