Canım ben kendimi hep normal doğuma hazırladım, doktor sezeryan deyince moralim bozuldu, şuan bebeğim dönmüş, pozisyonu iyi, tabi öncelik bebeğimin ve benim sağlığım, ama mümkünse normal olsun istiyorum, bu arada ben clexane 6000 ünite olan iğneyi kullanıyorum, senin kullandığın farklı mı?ben ankaradayım canım. ama dr. ile tekrar konuş baktın hala diretiyor ve normal doğuma uygun vücudun ozaman dr. değiştir. tabi pıhtılaşma dışında belki başka engel çıkar normal doğuma bilşi demem. ama biz gibi bi çok insan normal doğum yapıyorsa değiştir dr. tabi sende kararlıysan normal doğuma
ben coraspirin ve 4000 lik clexane kullanıyorum canım. 64 kiloyum. ama coraspirini bırakıcam.Canım ben kendimi hep normal doğuma hazırladım, doktor sezeryan deyince moralim bozuldu, şuan bebeğim dönmüş, pozisyonu iyi, tabi öncelik bebeğimin ve benim sağlığım, ama mümkünse normal olsun istiyorum, bu arada ben clexane 6000 ünite olan iğneyi kullanıyorum, senin kullandığın farklı mı?
senin kilo kaç canım ? kiloda önemliymiş dozunda ama çokta farketmiyor sanırım. son kutuyu 0.4 lük versin oda. bende 2 homozigot var mesela aslında ileri derece ama 4000 lik iğnem. başka arkadaşlarda tek heterezigot oda 4000 lik. garip yani. kafaya göre :)Canım ben kendimi hep normal doğuma hazırladım, doktor sezeryan deyince moralim bozuldu, şuan bebeğim dönmüş, pozisyonu iyi, tabi öncelik bebeğimin ve benim sağlığım, ama mümkünse normal olsun istiyorum, bu arada ben clexane 6000 ünite olan iğneyi kullanıyorum, senin kullandığın farklı mı?
Canım pendiğe yakın isen doktorumu önerebilirim. Bilinen bir doktor ve konusunda gerçekten tecrübeli bir bayan. Bende kesinlikle normal istiyorum, sadece kadın doğum alanında uzman değil estetik alanında da iyi. Kendi muayenehanesi var. Muayene Ücreti 90tl. İnternet sitesi de var. Düşünürsen bilgilerini paylaşabilirimArkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim, kafam çok karıştı, normal doğum yapmak istiyorum bende. gerekirse doktorumu da değiştiririm, ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum, aranızda istanbul anadolu yakasında doktora giden varmı? sizin doktorları da deneyebilirim
Canım göbek bağı set olarak eczanede satılıyor Pahalı birşeyde değil 11, 12 tl. Babusol ve paxtor marka. İçeriğinde alkol solüsyon ve steril mendil bulunuyor. Ben henüz almadım dışarı çıktığımda alacagım.Canım bnm aldığım unibaby şampuanın üzerinde saç yazıyo sadece ondan sordum neyse bidahakine hem saç hem vücut için olan bi ürün alırım
Göbek bağı bandı nerelerde satılır aldınızmı hanımlar?
Onunla ilgili bir şey konuşmadık öyle bir şey demediPeki clexane kullanmaya başlayacak mısınız coraspirini bırakınca
canım bende 67 kiloyum, acaba 4000 lik ile 6000 lik arasındaki fark nedir? ben coraspini bırakıp iğneye başladımben coraspirin ve 4000 lik clexane kullanıyorum canım. 64 kiloyum. ama coraspirini bırakıcam.
Canım pendiğe yakın isen doktorumu önerebilirim. Bilinen bir doktor ve konusunda gerçekten tecrübeli bir bayan. Bende kesinlikle normal istiyorum, sadece kadın doğum alanında uzman değil estetik alanında da iyi. Kendi muayenehanesi var. Muayene Ücreti 90tl. İnternet sitesi de var. Düşünürsen bilgilerini paylaşabilirim
Canım ben Maltepe de oturuyorum. ama gidebilirim sanırım. Paylaşır mısın?
Aynen canım benim tek heterezigot. ama doktorun açıklaması benim yaptırdığım trombofili tahlilinde sadece dörtlü bakılmış, başkası da varmış sanırım 10 lu falan. belki diğerlerinde de heterezigot yada homozigot olabilir falan dedi. birde benim bebeğimin kilosu biraz azmış, bununla ilgili olabilir dedi.senin kilo kaç canım ? kiloda önemliymiş dozunda ama çokta farketmiyor sanırım. son kutuyu 0.4 lük versin oda. bende 2 homozigot var mesela aslında ileri derece ama 4000 lik iğnem. başka arkadaşlarda tek heterezigot oda 4000 lik. garip yani. kafaya göre :)
Beşik dediğim park yatak zaten canım :) baska da bişe almıycam şifonyerimi boşalttım onada giysilerini koycam koçtaştan duvara monte 3 lü raf aldım ıvır zıvır koyarım diye o kadar zaten ayrı odası olmayacak bizle takılacak :) Bende yün düşündüm elyaflar naylonlu oluyor ya.. Teşekkürler canım..:)Canım park yatak aldıysan besıgın acelesı yok bence. Onunla ıdare eder ılerde oda alırsın. Benım arkadaslarım normal oda almadı hıc hep park yatak kullandılar . 500 lıraya valız cok pahalı onun yerıne bebegıne bırseyler alırsın
Park yatagın kenarlarına koruma koymauya gerek yok. Yun yprgan yaptır bence ınce , zaten uzerıne nevresım gecıreceksın boylelıkle yazın sıcaklatmaz bebegını.
