Valla ben englısh home dan aldım 40 liraya ALDIM. indirime girmişti internet sitesinden Kendim yaptırmıştım ama bi tanede yedek olarak aldım.Mağazada pahalıymış demekki.Ama yinede takip et istersen sitesini.Çok teşekkür ederim hanımlar. Her ikisinede baktim ama sadece yan koruma uyku seti fiyatinda. En iyisi uyku seti almak
Yoo tek ve küçücuk valla oda memnun değildi yani begenmedi ama o begenmedim degistirin odami dememistir.Branda mı var ?bende yoktu. Dur pcde arayacagım hastane fotosunu bulabilirsem atarım buraya
arkadaşın iki kişilik odadamı yattı? Cidden bu yazdıkların şaşırttı beni. İnş öyle denk gelmez ama ilk doğumdan önce odaya çıkacagız zaten. O zaman böyle saçma bir oda olursa degiştiririz.
ben englısh homedan aldım internet sitesnden liraya aldım ve çok güzel geldi tatlım.Kizlar ya yatak yan koruma alacagim uyku setine ihtiyacimiz yok yorganimiz yastigimiz hazir ama yan koruma uyku seti fiyatina veya duzvar mi bildiginiz satilan bir yer ?
Günaydıın herkese haftalar birer birer eriyor. Mutlu son geliyorsezeryan olacakların yaklaşık 5.6 haftası kaldı.
Arkadaşlar saglıkocagıda sıra bekleyip beklememek önemli degil. Bebek aşılarını takip etmek onların işi.. özel hastaneler bile bebek aşıları için oraya gitmemizi söylüyor. Çünkü saglıkocagındaki aşılar taze geliyor. Özel hastanelerde çok yapılmadığı için aşılar taze kalmayabiliyormuş. Ben oğlumu 5 yaşına kadar hastalandığında hiç saglıkocagına götürmedim. Hep özele götürdüm. Oradaki çocuk doktoruda hep aşı için saglıkocagına gmtür dedi. Çünkü aile hekimleri her hasta olduğunuzda aynı ilacı verip gönderiyor.ama aşı işi başka.. size saat ve gün veriyorlar ve zaten doktorunuz bakmıyor.aşıları hemşireler yapıyor. Başka bebek gelirse birazcık bekliyorsunuz. Aşı gününüzde 8.30-9 gibi isteyin randevuyu erken gidin. Hiç beklemeden yapıyorlar eskiden suçiçeği aşısını devlet karşılamıyordu. Özel aşıları özelde yaptırıyorsun sadece. Rota virüsüde vardı. Şuan devkette varmı bilmiyorum. Yoksa 2. Ay gibi rota aşısı var özel....
canım kanguru bende çok istiorum ama daha erken değil mi kaçıncı aydan itibaren kullanılıyor çok bilgim yok ama 6 ay dolmadan takamayız diye düşündüm ben bekletiyorum şimdilik[/QUOT
yurt dışı sitesinden aldığım için zaten geç geliyor tatlım.Hazır uygun bulmuşken aldım bende.Gelsin elimin altında olsun.Hem kanguru hem sling aldım.Sling dogumdan sonra kullanabiliyorsun.
Ben derdim valla.. Bu arada fotolar 1 TB büyük bir harddiskte açamadım. Akşam eşim geldiğinde sana özelden atarım fotoları olurmu?Yoo tek ve küçücuk valla oda memnun değildi yani begenmedi ama o begenmedim degistirin odami dememistir.
allah şifa versin yardımcınız olsun canım inşallah bebeğin de yakında eve döner30+6 ydım doğum olduğu gün
bebeğim için henüz birşey söylemiyorlar
tam bir hafta olacak yarın.
doğum yaptım ve eve bebeğim olmadan döndüm çok zor ..
Olur sevinirim.. Diğer odaları görmedim sadece geçen gece nst odasina gittim o iyiydi.Ben derdim valla.. Bu arada fotolar 1 TB büyük bir harddiskte açamadım. Akşam eşim geldiğinde sana özelden atarım fotoları olurmu?
Allah yardimcin olsun canim cok üzüldüm insallah bu zor zamanlari atlatip bebegini hastaneden en yakin zamanda alirsin..30+6 ydım doğum olduğu gün
bebeğim için henüz birşey söylemiyorlar
tam bir hafta olacak yarın.
doğum yaptım ve eve bebeğim olmadan döndüm çok zor ..
