2016 Şubat Anneleri

Benimde vajinaya baski bi kac haftadir azalmisti, ama 2 gundur gene asiri baski var cikacak gibi,surekli tuvaletim var gibi hissediyorum neden acaba ? Kasilmalarimda var hemde kasilma olunca agrida oluyo

Benimde vajinaya baski bi kac haftadir azalmisti, ama 2 gundur gene asiri baski var cikacak gibi,surekli tuvaletim var gibi hissediyorum neden acaba ? Kasilmalarimda var hemde kasilma olunca agrida oluyo

Benim de vajina da böyle ezilmiş gibi ağrı var. Sanki dayak yemişim gibi. Çatı ağrım zaten hep var. Yataktan wc için kaç kere kalktım bilmiyorum. Baskı var ince ince

Benim de vajina da böyle ezilmiş gibi ağrı var. Sanki dayak yemişim gibi. Çatı ağrım zaten hep var. Yataktan wc için kaç kere kalktım bilmiyorum. Baskı var ince ince
O çatı ağrısı bende bayadır var
Sık İdrara çıkma yok
Ama bn bu kasılmaları anlamadım
Nasıl oluyor
Bende ağrı sızı yok
Bebiş çok hareketli
Arada bi toparlak oluyo bi köşede ama ağrı yok hemnde geçiyo omu kasılma dediğiniz acaba
Ay fena oldum dr a gideyim bi

Aynen benimde vajina agrisi cok var,hele biraz yorulayim yada yuruyeyim yuruyusum bile degisiyo.Seninde 2. Gebelik miydi ben diyorum ondan mi acaba 23 ay olacak benim 2 dogum arasi

Bir yerde toparlaniyo ve karnimin ici gerilip agriyo o sira,ben dr soyledim nst ye girdim ama hic sanci cikmadi.Gel gor ki her aksam yasiyorum bunu

canım bende 67 kiloyum, acaba 4000 lik ile 6000 lik arasındaki fark nedir? ben coraspini bırakıp iğneye başladım
doz daha fazla 6000 de canım. ama bu tamamen dr. a bağlı. yani öyle kesin test edilmiş bir şey yok. belki sana 2000 lik ya da 4000 lik kullansan bile yetecek. ama çalışma yapılmamış bu konuda ve tüm dr. lar kafasına göre takılıyor malesef

hımmm anladım canım. evet bu testler çok detaylı aslında ama üzerinde çok duran yok. banada 6 faktör baktılar 2 homozigot çıktı. proteinlere hiç bakılmadı. ama benim bebişin gelişimi iyiydi. inşallahda böyle devam eder.

ben erken doğum yaptım..

o kasılmaları yaşayanlar dikkate alsın..

nst ye bağlandığım ve sözde hiçbişey çıkmadığının ertesi günü suyum patladı.
bebeğim küvezde..
yaaaa inanmıyorum
şubatın ilk bebeği doğdumu yani ? ayy hem sevindim hem ürperdim canım. Allah yardımcın olsun ve sağlık versin bebişine. durumu nasıl peki ?

30+6 ydım doğum olduğu gün
bebeğim için henüz birşey söylemiyorlar
tam bir hafta olacak yarın.
doğum yaptım ve eve bebeğim olmadan döndüm çok zor ..
Allah yardımcın olsun canım ya mesajlarını okudum ben 32 de doğdu sandım epeyce erken olmuş ama inşallah gelişir dahada. Allah bağışlasın yavrunu

demekki birbirimize yanlış bilgiler veriyoruz. hepimizde oluyor deyip durduk bende dahil. ama ben nst yede girdim bişi çıkmadı. bu çok değişik bişi canım tarifi tam değil yani. herkesin yaşadığı farklı ve biz aynı yorumluyoruz. kızlar birdaha birbirimize çok sromadan direkt dr. a gidelim. etkileniyoruz çünkü birbirimizden

Kasilma dediğimiz bir yerde top gibi kaliyorlar. O an hareket edemiyorsunuz. Canınız acıyor. Mesela benim 30 saniye civarı sürüyor. Bazen gün de 10 kere bazen 20 kere oluyor. Ama bunun sayısından çok iki kasılma arasındaki süre önemli. Yani sık sık 5 dk da.bir falan olmamasi gerekiyor. Mesela suan benim sağdaki bebeğim bir yere toplandi yatamıyorum. Ama bu kasilma şeklinde değil.

Aynen benimde vajina agrisi cok var,hele biraz yorulayim yada yuruyeyim yuruyusum bile degisiyo.Seninde 2. Gebelik miydi ben diyorum ondan mi acaba 23 ay olacak benim 2 dogum arasi

Evet benim de ikinci. Ama ilkinde bunlari hiç yaşamadım. Ben ikiz olmasina bağlıyorum ama bakıyorum herkeste var hemen hemen. Benim erkende başladı baya. 5.aydan sonra çok zorlanmaya başladım. Uyku vs kalmadı. Şuan sağa sola yatamıyorum izin vermiyorlar. Toplaniyorlar biri sağa biri sola ağrı yapiyorlar.

