Merhaba senle sat aynı csnim nasıl gidiyorCanım ya senin alerji durumun en son ne oldu? Ben kaçırdım mı acaba?
Canım ben de ilk gebeliğimde iğne kullanıyordum ve normal doğum yaptım.simdi de iğne kullanıyorum doktorum aynı doktor.normal doğum diyor.canım bende buna çok takılıyordum çünkü zaten bebeğin kafası aşağıdaydı ve normal d. mümkündü. bazı dr. lar bunun risk olduğunu söylüyormuş. benim dr. um 2 ay önce coraspirini bırak dedi. coraspirin daha fazla kanamaya sebep oluyormuş ve müdaheles,i zormuş. ama iğn öyle değilmiş. sancıların başlayınca yani artık açılma falan kontrol edilip son nokta oldyuğunda o gün iğneyi vurmucam. ve normal doğum olacak şuan için öyle. yani her konuda dr. lar farklı konuşuyor. benim dr.um çok rahat bu konuda sorun olmayacağını söylüyor. bende güvendim. zaten kan pıhtılaşması topiğindede ve ben,im kendi açtığım topiktede sorduğumda bi çok normal doğum yapan arkadaş vardı. demekki sorun yok. ama bazı dr. ları ikna etmek ne mümkün.
Burunda benim de çok sorun yok ama burundan alınınca o tuzlu su Boğaz'daki mikroplu akıntıya iyi geliyor canım.ondan sık bence.baştan sona temizliyor.sadece ağız yolu bana iyi gelmedi.çok geçmiş olsun.Canım geçmiş olsun. Benimde özellikle akşamları tutuyor ama boğazım dışında burnumla ilgili bir sıkıntım yok. Pastil var acaba emsemmi diyorum ama zararı olursa diye de korkuyorum bence yaptıkların yeterli gelmeyecek canım ama inşallah atlatırız öksürmesemde boğazım acıyortahriş olmuş gibi kuru öksürük
canım ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.ilk gebeliğimde normal doğum yaptım.simdi de normal istiyorum.doktorum da normal doğum taraftarı.İyi akşamlar kızlarrr :)
Cuma günü doktora gittim, doğumumun nasıl olacağını sordum, clexane iğne kullandığım için sezeryan olucaksın dedi. Ben normal doğum istiyordum
Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar @new smiles @pempepink sizlere doktorlarınız bişey dedi mi bu konuda?
@Topitikk @oznur65 hemşire olarak sezeryanda nasıl bir aneztezi öneriyorsunuz?
Ben gerek görmüyordum ta ki yengem yeni doğum yaptı ve komşusu verdi çok rahat ettim dedi ki bende görüyordum iki büklüm emziriyordu bacagının altına beline yastık koyuyordum. Emzirmek işkenceye dönüşmesin diye. Şayet ben keyifle emzirip temas kurmak istiorum. Diğer yengemde de varmış çocugu büyüdüğü için bana verdi. Hediye getirmişler ona da ay ne gerek var demiş ama kullanınca anladım dedi :) biraz pahalı açıkcası o yüzden almakta istemiyodum en sona kalsın dedim ama şanslıymışım verdi sağolsun.kizlar emzirme ortusu ve yastigi gerekli mi sizce
Canım bu karışım baya şifa deposu gibi duruyor bal yumuşatırken karabiber ve limon mikrobu kırarken yakmasını hafifletecek deneyeceğim hemen çok teşekkür ederimCanım ben boğazım hafif ağrısında söyle yapıyorum. Bir kaseye bali koy. İnceltene kadar limon sık. Bir de karabiber ekle. Karabiber azıcık olmasın boğazını yaksın. Onu ye boğazında tutar tuta. Bana iyi geliyor bu karışım. Geçmiş olsun.
Anladım genize ordan gitmesi daha iyi olur diyosun mantıklı çünkü havayı burnumuzdan çekiyoruz burun kanallarınında temizlenmesi iyiolacak sağol canımBurunda benim de çok sorun yok ama burundan alınınca o tuzlu su Boğaz'daki mikroplu akıntıya iyi geliyor canım.ondan sık bence.baştan sona temizliyor.sadece ağız yolu bana iyi gelmedi.çok geçmiş olsun.
zaten millet sırasını kaptırmak istemiyor elinden gelse sıranı kapacak...Sıra almanızı söylemesi Çok ilginç. Zaten önceliğimiz var, gebeyiz.
