- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
Benimde vajinaya baski bi kac haftadir azalmisti, ama 2 gundur gene asiri baski var cikacak gibi,surekli tuvaletim var gibi hissediyorum neden acaba ? Kasilmalarimda var hemde kasilma olunca agrida oluyo
O çatı ağrısı bende bayadır varBenim de vajina da böyle ezilmiş gibi ağrı var. Sanki dayak yemişim gibi. Çatı ağrım zaten hep var. Yataktan wc için kaç kere kalktım bilmiyorum. Baskı var ince ince
Aynen benimde vajina agrisi cok var,hele biraz yorulayim yada yuruyeyim yuruyusum bile degisiyo.Seninde 2. Gebelik miydi ben diyorum ondan mi acaba 23 ay olacak benim 2 dogum arasiBenim de vajina da böyle ezilmiş gibi ağrı var. Sanki dayak yemişim gibi. Çatı ağrım zaten hep var. Yataktan wc için kaç kere kalktım bilmiyorum. Baskı var ince ince
Bir yerde toparlaniyo ve karnimin ici gerilip agriyo o sira,ben dr soyledim nst ye girdim ama hic sanci cikmadi.Gel gor ki her aksam yasiyorum bunuO çatı ağrısı bende bayadır var
Sık İdrara çıkma yok
Ama bn bu kasılmaları anlamadım
Nasıl oluyor
Bende ağrı sızı yok
Bebiş çok hareketli
Arada bi toparlak oluyo bi köşede ama ağrı yok hemnde geçiyo omu kasılma dediğiniz acaba
Ay fena oldum dr a gideyim bi
doz daha fazla 6000 de canım. ama bu tamamen dr. a bağlı. yani öyle kesin test edilmiş bir şey yok. belki sana 2000 lik ya da 4000 lik kullansan bile yetecek. ama çalışma yapılmamış bu konuda ve tüm dr. lar kafasına göre takılıyor malesefcanım bende 67 kiloyum, acaba 4000 lik ile 6000 lik arasındaki fark nedir? ben coraspini bırakıp iğneye başladım
hımmm anladım canım. evet bu testler çok detaylı aslında ama üzerinde çok duran yok. banada 6 faktör baktılar 2 homozigot çıktı. proteinlere hiç bakılmadı. ama benim bebişin gelişimi iyiydi. inşallahda böyle devam eder.Aynen canım benim tek heterezigot. ama doktorun açıklaması benim yaptırdığım trombofili tahlilinde sadece dörtlü bakılmış, başkası da varmış sanırım 10 lu falan. belki diğerlerinde de heterezigot yada homozigot olabilir falan dedi. birde benim bebeğimin kilosu biraz azmış, bununla ilgili olabilir dedi.
yaaaa inanmıyorumben erken doğum yaptım..
o kasılmaları yaşayanlar dikkate alsın..
nst ye bağlandığım ve sözde hiçbişey çıkmadığının ertesi günü suyum patladı.
bebeğim küvezde..
Allah yardımcın olsun canım ya mesajlarını okudum ben 32 de doğdu sandım epeyce erken olmuş ama inşallah gelişir dahada. Allah bağışlasın yavrunu30+6 ydım doğum olduğu gün
bebeğim için henüz birşey söylemiyorlar
tam bir hafta olacak yarın.
doğum yaptım ve eve bebeğim olmadan döndüm çok zor ..
demekki birbirimize yanlış bilgiler veriyoruz. hepimizde oluyor deyip durduk bende dahil. ama ben nst yede girdim bişi çıkmadı. bu çok değişik bişi canım tarifi tam değil yani. herkesin yaşadığı farklı ve biz aynı yorumluyoruz. kızlar birdaha birbirimize çok sromadan direkt dr. a gidelim. etkileniyoruz çünkü birbirimizdenburda da hep yazıyordum ben mi evham yapıyorum sizde var mı diye sorup duruyordum herkese
karnımın bi tarafı top gibi olup 30 sn kalıyordu ve artı çok sık olmaya başlamıştı
su önce az az geldi altıma kaçırır gibi,sonra birden boşaldı..tutamıyorsun öyle anlıyorsun
O çatı ağrısı bende bayadır var
Sık İdrara çıkma yok
Ama bn bu kasılmaları anlamadım
Nasıl oluyor
Bende ağrı sızı yok
Bebiş çok hareketli
Arada bi toparlak oluyo bi köşede ama ağrı yok hemnde geçiyo omu kasılma dediğiniz acaba
Ay fena oldum dr a gideyim bi
Aynen benimde vajina agrisi cok var,hele biraz yorulayim yada yuruyeyim yuruyusum bile degisiyo.Seninde 2. Gebelik miydi ben diyorum ondan mi acaba 23 ay olacak benim 2 dogum arasi
slm kızlar. bir sorum olcaktı. bebeğimiz dogduktan sonra aşılarını doğum yaptığımız özel hastanede yaptırabilirmiyiz??* yoksa sağlık ocağında yaptırmak şart mı??? açıkçası doğum yaptıktan sonra bebeğimi sağlık ocağına götürmek istemiyorum orada hep sıra var birde şubat ayı üşütmüş hasta insanlar dolu olur diye düşünüyorum kızıma hastalık bulaşşın istemiyorum
...