Tatlım ben girer girmez benim takımı gördüm veeee başka birşeye bakmadan direk deneme kabinine daldım. Daha farklı güzel şeylerde vardı, bu ay harcamalar az olsa ikinci takımıda alıcaktımCanim Suwen de yuzde 30 indirim vardi. Bende lohusa almicam. Normal dugemelilere bakiyorum. Lohusalar cirkin geliyor gozume nedensecok kadinsi gibi falan.
Suwen de guzel vardi 60 - 70 arasina inmisti begendim. Esimle gidip alalim diyoruz.
aradklarında bi daha te aSıra almanızı söylemesi Çok ilginç. Zaten önceliğimiz var, gebeyiz.
Bir de bizimkisi nerde yaptırmışsam kan tahlili fotokoisini istiyor. iş yerimdeki tahlili bile verdim.bir tek her gidişimde idrar tahlili yaptırıyorum. Onu enfeksiyondan korkuma kendim istediğim için yapılıyorum.
Ya bizim sağlık ocağı çok iyi ilgileniyor. Ya da sizinkisi tuhaf? Bu haldeyse sağlık ocağı çok haklısın
aşı konusnda iyi olabilirler ok . ama tahlil yaptırırken aç karına gitmek zorundayız doktor ebe sırası beklerken laboratuvar için sıra beklerken zor geliyor en çok da yaz sıcağında ... hamilelere öncelik verseler sıra bekletmeseler çok daha güzel olucak birde bazı aile hekimleri hemşireler yüzsüz oluyor kimisi çok ilgili melek gibi ...Günaydıın herkese haftalar birer birer eriyor. Mutlu son geliyorsezeryan olacakların yaklaşık 5.6 haftası kaldı.
Arkadaşlar saglıkocagıda sıra bekleyip beklememek önemli degil. Bebek aşılarını takip etmek onların işi.. özel hastaneler bile bebek aşıları için oraya gitmemizi söylüyor. Çünkü saglıkocagındaki aşılar taze geliyor. Özel hastanelerde çok yapılmadığı için aşılar taze kalmayabiliyormuş. Ben oğlumu 5 yaşına kadar hastalandığında hiç saglıkocagına götürmedim. Hep özele götürdüm. Oradaki çocuk doktoruda hep aşı için saglıkocagına gmtür dedi. Çünkü aile hekimleri her hasta olduğunuzda aynı ilacı verip gönderiyor.ama aşı işi başka.. size saat ve gün veriyorlar ve zaten doktorunuz bakmıyor.aşıları hemşireler yapıyor. Başka bebek gelirse birazcık bekliyorsunuz. Aşı gününüzde 8.30-9 gibi isteyin randevuyu erken gidin. Hiç beklemeden yapıyorlar eskiden suçiçeği aşısını devlet karşılamıyordu. Özel aşıları özelde yaptırıyorsun sadece. Rota virüsüde vardı. Şuan devkette varmı bilmiyorum. Yoksa 2. Ay gibi rota aşısı var özel....
İlk aşılarını doğum hastanesinde yapıyorlar zaten canım. Diğerleri için diyorum benRotayı karşılanıyor devlet. Özelde yaptırılıyor. Burda tek özel var. Sağlık ocağındaki ebe hastanenin her şeyi yapacak ilk hafta. Soğukta buraya getirmeyeceksin dedi. Demek ki geneli böyle yapıyor dedim.
Evet o konuda haklısın ama saglıkocagındaki insanların tutumuna göre degişiyor demekki.. bende çok beklemedim. Aşı odası ve hamile kontrol odası aynı olduğu için en fazla bebekleri bekledim. Çünkü bebeklileri bekletmiyorlar. Ama herksin doktoru ve hemşiresi farklı bir odada 3.4 hemşire var. Oda yeteri kadar büyükse 2 bebek birden alabiliyorlar içeriaradklarında bi daha te a
aşı konusnda iyi olabilirler ok . ama tahlil yaptırırken aç karına gitmek zorundayız doktor ebe sırası beklerken laboratuvar için sıra beklerken zor geliyor en çok da yaz sıcağında ... hamilelere öncelik verseler sıra bekletmeseler çok daha güzel olucak birde bazı aile hekimleri hemşireler yüzsüz oluyor kimisi çok ilgili melek gibi ...