Teşekkürler canım.. Bu boyda valiz de var bide spor canta var yeter onlar ya... Benim alacağım buyuk valiz her haftasonu kv yanına gittiğimiz için tüm eşyalar tek defada sığsın diye buyuk birşey almak onunda şimdi acelesi yok zaten.. İnsanın evinde olmaması nasıl kötü oluyormuş yaAy ben sana valizim fotosunu atacaktım. Unuttum. Bence çift kat nevresimle Alerjik bir durum oluşturmaz diye düşünüyorum:/
Benim de alerjim var çnkü :) ama yün yorgandan vaz geçmem. Eki Görüntüle 1723447
Bacak bacak üstüne atmak mı? Ben 2-3 hafta oldu atamayalı :) bence atmaya da çalışma. Göbüşümü bacak arama alıp öyle oturuyrum ofiste. Misafirlikte sıkıntılı :)
Amannn dikkat et. Allahtan bebişler koruma altında. Ama gene de dikkatli ol zaten ağrılarımız çok yenisini eklenmesin...
Canım ilk doğduğu gün hepatit 1 asısı ve ilk topuk kanı hastanede yapılıyor sonrasında sağlık ocağına 5_7 günlükken 2. Topuk kanı için gidiyorsun sağlık ocağında ilk aşısı 30 günlükken 2. Aşıları 2 aylıkken yapılıyor... Sağlık ocağında yaptırmak gerekli cunku bakanlık kayıtları oradan gidiyor ve hastanede aşılar olmaz... Zaten hasta insanlarla senin işin olmaz senin işin hemsirenle arar uygun zamanda gidersin hasta azkenslm kızlar. bir sorum olcaktı. bebeğimiz dogduktan sonra aşılarını doğum yaptığımız özel hastanede yaptırabilirmiyiz??* yoksa sağlık ocağında yaptırmak şart mı??? açıkçası doğum yaptıktan sonra bebeğimi sağlık ocağına götürmek istemiyorum orada hep sıra var birde şubat ayı üşütmüş hasta insanlar dolu olur diye düşünüyorum kızıma hastalık bulaşşın istemiyorum
...
Ben epidural sezeryan olacağım inşallah sonrasında rahat ağrı kesici takviyesi için.. Spinal de bir secenek ama kesinlikle genel anesteziyi önermem canım uyanır uyanmaz acı cekmeye başlarsın yoksa... Uyanık kalmaktan korkma epiduralde de spinalde de bebek cıktıktan sonra istersen yine hafif şekilde uyuturlar...İyi akşamlar kızlarrr :)
Cuma günü doktora gittim, doğumumun nasıl olacağını sordum, clexane iğne kullandığım için sezeryan olucaksın dedi. Ben normal doğum istiyordum
Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarnew smiles @pempepink sizlere doktorlarınız bişey dedi mi bu konuda?
Topitikk @oznur65 hemşire olarak sezeryanda nasıl bir aneztezi öneriyorsunuz?
cnm devlet hast. israr ettim kilo soylemedi... bu hafta ozele gidince ogrencem... devlette 3 olcume bakiliyo bas karin bacak kemigi ona gore haftasiyla uyumlu dedi... kilo soylemedi... ama benim kizim 3 gun geride cikiyor hep... ins 2,5 gecer tum bebeklerimiz de kuveze gerek kalmaz... kilo almamis olmanin herhangi olumsuz etkisi olmadigina sevindim cnm bebeklerinin gelisimi iyi ama istifra etmek cok zorluyordur... Allah kolaylik versin...32 den sonra seni de haftada bir çağırır bence. Ben seninle aynıyım canım. Günlerimiz aynı. Ben hala sıfır kilo ile devam ediyorum istifra sorunumdan dolayı kendim kilo kaybediyorum. Yediğim midem de durmuyor hiç.
En son 28+5 di sanırım gittiğim de dr um raporlu olduğu için gidemedim yarin gidicem. Biri 1300 küsür 38 cmdi, diğeri 1500 küsür 40 cm di. Gelişimleri önde dedi dr um. Ama tabi gitmediğim süre zarfı içinde durum ne bilmiyorum.
Seninkilerin kiloları nasıl?
ben erken doğum yaptım..
o kasılmaları yaşayanlar dikkate alsın..
nst ye bağlandığım ve sözde hiçbişey çıkmadığının ertesi günü suyum patladı.
bebeğim küvezde..
30+6 ydım doğum olduğu günCiddi misin??
Kaçıncı haftadaydın ? Nasılsın şimdi? Bebeğin nasıl?
cnm devlet hast. israr ettim kilo soylemedi... bu hafta ozele gidince ogrencem... devlette 3 olcume bakiliyo bas karin bacak kemigi ona gore haftasiyla uyumlu dedi... kilo soylemedi... ama benim kizim 3 gun geride cikiyor hep... ins 2,5 gecer tum bebeklerimiz de kuveze gerek kalmaz... kilo almamis olmanin herhangi olumsuz etkisi olmadigina sevindim cnm bebeklerinin gelisimi iyi ama istifra etmek cok zorluyordur... Allah kolaylik versin...
Canım Allah kolaylık versin. Bebeğin iyidir inşallah.. erken den suyun nasıl patladı ki acaba birşey mi tetikledi ?Rabbim kurtarsın bu zor süreçten kuvvet sabır versin.ben erken doğum yaptım..
o kasılmaları yaşayanlar dikkate alsın..
nst ye bağlandığım ve sözde hiçbişey çıkmadığının ertesi günü suyum patladı.
bebeğim küvezde..
amin sağolun.Canım Allah kolaylık versin. Bebeğin iyidir inşallah.. kaçıncı haftanda oldu bu durum, erken den suyun nasıl patladı ki acaba birşey mi tetikledi ?Rabbim kurtarsın bu zor süreçten kuvvet sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?