2016 Şubat Anneleri

Çok teşekkür ederim hanımlar. Her ikisinede baktim ama sadece yan koruma uyku seti fiyatinda. En iyisi uyku seti almak
Valla ben englısh home dan aldım 40 liraya ALDIM. indirime girmişti internet sitesinden Kendim yaptırmıştım ama bi tanede yedek olarak aldım.Mağazada pahalıymış demekki.Ama yinede takip et istersen sitesini.

Yoo tek ve küçücuk valla oda memnun değildi yani begenmedi ama o begenmedim degistirin odami dememistir.

Kizlar ya yatak yan koruma alacagim uyku setine ihtiyacimiz yok yorganimiz yastigimiz hazir ama yan koruma uyku seti fiyatina veya duz var mi bildiginiz satilan bir yer ?
ben englısh homedan aldım internet sitesnden liraya aldım ve çok güzel geldi tatlım.

Rotayı karşılanıyor devlet. Özelde yaptırılıyor. Burda tek özel var. Sağlık ocağındaki ebe hastanenin her şeyi yapacak ilk hafta. Soğukta buraya getirmeyeceksin dedi. Demek ki geneli böyle yapıyor dedim.

Günaydın kızlar

Artık yatmak işkence sırtım, belim, kaburgalarım çok ağrıyor, sırtüstü yatamıyorum zaten yatmak da istemiyorum nefesim kesiliyo

Solum çürüdü resmen uykum var ama uyuyamıyorum

Normal mi?

30+6 ydım doğum olduğu gün
bebeğim için henüz birşey söylemiyorlar
tam bir hafta olacak yarın.
doğum yaptım ve eve bebeğim olmadan döndüm çok zor ..
allah şifa versin yardımcınız olsun canım inşallah bebeğin de yakında eve döner

Ben derdim valla.. Bu arada fotolar 1 TB büyük bir harddiskte açamadım. Akşam eşim geldiğinde sana özelden atarım fotoları olurmu?
Olur sevinirim.. Diğer odaları görmedim sadece geçen gece nst odasina gittim o iyiydi.

luck25 canıııııııımmm çok geçmiş olsun Rabbim bebişine sağlık sıhhat versin en kısa zamanda kavuşun inş, evinizde mutlu mutlu büyütün inş

Sağlık durumun nasıl cnm, bol bol dua et, her şeyde bir hayır vardır sakın yıpratma kendini, çabucak kilo alır miniğin

30+6 ydım doğum olduğu gün
bebeğim için henüz birşey söylemiyorlar
tam bir hafta olacak yarın.
doğum yaptım ve eve bebeğim olmadan döndüm çok zor ..
Allah yardimcin olsun canim cok üzüldüm insallah bu zor zamanlari atlatip bebegini hastaneden en yakin zamanda alirsin..

Canim Suwen de yuzde 30 indirim vardi. Bende lohusa almicam. Normal dugemelilere bakiyorum. Lohusalar cirkin geliyor gozume nedense cok kadinsi gibi falan.

Suwen de guzel vardi 60 - 70 arasina inmisti begendim. Esimle gidip alalim diyoruz.
Tatlım ben girer girmez benim takımı gördüm veeee başka birşeye bakmadan direk deneme kabinine daldım. Daha farklı güzel şeylerde vardı, bu ay harcamalar az olsa ikinci takımıda alıcaktım Umarım güzel şeyler bulursun, ha bu arada benim takımda 50% indirim vardı belki farklı bir sezondur bilemiyorum..

aradklarında bi daha te a
aşı konusnda iyi olabilirler ok . ama tahlil yaptırırken aç karına gitmek zorundayız doktor ebe sırası beklerken laboratuvar için sıra beklerken zor geliyor en çok da yaz sıcağında ... hamilelere öncelik verseler sıra bekletmeseler çok daha güzel olucak birde bazı aile hekimleri hemşireler yüzsüz oluyor kimisi çok ilgili melek gibi ...

İlk aşılarını doğum hastanesinde yapıyorlar zaten canım. Diğerleri için diyorum ben

Evet o konuda haklısın ama saglıkocagındaki insanların tutumuna göre degişiyor demekki.. bende çok beklemedim. Aşı odası ve hamile kontrol odası aynı olduğu için en fazla bebekleri bekledim. Çünkü bebeklileri bekletmiyorlar. Ama herksin doktoru ve hemşiresi farklı bir odada 3.4 hemşire var. Oda yeteri kadar büyükse 2 bebek birden alabiliyorlar içeri

Canım park yatak içine ben yanlıklar almıştım uymuyor üst katta büyük alt katta küçük geliyor geri verdim o yüzden hiç gerek yok yani. Ben de kraft calipso aldım zaten çok şirin görünüyor bence yanlıklar gereksiz.uyku seti de almadım benim bebeklik yorganım duruyordu annemde pamuk onu aldım bir tane de yataştan pamuk yorgan aldım ve çok beğendim. ama yaptırma şansın varsa yün yerine pamuk yaptır. yün alerjik bebeklerde sorun yaratıyormuş. 500 liralık valize ne gerek varmış onu da anlamadım. benim evde iki spor çantası vardı biri benim biri eşimin. iki ayrı çanta yaptım biri bebek biri benim için yeterli oldu. olmasaydı da güzel bir poşete koyardım ne olacak ki. bu kadar eksikle (bitmiyor hiç) bir de valiz mi düşüneceğiz.

Aynen benimde vajina agrisi cok var,hele biraz yorulayim yada yuruyeyim yuruyusum bile degisiyo.Seninde 2. Gebelik miydi ben diyorum ondan mi acaba 23 ay olacak benim 2 dogum arasi

Canım benim ilk gebelik ama aynı senin gibiyim hele ki o gun azıcık yorulduysam gece bana tam bir ezıyet oluyor wc ye kalkmak , dönmek uykusuzlugu geçtim o agrı olmasa ..

Bende canim sebamed sampuan/pisik kremi/ bebek yagi aldim... bir de pudra aldim.. ama bende vucudunu sabunla yikamam gerekir mi diye dalinin sabununu aldim..

Ama dikkatimi cekti sadece bazi sampuanlarda sac ve vucut icin diye yaziyor...
Aldıkların hayırlı olsun ama pudra kullanımında dikkatli olmanı öneririm. Çocuk doktorları artık önermiyor pudrayı. Ciğerlerini tıkayan bir ürün olduğu için.

ben erken doğum yaptım..

o kasılmaları yaşayanlar dikkate alsın..

nst ye bağlandığım ve sözde hiçbişey çıkmadığının ertesi günü suyum patladı.
bebeğim küvezde..

Ah canım yaa. Çok güçlü ol emi. Senden güç alacak o şimdi :) hayırlarla kucağına almak nasip olsun inşallah. Prematüre bebek konusunda instagramda güç alabileceğin çok insan var. Gebelik öncesi takip ederdim onları. Hepsi çok şükür zorlu süreci atlatmış durumdalar.
Rabbim sana da o zorlu süreci atlatmak nasip olsun :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…