Canım park yatak içine ben yanlıklar almıştım uymuyor üst katta büyük alt katta küçük geliyor geri verdim o yüzden hiç gerek yok yani. Ben de kraft calipso aldım zaten çok şirin görünüyor bence yanlıklar gereksiz.uyku seti de almadım benim bebeklik yorganım duruyordu annemde pamuk onu aldım bir tane de yataştan pamuk yorgan aldım ve çok beğendim. ama yaptırma şansın varsa yün yerine pamuk yaptır. yün alerjik bebeklerde sorun yaratıyormuş. 500 liralık valize ne gerek varmış onu da anlamadım. benim evde iki spor çantası vardı biri benim biri eşimin. iki ayrı çanta yaptım biri bebek biri benim için yeterli oldu. olmasaydı da güzel bir poşete koyardım ne olacak ki. bu kadar eksikle (bitmiyor hiç) bir de valiz mi düşüneceğiz.Kızlar günaydınn... Sizlere teşekkür etmek istiyorum dünkü desteğiniz için.. Bugun daha iyiyim .. İzin bitti evime gideceğim kafamda planlar var bu hafta temizliğimi yaptıracağım bebeğin eşyalarına yer açacağım ve hastane çantasını hazırlamaya baslayacagım... Yatak olarak kraft calipso almaya karar verdim... Park yatak olunca uyku seti almayım diyorum yan korumaya felan gerek yok cunku nevresim takımı alıp uygun ölçülerde yorgancıya yünlü bir yorgan yaptırma niyetindeyim incesinden yada pamuk mu yaptırmalıyım? Ve yastıklar yaptıracağım ve yatağı böylece halletmiş olu rı m diye düşündüm ne dersiniz? Fikir verin de bu hafta içi dr beyden izin alıp bi şehre ineyim yaptırmaya baslayım dediğim gibi kimseden hayır yokk... Kv önayak olur diye düşünüyordum ama hiç ses yok işte bi alışverişe cıktık bi önayak olup suna bakalım buna bakalım diye önayak olmadı ben ne lazım dediysek baktık ve en pahalısını beğendi biliyorsunuz... Dün valiz almaya gönderdi 500 liralık valiz alacam işim gücüm yok... Dedim valiz cocuktan sonraki iş hastaneye hazırlanacak canta var.. Kızıyor poşetle mi gideceksin diye.. (Poset hazırlamayacagım heralde ama daha beşik almamışken 500 liraya valiz alamam...) Dedim istesemde bu ay alamayız diye... Ama sakin olacagım kızlar dediğiniz gibi kimse beni ve oğlusu üzemez
Yorgancı dışındakileri de netten halledeceğiz hepsini kendi kendime.. Kimseye dert anlatmama da gerek kalmaz burada size danışarak hallederimm :)
Kasılma deyince nasıl yani ağrın mı var
Yoksa karnınmı sertleşiyo ağrısız
Aynen benimde vajina agrisi cok var,hele biraz yorulayim yada yuruyeyim yuruyusum bile degisiyo.Seninde 2. Gebelik miydi ben diyorum ondan mi acaba 23 ay olacak benim 2 dogum arasi
Bana 36 dedi ama herkesinki daha erken demiş benimki mi sorunlu acaba.Kızlar birşey sorucam.. gebeliğin başından beri coraspin kullananlar doktorunuz kaçıncı haftada kesmeniz gerektiğini söyledi?
Aldıkların hayırlı olsun ama pudra kullanımında dikkatli olmanı öneririm. Çocuk doktorları artık önermiyor pudrayı. Ciğerlerini tıkayan bir ürün olduğu için.Bende canim sebamed sampuan/pisik kremi/ bebek yagi aldim... bir de pudra aldim.. ama bende vucudunu sabunla yikamam gerekir mi diye dalinin sabununu aldim..
Ama dikkatimi cekti sadece bazi sampuanlarda sac ve vucut icin diye yaziyor...
ben erken doğum yaptım..
o kasılmaları yaşayanlar dikkate alsın..
nst ye bağlandığım ve sözde hiçbişey çıkmadığının ertesi günü suyum patladı.
bebeğim küvezde..
Ben mesitaş manuel aldım eğer ölçmeyi biliyorsan manuel al. evde koldan ölçen elektronik ve bilekten de var ama yanlış ölçüyorlarTansiyon aleti alacagim da tavsiyesi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?