2016 Şubat Anneleri

Canım ben de ilk gebeliğimde iğne kullanıyordum ve normal doğum yaptım.simdi de iğne kullanıyorum doktorum aynı doktor.normal doğum diyor.

Burunda benim de çok sorun yok ama burundan alınınca o tuzlu su Boğaz'daki mikroplu akıntıya iyi geliyor canım.ondan sık bence.baştan sona temizliyor.sadece ağız yolu bana iyi gelmedi.çok geçmiş olsun.

canım ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.ilk gebeliğimde normal doğum yaptım.simdi de normal istiyorum.doktorum da normal doğum taraftarı.

kizlar emzirme ortusu ve yastigi gerekli mi sizce
Ben gerek görmüyordum ta ki yengem yeni doğum yaptı ve komşusu verdi çok rahat ettim dedi ki bende görüyordum iki büklüm emziriyordu bacagının altına beline yastık koyuyordum. Emzirmek işkenceye dönüşmesin diye. Şayet ben keyifle emzirip temas kurmak istiorum. Diğer yengemde de varmış çocugu büyüdüğü için bana verdi. Hediye getirmişler ona da ay ne gerek var demiş ama kullanınca anladım dedi :) biraz pahalı açıkcası o yüzden almakta istemiyodum en sona kalsın dedim ama şanslıymışım verdi sağolsun.

Canım bu karışım baya şifa deposu gibi duruyor bal yumuşatırken karabiber ve limon mikrobu kırarken yakmasını hafifletecek deneyeceğim hemen çok teşekkür ederim
Burunda benim de çok sorun yok ama burundan alınınca o tuzlu su Boğaz'daki mikroplu akıntıya iyi geliyor canım.ondan sık bence.baştan sona temizliyor.sadece ağız yolu bana iyi gelmedi.çok geçmiş olsun.
Anladım genize ordan gitmesi daha iyi olur diyosun mantıklı çünkü havayı burnumuzdan çekiyoruz burun kanallarınında temizlenmesi iyiolacak sağol canım

zaten millet sırasını kaptırmak istemiyor elinden gelse sıranı kapacak...

ay hangi sağlık ocağı seninki valla bizimkinde gayette sıra bekleniyor ger gittiğimde görüyorum kadınlar perişan sıra bekliyor bir de aksi gibi 2. 3. Katta oluyor çık in çık in sinir oluyorum sağlık ocağına gitmek zorunda bırakılmamıza

Arkadaslar sertlesmeleriniz ne sıklıkta nekadar sürüyo ne durumda riskli bilen varmi

Emzirme yastigini ben de kara kara dusunuyordum cogu kisi kullanamadim bosa para verdim falan dedi hatta dun son anda almaktan vazgectim ikizlerde ise yarar diye dusunuyordum bazi ark.lar vazgecirdi ama alip denemek lazim sanirim. Bi ark.bende var bulup vereyim dedi ses cikmadi en iyisi az daha bekleyim belki verir bedavaya gelir

32 den sonra seni de haftada bir çağırır bence. Ben seninle aynıyım canım. Günlerimiz aynı. Ben hala sıfır kilo ile devam ediyorum istifra sorunumdan dolayı kendim kilo kaybediyorum. Yediğim midem de durmuyor hiç.

En son 28+5 di sanırım gittiğim de dr um raporlu olduğu için gidemedim yarin gidicem. Biri 1300 küsür 38 cmdi, diğeri 1500 küsür 40 cm di. Gelişimleri önde dedi dr um. Ama tabi gitmediğim süre zarfı içinde durum ne bilmiyorum.

Seninkilerin kiloları nasıl?

Normal hastalar bekliyor sıra ama beni hemen alıyor. Mesela kan isteyecek dr un yanına girip hemen kimlikle istek yaptıyor. Doktor o sırada var mı sıkıntı ilaç yazalım mı vs soruyor.
Kartal topselvideyim. Madem hal böyle sağlık ocağına bir kez daha memnuniyetimi sunayım :)

Kızlarrr cicilerimi gösteriyim size.. Gecelik takımı Suwen'den pamuklu.. Ama çok üşürsem diyede bir tane polar pijama takımı aldım kendime oda defacto'dan..

Eklentiler

• image.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 110
  • image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 105
Banyo için unibaby şampuan aldım ama vücut için sabun mu gerekiyo? Bugün dalin sabun aldım, siz ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…