- 18 Şubat 2013
- 419
- 350
- 323
inşallah,
onu eve getirdiğim gün bayramım olacak.
öyle güzel ki o küçücük vücudu.
32. haftada birakicamKızlar birşey sorucam.. gebeliğin başından beri coraspin kullananlar doktorunuz kaçıncı haftada kesmeniz gerektiğini söyledi?
Omron M7Tansiyon aleti alacagim da tavsiyesi olan var mi?
Evet indirimde öyleymis canım ama indirim yok şuanda. Sen nettenmi yaptirdinValla ben englısh home dan aldım 40 liraya ALDIM. indirime girmişti internet sitesinden Kendim yaptırmıştım ama bi tanede yedek olarak aldım.Mağazada pahalıymış demekki.Ama yinede takip et istersen sitesini.
Canım allah yardımcınız olsun. bebeğin de iyi olacak inşallah moralini yüksek tutmaya çalış sana ihtiyacı olacak çok.Ciddi misin??
Kaçıncı haftadaydın ? Nasılsın şimdi? Bebeğin nasıl?
Canim bendede uyku problemi basladi, dun arkadasa uzuldumGünaydın kızlar
Artık yatmak işkencesırtım, belim, kaburgalarım çok ağrıyor, sırtüstü yatamıyorum zaten yatmak da istemiyorum nefesim kesiliyo
Solum çürüdü resmen uykum var ama uyuyamıyorum
Normal mi?
bende halı işini geçen hafta hallettim çok şükür. şimdi de ev çıplak kaldı. halılar geldi ama ben tekrar doğuma kadar kirlenmesin diye sermedim.öylesine kilim atıverdim. evim tam bir varoş evi olduGünaydın herkese,
Erken doğum yapan arkadaşa öncelikle geçmiş olsun diyorum. Rabbim her ikinize de acil şifalar versin bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
Bu haberi duyunca aklıma henüz bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemediğim, halılarımı yıkamaya vermediğim geldi. Bebeğin karyolasını da ocak 9'da getirecekler. Bir kadın tutmam lazım off yaa
evet canım ınstagramdan yaptırdım.Evet indirimde öyleymis canım ama indirim yok şuanda. Sen nettenmi yaptirdin
Bana 36 dedi ama herkesinki daha erken demiş benimki mi sorunlu acaba.
Ben yorganları verdim yıkamaya onlar yerleştirilecek halıları da 4 ay önce vermiştim şimdi tekrar vereceğim de kirlenirler diye malum her gün ev süpüremiyorum. Ne yalan söyliyeyimbende halı işini geçen hafta hallettim çok şükür. şimdi de ev çıplak kaldı. halılar geldi ama ben tekrar doğuma kadar kirlenmesin diye sermedim.öylesine kilim atıverdim. evim tam bir varoş evi oldu
harika olmuş canıııım ellerine sağlık bayıldım bende istiyorum nasıl yaptın canım ne almam lazım yardımcı olur musun bana da
Ah canım Nts de az kalindiysa çıkmıyor işte. Kendimizi kendimiz biliyoruz. 31. Hatlftada doğum yapan komşum var senin gibi.oğlu suan tam bir Tosun. Evet süreç çok zor evet ben de çok korkuyorum benim de riskim yüksek. Ama elimizden geleni yapınca gerisi Allaha kalıyor. Rabbim bir an önce evladına kavuşmayı nasip etsin..Dualarimiz seninle..ben erken doğum yaptım..
o kasılmaları yaşayanlar dikkate alsın..
nst ye bağlandığım ve sözde hiçbişey çıkmadığının ertesi günü suyum patladı.
bebeğim küvezde..
Bir yerde toparlaniyo ve karnimin ici gerilip agriyo o sira,ben dr soyledim nst ye girdim ama hic sanci cikmadi.Gel gor ki her aksam yasiyorum bunu
Çoook gecmıs olsun canım. Demekkı kalsımaları dıkkate almak lazımmıs ama ınsan bılemıyorkı. Ben de doktoruma sormustum bazen karnım kaskatı kesılıyor dıye net bırsey soylemedı. Çok sık olursa ara demıstı ama sıklık dıyınce neye gore sıklık. Umarım bebegın hemencecık buyur, cıgerlerıyle ılgılı bırsey dedıler mı?ben erken doğum yaptım..
o kasılmaları yaşayanlar dikkate alsın..
nst ye bağlandığım ve sözde hiçbişey çıkmadığının ertesi günü suyum patladı.
bebeğim küvezde..
Senden guzel haberler almak cok guzel.. ha gayret 36. haftaya ne kaldi sunun surasinda :).. Ben hic sallamiyorum, ya dogurursam kendi sucum, dunya is yaptim, misafir agirladim, alisverise ciktim hafta sonu.. Allah sonumu hayir etsin.Kızlar kasılmaları belirli aralıklarla yaşıyorsanız ihmal etmeyin. Nts de 20 dkda tutuyorlar genelde ve bazen çıkmıyor. Benim gittiğim akşam yarım saatten fazla kaldım 1 kez çıktı. 60 70 e çıktı sancim. Ve 2 gece hastane kaldım ne zaman ntsye taksalar kasilmiyordum. Bütün gün kasiliyorum diye haber yolladım dra. Taktilar yine sanci çıktı 70 lerde. Preparla duruyorum suan ve sürekli istirahatle. Allah hepimizin yardimcisi olsun
evet canım ınstagramdan yaptırdım.
Ah canım ne zormuş anne olmak şimdiden. Senin bebek fena olacak şimdiden cektiriyor sana diyorlar. Uslu olup affettirecek kendini diyorum ben de. Annem bakiyor bana sagolsun.2 şer haftalik hedefler koyuyorum kendime. Şimdilik ilk hedefimiz 2016yi görmek. Yani 34. Haftayı. Sen 34 tesi n maşallah. Atlattın sayılır. Tabii ne kadar dursa kar. Kendine dikkat et kovala misafirleri.Senden guzel haberler almak cok guzel.. ha gayret 36. haftaya ne kaldi sunun surasinda :).. Ben hic sallamiyorum, ya dogurursam kendi sucum, dunya is yaptim, misafir agirladim, alisverise ciktim hafta sonu.. Allah sonumu hayir etsin.
Birikecemidedi adı sitenin :):)Memnun kaldıysan sitenin ismini verebilirmisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?