2016 Şubat Anneleri

Canım inşallah bu sıkıntılı günleri bebeğinde sende bir an önce atlatırsınız.Allah sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmayı nasip etsin.önceki mesajlarını okudm bende de oluyor kasılma mı bilmiyorm Rabbim evlatlarımıza hayırlısıyla kavuştursn inşallah erteliyordm sürekli ama sanırm hastane çantasını hazır etmelyz bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor

Ya bu kasılma nasıl tam olarak bide kasılma sırasında bebek hareket eder mi.bazen benimde karnmın bi tarafı sertleşiyor ama bir iki sn sonra bebek hareket ediyo geçiyor bn poposu başı yada dirsekleri diye düşünüyorm

1350 gram. 2 hafta önceki kontrolümüzdeki kilosundan sadece 50 gram fazla doğdu.
inşallah güçlüdür oğlum. bu gerçekten çok zor

Canım benim ne kadar içini ferah tut desemde şuan karmaşık duygular yasıyorsun eminim ben 28 haftalık dunyaya gelmiş bir bebegım ve bundan 26 yıl once.. O yüzden bebeğinin iyi olma şansı çok çok yüksek lütfen iyi seyler düşün .. En kısa zamanda evine bebeğinle dönmeni diliyorum ..

Cnm bu durum tipa tip bendede var

ben erken doğum yaptım..

o kasılmaları yaşayanlar dikkate alsın..

nst ye bağlandığım ve sözde hiçbişey çıkmadığının ertesi günü suyum patladı.
bebeğim küvezde..

Aaaa.. Çok geçmiş olsun canım
. nasılsınız su anda
. moralini yüksek tut lutfen..

Cnm bu durum tipa tip bendede var
Şu son haftalar diken üstünde geçecek sanırm hayırlısıyla 35i geçirseydik bi.peki sende de bebek hareket ettiğinde karnında böyle gerilme hissi oluyormu.bende sanki karnımı yırtacak gibi bile oluyor arada acı vermiyor ama rahatsız ediyor

allah razı olsun
çok moral buluyorum böyle örnekleri duyduğum zaman.
umarım oğlum da onlardan biri olur

Canım benim her şey yolunda gidecek. O güçlü bir bebek inanıyorum. İçini ferah tut. Rabbim kavusmanizi sağladı, eve getirmeyi de sağlar inşallah. Dualarim seninle ve minik prensle...

ben erken doğum yaptım..

bebeğim küvezde..
Geçmiş olsun canım,nasılsın bebeğin de iyidir umarım. Sağlıkla kucağında evinize dönersiniz inşallah şubat annelerinin ilk bebeği senden geldi,herşey yoluna girer zamanla inşallah

ben erken doğum yaptım..

bebeğim küvezde..

canım rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun. dualarımız sizinle.. moralini yüksek tut, inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına. hepimiz seni ve bebeğini düşüneceğiz ve dua edeceğiz bol bol

ben erken doğum yaptım..

bebeğim küvezde..
Neeee iste benim o kasilmalari yasayan dun geceden beri devamli vardi yani boyle bi yer sertlesiyo simdi biraz daha azaldi ama karnim tas gibi agri felan yok gibi bisey bu arada hem gozunaydin hemde Allah im bebegini hemen kuvezden cikarmayi nasip etsin inşallah

ben erken doğum yaptım..

bebeğim küvezde..
Neeee iste benim o kasilmalari yasayan dun geceden beri devamli vardi yani boyle bi yer sertlesiyo simdi biraz daha azaldi ama karnim tas gibi agri felan yok gibi bisey bu arada hem gozunaydin hemde Allah im bebegini hemen kuvezden cikarmayi nasip etsin inşallah

Ben varım canım bazen gözümü Bilene açamıyorum
benimde öyle gözüme vuryor ve açamıyorum göz kapağımı kaldıramıyorum ağırlığından

bendee normal uyuduğum günlerde de ağrıyor, uykusuz günlerde de ağrıyor.. uyku saatleriyle alakalı değil sanırım

Canim bende de oldu ve inanirmisin 2 gün falan sürdü inatla agri kesici almadim ama paracetamol icebilirsin bisey olmaz bende sonra bidaha olmadi cok sukur insallah gecicidir seninkide
benim önceden böyle olmuyodu gebelikten kaynaklıdır diye hiçç ilaç almak istemiyorum canım inşallah doğumdan sonra kendinden geçer diye umuyorum

inşallah,
onu eve getirdiğim gün bayramım olacak.
öyle güzel ki o küçücük vücudu.
Inşallah tez zamanda eve cikar iyi dusunelim dua edelim morelini yuksek tutmaya calis zor ama Allah yardimcin olsun bak sen bebisini gordun biz goremedik daha

Cnm bende beni hareket ederken oluyor o sertlik bende bebek poposunun felan dalıyor sanıyordum.Zaten kasilma nin tm olarak ne olduğunu bilmiyordum.öğrenmiş oldum.Allah im hepimize yardım etsin.Dediğin gibi cnm 35 leri bi atlatabilirsek .Birde buraya subat annesi diye yazdık kendimizi Allah in işine mi karışıyor oluyoruz.Ondan bile korkuyorum ben.

Benimde mideme dayandı
Boğazıma acı su gelip duruyo uyuyamıyorum kaldım bu saate oturuyorum yatakta mecbur

Aynı durumdayım ilk defa midemde bu kadar baskı hissedıyorum 5 yastık birden oturuyorum yatakta kasılmalarımda fazla bu gece sabahcıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…