Hem vücut hem saç için kullanılıyor diye biliyorum benBanyo için unibaby şampuan aldım ama vücut için sabun mu gerekiyo? Bugün dalin sabun aldım, siz ne önerirsiniz?
Bizim bugünki muhabbetimiz:) bugün hatta dünden beri evin Duvarları üstüme geliyor.hafta içine kalmasın diye yetiştirmeye çalışıyorum.eşim bırak ev pislikten boğulsun,çamaşırlar bitmiyor.3 tane kirli sepeti var evde.2 günde dolar mı yaa...eşim de sağolsun bırak ben yapayım deyip beni de iş yapıyorum diye azarlar ama 2-3 makina yıkayıp bitireceğim iş o gün ancak bir makina oluyor.çünkü sabah atıp taaa gece yatmadan asıyor :)gün içinde hatırlatınca da kızıyor bi de :))) sorsan dediğini yapmıyomuyum aşk olsun yapıyorum der:) ertesi güne 2 makina daha yığılınca okuldan kalan boş günlerim sadece çamaşır ve ütü ile geçiyor.herşey yine bize BAKIYOR yani...Sıvı sabun bile bitmesin biz yokken ev kurur:)Millet pazartesi sendromu yasar biz pazar sendromu...evi toparlamama yardimci olan esim iki supurup 3 uzandigindan is bitmiyor.bi esyayi alip bir odadan digerine yer degistirip ortada birakiyor. Birazdanda disari cikar.oglum heryere oyuncak yaymis..bu aralar benim hormonlardanmi nedir gozume batiyor bunlar...yapma dinlen demezmi bide deliricem..kim yapicak bu isleri bilmem..
ben chicconun saç ve vücut şampuanını aldım..ayrı ayrı ürün almaya gerek görmedimBanyo için unibaby şampuan aldım ama vücut için sabun mu gerekiyo? Bugün dalin sabun aldım, siz ne önerirsiniz?
Omron canim...
Bende yenilerde tansiyonumu takip etmem gerekince iyicene arastirip omronu aldim...
Omron canim..en iyisi o
Banyo için unibaby şampuan aldım ama vücut için sabun mu gerekiyo? Bugün dalin sabun aldım, siz ne önerirsiniz?
Gule gule kullan cnm cok guzellerKızlarrr cicilerimi gösteriyim size.. Gecelik takımı Suwen'den pamuklu.. Ama çok üşürsem diyede bir tane polar pijama takımı aldım kendime oda defacto'dan..
Tesekkur ederim. Bircok modeli var mi ? İnceliyoruz şimdi. Benim de doktorum takip ermeni önerdi.
Peki clexane kullanmaya başlayacak mısınız coraspirini bırakınca32. Haftada bırakacaksın dedi bana sana ne dedi
Sen de mi bi anda 3luyosunAynı kaderi paylaşıyoruz bakalım napıcaz 3 çocukla
Banyo için unibaby şampuan aldım ama vücut için sabun mu gerekiyo? Bugün dalin sabun aldım, siz ne önerirsiniz?
Canım bende clexane iğne kullaniyorum ve doktorum bebek çok kilolu olmadığı surece normal doğum dusunuyo. Bende duymuştum bazı doktorlar yapmiuomus normal doğum ama sorduğumda iğnenin engel olmadığını söylemişti doktorum.
Bebeğe yapılan aşılar bilgisayar üzerinden sisteme giriliyor o yüzden yaptırdıgin yer fark etmez canım ama sağlık ocağında ücretsiz aşılar ve bir çok özel hastaneninde elinde asi olmuyor o yüzden sen istediğin yerde yaptırdım önemli değil önemli olan zamanında yapılmış olmasi
Canım bende clexane kullanıyorum normal doğuma engel değil hatta ben bide coraspin kullanıyorum onu 32. haftada kesicez ama bazı doktorlar direk sezeryan önerebiliyor birçoğuda normal dogurtuyor ben tüp bebek olduğu için riske atmak istemiyorum epiduralli sezeryan olucam hem bebeğin doğum anına şahitlik etmek istiyorum hemde ağrı pompası taktirip ameliyat sonrami ağrısız geçirmeyi planlıyorum anestezi çeşidi çok farketmez bence yinede doktorunla beraber karar vermek daha doğru olur.