Canım ben geçen son kontrolüme gittim sağlık ocağına ebe ilk aşıyı hastanen yapıyor dedi özel hastane.
Sıra almanızı söylemesi Çok ilginç. Zaten önceliğimiz var, gebeyiz.
Bir de bizimkisi nerde yaptırmışsam kan tahlili fotokoisini istiyor. iş yerimdeki tahlili bile verdim.bir tek her gidişimde idrar tahlili yaptırıyorum. Onu enfeksiyondan korkuma kendim istediğim için yapılıyorum.
Ya bizim sağlık ocağı çok iyi ilgileniyor. Ya da sizinkisi tuhaf? Bu haldeyse sağlık ocağı çok haklısın
Arkadaşlar saglıkocagıda sıra bekleyip beklememek önemli degil. Bebek aşılarını takip etmek onların işi.. özel hastaneler bile bebek aşıları için oraya gitmemizi söylüyor. Çünkü saglıkocagındaki aşılar taze geliyor. Özel hastanelerde çok yapılmadığı için aşılar taze kalmayabiliyormuş. Ben oğlumu 5 yaşına kadar hastalandığında hiç saglıkocagına götürmedim. Hep özele götürdüm. Oradaki çocuk doktoruda hep aşı için saglıkocagına gmtür dedi. Çünkü aile hekimleri her hasta olduğunuzda aynı ilacı verip gönderiyor.ay hangi sağlık ocağı seninki valla bizimkinde gayette sıra bekleniyor ger gittiğimde görüyorum kadınlar perişan sıra bekliyor bir de aksi gibi 2. 3. Katta oluyor çık in çık in sinir oluyorum sağlık ocağına gitmek zorunda bırakılmamıza
Bebek şampuanları saç ve vücut için kullanılıyor canımBanyo için unibaby şampuan aldım ama vücut için sabun mu gerekiyo? Bugün dalin sabun aldım, siz ne önerirsiniz?
Oyy canım miniğin hoşgelmiş. Aramızda en erkenci ve hıızlı seninki çıkmış. Sana kavuşmak için bekleyememiş. Hiç endişelenme bol dua et. Prematüre bebek o kadar çokki seninkide atlatacak inş.ben erken doğum yaptım..
bebeğim küvezde..
Inşallah öyledir hicbir bilgim yok o odayı hiama hic behenmezdin görsen küçük puf gibi bi koltuk arka yaslanma yeri yok yatak oluyormus ama bilemedim bide biranda var naylon anneyi kapatmak icin cevresinde banyoda küçütu ama idare ere onemli olan yatak kısmı seninde soyledigin üzere her oda aynı degil demekki..Hımm anladım canım. İnş. Oda güzel denk gelir. Begenmezsek degiştiremiyormuyuzki?ben doğum yaptığımda 2 gece 3 gün kaldım. Sorumlu bir bayan vardı hergün gelip bir isteginiz, memnun olmadığınız birşey varmı diye sormuştu. Hala öylemi acaba?
Galiba bu şu an hepimizde oluyor önemli olan sıklığı artık sayıcam gün içinde kaç kez olduğunu ama bnde sık oluyor gibi bnde poposu diyordm.bilmiyorm ki canım artık iş yaparken falan dikkat etmeliyx ve bol bol dua edeceğiz İnşallah zamanında gelirlerCnm bende beni hareket ederken oluyor o sertlik bende bebek poposunun felan dalıyor sanıyordum.Zaten kasilma nin tm olarak ne olduğunu bilmiyordum.öğrenmiş oldum.Allah im hepimize yardım etsin.Dediğin gibi cnm 35 leri bi atlatabilirsek .Birde buraya subat annesi diye yazdık kendimizi Allah in işine mi karışıyor oluyoruz.Ondan bile korkuyorum ben.
Kızlarrr çok şükür bebeğimizin banyo ihtiyaçlarını aldık, şimdi gecelik bakıcam.. Lahusa takımları filan hiç benlik değildi bebek mağazalarındakiler, normal birşey alıcam önü düğmeli olsun yeter .. İyi bir önerisi olan varsa uygun fiyatlara çok makbule geçer
Branda mı var ?Inşallah öyledir hicbir bilgim yok o odayı hiama hic behenmezdin görsen küçük puf gibi bi koltuk arka yaslanma yeri yok yatak oluyormus ama bilemedim bide biranda var naylon anneyi kapatmak icin cevresinde banyoda küçütu ama idare ere onemli olan yatak kısmı seninde soyledigin üzere her oda aynı degil demekki..
ben erken doğum yaptım..
bebeğim küvezde..
allah razı olsun
çok moral buluyorum böyle örnekleri duyduğum zaman.
umarım oğlum da onlardan biri olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?