Günaydıın herkese haftalar birer birer eriyor. Mutlu son geliyor sezeryan olacakların yaklaşık 5.6 haftası kaldı.

Canım ben geçen son kontrolüme gittim sağlık ocağına ebe ilk aşıyı hastanen yapıyor dedi özel hastane.

Arkadaşlar saglıkocagıda sıra bekleyip beklememek önemli degil. Bebek aşılarını takip etmek onların işi.. özel hastaneler bile bebek aşıları için oraya gitmemizi söylüyor. Çünkü saglıkocagındaki aşılar taze geliyor. Özel hastanelerde çok yapılmadığı için aşılar taze kalmayabiliyormuş. Ben oğlumu 5 yaşına kadar hastalandığında hiç saglıkocagına götürmedim. Hep özele götürdüm. Oradaki çocuk doktoruda hep aşı için saglıkocagına gmtür dedi. Çünkü aile hekimleri her hasta olduğunuzda aynı ilacı verip gönderiyor. ama aşı işi başka.. size saat ve gün veriyorlar ve zaten doktorunuz bakmıyor.aşıları hemşireler yapıyor. Başka bebek gelirse birazcık bekliyorsunuz. Aşı gününüzde 8.30-9 gibi isteyin randevuyu erken gidin. Hiç beklemeden yapıyorlar eskiden suçiçeği aşısını devlet karşılamıyordu. Özel aşıları özelde yaptırıyorsun sadece. Rota virüsüde vardı. Şuan devkette varmı bilmiyorum. Yoksa 2. Ay gibi rota aşısı var özel....

Banyo için unibaby şampuan aldım ama vücut için sabun mu gerekiyo? Bugün dalin sabun aldım, siz ne önerirsiniz?
Bebek şampuanları saç ve vücut için kullanılıyor canım
ben erken doğum yaptım..

bebeğim küvezde..
Oyy canım miniğin hoşgelmiş. Aramızda en erkenci ve hıızlı seninki çıkmış. Sana kavuşmak için bekleyememiş. Hiç endişelenme bol dua et. Prematüre bebek o kadar çokki seninkide atlatacak inş.
Nst ye bağlandığın halde sancı çıkmadıysa doktorların yapacagı birşey yokmuşki canım. Senin oğluşun gelmeye biranda karar vermiş. Küvezden çıkarmak için kaç kg olmasını bekleyeceklermiş?

Inşallah öyledir hicbir bilgim yok o odayı hiama hic behenmezdin görsen küçük puf gibi bi koltuk arka yaslanma yeri yok yatak oluyormus ama bilemedim bide biranda var naylon anneyi kapatmak icin cevresinde banyoda küçütu ama idare ere onemli olan yatak kısmı seninde soyledigin üzere her oda aynı degil demekki..

Galiba bu şu an hepimizde oluyor önemli olan sıklığı artık sayıcam gün içinde kaç kez olduğunu ama bnde sık oluyor gibi bnde poposu diyordm.bilmiyorm ki canım artık iş yaparken falan dikkat etmeliyx ve bol bol dua edeceğiz İnşallah zamanında gelirler

Canim Suwen de yuzde 30 indirim vardi. Bende lohusa almicam. Normal dugemelilere bakiyorum. Lohusalar cirkin geliyor gozume nedense cok kadinsi gibi falan.

Suwen de guzel vardi 60 - 70 arasina inmisti begendim. Esimle gidip alalim diyoruz.

Günaydın herkese mutlu haftalar :)
Kızlar cuma ultrasona girdim, bugün de başka bir doktora randevu aldım, bebek için sıkıntı olur mu ultrason?

Branda mı var ? bende yoktu. Dur pcde arayacagım hastanedeki fotomu bulabilirsem atarım buraya
arkadaşın iki kişilik odadamı yattı? Cidden bu yazdıkların şaşırttı beni. İnş öyle denk gelmez ama ilk doğumdan önce odaya çıkacagız zaten. O zaman böyle saçma bir oda olursa degiştiririz.

ben erken doğum yaptım..

bebeğim küvezde..

allah razı olsun
çok moral buluyorum böyle örnekleri duyduğum zaman.
umarım oğlum da onlardan biri olur

Canım bebeğin icin bolca dua edecgim..
Tabiki erken doğmak onu zorluyordur ama kuveze girmeden bile yaşayacak kadsr güçlendiler eskiden kuvez mi vardi simdi elhamdulillah hersey var herşeye bakiyorlar ve cok güzel besleniyor önemli olan biraz gelistirip nefesi tek başına aldirmak inşallah tez zamanda evine döner kilosuna hele hic üzülme komşum 950 gram doğurdu simdi kizi nasıl gülüyor görsen moralin düzelir teyzemde erken dogum yaptı onunkininde maşallahi var dualarimiz srninle bu minikler sandigimizdan daha gclu allah yardimcin olsun. Sende güçlü olacaksin inşallah .. soranlara mucize bebegini anlatacaksin onu özenle büyüttügünü . Kendine iyi bak dua edecegim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…