2016 Şubat Anneleri

Ben hiç sıra almadim ebe için gidip direk musaitlerse her şeyi yapıyorlar. Şaşırdım sıra alma olayına. Hatta tahlil vermistim birgün aile hekimime onun sonucunu bile gitti kendisi aldı.

Canım bende clexane iğne kullaniyorum ve doktorum bebek çok kilolu olmadığı surece normal doğum dusunuyo. Bende duymuştum bazı doktorlar yapmiuomus normal doğum ama sorduğumda iğnenin engel olmadığını söylemişti doktorum.

Sıra almanızı söylemesi Çok ilginç. Zaten önceliğimiz var, gebeyiz.
Bir de bizimkisi nerde yaptırmışsam kan tahlili fotokoisini istiyor. iş yerimdeki tahlili bile verdim.bir tek her gidişimde idrar tahlili yaptırıyorum. Onu enfeksiyondan korkuma kendim istediğim için yapılıyorum.
Ya bizim sağlık ocağı çok iyi ilgileniyor. Ya da sizinkisi tuhaf? Bu haldeyse sağlık ocağı çok haklısın

Bebeğe yapılan aşılar bilgisayar üzerinden sisteme giriliyor o yüzden yaptırdıgin yer fark etmez canım ama sağlık ocağında ücretsiz aşılar ve bir çok özel hastaneninde elinde asi olmuyor o yüzden sen istediğin yerde yaptırdım önemli değil önemli olan zamanında yapılmış olmasi

Canım bende clexane kullanıyorum normal doğuma engel değil hatta ben bide coraspin kullanıyorum onu 32. haftada kesicez ama bazı doktorlar direk sezeryan önerebiliyor birçoğuda normal dogurtuyor ben tüp bebek olduğu için riske atmak istemiyorum epiduralli sezeryan olucam hem bebeğin doğum anına şahitlik etmek istiyorum hemde ağrı pompası taktirip ameliyat sonrami ağrısız geçirmeyi planlıyorum anestezi çeşidi çok farketmez bence yinede doktorunla beraber karar vermek daha doğru olur.

canım bende buna çok takılıyordum çünkü zaten bebeğin kafası aşağıdaydı ve normal d. mümkündü. bazı dr. lar bunun risk olduğunu söylüyormuş. benim dr. um 2 ay önce coraspirini bırak dedi. coraspirin daha fazla kanamaya sebep oluyormuş ve müdaheles,i zormuş. ama iğn öyle değilmiş. sancıların başlayınca yani artık açılma falan kontrol edilip son nokta oldyuğunda o gün iğneyi vurmucam. ve normal doğum olacak şuan için öyle. yani her konuda dr. lar farklı konuşuyor. benim dr.um çok rahat bu konuda sorun olmayacağını söylüyor. bende güvendim. zaten kan pıhtılaşması topiğindede ve ben,im kendi açtığım topiktede sorduğumda bi çok normal doğum yapan arkadaş vardı. demekki sorun yok. ama bazı dr. ları ikna etmek ne mümkün.

Herkeste ayni etki yapmiyor olabilir. Ben kan hapi+decaviti aylardir kullaniyorm amankilo alimi normal ilerliyo sanki. Sonlara yaklastik ya sana oyle gelmis de olabilir malum bu aralar hizli kilo aliyoruz
Yani tabi olabilir canım. Ama basta kendi ablam olmak üzere (yeni doğum yaptı sayılır kızı 7 aylık)kime sorsam beslenmen iyiyse gerek yok dedi. Ben de çok şükür almaya her türlü besinden. Bi de gece almama rağmen bulantı yapıyor bu da rahatsız etti beni

Bn sordum.hic farketmez.sezeryan daha tehlikeli asıl dedi.sana neden öyle dedi ki.belki sezeryan icin bahane ureten bir doktordur

Gecmis olsun canim. Dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım ( dikkat et kendine lütfen

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım.korkulacak bişey yoktur. Hamileliğin ilk aylarında sert düşüşler tehlikeli. Bu aylarda bebişe bişey olmaz. Çünkü bayagı büyüdü.

Allah korumuş canım geçmiş olsun ama dikkat et.Az kaldı bastığınızda yerleri toprak diyerek geçme tani

hepinizden Allah razi olsun kizlar cok tesekkur ederim. Su an iyim hamd olsun. Oglumun hareketlerini takip ediyorum simdilik kipir kipir.

Benimki de tembel o konuda. E cagir birini diyip duruyor ben de kizim dogdugunda iznim de bittiginde birini almaya basladim evim cok buyuk ve cocuk oldugu zaman en az 3-4 kati temizlik gerekiyor 15-30gunde bir aliyordum artik 3cocukla her hafta alirim sanirim

Canım ben boğazım hafif ağrısında söyle yapıyorum. Bir kaseye bali koy. İnceltene kadar limon sık. Bir de karabiber ekle. Karabiber azıcık olmasın boğazını yaksın. Onu ye boğazında tutar tuta. Bana iyi geliyor bu karışım. Geçmiş olsun.

Kızlar birşey sorucam.. gebeliğin başından beri coraspin kullananlar doktorunuz kaçıncı haftada kesmeniz gerektiğini söyledi?

Ben de baslarim bu gidisle birini almaya :) Rabbim yardımcıniz olsun.

Hımm anladım canım çok teşekkür ederim :)

Ohhhh misssssss :)))) allah bozmasin mutluluğunuzu.. Ayy kahvaltı hazırlamak çok zor geliyor su anda. Önce birşeyler yemeliyim. Ac uyandim yine :)

Gene teşekkür ederim Allah büyüklerimizin acısını göstermesin :)

Aa ilk kez duydum, gerçekten mucizevi bişey, çok etkilendim

Annisler bunlar da benim lohusa takimlarim. Internetten aldim. Sabhlikli olan kalinligi falan gayet guzel. Digeri biraz daha ince ama malllarini cok begendim. Sahinler in ikisi de. Fiyatlari da oyle cok pahali degil.

Çok çok beğendim süper güle güle giy canım

Nebileyim bebege gaz

Cok sevindim canim gozun aydin darisi bana artik bende yurtdisindayim burda yalnizim hem benim ilk cocugum hem ailemin ilk torunu olacak insallah benim annemde gelebilir dogumdan once

Sağol canım Allah razı olsun sen de en kısa zamanda sevdiklerine kavuş inş:)

kizlar emzirme ortusu ve yastigi gerekli mi sizce

Ben tecrübesizim, ilk gebelik ama nolur nolmaz diye emzirme önlüğü aldım yastık almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…