- 28 Mayıs 2014
- 489
- 449
- 103
ben bazen izleyemiyorum o programı, hele ki hindistandaki doğumlar fena yaaNat geo people ı açın eenn sevdiğim belgesel var. Saniyede 4 Bebek :))
özelde de mikrop doludur haklısın... ama ben tetanoz aşısı için sağlık ocağına gitmiştim bana sıra almamı sölediler baya bi beklemiştim ... birde ebeye özel hastanede takip ediliyorum dedim sürekli beni arıyor tahlil yaptırmak için özelde kan ver sağlık ocağında kan ver bıktım ya kollarımı delik deşik ettiler
Uydu da mi canim digiturkte miben bazen izleyemiyorum o programı, hele ki hindistandaki doğumlar fena yaa
Sitede fiyatlar çok çok uygun 50 tl lik sipariş verip deniycem bi.senin aldıklarında çok hoş canım güle güle giyin :)Tutku ic giyimde bilindik bir marka canim uzun yillardir var ama internet sitesi nasildir bilemiyorum
digiturk'te canım nat geo people kanalında.Uydu da mi canim digiturkte mi
Canım bende clexane iğne kullaniyorum ve doktorum bebek çok kilolu olmadığı surece normal doğum dusunuyo. Bende duymuştum bazı doktorlar yapmiuomus normal doğum ama sorduğumda iğnenin engel olmadığını söylemişti doktorum.İyi akşamlar kızlarrr :)
Cuma günü doktora gittim, doğumumun nasıl olacağını sordum, clexane iğne kullandığım için sezeryan olucaksın dedi. Ben normal doğum istiyordum
Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarnew smiles T Tugbas24 sizlere doktorlarınız bişey dedi mi bu konuda?
@Topitikkoznur65 hemşire olarak sezeryanda nasıl bir aneztezi öneriyorsunuz?
Pazartesi personel burosu hesaplayip bana soyler. Yazarim sana canimO zaman ocagın 22 si gibi ayrılabiliyorsunuz degil mi
Sıra almanızı söylemesi Çok ilginç. Zaten önceliğimiz var, gebeyiz.özelde de mikrop doludur haklısın... ama ben tetanoz aşısı için sağlık ocağına gitmiştim bana sıra almamı sölediler baya bi beklemiştim ... birde ebeye özel hastanede takip ediliyorum dedim sürekli beni arıyor tahlil yaptırmak için özelde kan ver sağlık ocağında kan ver bıktım ya kollarımı delik deşik ettiler
Bebeğe yapılan aşılar bilgisayar üzerinden sisteme giriliyor o yüzden yaptırdıgin yer fark etmez canım ama sağlık ocağında ücretsiz aşılar ve bir çok özel hastaneninde elinde asi olmuyor o yüzden sen istediğin yerde yaptırdım önemli değil önemli olan zamanında yapılmış olmasislm kızlar. bir sorum olcaktı. bebeğimiz dogduktan sonra aşılarını doğum yaptığımız özel hastanede yaptırabilirmiyiz??* yoksa sağlık ocağında yaptırmak şart mı??? açıkçası doğum yaptıktan sonra bebeğimi sağlık ocağına götürmek istemiyorum orada hep sıra var birde şubat ayı üşütmüş hasta insanlar dolu olur diye düşünüyorum kızıma hastalık bulaşşın istemiyorum
...
Canım bende clexane kullanıyorum normal doğuma engel değil hatta ben bide coraspin kullanıyorum onu 32. haftada kesicez ama bazı doktorlar direk sezeryan önerebiliyor birçoğuda normal dogurtuyor ben tüp bebek olduğu için riske atmak istemiyorum epiduralli sezeryan olucam hem bebeğin doğum anına şahitlik etmek istiyorum hemde ağrı pompası taktirip ameliyat sonrami ağrısız geçirmeyi planlıyorum anestezi çeşidi çok farketmez bence yinede doktorunla beraber karar vermek daha doğru olur.İyi akşamlar kızlarrr :)
Cuma günü doktora gittim, doğumumun nasıl olacağını sordum, clexane iğne kullandığım için sezeryan olucaksın dedi. Ben normal doğum istiyordum
Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarnew smiles T Tugbas24 sizlere doktorlarınız bişey dedi mi bu konuda?
canım bende buna çok takılıyordum çünkü zaten bebeğin kafası aşağıdaydı ve normal d. mümkündü. bazı dr. lar bunun risk olduğunu söylüyormuş. benim dr. um 2 ay önce coraspirini bırak dedi. coraspirin daha fazla kanamaya sebep oluyormuş ve müdaheles,i zormuş. ama iğn öyle değilmiş. sancıların başlayınca yani artık açılma falan kontrol edilip son nokta oldyuğunda o gün iğneyi vurmucam. ve normal doğum olacak şuan için öyle. yani her konuda dr. lar farklı konuşuyor. benim dr.um çok rahat bu konuda sorun olmayacağını söylüyor. bende güvendim. zaten kan pıhtılaşması topiğindede ve ben,im kendi açtığım topiktede sorduğumda bi çok normal doğum yapan arkadaş vardı. demekki sorun yok. ama bazı dr. ları ikna etmek ne mümkün.İyi akşamlar kızlarrr :)
Yani tabi olabilir canım. Ama basta kendi ablam olmak üzere (yeni doğum yaptı sayılır kızı 7 aylık)kime sorsam beslenmen iyiyse gerek yok dedi. Ben de çok şükür almaya her türlü besinden. Bi de gece almama rağmen bulantı yapıyor bu da rahatsız etti beniHerkeste ayni etki yapmiyor olabilir. Ben kan hapi+decaviti aylardir kullaniyorm amankilo alimi normal ilerliyo sanki. Sonlara yaklastik ya sana oyle gelmis de olabilir malum bu aralar hizli kilo aliyoruz
Bn sordum.hic farketmez.sezeryan daha tehlikeli asıl dedi.sana neden öyle dedi ki.belki sezeryan icin bahane ureten bir doktordurİyi akşamlar kızlarrr :)
iyi günlerde kullan canım :)Aldim canım aldım. Rowenta aldım. Yanına. Birşeyler de aldım.. Girdik borca :) ama eve henüz gelmediler
Gecmis olsun canim. Dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım( dikkat et kendine lütfen
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım.korkulacak bişey yoktur. Hamileliğin ilk aylarında sert düşüşler tehlikeli. Bu aylarda bebişe bişey olmaz. Çünkü bayagı büyüdü.