canım bende buna çok takılıyordum çünkü zaten bebeğin kafası aşağıdaydı ve normal d. mümkündü. bazı dr. lar bunun risk olduğunu söylüyormuş. benim dr. um 2 ay önce coraspirini bırak dedi. coraspirin daha fazla kanamaya sebep oluyormuş ve müdaheles,i zormuş. ama iğn öyle değilmiş. sancıların başlayınca yani artık açılma falan kontrol edilip son nokta oldyuğunda o gün iğneyi vurmucam. ve normal doğum olacak şuan için öyle. yani her konuda dr. lar farklı konuşuyor. benim dr.um çok rahat bu konuda sorun olmayacağını söylüyor. bende güvendim. zaten kan pıhtılaşması topiğindede ve ben,im kendi açtığım topiktede sorduğumda bi çok normal doğum yapan arkadaş vardı. demekki sorun yok. ama bazı dr. ları ikna etmek ne mümkün.
Bn sordum.hic farketmez.sezeryan daha tehlikeli asıl dedi.sana neden öyle dedi ki.belki sezeryan icin bahane ureten bir doktordur
Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim, kafam çok karıştı, normal doğum yapmak istiyorum bende. gerekirse doktorumu da değiştiririm, ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum, aranızda istanbul anadolu yakasında doktora giden varmı? sizin doktorları da deneyebilirimcanım ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.ilk gebeliğimde normal doğum yaptım.simdi de normal istiyorum.doktorum da normal doğum taraftarı.
Sen de mi bi anda 3luyosunbuyuk cocugun kac yasinda benimki daha 2bucuk yasinda
Ben bunu aldim canim... 2 aydir falanda kullaniyorum gayet ise yariyor
Kosturmayi ben de cok ozledim bi de uzun zamandir ozellikle oturdugum yerden kalkarken kalcamda kramp gibi agrilar oluyor oturup kalkmak bile iskenceye donduedammm ve S serppp kizlar allah sizin yardimciniz olsun biz tek bebekle geriliyoruz kasiliyor karnimiz falan sizin nasil geciyo gunleriniz bilemiyorum..
buarada kacgundur oh iyiyim gerilmiyorum kasilma yok diodum stress olunca oluyomus dedim dedim suan yine kasiliyrm cok kotuyum suanhatta oyleki ilk bebegimi normal doguran ben suan tirsar oldum gerildikce bugunnn yattim demin yatamiyorum dogrulamiyorum bi gecsede yine kosturabilsemmmm
Hem vücut hem saç için kullanılıyor diye biliyorum ben
Seninki de kucukmus daha. Cok korkuyorum buyuk kizima yetememekten. Calisiyor musun sen de. Ben bu seneyi kapatip seneye eylulde baslamayi dusunuyorum kizimi da krese gondercem ins alisir kreseBen de senin gibi birden 3 lüyorum evetve bu beni çok korkutuyor. Zaman geçtikçe de stres yapıyorum.
Oğlum 3 yaşında
edammm ve S serppp kizlar allah sizin yardimciniz olsun biz tek bebekle geriliyoruz kasiliyor karnimiz falan sizin nasil geciyo gunleriniz bilemiyorum..
buarada kacgundur oh iyiyim gerilmiyorum kasilma yok diodum stress olunca oluyomus dedim dedim suan yine kasiliyrm cok kotuyum suanhatta oyleki ilk bebegimi normal doguran ben suan tirsar oldum gerildikce bugunnn yattim demin yatamiyorum dogrulamiyorum bi gecsede yine kosturabilsemmmm
ben ankaradayım canım. ama dr. ile tekrar konuş baktın hala diretiyor ve normal doğuma uygun vücudun ozaman dr. değiştir. tabi pıhtılaşma dışında belki başka engel çıkar normal doğuma bilşi demem. ama biz gibi bi çok insan normal doğum yapıyorsa değiştir dr. tabi sende kararlıysan normal doğumaArkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim, kafam çok karıştı, normal doğum yapmak istiyorum bende. gerekirse doktorumu da değiştiririm, ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum, aranızda istanbul anadolu yakasında doktora giden varmı? sizin doktorları da deneyebilirim
Seninki de kucukmus daha. Cok korkuyorum buyuk kizima yetememekten. Calisiyor musun sen de. Ben bu seneyi kapatip seneye eylulde baslamayi dusunuyorum kizimi da krese gondercem ins alisir krese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?