Yok tatlim ya benim bebek bir hafta ilerde gidiyor, detayli ultrasona gore 1 subat, doktora gore 8 subat.. bence hic biriAh canım ne zormuş anne olmak şimdiden. Senin bebek fena olacak şimdiden cektiriyor sana diyorlar. Uslu olup affettirecek kendini diyorum ben de. Annem bakiyor bana sagolsun.2 şer haftalik hedefler koyuyorum kendime. Şimdilik ilk hedefimiz 2016yi görmek. Yani 34. Haftayı. Sen 34 tesi n maşallah. Atlattın sayılır. Tabii ne kadar dursa kar. Kendine dikkat et kovala misafirleri.
Hayırli zamanda insallah cnm. En azından tahminler var. Bizde tahmin filan yok. Dediğimiz en az 2 hafta daha dur ordaYok tatlim ya benim bebek bir hafta ilerde gidiyor, detayli ultrasona gore 1 subat, doktora gore 8 subat.. bence hic biriaahahahaha
hep aynıyız canım çok çok normal. sırt üstü yatmada sağ sol bence çok farketmiyor. hep sola yatın dediler ama benimde sen gibi artık solum kaldırmıyor bunu 1 aydır. solum felaket ağrıyor bende artık sağıma yatıyorum. uyku dersen bendede yokGünaydın kızlar
Artık yatmak işkencesırtım, belim, kaburgalarım çok ağrıyor, sırtüstü yatamıyorum zaten yatmak da istemiyorum nefesim kesiliyo
Solum çürüdü resmen uykum var ama uyuyamıyorum
Normal mi?
zaten insanın içinde sürekli erken doğum yapar mıyım düşüncesi varken yaşayan arkadaşımızın olması insanı daha da tedirgin ediyor... ikiz gebeliklerden bile erken gelince çok şaşırdım.Arkadaslar kasilmalar yuzunden herkesin paniklemesine hic gerek yok, kasilmalar mutlaka olucak, ama tabi en dogrusu doktorunuzla konusmak ve nst cektirmek olucaktir, ama ne zaman ne olucagini kimse bilemez, farli bir sebepten dolayida dogum gerceklesebilir. Bende erken dogum riski var, ama doktorumun uyguladigi tedavi ve verdigi ilaclar ise yaradi ve kasilmalari bir hayli azaltti. Bundan sonrasi Allah'a kalmis..
aynen bende öyleyim.bu şehirde kimsem yok. bel fıtığım olmasa da yapamıyorum temizlik.tıs tıs zor oluyor inip kalkmak.anca hafta sonları eşimin yardımı ile birşeyler yapıyorumBen yorganları verdim yıkamaya onlar yerleştirilecek halıları da 4 ay önce vermiştim şimdi tekrar vereceğim de kirlenirler diye malum her gün ev süpüremiyorum. Ne yalan söyliyeyimeşimde akşam salonun fotoğrafını çekti anasının dağınıklığını görsün oğlum kanıt olarak diye sözde şaka yapıyor ama ben üzüldüm valla yoksa temizlik tertip konusunda hassasım ama bel fıtığım var ve üstüne de grip oldum. Koca şehirde bir akrabam bile yok yardım edecekbazen kendimi yalnız hissediyorum yaa
sanırım en sakin anne benim kasılmaları normal gören
erken doğum korkusu yaşamıyorum nedense (rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşAllah)
sanırım hem olumlu örnekleri çok gördüğüm için hemde başında rahat hamilelik geçirdiğim için
her şeyin başı psikolojik, beyninize korku yüklemeyin rahat olun bizizniAllah hersey zamanında olur
bende hep beni son güne kadar bekletecek diyordum sıpam için. ama geçenlerde eşim bir kaç kere "keşke aralık ayında doğsa" diye bir şeyler söylemeseydi daha rahat olabilirdim
ettiği duaya gel yaa. olabiliecekleri söylediğimde vazgeçti ama kavuşmak istiyormuş :)
canım benim insallah bi an önce yavrunu kucaklarsnn30+6 ydım doğum olduğu gün
bebeğim için henüz birşey söylemiyorlar
tam bir hafta olacak yarın.
doğum yaptım ve eve bebeğim olmadan döndüm çok zor ..
bende hep beni son güne kadar bekletecek diyordum sıpam için. ama geçenlerde eşim bir kaç kere "keşke aralık ayında doğsa" diye bir şeyler söylemeseydi daha rahat olabilirdim
ettiği duaya gel yaa. olabiliecekleri söylediğimde vazgeçti ama kavuşmak istiyormuş :)
hıııı 1,5 kilo bebek ne tokatlanır :)haha o benim eşim de de var, çok sıkıldım doğmayacak mı artık diyor
dedim daha 8 hafta var ne doğurması, ee 1,500 kilo kocaman bebek diyor
doğsada ağzını burnunu pıt pıt tokatlasam diyor, derdi oymuş
Valla zaman yaklaştıkça erkekler bizden daha heyecanlı oluyor sanırım :):) bizimkide aynı şeyleri düşünüyor.Her akşam konuşuyor gel artık kızım diyor.Nereye çağırıyorsun bir lokma çocuğu dur gaza getirme erkenden gelmesin dedim kızdımhaha o benim eşim de de var, çok sıkıldım doğmayacak mı artık diyor
dedim daha 8 hafta var ne doğurması, ee 1,500 kilo kocaman bebek diyor
doğsada ağzını burnunu pıt pıt tokatlasam diyor, derdi oymuş
Özel sektör çalışan arkadaşlar bilgisi olanlar... özellikleozka82 sen bilirsin gibime geldi. Konu konuşulmuşsa kusura bakmayın kaçırmışım...
doğum iznine çıktığımda sgk dan maaşımı aylık alabilmem için birşeyler yapmam lazımmış...
diğer türlü toplu 4 ay sonunda alınıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?