2016 Şubat Anneleri

Bizim bugünki muhabbetimiz:) bugün hatta dünden beri evin Duvarları üstüme geliyor.hafta içine kalmasın diye yetiştirmeye çalışıyorum.eşim bırak ev pislikten boğulsun,çamaşırlar bitmiyor.3 tane kirli sepeti var evde.2 günde dolar mı yaa...eşim de sağolsun bırak ben yapayım deyip beni de iş yapıyorum diye azarlar ama 2-3 makina yıkayıp bitireceğim iş o gün ancak bir makina oluyor.çünkü sabah atıp taaa gece yatmadan asıyor :)gün içinde hatırlatınca da kızıyor bi de :))) sorsan dediğini yapmıyomuyum aşk olsun yapıyorum der:) ertesi güne 2 makina daha yığılınca okuldan kalan boş günlerim sadece çamaşır ve ütü ile geçiyor.herşey yine bize BAKIYOR yani...Sıvı sabun bile bitmesin biz yokken ev kurur:)
Bugün bir yerde yığılı çamaşırda ütüyü;koltuklarda çekasa sığmayan çamaşırları,mutfakta Yemeğini yapmamı bekleyen sebzeleri gördükçe çıldırasım geldi:) göbeğimin iki yanı acıdı artık resmen.topuklarım acıdı.bir de dışarıdaki işlerde de ben olmasam olmuyor.yani tam olmuyor.illaki yanına ister beni.bugün bi de onları hallettim.bittim....:)

Banyo için unibaby şampuan aldım ama vücut için sabun mu gerekiyo? Bugün dalin sabun aldım, siz ne önerirsiniz?

Bende canim sebamed sampuan/pisik kremi/ bebek yagi aldim... bir de pudra aldim.. ama bende vucudunu sabunla yikamam gerekir mi diye dalinin sabununu aldim..

Ama dikkatimi cekti sadece bazi sampuanlarda sac ve vucut icin diye yaziyor...

edammm ve S serppp kizlar allah sizin yardimciniz olsun biz tek bebekle geriliyoruz kasiliyor karnimiz falan sizin nasil geciyo gunleriniz bilemiyorum..

buarada kacgundur oh iyiyim gerilmiyorum kasilma yok diodum stress olunca oluyomus dedim dedim suan yine kasiliyrm cok kotuyum suan hatta oyleki ilk bebegimi normal doguran ben suan tirsar oldum gerildikce bugunnn yattim demin yatamiyorum dogrulamiyorum bi gecsede yine kosturabilsemmmm

Bn sordum.hic farketmez.sezeryan daha tehlikeli asıl dedi.sana neden öyle dedi ki.belki sezeryan icin bahane ureten bir doktordur

canım ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.ilk gebeliğimde normal doğum yaptım.simdi de normal istiyorum.doktorum da normal doğum taraftarı.
Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim, kafam çok karıştı, normal doğum yapmak istiyorum bende. gerekirse doktorumu da değiştiririm, ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum, aranızda istanbul anadolu yakasında doktora giden varmı? sizin doktorları da deneyebilirim

Kosturmayi ben de cok ozledim bi de uzun zamandir ozellikle oturdugum yerden kalkarken kalcamda kramp gibi agrilar oluyor oturup kalkmak bile iskenceye dondu

Hem vücut hem saç için kullanılıyor diye biliyorum ben

Canım bnm aldığım unibaby şampuanın üzerinde saç yazıyo sadece ondan sordum neyse bidahakine hem saç hem vücut için olan bi ürün alırım

Göbek bağı bandı nerelerde satılır aldınızmı hanımlar?

Ben de senin gibi birden 3 lüyorum evet ve bu beni çok korkutuyor. Zaman geçtikçe de stres yapıyorum.

Oğlum 3 yaşında
Seninki de kucukmus daha. Cok korkuyorum buyuk kizima yetememekten. Calisiyor musun sen de. Ben bu seneyi kapatip seneye eylulde baslamayi dusunuyorum kizimi da krese gondercem ins alisir krese

Benim de kasılmalarım çok fazla. Hem sağ da hem solda oluyor hareketsiz kalıyorum öyle. Nefessiz birakiyorlar bazen. Ben de koşturmayı ani hareketler yapmayı özledim. Oturudugum yerden kalkmak bile işkence halini aldi çünkü. Evde çocuk olunca dinlenmekte pek mümkün olmuyor. Ama bulduğum ilk fırsatta uzanip ayaklarimin altina yastik koyuyorum.
Son zamanlarimiz azıcık daha sabrederek bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah

ben ankaradayım canım. ama dr. ile tekrar konuş baktın hala diretiyor ve normal doğuma uygun vücudun ozaman dr. değiştir. tabi pıhtılaşma dışında belki başka engel çıkar normal doğuma bilşi demem. ama biz gibi bi çok insan normal doğum yapıyorsa değiştir dr. tabi sende kararlıysan normal doğuma

Seninki de kucukmus daha. Cok korkuyorum buyuk kizima yetememekten. Calisiyor musun sen de. Ben bu seneyi kapatip seneye eylulde baslamayi dusunuyorum kizimi da krese gondercem ins alisir krese

Ana okulu öğretmeniyim ama yapmıyorum. Şimdi bir de 3 çocuk olunca çok daha zor olur çalışmak.

Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…