Bir de bizimkisi nerde yaptırmışsam kan tahlili fotokoisini istiyor. iş yerimdeki tahlili bile verdim.bir tek her gidişimde idrar tahlili yaptırıyorum. Onu enfeksiyondan korkuma kendim istediğim için yapılıyorum.
Ya bizim sağlık ocağı çok iyi ilgileniyor. Ya da sizinkisi tuhaf? Bu haldeyse sağlık ocağı çok haklısın
ay hangi sağlık ocağı seninki valla bizimkinde gayette sıra bekleniyor ger gittiğimde görüyorum kadınlar perişan sıra bekliyor bir de aksi gibi 2. 3. Katta oluyor çık in çık in sinir oluyorum sağlık ocağına gitmek zorunda bırakılmamızaAşı için sıra beklemiyorsun canım. Girip aşı yapan hemşireyi bulup yaptırıyorsun.
Gebe takibi için de sıra beklemiyorum mesela. Aşı odasına gidiyorum, hemşire oralarda oluyor
Hastanelerde de hasta insanlar oluyor giriş çıkış yapınca kapabilir. Ama böyle böyle mikroplarla savaşmayı öğrenecekler zaten
32. Haftada bırakacaksın dedi bana sana ne dediKızlar birşey sorucam.. gebeliğin başından beri coraspin kullananlar doktorunuz kaçıncı haftada kesmeniz gerektiğini söyledi?
32. Haftada bırakacaksın dedi bana sana ne dedi
Emzirme yastigini ben de kara kara dusunuyordumBen gerek görmüyordum ta ki yengem yeni doğum yaptı ve komşusu verdi çok rahat ettim dedi ki bende görüyordum iki büklüm emziriyordu bacagının altına beline yastık koyuyordum. Emzirmek işkenceye dönüşmesin diye. Şayet ben keyifle emzirip temas kurmak istiorum. Diğer yengemde de varmış çocugu büyüdüğü için bana verdi. Hediye getirmişler ona da ay ne gerek var demiş ama kullanınca anladım dedi :) biraz pahalı açıkcası o yüzden almakta istemiyodum en sona kalsın dedim ama şanslıymışım verdi sağolsun.
Canım bu karışım baya şifa deposu gibi duruyor bal yumuşatırken karabiber ve limon mikrobu kırarken yakmasını hafifletecek deneyeceğim hemen çok teşekkür ederim
Anladım genize ordan gitmesi daha iyi olur diyosun mantıklı çünkü havayı burnumuzdan çekiyoruz burun kanallarınında temizlenmesi iyiolacak sağol canım
ben once 3 haftada bir sonra 15 gunde bir simdide 10 gunde bir gidiyorum da... merak ettim... sanirim benide en kisa zamanda haftada bi cagirirlar... bu arada kacinci haftandasin cnm bebeklerin gelisimi iyidir umarim... kac kilo aldin... ben 12 kilo aldim... 31. haftadayim... bebekler son kontrolumde haftasiyla uyumlu cikti ama bir onceki randevumda onden gidiyorlardi... artik yavasladi sanirim gelisimleri...
Normal hastalar bekliyor sıra ama beni hemen alıyor. Mesela kan isteyecek dr un yanına girip hemen kimlikle istek yaptıyor. Doktor o sırada var mı sıkıntı ilaç yazalım mı vs soruyor.ay hangi sağlık ocağı seninki valla bizimkinde gayette sıra bekleniyor ger gittiğimde görüyorum kadınlar perişan sıra bekliyor bir de aksi gibi 2. 3. Katta oluyor çık in çık in sinir oluyorum sağlık ocağına gitmek zorunda bırakılmamıza
Insallah canim saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi bi firsat bulurum heralde 3 cocuk da olsa
Tesekkur ederim canım i sallah :)iyi günlerde kullan canım :)
Tansiyon aleti alacagim da tavsiyesi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?