Ay ben sana valizim fotosunu atacaktım. Unuttum. Bence çift kat nevresimle Alerjik bir durum oluşturmaz diye düşünüyorum:/
Benim de alerjim var çnkü :) ama yün yorgandan vaz geçmem. Eki Görüntüle 1723447
Bacak bacak üstüne atmak mı? Ben 2-3 hafta oldu atamayalı :) bence atmaya da çalışma. Göbüşümü bacak arama alıp öyle oturuyrum ofiste. Misafirlikte sıkıntılı :)
Amannn dikkat et. Allahtan bebişler koruma altında. Ama gene de dikkatli ol zaten ağrılarımız çok yenisini eklenmesin...
Allah korumuş canım geçmiş olsun ama dikkat et.Az kaldı bastığınızda yerleri toprak diyerek geçme tani
Benimki de tembel o konuda. E cagir birini diyip duruyor ben de kizim dogdugunda iznim de bittiginde birini almaya basladim evim cok buyuk ve cocuk oldugu zaman en az 3-4 kati temizlik gerekiyorAy canım benim ya... Neyse daha var bir şey olmazdır. 35 ten sonra daha dikkatli olmak lazım sanırım. Gerçi 34ün içindeyiz şaka gibi. Ya ben evime hiç başka birini temizlik için almadim. Gelen gidenimiz pek olmaz olan da zaten bellidir o yüzden kendi yaptığımız temizlik yetiyor. Ben hamileyim aman yormayayim kendimi diye iki haftadır temizliği salladim. Kocamda benden âlâ hamile olduğu için o da salladı. Eskiden böyle değildin diyorum şimdi inanmıyor. Neyse bu haftada temixlemezse birini cagiracagim.
Canım ben boğazım hafif ağrısında söyle yapıyorum. Bir kaseye bali koy. İnceltene kadar limon sık. Bir de karabiber ekle. Karabiber azıcık olmasın boğazını yaksın. Onu ye boğazında tutar tuta. Bana iyi geliyor bu karışım. Geçmiş olsun.Kızlar boğaz kuruluğu yaşıyorum sanki çok bağırmışım gibi boğazım hırpalanmış.. Farenjit mi bronsit mi oluyor bilmiyorum nefes aldıkça hava öksürüğümü tetikliyo kaşındırıp öksürdüğümde de hani gögüsten gelen boru gibi ses cıkıyoranlamıştırsınız eminim nasıl geçirebilirim bunu ilerlermeden acaba ? Çok sıcak soğuk şeylerde zarar verebiliyormuş
Benimki de tembel o konuda. E cagir birini diyip duruyor ben de kizim dogdugunda iznim de bittiginde birini almaya basladim evim cok buyuk ve cocuk oldugu zaman en az 3-4 kati temizlik gerekiyor15-30gunde bir aliyordum artik 3cocukla her hafta alirim sanirim
Günaydın canjmm.. Tesekkur ederim. Kurutmalık derken esim balkona mekanizmalı bir çamaşır ipliği yapmıştı bize anca yetiyordu o e bebisin kıyafetlerde gelince yetmeyecek o IP bize bende paslanmayan çamaşır kurutmaliklari var ya ondan aldım. Aldiklarimi sali günü eve getireceklermis canim , orada daha önce hesabim olmadığı için ve taksitle aldığım için teslim etmediler dun. Gelsin eklerim tabii :)
Ohhhh misssssss :)))) allah bozmasin mutluluğunuzu.. Ayy kahvaltı hazırlamak çok zor geliyor su anda. Önce birşeyler yemeliyim. Ac uyandim yine :)
Canim ogrendigimde cok sasirmistim ama kizimi emzirirken inandim. Urettigimiz sut uykusuzlugu azaltiyor emzirdigim surece az uykuyla idare ettim ustelik hic yorgun hissetmemistim kendimi. Rabbim hepimizi o kadar mukemmel yaratmis ki bebisimize de kendimize de yeteriz merak etmeyin
Annisler bunlar da benim lohusa takimlarim. Internetten aldim. Sabhlikli olan kalinligi falan gayet guzel. Digeri biraz daha ince ama malllarini cok begendim. Sahinler in ikisi de. Fiyatlari da oyle cok pahali degil.
Nebileyim bebege gaz
Cok sevindim canim gozun aydin darisi bana artik bende yurtdisindayim burda yalnizim hem benim ilk cocugum hem ailemin ilk torunu olacak insallah benim annemde gelebilir dogumdan once
kizlar emzirme ortusu ve yastigi gerekli mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?