2016 Şubat Anneleri

Yok tatlim ya benim bebek bir hafta ilerde gidiyor, detayli ultrasona gore 1 subat, doktora gore 8 subat.. bence hic biri aahahahaha

Ohhh elbiselerin yarısını yikadim utuledim dolaba yerleştirdim :) haftaya da annemde kileri getirip yikasam utulesem ne mutlu bana :)

Hastahane cantamiz hazır

evimde ki eksik beşik şimdilik o da kararsızlığım devam ediyor bakalum bu hafta sonu halletmek istiyorum

Yok tatlim ya benim bebek bir hafta ilerde gidiyor, detayli ultrasona gore 1 subat, doktora gore 8 subat.. bence hic biri aahahahaha
Hayırli zamanda insallah cnm. En azından tahminler var. Bizde tahmin filan yok. Dediğimiz en az 2 hafta daha dur orda

luck25 cnm Allah tez zaman da oglunu kucagina alip evine goturmeyi nasip etsin. Dualarim oglunla ve sifa bekleyen tum bebislerle
ben de de 3 gundur adet sancisi gibi sanci giriyor karnima, belime. cuma nst de cikmadi sancim ama tedirginim.
cumaya randevum var, ins o zamana kadar bir surpriz yasatmaz oglusum

günaydın anneler e-bebek ten alışveriş yapacak olan varsa, 125 tl ye 30 tl indirim kuponum var gönderebilirim.

hep aynıyız canım çok çok normal. sırt üstü yatmada sağ sol bence çok farketmiyor. hep sola yatın dediler ama benimde sen gibi artık solum kaldırmıyor bunu 1 aydır. solum felaket ağrıyor bende artık sağıma yatıyorum. uyku dersen bendede yok

Arkadaslar kasilmalar yuzunden herkesin paniklemesine hic gerek yok, kasilmalar mutlaka olucak, ama tabi en dogrusu doktorunuzla konusmak ve nst cektirmek olucaktir, ama ne zaman ne olucagini kimse bilemez, farli bir sebepten dolayida dogum gerceklesebilir. Bende erken dogum riski var, ama doktorumun uyguladigi tedavi ve verdigi ilaclar ise yaradi ve kasilmalari bir hayli azaltti. Bundan sonrasi Allah'a kalmis..

zaten insanın içinde sürekli erken doğum yapar mıyım düşüncesi varken yaşayan arkadaşımızın olması insanı daha da tedirgin ediyor... ikiz gebeliklerden bile erken gelince çok şaşırdım.
ama şöyle bir durum var ki dediğin gibi her kasılma doğum habercisi değil. kasılma olacak olmalı ki açıklık oluşsun...
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...

aynen bende öyleyim.bu şehirde kimsem yok. bel fıtığım olmasa da yapamıyorum temizlik.tıs tıs zor oluyor inip kalkmak.anca hafta sonları eşimin yardımı ile birşeyler yapıyorum

sanırım en sakin anne benim kasılmaları normal gören
erken doğum korkusu yaşamıyorum nedense (rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşAllah)
sanırım hem olumlu örnekleri çok gördüğüm için hemde başında rahat hamilelik geçirdiğim için
her şeyin başı psikolojik, beyninize korku yüklemeyin rahat olun bizizniAllah hersey zamanında olur

bende hep beni son güne kadar bekletecek diyordum sıpam için. ama geçenlerde eşim bir kaç kere "keşke aralık ayında doğsa" diye bir şeyler söylemeseydi daha rahat olabilirdim
ettiği duaya gel yaa. olabiliecekleri söylediğimde vazgeçti ama kavuşmak istiyormuş :)

haha o benim eşim de de var, çok sıkıldım doğmayacak mı artık diyor
dedim daha 8 hafta var ne doğurması, ee 1,500 kilo kocaman bebek diyor
doğsada ağzını burnunu pıt pıt tokatlasam diyor, derdi oymuş

KIZLAR ELLERİM PARMAKLARIM ÇOK AGRIYOR SÜREKLİ UYUŞUK MAGNEZYUMDA ALIYORUM AMA SABAH KALKTIĞIMDA BÜKEMİYORUM PARMAKLARIMI ÇOKTA ŞİŞ DEĞİL ASLINDA.AMA NE İYİ GELİR BİLEN YADA BÖYLE BİR DURUM YAŞAYAN VARMI ARANIZDA ?

Özel sektör çalışan arkadaşlar bilgisi olanlar... özellikle ozka82 sen bilirsin gibime geldi. Konu konuşulmuşsa kusura bakmayın kaçırmışım...

doğum iznine çıktığımda sgk dan maaşımı aylık alabilmem için birşeyler yapmam lazımmış...
diğer türlü toplu 4 ay sonunda alınıyormuş.

Aynen aynen benim eşimde geçen akşam keşke doğsa diyor çok özlemiş :))) zavallı kocam doğurup eve getireceğimizi zannediyor bende anlattım sustu :)) biz anneler kadar kavuşmayı isteyemezler aynı zamanda da erken gelmemesi için dua ediyoruz .. Hayırlısı güzel olumlu düşünceler yayalım :*

hıııı 1,5 kilo bebek ne tokatlanır :)
aynı bizimkinin laflar yaa

Valla zaman yaklaştıkça erkekler bizden daha heyecanlı oluyor sanırım :):) bizimkide aynı şeyleri düşünüyor.Her akşam konuşuyor gel artık kızım diyor.Nereye çağırıyorsun bir lokma çocuğu dur gaza getirme erkenden gelmesin dedim kızdımaz sık dişini şubatta gelecek inşallah dedim morali bozuldu şubata daha çok varmış :):)

Böyle birşey mi varmış canım. Benim.tanıdığım.bir arkadaşıma çalıştığı firma aylık yatiracakmis ama onların insiyatifine yahut kurumsalligina bagli. Büyük yabancı bir firma.. Çalışanına onem veriyor da acaba ondan mi ödemeyi aylık yapacaklar bilemiyorum. Ama bizim ayrı yapacağımız birşey varsa bilmek ve yapmak isterim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…