30+6 ydım doğum olduğu gün
bebeğim için henüz birşey söylemiyorlar
tam bir hafta olacak yarın.
doğum yaptım ve eve bebeğim olmadan döndüm çok zor ..
1350 gram. 2 hafta önceki kontrolümüzdeki kilosundan sadece 50 gram fazla doğdu.Kıyamam yaa çok zordur tabi Allah yardımcınız olsun. Ben de şuan doğum yaptığın gündeyim.
Ama korkma 900 gr doğup yaşayan ikiz bebisler biliyorum. Sandığımızdan çok çok kuvvetliler. Sen güçlü ol ki bebeğinde hissetsin canım.
Kaç kilo doğdu?
ben erken doğum yaptım..
o kasılmaları yaşayanlar dikkate alsın..
nst ye bağlandığım ve sözde hiçbişey çıkmadığının ertesi günü suyum patladı.
bebeğim küvezde..
Dua et güçlü ol şimdi sezeryandan dolayı da psikoloji olarakta kötüsün eminim. Ama senin tetiklediğin bir durum yokmuş geleceği varmış. Rabbim darda olanları sıkıntıda bırakmaz sizide bırakmayacaktır. Herşeyin bir hikmeti vardır. İnşallah tez vakit kucagına alırsın yavrunu canım. Toparlanmak için dirayetli ol ki yavrunu iyi karşılayasınamin sağolun.
hiçbişey yoktu sadece o yalancı kasılma dediklerim vardı.
ama değilmiş
1 cm bile açılma olmadan su patladı
sezeryanla aldılar
Ayyyy canimmm benim ya geçmiş olsun insAllah. Rabbim hayırlısı ile bebegine kavustursunnn. Kuzenim 28 müşterim 30 de dogurdu simdi masAllah kızları cok cok iyi. Korkma insAllah toparlanir eve gelir kuzucugun. Duacinim
1350 gram. 2 hafta önceki kontrolümüzdeki kilosundan sadece 50 gram fazla doğdu.
inşallah güçlüdür oğlum. bu gerçekten çok zor
cnm nasildiki kasilmalar... cok mu siddetliydi... bebegin nasil kac kilo... ins az kalir... korkma ins kuvezden kisa zamanda cikar... 28. haftayi gectigin icin riskler azdir ins saglikla cikar kuvezden bol bol dua edelim... bu arada kasilmalarini tarif eder misin... suyun birden cok mu geldi yoksa az az mi geldiamin sağolun.
hiçbişey yoktu sadece o yalancı kasılma dediklerim vardı.
ama değilmiş
1 cm bile açılma olmadan su patladı
sezeryanla aldılar
inşallah,Maşallah maşallah. Büyük risk derecesinde küçük değil.
Ciğerleri gelişsin yeter ki korkma birşey olmaz Allah' in izniyle.
Benimkiler ikiz olduğu için çok araştırıyorum erken doğumu düşük kiloyu vs.
Dualarımız bebişinle. Ayrılık biraz zor olacak ama en kisa zamanda toplanacak inşallah.
geçmiş olsun canım Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin.30+6 ydım doğum olduğu gün
burda da hep yazıyordum ben mi evham yapıyorum sizde var mı diye sorup duruyordum herkesecnm nasildiki kasilmalar... cok mu siddetliydi... bebegin nasil kac kilo... ins az kalir... korkma ins kuvezden kisa zamanda cikar... 28. haftayi gectigin icin riskler azdir ins saglikla cikar kuvezden bol bol dua edelim... bu arada kasilmalarini tarif eder misin... suyun birden cok mu geldi yoksa az az mi geldi
inşallah,
onu eve getirdiğim gün bayramım olacak.
öyle güzel ki o küçücük vücudu.
allah razı olsun çok sağolunNe güzeldir şimdi
Aklima geldikçe dua edicem canım.
O büyük günü hep birlikte bekleriz Allahın izniyle
Ahh kuzummm çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.. Bende de erken doğum riski var ve buna rağmen iki gündür deli yoruyorum kendimi, olmaz diyorum ama ne zaman olucağı hiç belli olmaz.. Bebeğin nasıl peki şuan bi bilgin varmı?ben erken doğum yaptım..
bebeğim küvezde..
burda da hep yazıyordum ben mi evham yapıyorum sizde var mı diye sorup duruyordum herkese
karnımın bi tarafı top gibi olup 30 sn kalıyordu ve artı çok sık olmaya başlamıştı
su önce az az geldi altıma kaçırır gibi,sonra birden boşaldı..tutamıyorsun öyle anlıyorsun
Canım cok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun... Rabbim sana ve bebişin yanında... Herşey güzel olacak insallah30+6 ydım doğum olduğu gün
cnm dua edelim bol bol... benim 800 gr dogan bi arkadasiimin ikizi var... simdi masallah 7 yasindalar... sen de moralini yuksek tutmaya calis... o kasilmalarin benzeri bende de oluyor... bakalim biz kacinci haftaya kadar devam etcez...burda da hep yazıyordum ben mi evham yapıyorum sizde var mı diye sorup duruyordum herkese
karnımın bi tarafı top gibi olup 30 sn kalıyordu ve artı çok sık olmaya başlamıştı
su önce az az geldi altıma kaçırır gibi,sonra birden boşaldı..tutamıyorsun öyle anlıyorsun
bende de ayni kasilmalar var...Aynı kasılmalar bende de var
Ben ikiz diye çok önemsemiyordum
allah razı olsun
çok moral buluyorum böyle örnekleri duyduğum zaman.
umarım oğlum da onlardan biri olur
guzel olmaz mi... sutun geldi mi cnm sagip mi goturuyorsun... bu arada doktor ne kadar kalir dedi...inşallah,
onu eve getirdiğim gün bayramım olacak.
öyle güzel ki o küçücük vücudu.
Cnm Bebeğinin kilosu iyi gayet inşallah tez zamanda evine döner.Rabbim bebeginiz inde sizinde yardımcısı olsun.ben erken doğum yaptım..
bebeğim küvezde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?